|
Post by mira on Apr 19, 2021 7:00:04 GMT
Next, ależ ja też oglądam Niestety 13. odcinka jeszcze nie widziałam, wczoraj miałam zamiar obejrzeć, ale zasnęłam gdzieś w połowie. Ostatnio często mi się to zdarza Kiedyś potrafiłam obejrzeć w nocy kilka odcinków serialu, teraz jeden stanowi dla mnie poważny problem. Ech... Najnowszy zwiastun świetny. Zapewne to wyobrażenie obojga, ale bardzo fajnie to wygląda A odnośnie dyskusji o aktorach - moim zdaniem Alina jest śliczna. Taka naturalna i zupełnie nieturecka. Lubię taką delikatną urodę. Ma bardzo ładne oczy i kształt ust. Jedyne, co mi się w niej nie podoba, to szyja. Jest gruba, dlatego nie lubię, gdy upinają jej włosy do góry. im.haberturk.com/2021/01/19/ver1611073681/2943214_620x410.jpg
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 19, 2021 10:35:36 GMT
Zwiastuny są urocze. Z insta aliny z 13 odc, mira patrz.
|
|
|
Post by mira on Apr 19, 2021 12:43:42 GMT
Dzisiaj też dali zdjęcie w tych stylizacjach, ale takie bardziej hot W ogóle to coś mnie naszło i postanowiłam poszukać czegoś o aktorce grającej Hilal. Nie ma dużego dorobku, wręcz bardzo skromny. Ale co mnie zaskoczyło, to jej wygląd na starszych fotkach. W blondzie wygląda jak zupełnie inna osoba i znacznie młodziej. Zresztą ona jest bardzo młoda, w sieci znalazłam, że urodzona w 1993 roku. A ja myślałam, że ma więcej niż 30 lat. i.pinimg.com/originals/c0/e8/35/c0e8350dc6d131ba5470e02c5c26b7bf.png
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 19, 2021 15:08:24 GMT
mira gdzie te zdjęcia bardziej hot. Na insta marasli.?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 19, 2021 19:40:01 GMT
Uzupełniam sobie spis i oglądam sobie live. Jaki mają piękne sceny. Mahur patrzy na niego tymi maślanymi oczami, chłopak się na amen zakochał.
|
|
|
Post by mira on Apr 20, 2021 7:08:40 GMT
Next , nie, gdzieś na TT widziałam. W ogóle to wrzucili wieczorem na Insta wyciętą scenę z odcinka, jak Mahur i Marasli leżą w łóżku nago przytuleni i sobie ćwierkają Ja lajwa nie widziałam, ale dokończyłam 13 odcinek z tłumaczeniem (nie mam ani TT, ani Instagrama, oglądam tyle, ile się da bez logowania...)
Mamy piękne wzrosty! Bardzo się cieszę, bo chciałabym, żeby ten serial został na drugi sezon, o ile zdołają utrzymać ten poziom i go nie zepsują.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 20, 2021 8:56:15 GMT
Taki wzrost na pewno dzięki temu, że nie było nowego odcinka hitu TRT. Ponoć drugi sezon jest więcej niż pewny tylko jeszcze oficjalnie tego nie ogłosili Ja w wakacje nadrobię serial. Bardzo podobają mi się sceny Buraczka i Aliny ❤️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 11:47:47 GMT
mira Gdzie na insta, an jakim koncie.. Właśnie tak patrzyli na siebie maślanymi oczami i cięcie i rani i marasli sam w łóżku z gołą klatą.
|
|
|
Post by mira on Apr 20, 2021 12:15:59 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 12:20:28 GMT
Dzięki za linka , w międzyczasie już znalazłem i obczaiłem na tt. 😍
|
|
|
Post by lucy on Apr 20, 2021 16:45:08 GMT
Taki wzrost na pewno dzięki temu, że nie było nowego odcinka hitu TRT. To po pierwsze, a po drugie serial pewnie odziedziczył procenty po Sefirin Kizi.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2021 18:51:22 GMT
Reytingi za 19.04.2021 - PONIEDZIAŁEK ТОТАL:1. Çukur (125 odcinek) - 9.42%⬆(+1.41) 3. Yasak Elma (107 odcinek) - 6.86%⬆(+1.32) 6. Maraşli (14 odcinek) - 6.36%⬆ (+1.43%)
17. Kağıt Ev (1 odcinek) - 3.62%🆕 АВ:1. Çukur - 8.33%⬆(+1.72) 3. Yasak Elma - 6.36%⬆(+1.33) 4.Maraşli - 6.13%⬆(+1.80)
9. Kağıt Ev - 4.36%🆕
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 20:30:56 GMT
Niech oni już potwierdzą ten 2 sezon. Bo się niecierpliwię. Tu jeszcze jest dużo historii do opowiedzenia.
