|
Post by Onedine on May 2, 2021 13:24:05 GMT
Tytuł: Kekkon Dekinai ni wa Wake ga Aru Inne tytuły: There Is A Reason Why You Cannot Get Married Gatunek: romans Reżyseria: Kuwajima Kenji, Honda Ryuichi Scenariusz: Kuwajima Kenji Stacja: TVK Liczba odcinków: 10 (po 30 min) Kraj: Japonia Emisja: 18.04.2021-20.06.2021 Drama na podstawie mangi o tym samym tytule, autorstwa Murasaki. Opis: by Onedine Mariko Goto ma 29 lat i marzy, aby wyjść za idealnego mężczyznę zanim skończy 30 lat. Ten ideał znalazła w osobie Mitsuo Tomizawa. Pracuje on w firmie kobiety jako szef jej działu. Mitsuo Tomizawa jest inteligentny, przystojny i wysoki. Także jest doskonały w wykonywaniu swoich obowiązków służbowych. Wygląda na idealnego mężczyznę, ale ma sekret. Jego sekretem jest to, że kocha swoją lalkę Michuko, którą zawsze nosi w torbie. Mariko Gato dowiaduje się o tym, ale nie zraża ją to i postanawia stanąć w szranki o uczucie mężczyzny z nietypowa rywalką. Obsada: Hayami Mokomichi- Tomizawa Mitsuo Wakatsuki Yumi- Goto Mariko Furukawa Tsuyoshi- Inoue Kenta Igashira Manami-Tanimura Tetsuko Yamaguchi Maho- Takada Yoshie Yoshida Shiori- Kawagoe Shizuka
|
|
|
Post by Onedine on May 15, 2021 13:42:21 GMT
Obejrzałam 2 odcinki dramy i zawiesiłam jej oglądanie. Może wrócę do niej jak najdzie mnie ochota na naprawdę nietuzinkową fabułę, gdzie dla prota ważniejsza jest jego szmaciana lalka, niż dziewczyna. Niby proci są w normalnej relacji, prot bynajmniej nie ma awersji na sypianie z protką, ale lalka jest jego numerem 1 Protka wydała lalce 'wojnę" i może dla tego motywu kiedyś wrócę do oglądania serialu.
|
|