|
Post by Onedine on Aug 16, 2021 17:46:42 GMT
Tytuł: Flying Butterflies Inne tytuły: Salon De Nabi| Flying Butterflies, Fly, Butterfly, Fly Up Butterfly Gatunek: dramat, życie Reżyseria: Kim Da-Ye, Kim Bo Kyeong Scenariusz: Park Yeon-Sung Stacja: JTBC | Amazon Prime Video Liczba odcinków: 16 Kraj: Korea Południowa Emisja: 15 lipca 2022 – 2 września 2022 Opis: by dramaqueen Gi Bbeum ma niewiele ponad 20 lat i pracuje w zakładzie fryzjerskim „Fly High Butterfly” jako stażystka. Oprócz niej pracują tam także: Moo Yeol, nauczyciel Woo, oraz Soo Ri. Z kolei Gwang Soo jest świetnym fryzjerem, który jest entuzjastycznie nastawiony do pracy. Jest blisko z szefową zakładu, Michele, oraz fryzjerką Jenn. Obsada: Kim Hyang-gi as Gi-Bbeum Oh Yoon-ah as Michelle / Mi Sel, director of 'Fly Up Butterfly Choi Daniel as Kwang Soo, hair designer Shim Eun-woo as Jen Park Jung-woo as Moo Yeol Moon Tae-yoo as Teacher Woo Kim Ga-hee as Soo-ri Lee Soo-mi as Gi-Bbeum's step mother Yoo In-soo Lim Soo-jung Han Soo-ah as Han Su-a Park So-jin
|
|
|
Post by lucy on Apr 16, 2024 18:26:52 GMT
Premiera była 15 lipca 2022 r. na Tajwanie za pośrednictwem MyVideo, a od 1 sierpnia 2022 r. serial został udostępniony pod tytułem Salon de Nabi w Amazon Prime Video w wybranych regionach.
|
|
|
Post by lucy on Apr 16, 2024 18:29:58 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Apr 17, 2024 16:20:20 GMT
Premiera była 15 lipca 2022 r. na Tajwanie za pośrednictwem MyVideo, a od 1 sierpnia 2022 r. serial został udostępniony pod tytułem Salon de Nabi w Amazon Prime Video w wybranych regionach. Ta drama była nakręcona 2 lata wcześniej, ale z powodu skandalu z jedną z aktorek, Shim Eun Woo nie została wyemitowana na kanale JTBC W Korei. Chodziło o oskarżenie przeciwko niej, że prześladowała innych uczniów w czasach szkolnych. W dramie był taki podobny temat z jedną z postaci to już w ogóle producenci mieli niefajną sytuację. Podejmowali się takiego tematu fikcyjnie, a okazało się, że ich aktorka była sprawczynią czegoś podobnego w realu. Dopiero po tych 2 latach dramę kupił Amazon i międzynarodowo ją pokazał.
|
|