|
|
|
Post by mira on Apr 21, 2021 6:38:07 GMT
Zgadzam się, mogliby już potwierdzić. Widziałam, że gość z tej wytwórni TIMS&B bił na TT brawo, więc chyba są zadowoleni, ale może jeszcze czekają, co się wydarzy po powrocie Seldżuków i jak zostanie przyjęty drugi odcinek Kagit Ev. Tak jak cieszę się, że kończą inne seriale, tak Marasli wciąż mnie intryguje i absolutnie nie nudzi.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2021 14:11:19 GMT
Zgadzam się z tobą, mnie również intryguje. Jest jeszcze wiele do opowiedzenia. Kolejne sekrety rodziny turel. Relacja mahur z maraslim tu tez jest wiele do opowiedzenia. I reakcja mahur jak odkryje prawdziwego marasli. Tu jest dużo tematów do ogrania. A w przerywnikach moga się kolejne mafie pokazywać. Jestem ciekaw kiedy wyjdzie <Ty wiesz kto> że jest bratem savasa. I kiedy się dowie o tym mahur. Bo marasli już wie, dostał od niego/jej prezent w finale 14 odc. Chodź wątpię by jej powiedział. Widzieliśmy ile ukrywał przed nią nagranie mamy. A to będzie jeszcze większa bomba. Ten serial jest świetny. Dialogi mahur i marasli cudo. Wszystkie gagi w serialu to oni i Necati.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 22, 2021 20:10:17 GMT
|
|
|
Post by mira on Apr 23, 2021 7:01:08 GMT
Next, strach się bać... Musi być jakaś wielka bomba na koniec. Nie widziałam tłumaczenia tego zwiastuna, ale gdzieś czytałam, że Marasli jest w śpiączce. Jak obejrzałam finał 14 odcinka, to pomyślałam sobie, że Marasli pewnie będzie nieprzytomny, a potem straci pamięć, także dużo się chyba nie pomyliłam. Ale na co liczy Necati? Że Marasli nie przeżyje, czy że nie będzie pamiętał, co się wydarzyło? Do więzienia trafił tyko Ilhan, czy Aziz też?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 23, 2021 15:58:07 GMT
mira zwiastun napakowany ale nie wiele mówi. Ale skoro marasli dostał nożem to będzie w śpiączce. Tylko nie rozumiem czemu miał by stracić pamięc. Nie uderzył się w głowę. A dwa taki triki z utratą pamięci są raczej w rom-comach. Ale kto wie ja to zrobią.
|
|
|
Post by mira on Apr 25, 2021 16:12:50 GMT
Właśnie tu czegoś takiego bym nie chciała, tej utraty pamięci, bo to taki oklepany i w sumie śmieszny wątek Drugi zwiastun pokazuje, że Marasli jednak pamięta i ze śpiączki też dość szybko wyszedł, ale co tam się właściwie zadziało, gdzie jest Necati?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 25, 2021 17:29:44 GMT
mira drugi frag o wiele lepszy. : www.youtube.com/watch?v=zHrNjXe41KoW 14 odcinku było mało savasa to teraz go napakują. Urządził sobie polowanie na mahcel. Piękne sceny w tym domku mahur z maraslim. Jak nigdy liva nie oglądałem marasli. Tak jutro muszę zobaczy, nie wytrzymam do tłumaczenia.
