|
Post by Atahan on Jul 1, 2021 21:15:33 GMT
Tytuł: Young Royals Tytuł PL: Książęta Kraj: Szwecja Wytwórnia: Nexico AB Producent: Lisa Ambjörn, Lars Beckung, Camilla Holter Reżyser: Rojda Sekersöz, Erika Calmeyer Scenariusz: Lisa Ambjörn Gatunek: serial młodzieżowy, dramat Ilość odcinków: 18 Kanał: Netflix Emisja premierowa: 1.07.2021 - 18.03.2024 Opis:Książę Wilhelm przyzwyczaja się do życia w swojej nowej prestiżowej szkole z internatem. Największym problemem okazuje się dla niego podążanie za głosem serca. Obsada:Edvin Ryding Omar Rudberg Malte Gårdinger Frida Argento Nikita Uggla Pernilla August Nathalie Varli Felicia Truedsson Mimmi Cyon Ingela Olsson Livia Millhagen David Lenneman
|
|
|
Post by Atahan on Jul 5, 2021 19:58:08 GMT
ASSISTA YOUNG ROYALS w trendach na światowym Twitterze i sam dokładam tą cegiełkę, bo chyba nigdy nie oglądałem tak pięknej, subtelnej, delikatnej i niewulgarnej perełki na Netflixie. Serial zdobył szczególną popularność w Brazylii z tego, co widzę. Do Polskich trendów na Netflixie wbił jako jeden z nielicznych (oprócz nas jeszcze do Rosji, Ukrainy, Norwegii i Szwecji), ale na szczęście już rośnie popularność. Ta historia zasługuje na kolejny sezon. Bardzo dobrze są tu ukazywane emocje, uczucia i w tej całej nierealnej dla nas fabule jaką jest rodzina królewska serial ma jednak sporo realizmu. Wreszcie nastolatkowie wyglądają jak nastolatkowie i mają problemy/historie jak nastolatkowie bez dziwnych morderstw, intryg i spania z kim popadnie. Netflix powinien produkować więcej takich produkcji. Bez dwóch zdań polecam. Mam nadzieję, że powstanie kolejny sezon i nie będzie trzeba na niego czekać tyle, co na kontynuację "Love 101", czy "Sintonii".
|
|
|
Post by Atahan on Oct 3, 2021 14:12:23 GMT
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2022 18:08:31 GMT
Atahan wiadomo coś o tym 2 sezonie?
|
|
|
Post by Atahan on Jan 3, 2022 19:34:10 GMT
Tylko tyle, że w tym roku, ale nie nagrywali jeszcze chyba. Omar ma często jakieś koncerty i wydarzenia, na niektórych mu Edvin towarzyszy. Teraz wypuszcza nową piosenkę. Więc pewnie nowy sezon będzie gdzieś pod koniec roku. http://instagr.am/p/CYRF8Vbt5k0
|
|
|
Post by Atahan on Feb 26, 2022 17:09:24 GMT
|
|
|
Post by Alex on Feb 28, 2022 18:19:34 GMT
To oni jeszcze tego nie nagrali? Cały czas byłam pewna, że czekamy już tylko na premierę. W takim razie najprędzej to się chyba doczekamy na jesień. Jak dobrze pójdzie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 4, 2023 10:44:29 GMT
Zakończyły się nagrania do 3. i zarazem finałowego sezonu.
|
|
dandyl13
Najsłabsze Ogniwo
|
Post by dandyl13 on Jun 6, 2024 9:57:38 GMT
W sumie ładnie i optymistycznie zakończyli. Dla mnie sezony 1 > 3 > 2. Cały serial jak najbardziej polecam.
|
|
|
Post by Atahan on Aug 3, 2024 15:44:38 GMT
Dwa sezony byłyby jak najbardziej w porządku. Tutaj nakręcili 3, w dodatku z prawie półtora rocznymi przerwami. Już przy drugim sezonie czułem, że nie towarzyszą mi te same emocje, co przy pierwszym. Przy tym ostatnim nic się nie zmieniło, większość czasu się nudziłem, a oglądanie mi się dłużyło. Samo zakończenie może być. Kiedyś pewnie zerknę na nowe produkcje z udziałem Edvina i Omara, żeby zobaczyć jak sobie radzą w innych rolach i mam tu na myśli szczególnie Omara.
|
|