Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 24, 2022 6:20:09 GMT
Nie chcę tutaj sztywnej Beren… Nie chcę tutaj płaczki Neslihan… Asli chętnie bym zobaczyła, ale nie wiem, co to za rola, więc nie wiem, czy by mi się w niej spodobała…
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 16:42:53 GMT
Plotka? Czy prawda? 💥💥💥 Według plotek (niepotwierdzonych) krążących w Internecie:Nazwiska Serenay Sarikaya i Büşra Develi zostały wymienione w głównych kobiecych rolach w serialu "#Jeśli król przegra" z udziałem Kıvança Tatlıtuğa z OGM.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 17:22:31 GMT
❥ Plotki o partnerce Kıvança Tatlıtuğa w serialu "Kral Kaybederse", którego zdjęcia rozpoczną się w najbliższych miesiącach, nie ustępują, tym razem rolę przewiduje się Yağmur Tanrısevsin.Ale źródło w tej chwili nie jest zbyt wiarygodne...
|
|
|
Post by mira on Feb 25, 2022 8:20:54 GMT
Serenay nie lubię, chociaż właściwie znam wyłącznie z plotek, bo nie widziałam jej w żadnym serialu. Obejrzę w tym o wężach, bo Buraka nie mogę sobie odpuścić Busra jakoś mi tutaj nie pasuje. Yagmur wypadła dobrze w roli słodkiej, wesołej, kochanej Ayse, ale nie wiem, jak poradziłaby sobie z inną rolą? Może pojawią się jeszcze jakieś inne nazwiska.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 28, 2022 21:10:16 GMT
💥💥💥 Według Birsen Altuntas: informacje, które rozpowszechniali niektórzy blogerzy, że Yagmur Tanrısevsin będzie partnerką Kıvança Tatlıtuğa w serialu "Kral Kaybederse" nie jest prawdą.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 16:13:32 GMT
💥💥💥 Poszukiwania aktorki do współpracy z Kıvançem Tatlıtugu trwają (w serialu zaadaptowanym #Jeśli król przegra). Okazało się, że główną rolę kobiecą zaproponowano Serenay Sarikayai. Wiadomo, że OGM złożyło oficjalną ofertę Serenay, która podobno zażądała 300 tys. tureckich lirów za serial.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 28, 2022 16:02:35 GMT
⚡Psychiatra i pisarka Gülseren Budayicioglu, który w tym tygodniu była gościem programu „Twarzą w twarz z Buket Aydin”, powiedziała, że prace nad scenariuszem do serialu „ Kral Kaybederse ” nie zostały jeszcze zakończone. Ma nadzieję, że będzie to dobry serial, ale książka jest bardzo trudna do adaptacji. Być może w tym roku rozpocznie się filmowanie. Przypomnę, że według plotek główną rolę w projekcie może odegrać Kıvanç Tatlıtuğ.
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2022 10:28:51 GMT
💥 Birsen potwierdziła, że serial „Jeśli król przegra” zostanie wydany jesienią w Star TV.
|
|
|
Post by lucy on May 25, 2022 13:37:30 GMT
Reżyserem została Çağrı Vila Lostuvalı, która właśnie zakończyła prace w Masumalar Apartmani.
|
|
|
Post by lucy on Jun 30, 2022 10:28:08 GMT
Pojawiło się info, że partnerką Kivanca została Gulsim Ali. Jeśli się potwierdzi, będziemy mieć odpowiedź dlaczego aktorka porzuciła główną rolę w największym obecnie w Turcji hicie, Gonul Dagi. Osobiście wątpię, że skórka warta wyprawki. i.imgur.com/2rr4D3C.jpg
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jun 30, 2022 11:48:47 GMT
Ona ostatnio przytyła, już w GD wyglądała jak pyza. To w niej „król” miałby się zakochać? Dear God…
|
|
|
Post by Matthias on Jul 16, 2022 19:11:45 GMT
🔥Słynna blogerka Cakma twierdzi, że OGM Pictures negocjuje z Aycą Aysin Turan udział w serialu „ Jeśli król przegra”, w którym może zostać partnerką Kıvança Tatlıtuğa.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 17, 2022 16:56:00 GMT
Najlepsza opcja z tych co były.
|
|
|
Post by mira on Jul 18, 2022 6:51:05 GMT
Jeśli zagra Ayca, to pewnie obejrzę. Ale myślę, że jeszcze poczekamy na ogłoszenie ostatecznej obsady.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 21, 2022 20:21:43 GMT
✨Pisarz i producent Gulseren Budayicioglu: „Jestem w Bodrum. Teraz nadszedł czas, aby wprowadzić Króla na ekrany... Przybyły też moje przyjaciółki scenarzystki, Deniz i Rana. Ciężko pracujemy. Król bardzo nas wszystkich podekscytował. Wiem, że Ty także nie możesz się doczekać tego projektu. Mam nadzieję, że " Jeśli Król przegra" jest lepsze niż to sobie mogliśmy tylko wyobrazić. Z szacunkiem i miłością do was wszystkich ... ”
|
|
|
Post by Matthias on Jul 26, 2022 8:45:44 GMT
💥Turecka prasa ponownie donosi, że serial „ Jeśli król przegra” przygotowuje zespół serialu „Apartament niewinnych” i jest to najbardziej wyczekiwany projekt jesiennego sezonu telewizyjnego, zwłaszcza że główną rolę prawdopodobnie zagra Kıvanc Tatlıtuğ
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jul 26, 2022 16:01:19 GMT
Czekam, jeśli za projekt odpowiada ekipa z „Masumlara”.