|
|
|
Post by mira on Apr 26, 2021 7:21:42 GMT
Ja też nie oglądałam nigdy na żywo, bronię się jak mogę, bo jeszcze się wciągnę i będę oglądać live co tydzień Ale zawsze następnego dnia robię szybki przegląd wersji angielskiej, tych najważniejszych scen. Nie potrafię rozgryźć zachowania Necatiego w stosunku do Mahur. Wydaje się, że to jedyna osoba w tej rodzinie, którą naprawdę darzy sympatią. Są ze sobą blisko. Jest dobrym obserwatorem, więc widzi, że Mahur na nim zależy, że jej siostrzane uczucia są szczere. Nie pozwala, by Savas zrobił jej krzywdę. Ale przecież wie, że jak zniszczy rodzinę Turel, to i jej złamie serce. Do tego wie, że ona kocha Marasliego, a mimo to wbija w niego nóż. Czego on właściwie chce od tej dziewczyny? Przypuszczam, że w niedalekiej przyszłości Savas i Necati mocno się pokłócą. Necati już ma problem z kontrolowaniem poczynań Savasa. I czy przypadkiem on nie wykorzystuje Savasa, nie traktuje go jako narzędzia pomocnego w realizacji planu zemsty? Mnie się wydaje, że tam nic więcej nie ma, żadnej braterskiej miłości, wszystko udawane.
Edit. Nie wiem, na ile ta stronka (Televizyon Dünyası) jest wiarygodna, ale często pojawiają się tu prawdziwe informacje o serialach i teraz piszą tak:
"Który kanał zaryzykowałby przegapienie takiej pary? Nikt też nie może zignorować zmagań ratingowych #Marash w poniedziałek. Nie martw się, drugi sezon na pewno się wydarzy. O ile słyszałem, finał sezonu będzie pod koniec czerwca."
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 11:40:37 GMT
Necatiego w stosunku do Mahur Akurat w tym całym domu to Mahur jest jedyną osobą która nic nie wiedziała. I była trzymana pod kloszem, a potem wyjechała na studia. O ile Necati może mieć żal do Aziza i İlhana. Chodź nie za co do İlhana. To nie rozumiem co on ma do mahur. Widać że kocha brata i sprawiali wrażenie że się kochają. Mam tylko nadzieje że marasli powie jej kim jest naprawdę Necati. Chodź taką bombę mogą zostawić na finał sezonu. Przypuszczam, że w niedalekiej przyszłości Savas i Necati mocno się pokłócą. Necati już ma problem z kontrolowaniem poczynań Savasa. I czy przypadkiem on nie wykorzystuje Savasa, nie traktuje go jako narzędzia pomocnego w realizacji planu zemsty? Mnie się wydaje, że tam nic więcej nie ma, żadnej braterskiej miłości, wszystko udawane. Ostatnio się często nie zgadzają, jak choćby sytuacja z 13 odc. Zdradził gdzie jest mahur temu mafiozie od narkotyków. A Necati non stop powtarza że ma na mahur inny plan. ŻE pozwoli się jej zakochać ożenić z maraslim a potem go zabić by się długo nie nacieszyli. Mahur ma słabą psychikę, może chce ją doprowadzić obłędu. finał sezonu będzie pod koniec czerwca." Bardziej bym wierzył w pod koniec maja. Burak ma w czerwcu jechać do Włoch serial kręcić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 20:04:55 GMT
Next, właśnie widzę na TT pełno płaczących memów... Ludzie savasa szukają marasli po szpitalu. Mahur wywozi go z tym przyjacielem z wojska. I naiwnie podaje neciati namiary gdzie są. Niech się marasli ocknie i wyzna jej prawdę.
|
|
|
Post by mira on Apr 27, 2021 7:16:41 GMT
Znowu mamy spadek, ale spodziewałam się tego, bo ostatnio nie było Seldżuków i dużo podrosło. Ale i tak jest znacznie lepiej niż przed dwoma tygodniami.
