|
Post by Matthias on Sept 16, 2022 16:35:06 GMT
💥 Birsen Altuntas zaprzeczyła informacji, jakoby Nesrin Cavadzade została partnerką Kivanca Tatlituga w serialu „Jeśli król przegra”
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2022 10:15:03 GMT
Premiera w styczniu. Słuchy niosą, że dzisiaj poznamy protkę.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 28, 2022 16:29:13 GMT
💥 Według Birsen Altuntas scenariusz do serialu „Kral Kaybederse” z Kıvanç Tatlıtuğ jest wciąż finalizowany, a partnerka nie została jeszcze ustalona
|
|
|
Post by lucy on Oct 5, 2022 19:29:25 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2022 11:55:54 GMT
Podobno Kivo porzucił rolę.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 10, 2022 13:57:32 GMT
No bez jaj
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 10, 2022 17:46:33 GMT
O matko ten serial wychodzi od dwóch lat tyle ma perturbacji. Że by nie było tak że w końcu wyjdzie i skończy się na sześciu odcinkach.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 12, 2022 18:10:00 GMT
💥 Kıvanç Tatlıtuğ albo zrezygnował z serialu „ Jeśli król przegra”, albo w ogóle nie planował w nim grać. Kto może odegrać tę rolę? Podpowiedź: według książki bohater ma niesamowitą urodę.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 12, 2022 18:18:03 GMT
⚡Według tabloidu Takvim Çağatay Ulusoy odmówił udziału w nowym serialu opartej na fabule Gülseren Budaicioglu, którą zaoferowano mu tego lata. Podążając za nim, działał również Kivanc Tatlitug. Według plotek, które dotarły do dziennikarzy, obaj aktorzy postanowili nie występować w programach telewizyjnych, w których występuje przemoc wobec kobiet. Kolejna plotka mówi, że nie chodzi o problem przemocy, ale o to, że znajomi postanowili odciąć się od krytyki psychiatry, która została producentką. Oskarża się ją o czerpanie korzyści z osobistych historii swoich pacjentów.
|
|
|
Post by lucy on Oct 12, 2022 18:32:17 GMT
Oskarża się ją o czerpanie korzyści z osobistych historii swoich pacjentów. Też tak uważam. Wszystko ma swoje granice, a ona je przekracza. W dodatku pozwala na zniekształcanie prawdziwego obrazu chorób i schorzeń podejmowanych w fabułach, bo scenariusze bardzo mocmo wykraczają poza ramy realizmu i spłaszczają problem. Dla mnie to karygodne, bo tego typu seriale powinny być edukacyjne.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 13, 2022 20:16:16 GMT
Też tak uważam. Wszystko ma swoje granice, a ona je przekracza. W dodatku pozwala na zniekształcanie prawdziwego obrazu chorób i schorzeń podejmowanych w fabułach Turcja to jest jakiś dziwny kraj, w innych krajach jak ktoś idzie do psychologa/psychiatry to lekarz tego nie ujawnia. A co robi wielka turecka pani psycholog, pisze książki o cudzych nieszczęściach, robi seriale i na tym zarabia. Gdzie tu jest jakaś godność człowieka, nie wiem jak to jest w Turcji ale według mnie jest kurewstwo. Ja bym się źle czuł jak bym chodził do psycholog płacił za to zwierzał się z swoich traum a ona sobie o ty napisała i zrobiła serial. Jakaś etyka zawodowa coś.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 13, 2022 20:46:06 GMT
Wydaje mi się, źe w takiej sytuacji ktoś mógłby ją pozwać.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 17, 2022 18:35:34 GMT
💥Według Birsen Altuntas, powodem, dla którego Kıvanç Tatlıtuğ odmówił wzięcia udziału w serialu „ Kral Kaybederse”, nie jest wysokość wynagrodzenia za projekt, ani to, że nie spodobał mu się scenariusz. Jest o wiele bardziej prozaiczny – scenarzyści tak bardzo opóźnili przygotowania, że słynny aktor po prostu nie otrzymał scenariusza. Scenariusz do serialu był pisany trzy lata i wydaje się, że nie został ukończony. W rezultacie ponownie rozpoczął negocjacje z Keremem Catayem, który wcześniej zaproponował mu grę w serialu „ Aile/Rodzina”. Jak się okazało, Kivanc był pierwszym kandydatem do głównej roli w serialu Ay Yapim.