|
|
|
Post by lucy on Jul 29, 2022 15:36:27 GMT
💥Turecka prasa ponownie donosi, że serial „ Jeśli król przegra” przygotowuje zespół serialu „Apartament niewinnych” i jest to najbardziej wyczekiwany projekt jesiennego sezonu telewizyjnego, zwłaszcza że główną rolę prawdopodobnie zagra Kıvanc Tatlıtuğ Tureckie media jak zwykle przesadzają, bo projekt wcale nie jest najbardziej oczekiwanym. Zresztą u nich co drugi jest najbardziej oczekiwany...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 30, 2022 19:34:41 GMT
Turecka prasa ponownie donosi, że serial „ Jeśli król przegra” przygotowuje zespół serialu „Apartament niewinnych” i Oby go tylko tak koncertowo nie spieprzyli jak apartament.
|
|
|
Post by lucy on Jul 30, 2022 19:49:34 GMT
Oby go tylko tak koncertowo nie spieprzyli jak apartament. I jak DEK. Notabene Camdaki do wybitnych też nie należy. Wg mnie to producent ponosi winę za partaczenie tych wszystkich historii. Ja w każdym razie trzymam się z daleka.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 30, 2022 21:00:29 GMT
Ej, ej - Camdaki Kiz jest niezłe (co tam że przeciągane w ch. i takie przewidywalne końcówki odcinka) DEK - nie wypowiadam się, bo nie oglądałem, a do Apartamentów się przymierzałem
|
|
|
Post by Matthias on Aug 10, 2022 19:56:22 GMT
🔥💣Według strony internetowej Dizidoktoru Tuba Büyüküstün, Beren Saat i Serenay Sarikaya były uważane do zagrania partnerki Kıvança Tatlıtuğa w serialu „ Jeśli król przegrywa / Kral Kaybederse”. Jednak zwracają uwagę na to, że Tuba Büyüküstün podpisała umowę z Disney Plus i nie może grać w innych kanałach telewizyjnych (nie ma takich informacji na chwilę obecną). Beren Saat odrzuciła również ofertę producenta Onura Guvenatama. W rezultacie główna rola przypada Serenay Sarikayi. Chociaż osiągnięto porozumienie między stronami, umowa nie została jeszcze podpisana. To nie pierwszy raz, kiedy PR-owcy Serenay „wpychają” nazwę swojego oddziału do głośnego projektu, podczas gdy okazuje się, że jest tam zupełnie inna aktorka, więc na razie przedwcześnie jest wyciągać wnioski.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 10, 2022 19:58:15 GMT
💥😜 Birsen Altuntas, której tym razem nic nie zapłacono za PR Serenay Sarikayi, chętnie wysmarowała swoją bardziej odnoszącą sukcesy rywalkę Oyę Dogan, mówiąc, że aktorka nie otrzymała żadnych ofert pracy w serialu „Jeśli król przegra”. Jaka w końcu jest prawda?
|
|
|
Post by lucy on Aug 10, 2022 20:40:11 GMT
Ja, na widok samego nazwiska tej dziennikarki przestaję czytać dalej. Same bzdury wypisuje.
|
|
|
Post by mira on Aug 11, 2022 6:36:36 GMT
Ja, na widok samego nazwiska tej dziennikarki przestaję czytać dalej. Same bzdury wypisuje.
Poważnie? Ja ją kojarzę tylko jako bliską znajomą Ozge i Serkana. O nich zwykle pisała prawdę.
|
|
|
Post by lucy on Aug 11, 2022 14:01:28 GMT
Poważnie? Ja ją kojarzę tylko jako bliską znajomą Ozge i Serkana. O nich zwykle pisała prawdę. Nie kojarzę ani jednego jej niusa, który by się sprawdził. Pomijam jej wpisy na temat życia prywatnego aktorów, bo nigdy ich nie śledziłam, ani nie śledzę. Natomiast w tych o nowych dizi ponosi ją zawsze wyobraźnia.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 17:22:17 GMT
📸💫Gdy słyszysz tytuł serialu „ Jeśli król przegrywa”, przychodzi na myśl tylko jeden król 😜
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 18:32:47 GMT
💥Birsen Altuntas zaprzeczyła informacji, jakoby OGM Pictures rozmawiało z Aycą Aysin Turan na temat zdjęć do serialu „ Jeśli król przegra”, w którym główną rolę zagra Kıvanc Tatlıtuğ. Jeśli coś takiego się stanie, napisze
|
|
|
Post by Matthias on Sept 15, 2022 16:34:15 GMT
✨ Po tym, jak Nesrin Cavadzade zasubskrybowała konto Kivanca Tatlituga na Instagramie, rozeszły się pogłoski, że może zostać jego partnerką w serialu „Kral Kaybederse".
Nesrin ogłosiła, że ma nowy projekt, ale odmówiła podania szczegółów.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 15, 2022 18:57:33 GMT
Oby to nie była ona, gorzej nie mogli wybrać.
|
|