|
Post by Mavi on Jun 5, 2022 22:32:37 GMT
Co wam takiego Nesli zrobiła, że jej tak nie lubicie?
|
|
|
Post by lucy on Jun 5, 2022 23:06:36 GMT
Mavi, dlaczego jej nie lubię (czyt. nie trawię)? Ta aktorka zamiast wczuć się w rolę uprawia popisówkę i przesadyzm, przejawiające się w płaczu, krzyku, cierpieniu i innych stanach. Ona myśli, że jak da emocje na cały regulator, to będzie mistrzynią wyrazu scenicznego. A ja nie mogę na to patrzeć. W KS mnie tak wyciorała, prawie flaki mi wypruła, że do dzisiaj na sam jej widok się wzdrygam. Nie byłam w stanie oglądać jej ciągiem i musiałam sobie robić przerwy, przez co KS zamiast oglądać, męczyłam. Gdyby nie kilka wątków, które mnie interesowały rzuciłabym ten serial w diabły, bo po co się tak mordować. Dlatego nigdy więcej Atagul. Ona zamiast grać postać, gra siebie i nie potrafi się od tego zdystansować. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. I to mam dla niej
|
|
|
Post by mira on Jun 6, 2022 7:55:48 GMT
Czasem rzeczywiście przesadza, ale KS to nie jest jej jedyny serial, pokazała się z dobrej strony w kilku innych. A w Sefrin Kizi nieźle się z Enginem uzupełniała, bo on też potrafił mocno krzyczeć, płakać i przeżywać Jeśli spodoba mi się fabuła i zwiastuny, to może i obejrzę.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 7, 2022 17:39:09 GMT
💥W lipcu rozpoczną się zdjęcia do serialu „ Gecenin Ucunda”, w którym główne role grają Neslihan Atagul i Kadir Doğulu. Kadir zagra spadkobiercę dużego Işık Holding o imieniu Kazim. W rolę jego brata, Cihangira - wcieli się na ekranie Bertan Asllani, znany z serialu „Wszystko o małżeństwie”. Zagra także latem w serialu platformy cyfrowych Disney Plus "Ataturk" jako Ali Fethi Okiyar (drugi premier Turcji i przewodniczący tureckiego parlamentu). Levent Ozdilek zagra ojca głównego bohatera Majide (Neslihan Atagul).
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 21:11:15 GMT
💥 Sencan Güleriyuz dołączył do obsady serialu TMC Film dla kanału Star TV „ Pod koniec nocy / Gecenin Ucunda” z Neslihan Atagyul, Kadirem Dogulu.
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2022 12:23:29 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2022 13:54:38 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 30, 2022 19:46:46 GMT
💥Według Birsen Altuntas, Bestemsu Ozdemir dołączyła do obsady serialu „ Pod koniec nocy / Gecenin Ucunda”, w którym główne role grają Neslihan Atagul i Kadir Doğulu. Zdjęcia rozpoczną się w lipcu.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2022 15:15:58 GMT
💥 Ebru Aykac zagra matkę głównej bohaterki Majide (Neslihan Atatagul) w serialu TMC Film i Âlim Yapım „ Pod koniec nocy / Gecenin Ucunda”
|
|
|
Post by lucy on Jul 12, 2022 18:45:40 GMT
Znam ta aktorkę. Grała w Elimi Birakma (zdaje się matkę prota).