Trzynasty odcinek: Total : 4,93 AB : 4,33 ABC1 : 3,92
Wczorajszy (15) odcinek: Total : 5,59 AB : 4,73 ABC1 : 4,72
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 27, 2021 8:42:21 GMT
Ja też się spodziewałem tego. A dwa odcinek był bardzo spokojny. Bardziej skupili się na mahcel i emocjonalnej stronie. I trochę scen w więzieniu. mira Ta scena w szpitalu jak marasli śnił że córka stoi koło niego i woła by wstał piękna. wzruszyła mnie ta scena.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 27, 2021 17:56:51 GMT
Reytingi za 26.04.2021ТОТАL:1. Uyaniş: Büyük Selçuklu (29 odcinek) - 9.33%⬇ (-0.19) 2. Çukur (126 odcinek) - 8.24%⬇ (-1.18) 5. Yasak Elma (108 odcinek) - 5.67%⬇(-1.21) 7. Maraşli (15 odcinek) - 5.59%⬇ (-0.77%)
17. Kağıt Ev (2 odcinek) - 3.02%⬇(-0.60) АВ:1. Uyaniş: Büyük Selçuklu - 11.13%⬆(+0.82) 2. Çukur - 7.15%⬇(-1.18) 4. Yasak Elma - 5.27%⬇(-1.09) 5. Maraşli - 4.73%⬇(-1.40)
12. Kağıt Ev - 3.30%⬇(-1.06)
|
|
|
Post by mira on Apr 28, 2021 7:13:31 GMT
Zerknęłam wczoraj na wersję angielską, bo mnie ciekawość zżerała. I serio Necati godzi się na śmierć Mahur - naprawdę nie mogłam w to uwierzyć. Niby trochę się waha, niby mówi, że ona nic nie zrobiła, nic nie jest jej winą, że go kochała, a potem jednak zgadza się, by Savas zrealizował swój plan. Potwór, nie człowiek. Szkoda, że Marasli nie zdążył nic Mahur powiedzieć. Pewnie Hilal ich uratuje w ostatniej chwili, bo miała tam jechać, lekarza przywieźć czy coś. Swoją drogą niezmiennie mnie śmieszą te wszystkie ozdrowienia w turkiszach. Gość w stanie krytycznym, nieprzytomny, a następnego dnia leży sobie na zwykłym łóżku bez żadnej kroplówki, żadnych leków, a nawet jest w stanie czołgać się na poranionym brzuchu. Ja wiem, że adrenalina i te sprawy, ale mimo wszystko jest to przegięcie. W kolejnym odcinku zapewne już wstanie na nogi i będzie uciekał z płonącego domu
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 28, 2021 13:13:55 GMT
Zerknęłam wczoraj na wersję angielską, bo mnie ciekawość zżerała. I serio Necati godzi się na śmierć Mahur - naprawdę nie mogłam w to uwierzyć. Niby trochę się waha, niby mówi, że ona nic nie zrobiła, nic nie jest jej winą, że go kochała, a potem jednak zgadza się, by Savas zrealizował swój plan. Potwór, nie człowiek. Czekam aż mahur się dowie prawdy. Chodź wygląda na osobę inteligentną i dojdzie do tego sama. Zwłaszcza po tym jak jej marasli powiedział, że ktoś jest szpiegiem w rodzinie. A Dilşad czy macocha na takie nie wyglądają. Chyba że wreszcie marasli jej powie. Ja to czułem od początku że to on pod płaszczykiem pijaka kryje się drugie dno. A tak swoją drogą mogli by już potwierdzić ten drugi sezon.
|
|
|
Post by mira on Apr 30, 2021 6:40:45 GMT
Nowy zwiastun sprawia, że w mojej głowie rodzi się mnóstwo znaków zapytania Odcinek 15 skończył się tak, że Aziz i Ilhan są w więzieniu, do tego Ilhan dostał nożem (tudzież innym ostrym narzędziem). Marasli, Mahur i Nevzat są w płonącym domu. A w zwiastunie co widzimy? Ilhan i Aziz są poza więzieniem, do tego w towarzystwie Savasa, natomiast Mahur i Marasli (który już oczywiście cudownie ozdrowiał ) spędzają czas z Nacatim. No i teraz pytanie, co się wydarzyło wcześniej? Jak Turelowie opuścili więzienie? Kto uratował Mahur i Marasliego? Gdzie się podział Nevzat?
|
|
|
Post by lucy on Apr 30, 2021 10:38:18 GMT
Jeśli nic złego się z serialem w międzyczasie nie podzieje, to Marasli będzie miał drugi sezon.
|
|