Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 17, 2022 21:35:10 GMT
Disney robi błąd, jakiego netflix nie robi. Daje tureckie seriale na globalny rynek. Bo to chyba nie tak trudno odgadnąć że od kilku lat jest bum na tureckie seriale. Może nie tak wielki jak kiedyś ale jest.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2022 7:04:32 GMT
💥🎬 Birce Akalay powiedziała dziennikarzom, że wyniki serialu „ Na Skrzydłach Ambicji | Lot ptaka” są znakomite i teraz czekają na decyzję platformy Netflix o ewentualnym przedłużeniu projektu na drugi sezon. Jeśli ta decyzja zostanie podjęta, będzie kontynuować pracę nad „Kuş Uçuşu”, jeśli nie, wróci na ekrany w nowym sezonie telewizyjnym.
|
|
|
Post by lucy on Jun 18, 2022 9:22:45 GMT
chyba nie tak trudno odgadnąć że od kilku lat jest bum na tureckie seriale. Może nie tak wielki jak kiedyś ale jest. Next, po czym tak wnioskujesz, że kiedyś turkisze się cieszyły większym zainteresowaniem?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 18, 2022 10:58:41 GMT
Drugi sezon jest niepotrzebny. Sezon 1. bardzo dobry, ale zamyka się w tym sezonie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 18, 2022 14:15:07 GMT
Next, po czym tak wnioskujesz, że kiedyś turkisze się cieszyły większym zainteresowaniem? Tak tylko sobie gdybam. Na pewno lepsze jakościowo. I nie było tych dyrdymałów z cenzurą.
|
|
|
Post by mira on Jun 27, 2022 6:38:25 GMT
Póki co oglądam tylko jeden serial telewizyjny, więc w między czasie znajduję czas na coś krótszego. Tym razem wzięłam na tapetę ten serial. Obejrzałam 3 odcinki i cóż, według mnie aż takiego szału nie ma, przynajmniej na razie. Ale jednocześnie zaczyna pojawiać się napięcie w oczekiwaniu na jakieś dramatyczne wydarzenia, bo widzimy, że młoda posuwa się coraz dalej i niemożliwym jest, by Lale zawsze ze wszystkiego wychodziła obronną ręką.
Ciekawi mnie wątek małżeństwa Lale. Jej mąż jest potulny, cierpliwy, wspierający. Zajmuje się dziećmi i chyba zawodowo nic nie robi, aczkolwiek nie jestem pewna. Zastanawiam się, w którym momencie wybuchnie. Póki co obserwuje poczynania Lale i jej partnerów, ale chyba nie podejrzewa jej o żadne romanse, zresztą żadnego romansu nam jeszcze nie pokazali.
Głównie chciałam zobaczyć Ibrahima, ale szczerze mówiąc nie ma go jakoś wiele w trzech pierwszych odcinkach. Najważniejsze są tu role kobiece. Młoda jest strasznie irytująca, ale trzeba przyznać, że Miray nieźle gra taką wariatkę. Urodowo mnie nie powala, jeśli chodzi o figurę i typ urody, bardzo kojarzy mi się z Ilaydą Alisan. Obie niskie, właściwie całkiem zgrabne i ładne, ale tak nie do końca. Obie mają w sobie coś drażniącego.
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2022 11:43:58 GMT
Miray (...) Urodowo mnie nie powala, jeśli chodzi o figurę i typ urody, bardzo kojarzy mi się z Ilaydą Alisan. Obie niskie, właściwie całkiem zgrabne i ładne, ale tak nie do końca. Obie mają w sobie coś drażniącego. Wg mnie nie są ani zgrabne, ani ładne (raczej przeciętne). A już na pewno się nie nadają na protki. Ilaydę obecnie oglądam w "Naucz mnie kochać" i jest właśnie taka jak napisałaś, drażniąca. Całe szczęście, że jest postacią drugoplanową.
|
|
|
Post by mira on Jul 18, 2022 7:46:29 GMT
Obejrzałam cały serial i muszę przyznać, że mnie się podobało. Chętnie obejrzę kontynuację.
Niektóre sytuacje mnie zaskoczyły. Dziwnie to zabrzmi, ale człowiek tak się przyzwyczaił do intryg i zdrad pokazywanych w serialach, że naprawdę zaskoczyło mnie prawe, moralne postępowanie Lale. Zaskoczyła mnie też odpowiedzialna postawa jej męża. Nie chciałabym, żeby w II sezonie zepsuto jego postać.
Na koniec drogi głównych bohaterek zupełnie się rozeszły. Ciekawe, co wymyślą scenarzyści, by znów je połączyć, bo chyba żadna z pań z serialu nie odchodzi?
