|
Post by lucy on Nov 3, 2021 12:17:53 GMT
Tytuł: Bir Umudum Var
Wytwórnia: Calinos Film Producent: Reżyseria: Mesude Erarslan Scenariusz: Nergis Otluoğlu Akoğlu, Gülçin İçöz, Ahmet Çotul, Hazar Kozice
Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: dramat Ilość odcinków:
Remake koreańskiej dramy „Lie After Lie” (PL: Kłamstwo za kłamstwem).
Opis: Historia synowej z zamożnej rodziny, która została oskarżona o zabójstwo męża, który się nad nią znęcał. Po urodzeniu córki w więzieniu została zmuszona do porzucenia dziewczynki.
Obsada:
|
|
|
Post by lucy on Nov 8, 2021 15:04:32 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 8, 2021 15:05:22 GMT
Zwiastuny
|
|
|
Post by lucy on Nov 8, 2021 15:05:36 GMT
Plakaty
|
|
|
Post by lucy on Nov 8, 2021 15:05:53 GMT
Reytingi
|
|
|
Post by lucy on Nov 8, 2021 15:12:42 GMT
Firma dystrybucyjna Calinos nabyła prawa do własnej adaptacji koreańskiej dramy "Lie after lie", którą zrealizuje w Turcji. Notabene LAL była wielkim hitem w Korei. / Opis fabuły: Ji Eun Soo jest synową potężnej rodziny. Pewnego dnia zostaje skazana za morderstwo swojego męża. Gdy po kilku latach wychodzi z więzienia, postanawia odzyskać córkę. W tym celu zbliża się do Kang Ji Mina, mężczyzny, który adoptował jej córkę. Eun Soo udaje, iż jest w nim zakochana, by wyjść za niego za mąż i stać się macochą dla swojej córki. Czy kłamstwa i prawda ujrzą światło dzienne? (by "dramaqueen")
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 10, 2021 22:14:40 GMT
Opis mi się podoba. Oby tylko scenariusz podołał. Strzelę sobie obsadę, zobaczymy czy się sprawdzi. Özge Gürel Berk Cankat
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2023 13:19:15 GMT
Okazuje się, że serial jest produkowany we współpracy z Medyapim. Także niebawem pewnie go ujrzymy na Foxie. i.imgur.com/lAWn5VS.gif
|
|
|
Post by mira on Nov 27, 2023 7:48:27 GMT
O rany, weszłam w 4 czy 5 kolejnych tematów i wszędzie widzę Cansu Dare. Co to ma być, będzie mi się śniła po nocach
|
|