Tak, już wcześniej o tym pisałam, że Neslihan wiecznie wygląda tak samo. Pewnie kocha swoje włosy, ale mogłaby je ściąć na prosto tak do ramion, wyprostować, czy cokolwiek innego zrobić.
Kompletnie bez szału. Ale w sumie nie to jest najważniejsze. Ja jestem ciekawa, co pokażą. Nie tyle chodzi mi o aktorstwo, co właśnie o fabułę, ale też zdjęcia, montaż.
Ja nie oglądałam, ale jeśli chodzi o moich "twitterowych znajomych", nie widziałam wczoraj żadnego zainteresowania tym serialem. Było sporo postów odnośnie serialu Aliny Boz. Wiadomo jednak, że popularność w sieci nie zawsze przekłada się na oglądalność w tureckiej tv, dlatego zupełnie nie wiem, czego się spodziewać.
Edit. Widziałam wyniki, tragedii nie ma, ale dobrze też nie jest. I niestety rzeczywiście można przeczytać mnóstwo negatywnych komentarzy.
mira , tu jakby co masz kompletnie bezspoilerowo wrażenia moje po 1 odcinku. I tak, masz rację, lepiej tego nie oglądać. Ja zamierzam jeszcze przemęczyć 2 i 3 odcinek, żeby zobaczyć, jak to się rozwinie, ale dalej na pewno nie będę tego chłamu oglądać. Szkoda czasu. Lepiej go poświęcić na bardziej wartościowe produkcje. Tekst o 1 odcinku serialu Nesli i Kadira
Nie wiem, co mam sądzić na temat tych wyników. Tragedii nie ma. Szału nie ma. Za tydzień zobaczymy, czy serial znajdzie swoich zwolenników, ale patrząc na komentarze na różnych stronach - serial zbiera dość sporo negatywnych komentarzy. Myślę, że serial długo nie pożyje
📌 Reytingi zа 05.10.2022
ТОТАL: 1. Kuruluş: Osman (99 odcinek) - 8.26% 🆕 8. O Kız (3 odcinek) - 3.89% ⬆ (+0.12) 9. Bir Peri Masalı (2 odcinek) - 3.19 ⬇ (-0.49) 12. Gecenin Ucunda (1 odcinek) - 3.04% 🆕 48. Mükemmel Eşleşme (12 odcinek) - 0.76% ⬇ (-0.57)
АВ: 1. Kuruluş: Osman - 6.70% 🆕 8. Gecenin Ucunda - 3.12% 🆕 9. Bir Peri Masalı - 2.47% ⬇ (-0.67) 10. O Kız - 2.46% ⬇ (-0.45) 37. Mükemmel Eşleşme - 0.97% ⬆ (+0.08)
Mavi, jest mi trudno uwierzyć w (ogólnie) słabe aktorstwo obsady, bo tu przecież gra wielu bardzo dobrych aktorów. Natomiast kiedy wczoraj przeglądałam odcinek, nie trafiłam ani razu na ładną muzykę. Dziwne, bo TMC zawsze dbała o naprawdę wytrawną ścieżkę dźwiękową, dzięki której jej seriale były mocno klimatyczne. Ten reyting to jeszcze nie wyrok. Może odcinek 2 będzie lepszy.
lucy, jak dla mnie jest dość drętwo aktorsko i brak energii między ekipą. Nie klei mi się. Co do muzyki, to tak - nie ma tu w ogóle czego słuchać niestety.
Ja jeszcze nawet nie dokonałam powierzchownego przeglądu tego odcinka i nie wiem, czy w ogóle to zrobię. Jeszcze mi się coś spodoba i będę chciała oglądać, może lepiej nie ryzykować
Mavi , Po obejrzeniu pierwszego odcinka myślę tak samo. Twój opis jest w punkt.
Dla mnie ten serial można opisać jednym słowem - NUDA. Ja prawie zasypiałam, po 50 minutach zaczęłam na suwaku oglądać, ale i to nie pomogło. Dodatkowo Neslihan nie ułatwiała oglądania. Miałam wrażenie, że zaraz zacznie płakać.
Nie mam zamiaru się męczyć i daje sobie spokój z tym serialem.
Sukcesu nie wróżę. 10 - 13 odcinków i finał ...
Last Edit: Oct 11, 2022 22:35:35 GMT by goblin1994
Dziewczyny, chyba musicie zerknąć na odcinek, bo zanotował ładne wzrosty. Pod względem dynamiki wypadł wczoraj najlepiej ze wszystkich seriali, co więcej nawet Osman zanotował spadki.