|
Post by lucy on May 4, 2021 12:04:22 GMT
Tytuł: İkimizin Sırrı - Nasz Sekret Poprzedni tytuł: Evlilik Sözleşmesi - Kontrakt Małżeński Wytwórnia: US Yapim Producent: Süreyya Yaşar Önal Reżyseria: Cem Akyoldaş (Benim Adim Melek) (1-6), Deniz Yılmaz Şayir (7-) Scenariusz: Özen Yula Kanał: Atv Emisja: 8 sierpnia 2021 - 10 października 2021 Dzień tygodnia: niedziela Gatunek: dramat Ilość odcinków: 10 Serial został zakończony z powodu niskich reytingów. Remake koreańskiej dramy "Marriage Contract". Opis: (by lucy) Neva Canpolat traci w wypadku samochodowym ukochanego męża i zostaje z małą córeczką Hayal praktycznie bez środków do życia. Jakby tego było mało dowiaduje się o swojej nieuleczalnej chorobie, nieoperowalnym guzie mózgu. Nie zdążywszy dojść do siebie po tych dwóch strasznych wstrząsach, musi zmierzyć się z wierzycielami męża, którzy ją nachodzą i żądają jak najszybszej spłaty ogromnego długu. Kobieta znajduje pracę i obiecuje oddać pieniądze w ratach, jednak oni nie chcą czekać. Stawiają biednej wdowie warunek - albo od razu spłaci dług, albo straci córkę. Przerażona Neva wraz z Hayal wybiega na ulicę w desperackiej próbie ucieczki i wpada na swojego pracodawcę, Alpa Karahuna. Mężczyzna zabiera ją i jej córkę w bezpieczne miejsce. Również ma problemy, a problemy jednoczą ludzi. Neva zgadza się zostać dawcą dla jego matki, a on zobowiązuje się spłacić długi i opiekować się Hayal, dopóki nie osiągnie pełnoletności. Myśli o bliskiej śmierci nie przerażają już Nevy, bowiem przyszłość córeczki jest zabezpieczona. Po zawarciu umowy małżeńskiej Neva staje się częścią nowej rodziny. Los daje jej możliwość godnego przeżycia reszty życia w gronie życzliwych i troskliwych ludzi. Tu też odnajduje nową miłość. Obsada:Leyla Feray ............... Neva Canpolat Aras Aydın ............... Alp Karahun Dolunay Soysert ............... Seylan Sorgun Tülay Günal ............... Türkan Karahun Engin Alkan ............... Kasım Karahun Bestemsu Özdemir ............... Ece Kaya Ceyhun Mengiroğlu ............... Emir Karahun Ahsen Türkyılmaz ............... Hayal Canpolat Deniz Hamzaoğlu ............... Korhan Yıldırım Fikret Urağ ............... Kadim Çağla Çıtanak ............... Berrak Bala Atabek ............... Irmak Örnek ............... Yağmur Sacide Taşaner ............... Tarık Özenbaş ............... Tolga Mina Koyuncular ...............
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 8:55:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 8:59:53 GMT
Ciekawe czy to serial na miejsce Benim Adim Melek. Scenarzysta:
|
|
|
Post by Alex on May 5, 2021 10:47:51 GMT
Ciekawe, jaka będzie fabuła... 🤔😂
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2021 14:45:27 GMT
Nie wiem, czy chodzi o ten serial lucy, ale znalazłem coś takiego: Marriage Contract. 📢 ✅ Murat Yıldırım Gizem Karaca Historia opowie o losach wdowy z guzem mózgu, która wychowuje 7-letnią córkę. Kobieta przed śmiercią chce zagwarantować córce przyszłość i spotyka bogatego biznesmena, który zrobi wszystko, co w jego mocy, by ją uratować. Para zgodzi się na małżeństwo dla dobra córki, ale do czego to doprowadzi? Wstępnie serial zaklepała grupa Turcja Polish Fans
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 14:49:22 GMT
Tak, to jest to. Ten tytuł angielski to jest tytuł dramy, a opis na grupie jej opisem. US Yapim kupiła prawa do adaptacji.
|
|
|
Post by elysa7 on May 5, 2021 18:09:09 GMT
Ciekawy pomysł na fabułę. Oczywiście nie znam tej koreańskiej dramy.
|
|
|
Post by lucy on May 6, 2021 14:10:13 GMT
Udział Gizem został już zdementowany, co do Murata nie ma żadnej informacji. No fajnie by było, gdyby tutaj zagrał, bo z jednej strony rola jest w sam raz dla niego (w przeciwieństwie do tej ostatniej wg mnie), a z drugiej - nie musiałby się martwić reytingami.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 6, 2021 17:12:22 GMT
nie musiałby się martwić reytingami. Czemu, bo ja chyba nie do końca w temacie. Na platformie to będzie.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2021 17:15:43 GMT
Murat, no nie wiem. Mnie on nie zachwyca, nie widzę w jego grze większej chemii.