Popatrzyłam sobie na stare fotki Miray, dziewczyna przeszła sporą metamorfozę, zwłaszcza jeśli chodzi o ciało. Mnie w jej figurze coś nadal nie pasuje, ale trzeba przyznać, że ładnie schudła.
|
|
|
Post by Marcoss on Jul 19, 2022 11:17:16 GMT
Ja też niedawno skończyłem oglądać. W sumie to mój pierwszy turecki serial Netflixa i chętnie sięgnę po kolejne. Na początku bardzo irytowało mnie, że Asli wszystko się udaje i naiwność pozostałych jej współpracowników, ale później kupiłem tę konwencję i bardzo dobrze zrozumiałem, co autor scenariusza chciał przekazać. Jako fan damskich bójek w serialach muszę też pochwalić przedostatni odcinek
|
|
|
Post by Matthias on Jul 26, 2022 8:46:49 GMT
💥Powtarzają plotki, że Ay Yapim wkrótce zacznie kręcić drugi sezon serialu „ Lot ptaka”. Dlatego Birce Akalay nie mogła zaakceptować propozycji Oktaya Kaynarca, by współpracować w serialu „Nie pasuję do tego świata”
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:14:17 GMT
Netflix przedłużył serial na 2. Sezon, co było do przewidzenia patrząc na sukces Kuş Uçuşu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 24, 2022 21:04:19 GMT
🔥Birsen Altuntas potwierdziła, że serial Netflix „ Lot ptaka / Kuş Uçuşu” został przedłużony o drugi sezon i teraz zespół projektowy czeka na oficjalny harmonogram filmowania
|
|
|
Post by mira on Aug 25, 2022 6:19:19 GMT
Fajnie, chętnie obejrzę kontynuację.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2022 17:46:35 GMT
💥W tym tygodniu powinny rozpocząć się zdjęcia do drugiego sezonu popularnego tureckiego serialu platformy cyfrowej Netflix „ Bird Flight / Kuş Uçuşu”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 14:35:07 GMT
💥 Członkowie ekipy informują, że przygotowania do zdjęć do drugiego sezonu serialu „ Bird Flight / Kuş Uçuşu” już się rozpoczęły
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 14:59:43 GMT
Next, Mavi✨ Według niepotwierdzonych informacji Sinem Unsal dołączyła do obsady serialu Netflix „ Bird Flight / Kuş Uçuşu”
|
|
|
Post by Mavi on Sept 9, 2022 16:58:42 GMT
Matthias, dzięki, właśnie skreślam ten serial ze swojej kolejki do obejrzenia.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 17:17:28 GMT
Mavi wiedziałem, że będziesz zadowolona
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2022 11:13:16 GMT
💥 Ibrahim Çelikkol powiedział, że platforma cyfrowa Netflix dała zielone światło nie tylko drugiemu, ale i trzeciemu sezonowi serialu „ Bird Flight / Kuş Uçuşu”. Zagra w obu sezonach. Aktor zagra także w nowym filmie.
|
|
|
Post by mira on Sept 19, 2022 7:56:29 GMT
Film, serial w telewizji, serial na platformę - jak on to wszystko pogodzi?
|
|
|
Post by Matthias on Oct 3, 2022 16:44:57 GMT
💥 Według Birsen Altuntas zdjęcia do drugiego i trzeciego sezonu serialu Netflix „ Bird Flight / Kuş Uçuşu” rozpoczną się 14 listopada i potrwają 9-12 tygodni. Dwa sezony projektu będą kręcone jednocześnie z krótką przerwą między zdjęciami.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 18, 2022 17:49:12 GMT
💥 Według Birsen Altuntas, nowym reżyserem serialu „ Lot ptaka / Kuş Uçuşu” jest Koray Kerimoglu
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 8:56:33 GMT
💥 Ibrahim Çelikkol ogłosił, że zdjęcia do nowego sezonu serialu „ Kuş Uçuşu” rozpoczną się za 20 dni
|
|
|
Post by Matthias on Nov 8, 2022 18:19:46 GMT
✨ Birce Akalay ogłosiła, że po nakręceniu nowych sezonów serialu „Lot ptaka / Kuş Uçuşu” rozpocznie pracę nad drugim i trzecim sezonem serialu „ Cmentarz / Mezarlık”. Oba projekty ukażą się na platformie cyfrowej Netflix.
|
|
|
Post by lucy on Nov 18, 2022 16:20:56 GMT
Tak bardzo nie przepadam za Miray Daner, że tego serialu do dzisiaj nie włączyłam. Wiem, że ona ma tu duży watek, więc wolę nie ryzykować. Wystartowały zdjęcia. i.imgur.com/vlRd30e.jpg
|
|
|
Post by lucy on Nov 18, 2022 18:59:02 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 20, 2022 19:25:55 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:43:41 GMT