|
|
|
Post by mira on Oct 17, 2022 19:03:52 GMT
Też bym straciła cierpliwość, dlatego wcale mu się nie dziwię.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 18, 2022 9:08:58 GMT
Czyli zamiast lovelasa, zagra mafioza Tony’ego Soprano.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 4, 2022 18:26:12 GMT
⚡Według Birsen Altuntas zdjęcia do serialu „Jeśli król przegra” zostały przełożone na kolejny sezon. Birsen potwierdza, że Kenan İmirzalıoğlu i Kıvanç Tatlıtuğ otrzymali propozycję zagrania głównej roli, ale ten pierwszy nie chciał wracać do seriali, a drugi nie był zadowolony z otrzymanego scenariusza. Potem pojawiły się sugestie, że główną rolę zaproponowano Urazowi Kaygiraloglu. Jednak Birsen twierdzi, że nie otrzymał oferty. Ostatecznie zdecydowano się odłożyć serial na następny sezon. Prace nad projektem trwają od 2017 roku. Wydaje się, że jest to największe „długoterminowe” turdisi
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 18:42:11 GMT
Niech Onur weźmie Cagataya i będzie święty spokój. Teraz, kiedy OGM Pictures ma kontrakt ze Starem, nie ma strachu, że serial będzie klapą, zresztą nawet gdyby wyniki nie były najlepsze, i tak poleci cały sezon.
|
|
|
Post by lucy on Dec 7, 2022 21:17:56 GMT
Ozanek, nie wierzę Podobno zostali protami: Ozan Dolunay i Ecem Çalhan (#Tozluyaka) Oby to nie była prawda. 🙏 i.imgur.com/bJOkaOB.png
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2022 15:43:09 GMT
⚡ Gülseren Budaycıoğlu przyznała, że adaptacja jej książki „Jeśli król przegra / Kral Kaybederse” idzie ciężko, ponieważ jest to historia uniwersalna i jest dla niej bardzo ważna. Ta książka naprawdę sprawiła, że wszyscy coś poczuliśmy. Zobaczymy, kto zagra główną rolę, kto będzie pasował do obrazu. PS Historia mężczyzny, którego wszyscy „pragną” i który zdradza swoją żonę, uwodzi i oszukuje młodą kochankę, obiecując jej rozwód ze swoją „paskudną żoną” i odejście od obojga „na bok” jest naprawdę uniwersalna i może wpłynąć na ogromną publiczność. Wśród kandydatów do roli głównego bohatera byli Ozcan Deniz, Kenan Imirzalioglu i Kıvanç Tatlıtuğ.
|
|
|
Post by lucy on Dec 30, 2022 5:51:43 GMT
Co by nie wyszedł z tego drugi Yalniz Kurt.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 4, 2023 21:31:54 GMT
⚡Uwaga dla wszystkich fanów serialu "Cop Adam"! Według najnowszych doniesień Birsen Altuntas, scenarzystki Melek Gençoglu i Su Ersöz przekazały "pałeczkę" Deniz Madanoglu, która odpowiadała m.in. za scenariusz do serialu „Masumlar Apartmani”. Ciekawe, że Deniz od dawna opracowywała scenariusz do serialu „Jeśli król przegra”, ale w końcu producent Onur Guvenatam postanowił powierzyć jej pracę nad serialem „Cop Adam”. Czy to oznacza, że "Król" będzie miał innych pisarzy, czy też projekt został ponownie opóźniony na czas nieokreślony?
