|
Post by lucy on Aug 27, 2022 21:47:20 GMT
Tytuł: Gabriela, Giros del Destino Tytuł PL: Gabriela, Zakręty Losu Kraje: Kolumbia Wytwórnia: Caracol Televisión Producent: Juan Carlos Villamizar Reżyseria: Daniel Bautista, Juan Carlos Delgado Scenariusz: Héctor Rodríguez Cuellar Gatunek: dramat Rok: 2009-2010 Ilość odcinków: 120 Kanał: 1 lipca 2009 - 18 maja 2010 | godzina: Emisja w Kolumbii: Kolumbia Emisja w PL: -Fabuła:Historia Gabrieli, która będzie rywalizować o miejsce w Narodowej Lidze Łyżwiarskiej, ale pada ofiarą straszliwego zrządzenia losu, gdy samochód, który przejeżdża na czerwonym świetle, potrąca ją. Obsada:Carolina Gaitán - Gabriela Rueda Andrés Toro - Pablo Córdoba John Alex Toro - Ernesto Zárate Carolina Sepúlveda - Veronica Maldonado Luz Stella Luengas - Olga de Rueda Waldo Urrego - Guillermo Rueda Luis Fernando Múnera - Efraín Córdoba Constanza Duque - Mercedes de Córdoba Jennifer Leibovici - Yurani Cotes Adriana Bottina - Adriana Villanueva Fiona Horsey - Martina Fredy Ordóñez - Gerardo Jorge Herrera - Abelardo Alfredo Cuéllar - Johnny Juan Pablo Franco - Julio Santiago Moure - Héctor Luces Velásquez - Carmenza Yesenia Valencia - Aydé Pedro Pallares - Emiliano Federico Rivera - El "Topo" Carmenza Duque - Azucena Víctor Cifuentes - Vicente i inni.
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2024 22:42:37 GMT
Zwiastun: Entrada:
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2024 22:43:54 GMT
Telenowela dołączyła do katalogu Dizi.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 22, 2024 22:58:44 GMT
To Dizi nie kupuje już tureckich seriali tylko latino nie wiem jak mam teraz to rozumieć jestem w szoku przecież ten kanał był przeznaczony tylko dla tureckich produkcji
|
|