Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 29, 2021 19:55:50 GMT
Tytuł: Sex/Life Kraj: USA Wytwórnia: De Milo Films, Little Ruke Producent: Stacy Rukeyser Reżyser: Jessika Borsiczky Scenariusz: Jamie Dennig Gatunek: melodramat Ilość odcinków: 8 (S1) Kanał: Netflix Emisja: od 25 czerwca 2021 Opis:Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos, Margaret Odette, Jonathan Sadowski, Meghan Heffernan, Amber Goldfarb, Li Jun Li i inni. Obsada:"Sex/Life" to historia miłosnego trójkąta między pewną kobietą, jej mężem i… jej przeszłością oraz prowokacyjne spojrzenie na kobiecą tożsamość i pożądanie. Billie Connelly (Sarah Shahi) Jest zwyczajną matką i żoną z przedmieść - ale nie zawsze tak było. Zanim wyszła za kochającego i niezawodnego Coopera (Mike Vogel) i przeprowadziła się do Connecticut, Billie prowadziła niepokorne i zwariowane życie. Mieszkała w Nowym Jorku ze swoją przyjaciółką Sashą (Margaret Odette), ciężko pracując i ostro imprezując. Wyczerpana opieką nad małymi dziećmi i z nostalgią wspominająca przeszłość Billie zaczyna pisać dziennik i fantazjować na temat namiętnych uniesień ze swoim seksownym byłym chłopakiem Bradem (Adam Demos), którego nigdy nie potrafiła wymazać z pamięci. Im więcej Billie sobie przypomina, tym bardziej zaczyna zastanawiać się nad swoim obecnym życiem. Czy prawda o przeszłości Billie wywoła seksualną rewolucję w jej małżeństwie, czy skieruje ją na ścieżkę ku życiu, o którym próbowała zapomnieć, i ku mężczyźnie, który złamał jej serce?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 2, 2021 20:12:23 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 13, 2021 17:47:06 GMT
"Sex/Life" powróci z 2. sezonem. Zdjęcia do nowych odcinków mają rozpocząć się 7 lutego i zakończyć się 25 kwietnia 2022 roku. To oznacza, że ciąg dalszy historii Billie obejrzymy pod koniec 2022 albo – co bardziej prawdopodobne – na początku 2023 roku.
|
|
|
Post by lucy on Jan 10, 2022 11:48:09 GMT
Nie muszą się spieszyć z powrotem. Mam wrażenie, że ten serial jest hitem przez aktora grającego Brada, to co pokazał w 3. odcinku i "sex" w tytule. Takiej pigułki nasennej to chyba nigdy nie widziałem. Jedyne, co mnie rozbawiło to zdanie jakim kończy się pierwszy sezon: "A teraz mnie zerżnij." i napisy końcowe.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 13, 2023 14:41:56 GMT
Netflix skasował serial po 2. sezonie.
|
|