|
|
|
Post by lucy on May 6, 2021 17:18:16 GMT
A co elysa7 z nim widziałaś i Ci się nie podobało? nie musiałby się martwić reytingami. Czemu, bo ja chyba nie do końca w temacie. Na platformie to będzie. Bo serial jest dla Trt.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 6, 2021 17:20:09 GMT
A no tak, to minimum jeden sezon ma zapewniony.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2021 17:27:47 GMT
Królowa jednej nocy. Ramo nie oglądałam, bo dramy, sensacyjne takie rzeczy mnie często szybko nużą. Ale nie mówię mu nie. Po prostu nie jest aktorem, gdzie zobaczę jego nazwisko i mam w głowie MUSZĘ TO OGLĄDAĆ
|
|
|
Post by lucy on May 6, 2021 17:34:19 GMT
Po prostu nie jest aktorem, gdzie zobaczę jego nazwisko i mam w głowie MUSZĘ TO OGLĄDAĆ Takiego aktora to ja nawet nie mam, żeby dla niego oglądać coś, co mnie w innych aspektach nie pociaga . Wyrosłam już po prostu z oglądania dla aktora i tyle. Mnie się Murat najbardziej podobał w Cenie Miłości i Asi. W Królowej Jednej Nocy nie było między nim i Meryem aż takiej chemii jak w tych dwóch, które wymieniłam. Być może też dlatego, że Meryem była sfrustrowana słabymi wynikami (liczyła pewnie na powtórkę wielkiego sukcesu Wspaniałego Stulecia) i się zbytnio nie przykładała do grania. Chociaż i tak obroniła postać.
|
|
|
Post by elysa7 on May 6, 2021 20:05:10 GMT
Też poniekąd z tego wyrosłam. Ale niektórzy mają w sobie taką charyzmę, że nawet jak fabuła jest słaba to da się oglądać dla tylko dla tego jednego aktora. Mam tak głównie z Tomem Hardym
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 13:44:42 GMT
Nie wiem, czy chodzi o ten serial lucy, ale znalazłem coś takiego: Marriage Contract. 📢 ✅ Murat Yıldırım Gizem Karaca Wg Birsen obsada nie jest jeszcze wybrana, więc wygląda, że info o Muracie i Gizem to jeden wielki fake. Podobno serial ma się pojawić na kanale prywatnym, a nie Trt. No nie wiem...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 4, 2021 12:33:42 GMT
Emisja w nowym sezonie na ATV.
W obsadzie: Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal i Deniz Hamzaoğlu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 4, 2021 15:02:36 GMT
Emisja w nowym sezonie na ATV. No i super, zmienia się stacja wchodzę ja. A proci ci sami nie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 8, 2021 15:58:52 GMT
Będzie to lekka drama letnia. Premiera w lipcu na ATV.
Protami zostali mało znani: Aras Aydın (Sezon na miłość) i Leyla Feray (Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem).
|
|
|
Post by Onedine on Jun 8, 2021 16:18:50 GMT
Będzie to lekka drama letnia. Premiera w lipcu na ATV. Protami zostali mało znani: Aras Aydın (Sezon na miłość) i Leyla Feray (Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem). Jak to może być lekka drama, jak finał oryginału jest {Spoiler}tragiczny.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 8, 2021 16:35:20 GMT
ak to może być lekka drama, jak finał oryginału jest To jest Turcja oni się żądzą swoim prawem. Nie pierwszy serial któremu został zmienione zakończenie.
|
|
|
Post by lucy on Jun 8, 2021 16:42:07 GMT
Onedine, nie czytałam spoilera, ale może w tych pierwszych kilkunastu odcinkach przewidzianych na okres wakacyjny będzie bardziej lajtowo, niż potem kiedy akcja zacznie oscylować wokół tragedii/ nieszczęść/ itp... Obsada:
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 8, 2021 18:54:12 GMT
Nie znam tu żadnej twarzy. A ta kobieta z kucykiem to przypomina mi trochę jakąś aktorkę z telek. Ale też nie wiem którą
|
|
|
Post by Atahan on Jun 8, 2021 19:15:03 GMT
Onedine , nie czytałam spoilera, ale może w tych pierwszych kilkunastu odcinkach przewidzianych na okres wakacyjny będzie bardziej lajtowo, niż potem kiedy akcja zacznie oscylować wokół tragedii/ nieszczęść/ itp... Obsada: Ceyhun Mengiroglu i Aras Aydin w jednym serialu. Ale co z tego, skoro to ATV? Nie potrafię się do nich przekonać jak i do tego całego TRT1.
|
|
|
Post by lucy on Jun 9, 2021 13:42:30 GMT
Rozpoczęły się zdjęcia. Drugą główną bohaterkę zagra Bestemsu Ozdemir.
|
|
|
Post by mira on Jun 9, 2021 13:58:09 GMT
Według mnie Aras Aydin nie jest mało znanym aktorem, choć oczywiście nie ma co porównywać w tymi najmocniej rozpoznawalnymi. Ja go widziałam w dość popularnych produkcjach, takich jak "Sezon na miłość", czy "Miłość na przekór", pamiętam, że pojawił się też w "Sefirin Kizi", a ostatnio w "Sefer Sozu". Z obsady kojarzę jeszcze trzy osoby, jedną z "Halki", jedną z "Kuzguna", a jedną ze związku z Canem Yamanem
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2021 18:20:41 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2021 19:10:14 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 10, 2021 19:19:51 GMT
Czekam na więcej.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 10, 2021 19:21:06 GMT
Dla Ceyhuna, Arasa i Bestemsu będę zerkać chociaż na fragmenty z ich udziałem.
|
|