|
Post by mira on Dec 20, 2021 7:42:59 GMT
Zwiastun wiele nie mówi. Gdzieś czytałam, że niby Ayca miałaby ponownie zagrać z Tolgą, uważam że to niemożliwe, a przynajmniej jeszcze nie teraz.
|
|
|
Post by lucy on Dec 20, 2021 11:43:46 GMT
Kubilay Aka dołączył do obsady. Zagra młodszego brata postaci Songul.
|
|
|
Post by lucy on Dec 20, 2021 11:51:36 GMT
Wg Birsen serial będzie trochę podobny do słynnego projektu Ay Yapim, Yaprak Dökümü | PL: Listopad.
Rodzina Saruhanli, przenosi się do Stambułu po katastrofie lotniczej, która wszystko zmieni. W wielkim mieście Emin Saruhanli czeka na swojego brata, właściciela potężnego holdingu. Relacja między braćmi jest bardzo napięta.
|
|
|
Post by lucy on Dec 21, 2021 11:14:13 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 26, 2021 22:49:15 GMT
💥 Ozge Yagiz zasubskrybowała oficjalne konto serialu #Ojciec z Kalukiem Bilginerem i Tolgą Saritasem... Partnerka Tolgi zostanie oficjalnie ogłoszona jutro...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 27, 2021 10:29:24 GMT
Partnerką Tolgi została Beril Pozam. Özge Yağız zagra jego siostrę, która po rozwodzie z mężem wraca do rodzinnego domu.
|
|
|
Post by lucy on Dec 27, 2021 16:59:43 GMT
Jednym słowem Ozge po ostatnich dwóch klapach wypadła z obiegu. Tej nowej nie znam, no urodowo jest średnia. Damla zagra wnuczkę postaci Haluka.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2021 20:04:25 GMT
Podobno Büşra, w którą wcieli się Özge Yağız ma zadziwić i poruszyć publiczność swoją smutną historią...
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2021 22:27:31 GMT
💥 Według Birsen Altuntas - Tolga Sarıtaş zaraził się koronawirusem.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 31, 2021 15:50:04 GMT
💥 Birsen Altuntas informuje o tym, że Deniz Şen Hamzaoğlu da życie Yasarowi, starszemu bratu Kadira (Tolga Sarytash) w serialu "Ojciec"!Najbardziej oczekiwany serial telewizyjny nowego roku! Historia o rodzinie zniszczonej przez katastrofę lotniczą i dramatyczna historia Emina, który zerwał z nią więzi, zgromadzi publiczność przed ekranami!
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Dec 31, 2021 21:53:58 GMT
Po mojej długiej nieobecności dopiero teraz zauważyłem ten seriali i pierwsze, co widzę to że za scenariusz odpowiada Gokhan Horzum. Kilka znajomych nazwisk wśród aktorów też się pojawiło, nie do wszystkich jestem przekonany ale być może wyjdzie z tego coś dobrego. Ktoś zamierza oglądać, gdy już się ukaże? 😀
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2022 12:43:58 GMT
Ktoś zamierza oglądać, gdy już się ukaże? 😀 Ja niestety Tolgi w roli prota nie przeskoczę. Co więcej, on i amant to dwa przeciwległe bieguny, a tutaj jest także historia miłosna.
|
|
|
Post by mira on Jan 3, 2022 8:58:36 GMT
Nie skreślam, poczekam na rozwój sytuacji. Wiem, że tutaj wiele osób nie lubi Tolgi, ale mnie on w ogóle nie przeszkadza. Natomiast wyborem partnerki jestem zaskoczona. Beril bardzo dobrze wypadła w "Ada Masali", ale na protkę moim zdaniem jeszcze się nie nadaje. Wygląda na to, że w Ay Yapim ją polubili i postanowili dać szansę. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Lubię tego aktorka, który zagra starszego brata. Ale widzę, że w ostatnim czasie zmieniła mu się sylwetka. Jako Adem w "Halce" był szczuplutki.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 3, 2022 10:36:10 GMT
Do obsady dołączył Hakan Kurtaş, zagra partnera Özge Yagiz.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2022 12:07:48 GMT
Alex, gdzieś ty męża puściła?
