|
Post by Matthias on Jul 5, 2022 17:47:19 GMT
⚡Pierwszy sezon serialu O3 Medya „ Klub/Kulüp” zrobił ogromne wrażenie na tureckich widzach. Rozpoczynają się zdjęcia do drugiego sezonu serialu z udziałem Gokce Bahadir, Barisa Arduca, Saliha Bademci i Asudeha Kalebka. Już jutro ekipa wraca na plan. Serra Arytürk i Halil Babur dołączyli do obsady serialu. Scenarzystami są Rana Denizer i Serkan Yoruk. Zeynep Günay Tan wyreżyseruje pierwsze 4 odcinki drugiego sezonu, kolejne 4 odcinki wyreżyseruje Seren Yuce. Planowane jest 8 odcinków. Filmowanie potrwa około 3 miesięcy.
|
|
|
Post by lucy on Jul 7, 2022 10:35:55 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 8, 2022 12:31:49 GMT
Pierwsze zdjęcie z planu drugiego sezonu.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2022 18:04:10 GMT
💥Według niepotwierdzonych jeszcze informacji Metin Akdulger nie wystąpi w 2. sezonie serialu Netflix „ Klub”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 17, 2022 18:58:46 GMT
💥 Baris Bagci, który wcielił się w rolę Tugrula Beya, opuścił obsadę serialu „Alparslan Büyük Selçuklu”. Aktor zagrał w dwóch odcinkach nowego sezonu, które zostały nakręcone z wyprzedzeniem i dołączył do obsady serialu Netflix „Kulüp”. Obecnie ocenia nowe oferty.
|
|
|
Post by mira on Aug 18, 2022 8:08:36 GMT
Zamierzam wziąć ten serial na tapetę w najbliższym czasie. Może nawet dziś wieczorem włączę pierwszy odcinek. Mam nadzieję, że mi się spodoba
|
|
|
Post by mira on Aug 22, 2022 7:09:09 GMT
Obejrzałam dwa pierwsze odcinki i jest całkiem ok. Tematyka ciekawa, są tajemnice z przeszłości, są jakieś głębokie rany i poplątane relacje, co akurat lubię. Bardzo istotny jest tutaj wątek wiary, a właściwie tego, jak układały się w tamtym okresie relacje wyznawców judaizmu i islamu. Ogólnie to spodziewałam się więcej takich typowo klubowych scen. Sądziłam, że będzie dużo występów, dużo muzyki. W pierwszych dwóch odcinkach nie ma tego wiele, a jak już próby dobiegły końca i miał odbyć się premierowy występ, to stało się to, co się stało... Jeszcze niezupełnie poczułam klimat tamtych lat, a i też nie mam wielkiej wiedzy na temat tamtych czasów, zwłaszcza jeśli chodzi o Stambuł, niemniej wydaje mi się, że stroje, fryzury, auta, telefony, wystrój wnętrz - wszystko to zostało należycie dopracowane. Przyznaję, że ciekawa byłam roli Barisa, ale póki co nie mogę na ten temat wiele powiedzieć, bo niemal wszystkie jego sceny kręcone są w taksówce. Poza "pijaną" sceną Natomiast bardzo podoba mi się Firat Tanis. W pierwszej chwili w ogóle go nie poznałam. Dopiero co oglądałam "Zeytin Agaci" i tam był taki zarośnięty. Wyglądał sympatycznie i po prostu był sympatyczną postacią. W tamtym serialu zrobił na mnie duże wrażenie, jego sposób gry, ton głosu, gra spojrzeniem. Tu jest podobnie, chociaż rola totalnie inna. Uważam, że to bardzo dobry aktor.
|
|
|
Post by mira on Aug 25, 2022 6:37:34 GMT
Serial obejrzany. Muszę przyznać, że bardzo mnie wciągnął, bo byłam w stanie zarwać noc, żeby go dokończyć, a dawno tego nie robiłam z powodu serialu. Fabuła może nie jest porywająca, ale serial ma klimat, który bardzo lubię. Poza tym jest to zbiorowisko tak różnych postaci, z tak różnymi problemami, że dla mnie było to naprawdę ciekawe. Nadal jestem pod wrażeniem gry aktorskiej Firata Tanisa, a jego Celebi, mimo że to momentami szuja, stał się moją ulubioną postacią w tym serialu. Barisa też się w końcu doczekałam w innych scenach, aniżeli paplanie w taksówce Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie będzie go jeszcze więcej. Ostatni odcinek robi wrażenie, bo mamy pokazane krwawe walki na ulicach Stambułu. Dosłownie dzikie tłumy rozwścieczonych ludzi. A potem straszliwe zniszczenia. Cały serial był utrzymany w dość spokojnym tonie, skupiał się na przeżyciach głównych bohaterów, ale w ostatnim odcinku trochę od tego odchodzimy, mocniej skupiając się na problemach społecznych i politycznych. Oczywiście temat innowierców, organizacji EOKA czy walki o Cypr pojawiał się już wcześniej, ale w ostatnim odcinku wszystko kumuluje. Dla mnie było to o tyle ciekawe, że miałam okazję obejrzeć kawałek serialu "Pewnego razu na Cyprze", który był emitowany na kanale TRT. Ciekawa byłam, czy Netflix inaczej przedstawi sytuację. Rzeczywiście mamy tutaj Truków, którzy próbują pozbyć się Greków (i nie tylko), którzy odbierają im majątki, zabijają. Turków, którzy atakują. W serialu o Cyprze winna była zawsze strona Grecka. Serial ogólnie polecam, jeśli ktoś lubi takie klimaty.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 24, 2022 9:10:13 GMT
💥 Zakończono zdjęcia do drugiego sezonu serialu „ Club/Kulüp”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 26, 2022 17:14:12 GMT
💫 Birsen Altuntas plotkuje, że Halil Babur i Serra Aritürk, którzy wystąpili w drugim sezonie serialu Kulüp, zaczęli się spotykać
|
|
|
Post by Matthias on Oct 4, 2022 16:15:57 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 4, 2022 17:19:54 GMT
Brawo!
