Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 14, 2021 12:48:18 GMT
Tytuł: Prosto w serce Tytuł międzynarodowy: - Wytwórnia: TVN Producent: Robert Wieczorek Reżyser: Jarosław Banaszek, Filip Zylber Scenariusz: Marta Nowakowska, Krzysztof Gureczny Serial oparty był na argentyńskim oryginale „Jesteś moim życiem” (hiszp. Sos mi vida), na podstawie którego powstała już meksykańska telenowela „Miłosny nokaut” (hiszp. Un gancho al corazón). Gatunek: telenowela Ilość odcinków: 196 Kanał: TVN Emisja: od 3 stycznia 2011 do 23 grudnia 2011 Opis:"Prosto w serce" to opowieść o tym, co w życiu jest najważniejsze, czyli o miłości. O miłości prawie jak z bajki: oboje piękni i młodzi, Ona - dziewczyna sierota, On - królewicz milioner. Dwa różne światy, dwa różne charaktery: zadziorna bokserka i biznesmen - rajdowiec o złotym sercu. Obsada:Anna Mucha - Monika Milewska-Sagowska Filip Bobek - Artur Sagowski Małgorzata Socha - Konstancja Grylak-Wójcik Grzegorz Małecki - Cezary Wójcik Jacek Braciak - Rafał Sagowski Agnieszka Sienkiewicz - Wiktoria Sagowska Agata Kulesza - Aneta Sienkiewicz Krzysztof Stelmaszyk - Feliks Warecki Marta Ścisłowicz - Natalia Poranek Aleksandra Kisio - Małgorzata Figura Wojciech Rotowski - Kuba Dobroś Marianna Januszewicz - Laura Dobroś Amelia Gontarczuk - Hania Dobroś Marta Powałowska - Barbara Stasiak Michał Rolnicki - Robert Miller i inni.
|
|
|
Post by Alex on Jun 15, 2021 17:16:22 GMT
Próbowałam to oglądać, ale skończyłam na dwudziestu kilku odcinkach. Mucha nie budzi we mnie zbyt dużej sympatii i nie podobała mi się w roli protki.
|
|