|
|
|
Post by Matthias on Jul 27, 2022 18:43:25 GMT
💥 Kaan Taşaner dołączył do obsady serialu „ Pod Koniec Nocy / Gecenin Ucunda” z Neslihan Atagülem i Kadirem Doğulu jako Mert. Producenci próbowali negocjować z Ilhanem Senem o rolę Ahmeta, ale negocjacje zakończyły się niepowodzeniem
|
|
|
Post by lucy on Jul 29, 2022 16:14:56 GMT
Bardzo lubię Kaana. W GF był rewelacyjny.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 4, 2022 19:59:40 GMT
💫 W swoim ostatnim wywiadzie dla tureckiej prasy Neslihan Atagul stwierdziła, że zdjęcia do serialu „Pod koniec nocy” rozpoczną się bardzo szybko. Jest bardzo szczęśliwa, że ponownie spotyka Kadira Doğulu na planie. Obecność męża w jej życiu jest już dla niej prezentem.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2022 10:36:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2022 13:21:18 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2022 14:27:15 GMT
Biorąc pod uwagę, że Onur Guvenatam przygotowuje dla Star TV cztery seriale i pewnie kontrakt jaki podpisał z kanałem gwarantuje mu, że nie będzie konkurował sam ze sobą (mam na myśli Camdaki Kiz), wydaje się, że serial "Pod koniec nocy" zostanie wstawiony właśnie na czwartkowe pasmo. Tym samym najprawdopodobniej będzie konkurował z CK, Barbaroslar, Mahkum, Moja Szczęśliwa Rodzina (TimsB). Niewesoło się zrobiło. Obsada.. i.imgur.com/5HBpL0l.jpeg
|
|
|
Post by lucy on Aug 9, 2022 10:13:16 GMT
|
|
|
Post by mira on Aug 10, 2022 7:23:52 GMT
Neslihan na planie. Szkoda, że w każdym serialu wygląda tak samo. Od lat ta sama fryzura.
|
|
|
Post by lucy on Aug 10, 2022 8:17:12 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 10, 2022 20:14:58 GMT
💥Blogger Fısıldayan ADAM zaprzecza plotkom, jakoby Gokberk Demirci rzekomo dołączył do obsady serialu „ Pod koniec nocy / Gecenin Ucunda”
|
|
|
Post by lucy on Aug 10, 2022 20:35:41 GMT
Gokberk pewnie także wyląduje w serialu wieczornym. Ale wątpię, że na przyczepkę. Tylko czekać wieści.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 10, 2022 21:21:18 GMT
Niech zagra nawet rolę drugoplanową, ale w prime prime.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 11, 2022 18:48:18 GMT
💥 Sarp Levendoglu dołączył do obsady serialu „ Pod koniec nocy / Gecenin Ucunda” w roli Ahmeda, który stanie pomiędzy postaciami Majide (Neslihan Atagul) i Kazima (Kadir Dogulu)
|
|
|
Post by lucy on Aug 11, 2022 19:06:52 GMT
💥 Sarp Levendoglu dołączył do obsady Sarp to dobry nabytek. Lubiłam jego (negatywną) postać w Olene Kadar. Aktor ma i wygląd i charyzę.
|
|
|
Post by mira on Aug 12, 2022 7:14:54 GMT
Obsada jest niezła. Nadal czuję jakąś niechęć do Neslihan, ale projekt mnie interesuje. Ciekawe, czy któraś grupa się zdecyduje. Póki co widziałam zapowiedzi dwóch seriali stacji Fox.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 14, 2022 22:06:03 GMT
📸💫 Neslihan Atagul za kulisami serialu „ Pod koniec nocy”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 21, 2022 18:38:35 GMT
💫📸Producenci serialu „ Gecenin Ucunda” oraz kanał Star TV zorganizowali uroczystość z okazji urodzin Neslihan Atagul
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2022 7:45:14 GMT
📸💫 Neslihan Atagul za kulisami nowego serialu Star TV „ Gecenin Ucunda - Pod Koniec Nocy”
|
|
|
Post by julia on Aug 23, 2022 15:08:42 GMT
Obsada jest niezła. Nadal czuję jakąś niechęć do Neslihan, ale projekt mnie interesuje. Ciekawe, czy któraś grupa się zdecyduje. Póki co widziałam zapowiedzi dwóch seriali stacji Fox. mira, a ja mimo jej bardzo wyrazistego płaczu lubię ją. Zaintrygował mnie tytuł, a tu proszę, niespodzianka , Neslihan i Kadir. Widziałam ich razem w "Dwóch obliczach Stambułu" i bardzo mi się podobali. Owszem minęło sporo czasu, nie powiedziane, że się sprawdzą, ale serial biorę w ciemno
|
|
|
Post by lucy on Aug 28, 2022 15:13:03 GMT
|
|