|
|
|
Post by mira on Nov 4, 2022 8:15:34 GMT
Wczoraj na gali pokazano zapowiedź drugiego sezonu. Wygląda na to, że mamy przeskok w czasie o kilka lat (wnioskuję, że ta dziewczynka to wnuczka Matyldy). Nie mogę się doczekać! Pierwszy sezon bardzo mi się podobał.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 5, 2022 17:20:48 GMT
🔥Platforma cyfrowa Netflix ogłosiła prace nad trzecim sezonem serialu „ Kulüp”
|
|
|
Post by mira on Nov 7, 2022 8:22:41 GMT
🔥Platforma cyfrowa Netflix ogłosiła prace nad trzecim sezonem serialu „ Kulüp” Z tureckich seriali Netflixa obejrzałam chyba tylko pięć, czyli "50m2", "Fatmę", "Ask101", Drzewo oliwne" i "Klub" właśnie. Ten serial podobał mi się chyba najbardziej, dlatego cieszę się, że będą kolejne sezony. Oby równie dobre, bo przy kontynuacji "Ask 101" mocno się rozczarowałam... I chciałabym zobaczyć na ekranie więcej Barisa
|
|
|
Post by Matthias on Nov 7, 2022 16:00:37 GMT
mira ja się przymierzam od dawna do właśnie tego serialu z platformy Netflix. Ale aktualnie urzeduję w Disneyowskich .
|
|
|
Post by Matthias on Nov 14, 2022 17:05:19 GMT
💥Według znanego dziennikarza Raniniego, zdjęcia do nowego sezonu serialu " Klub" zostały zakończone, ale data emisji nie została jeszcze ustalona. To, czy historia będzie kontynuowana, zależy od widzów. Jeśli im się spodoba, to tak
|
|
|
Post by Matthias on Nov 27, 2022 13:48:31 GMT
💥 Według blogera " Tokyo" drugi sezon serialu „ Klub” zostanie pokazany najprawdopodobniej w marcu
|
|
|
Post by Matthias on Apr 26, 2023 17:00:12 GMT
💥Znany dziennikarz Ranini zapowiedział, że drugi sezon serialu „Klub” ukaże się na platformie cyfrowej Netflix jeszcze w tym roku. Ranini jest autorką scenariusza serialu opartego na historii życia jej rodziny.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 3, 2023 19:45:03 GMT
💥Ogłoszono datę premiery drugiego sezonu serialu „Klub” na platformie cyfrowej Netflix z udziałem Gokce Bahadir, Baris Arduç, Asudeh Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger i Firat Tanis. Serial trafi na platformę we wrześniu.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 18, 2023 19:36:37 GMT
💥 Ranini, zapytany, czy Baris Arduc wystąpi w trzecim sezonie serialu Netflixa „Kulüp”, odpowiedział, że warto poczekać na premierę drugiego sezonu, a potem zobaczymy. Zapytany, czy Baris ma nowy projekt, Ranini zauważył, że wkrótce będzie mieć nowy projekt - aktor nie potrafi siedzieć bezczynnie.
|
|
|
Post by mira on Jul 19, 2023 7:00:30 GMT
💥 Ranini, zapytany, czy Baris Arduc wystąpi w trzecim sezonie serialu Netflixa „Kulüp”, odpowiedział, że warto poczekać na premierę drugiego sezonu, a potem zobaczymy. Zapytany, czy Baris ma nowy projekt, Ranini zauważył, że wkrótce będzie mieć nowy projekt - aktor nie potrafi siedzieć bezczynnie.
Czekam na premierę Rola Barisa była ciekawa, ale w tym serialu każdy miał ciekawą historię.
|
|
|
Post by lucy on Sept 1, 2023 10:07:15 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 1, 2023 10:26:34 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 6, 2023 17:48:37 GMT
🔥 Platforma cyfrowa Netflix przypomina o premierze drugiego sezonu serialu „ Kulüp” już 15 września
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2023 19:23:50 GMT
No powiem Wam - Salih wymiata w tym zwiastunie.
🎬🔥Oficjalny zwiastun drugiego sezonu serialu Netfliksa „Kulup”, który będzie dostępny na platformie już 15 września
|
|
|
Post by Matthias on Sept 13, 2023 20:14:54 GMT
💥Dziś gwiazdy serialu „Klub” zebrały się na uroczystej kolacji z okazji premiery drugiego sezonu projektu Netflix
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2023 21:02:40 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 14, 2023 6:49:23 GMT
Znani panowie za bardzo dziś kombinują ze stylizacjami. Najbardziej podoba mi się Baris. Wygląda elegancko i z klasą, ale nie jak pracownik banku.
|
|
|
Post by lucy on Sept 14, 2023 19:24:53 GMT
|
|