|
|
|
Post by Matthias on May 30, 2023 16:10:27 GMT
💥Jak podaje Posta, producent Onur Guvenatam ponownie zaproponował Kenanowi Imirzalioglu główną rolę w serialu "Jeśli król przegra" na podstawie książki Gülserena Budaicioglu. Wcześniej Kenan odrzucił scenariusz serialu, po czym Guvenatam podpisał umowę z Kivancem Tatlitugiem. Po przeciągającym się przygotowaniu scenariusza, Kıvanç postanowił rozpocząć zdjęcia do serialu „Aile”. I tak oferta zagrania w serialu ponownie trafiła do Kenana. Jeśli spodoba mu się odświeżony scenariusz, odegra on główną rolę w tym projekcie.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 19, 2023 16:04:42 GMT
💥 Producent Onur Güvenatam negocjuje z Burcu Biricik udział w serialu „Jeśli król przegra”, jednak na razie nie wiadomo, czy aktorka, która od trzech lat pracowała przy trudnym serialu psychologicznym tej samej firmy i wyraźnie potrzebująca odpoczynku, zgodzi się.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 19, 2023 16:41:07 GMT
Ojeju, znowu ona?
|
|
|
Post by Mavi on Jun 19, 2023 19:44:29 GMT
Oesu, znowu...
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 19, 2023 20:43:10 GMT
Moim zdaniem jej lata świetności jako głównej aktorki już minęły.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 19, 2023 20:49:32 GMT
Moim zdaniem jej lata świetności jako głównej aktorki już minęły. Jak minęły, ona ma dopiero 34 lata.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 19, 2023 21:29:50 GMT
Moim zdaniem jej lata świetności jako głównej aktorki już minęły. Jak minęły, ona ma dopiero 34 lata. Zdziwiłam się właśnie. Bo szczerze dla mnie to wygląda starzej
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2023 4:50:38 GMT
Kiedy wczoraj przeczytałam o tym na twitterze, od razu pomyślałam "Jezusiczku, tylko nie to", bo mimo, że się trzymam od seriali Gulserenowych z daleka to znowu będzie jej pełno na socjalach i nie odpocznę od niej. No chyba, że serial nie wypali jak to się stało z ostatnim serialem czwartkowym na Star - za co trzymam kciuki, bo wg mnie dość już Gulserenki w tureckiej tv! Moim zdaniem jej lata świetności jako głównej aktorki już minęły. Wg mnie to protka z przypadku. Nie odpowiada mi ani jej uroda, ani jej aktorstwo. Razem z Birkanem w Hayat Sarkisi byli tak beznadziejni, że aż nie wierzyłam, że to proci. Nie było między nimi ani grama chemii, bo każde grało pod siebie, a nie - do siebie. Przez nich nie byłam w stanie dociągnąć nawet do połowy serialu, który zresztą scenariuszowo też nie dawał rady, bo konstrukcyjnie przypominał flaki z olejem. No sami proci byli byli w nim dla mnie największą tragedią.. A co do jej wieku to kilka lat temu, kiedy jeszcze jej nie znalazłam bylam przekonana, że ma ok. 40-tki. Przeżyłam szok kiedy się dowiedziałam ile ma lat naprawdę.
|
|
|
Post by mira on Jun 20, 2023 8:16:24 GMT
Widziałam Burcu w kilku serialach, a nawet w jakimś filmie, może nawet dwóch. Mnie się podobała w "Kuzgunie", "Fatmie" i szybko wykasowanym serialu pt. "8 dzień". W pozostałych produkcjach wypadła tak sobie. W roli cierpiętnicy nie chciałabym już jej oglądać, niechby zagrała w komedii.
W ogóle zła jestem na OGM za to, co robi z serialami. Obecnie oglądam trzeci (Yali Capkini) i jeszcze nie jest najgorzej, ale to, w jakim kierunku poszła fabuła w DEK i Camdaki Kiz, jest dla mnie trudne do ogarnięcia. Widz polubił Mehdiego, polubił Hayriego, kibicował parom serialowym, a potem panowie gwałtownie się zmienili i stali nie do zniesienia. Na końcu zaś pomarli. Do tego temat leczenia psychiatrycznego potraktowany po macoszemu, zaś przeskoki w czasie irytujące.
|
|