|
|
|
Post by lucy on Jan 3, 2022 14:04:30 GMT
Do obsady dołączył Hakan Kurtaş, zagra partnera Özge Yagiz.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2022 16:49:47 GMT
Alex, gdzieś ty męża puściła? "byłego" tam dodaj. Są pewne granice. Toż to większa tragedia niż twój Gokhan swego czasu w Yasaku. Swoją drogą nie wiem co gorsze w tym dizi... Tolga czy Ozge. Przynajmniej jeden by poszedł tam, gdzie ma iść...
|
|
|
Post by Matthias on Jan 3, 2022 18:52:59 GMT
W serialu Emin Sarukhanli ((Haluk Bilginer) nie spotykał swojego brata Mehmeta Ali przez wiele lat. Do czasu katastrofy lotniczej, która zaburzyła równowagę. Śmierć Mehmeta Ali oznacza początek zupełnie nowego życia dla Emina.
Hakan Kurtas zagra Ilkhana, który walczy o ocalenie swojego majątku i zbliży się do córki Emina, Busry (Ozge Yagyz), która rozwiodła się z mężem i wróci do domu ojca.
|
|
|
Post by mira on Jan 4, 2022 8:23:27 GMT
Alex, gdzieś ty męża puściła? "byłego" tam dodaj. Są pewne granice. Toż to większa tragedia niż twój Gokhan swego czasu w Yasaku. Swoją drogą nie wiem co gorsze w tym dizi... Tolga czy Ozge. Przynajmniej jeden by poszedł tam, gdzie ma iść... Ostatnio przeglądałam sobie dorobek Gokhana i byłam szczerze zdziwiona, że wystąpił w "Yasak Elma". Widzę, że nie tylko mnie ten wybór zaskoczył Na szczęście długo tam miejsca nie zagrzał, ale przynajmniej spotkał miłość
Lubię tego aktora, który będzie partnerował Ozge Widziałam go w "Dolunay", "8 Gun" i "Iyi oyun". Ozge z kolei jest mi obojętna, bo jej kompletnie nie znam. Jest natomiast bardzo ładna.
|
|
|
Post by lucy on Jan 4, 2022 10:37:17 GMT
Dołączyli..
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 14:42:11 GMT
Życzę by ta historia postaci Ozge była wzruszająca, i wreszcie jakiś sukces serialowy Ozge osiągnęła.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 8, 2022 11:09:04 GMT
💥 Cansel Elcin i Zeynep Tugce Bayat zarazili się koronawirusem. Ponieważ Zeynep dołączyła do obsady "Ojciec" - wpłynie to na harmonogram kręcenia serialu.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 8, 2022 18:22:55 GMT
💥 Serial #Ojciec pojawi się na ekranach w lutym!
|
|
|
Post by mira on Jan 10, 2022 11:28:52 GMT
Dzisiaj Birsen pisała coś o tym serialu i wygląda na to, że Beril Pozam jednak tutaj nie zagra? Przynajmniej ja nie znalazłam w tekście Birsen jej nazwiska.
|
|
|
Post by lucy on Jan 10, 2022 14:25:58 GMT
Do obsady dołączyła Begum Akkaya.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 10, 2022 18:07:28 GMT
Dzisiaj Birsen pisała coś o tym serialu i wygląda na to, że Beril Pozam jednak tutaj nie zagra? Przynajmniej ja nie znalazłam w tekście Birsen jej nazwiska. Nic nie znalazłem na ten temat Ale jak znajdę, to dodam
|
|
|
Post by Matthias on Jan 18, 2022 17:47:50 GMT
❥ Zdjęcia do serialu #Ojciec zostają przełożone na późniejszy okres niż planowano ze względu na rozprzestrzenianie się wirusa wśród ekipy filmowej.
|
|
|
Post by lucy on Jan 21, 2022 18:39:51 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 26, 2022 18:22:59 GMT
▪ Tolga Saritas został zauważony ze swoją ukochaną Zeynep w Arnavutce. Aktor, który przygotowuje się do powrotu na ekrany w serialu #Ojciec, w którym będzie dzielił główną rolę z Halukiem Bilginerem, powiedział: „Jesteśmy bardzo podekscytowani jako zespół, nie pracowałem wcześniej z Halukiem, ale mam nadzieję, że będzie naprawdę ciekawie. Wiem, że przed nami długa droga, ale będziemy pracować z pełną mocą.”
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2022 18:27:26 GMT
Wiem, że przed nami długa droga A może krótka?
|
|