|
Post by Matthias on Sept 10, 2023 17:13:26 GMT
💥Cagla Demir dołączyła do obsady serialu „Yargi”. Interesujące jest to, że sześć lat temu zagrała już z Kaanem Urgancioglu w serialu „Kara Sevda”, w którym wcieliła się w kochankę bohatera, w którą wcielał się Kaan.
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2023 12:43:40 GMT
Spoilery dot. S3. {Spoiler}
|
|
|
Post by mira on Sept 12, 2023 11:43:59 GMT
Dziś wieczorem ukaże się zwiastun trzeciego sezonu.
Poza tym do serialu dołączają dwie nowe aktorki i zapowiada się, że w nowym sezonie Eren również w końcu się zakocha. Dobrze! Już kiedyś myślałam, że przydałaby mu się jakaś kobieta
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2023 17:18:49 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2023 17:34:13 GMT
Premiera 24 września.
Zwiastun | 3.Sezon
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2023 18:25:45 GMT
💫📸 Pierwsze zdjęcia Ulviego Kahyaoglu na planie serialu „Yargi”, w którym wcieli się w młodego prokuratora.
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2023 21:19:16 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 14, 2023 7:03:16 GMT
Fajna obsada. Lubię tego z brodą, który był prawą ręką Kuzguna.
|
|
|
Post by julia on Sept 17, 2023 10:39:24 GMT
Trzeci sezon, przeskok w czasie, zobaczymy jak się rozwinie akcja czy będzie na fyle interesująca, że zatrzyma widzów na cały sezon. Premiera 24., czyli w niedzielę A czy przypadkiem czwarty sezon "Teskilat", też nie będzie emitowany w niedziele?
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 17, 2023 10:48:17 GMT
sezon "Teskilat", też nie będzie emitowany w niedziele? Daty jeszcze nie ma chyba ale wcześniej byli konkurentami więc wątpię by to zmienili. Poza ty TRT nie ma za dużo slotów więc niedziela pewnie.
|
|
|
Post by mira on Sept 18, 2023 7:45:28 GMT
julia , ale przecież zarówno Yargi, jak i Teskilat zawsze były w niedzielę. Czemu miałoby się to zmienić? Zwiastun całkiem niezły, tylko grzywka Ceylin niezbyt mi się spodobała Fajnie, że pokażą ciąg dalszy sceny, którą zakończył się drugi sezon, następnie ciążę i poród, a dopiero potem zrobią przeskok w czasie. Obawiałam się, że nas tego wszystkiego pozbawią i nie wyjaśnią, co właściwie zadziało się w ostatnich kilku odcinkach. Jeśli dobrze zrozumiałam, to mamuśka Ceylin została prokuratorem? Z jej tendencją do naginania prawa może być ciekawie
|
|
|
Post by julia on Sept 18, 2023 14:52:35 GMT
ale przecież zarówno Yargi, jak i Teskilat zawsze były w niedzielę. Czemu miałoby się to zmienić? Gdzieś na jakichś plotkach przeczytałam, że "Teskilat" będzie w sobotę i stąd moje pytanie. Masz rację - dobrze, iż ten przeskok w czasie będzie dopiero po urodzeniu dziecka i wejście w kolejny sezon odbędzie się płynnie, od sceny końcowej trzeciego sezonu
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2023 15:17:13 GMT
💥 Nowy zwiastun promocyjny serialu „Yargi” z udziałem Pinara Deniz i Kaana Urgancioglu został opublikowany na cyfrowym ekranie na słynnym Times Square w Nowym Jorku.
|
|
|
Post by lucy on Sept 18, 2023 23:06:41 GMT
Gdzieś na jakichś plotkach przeczytałam, że "Teskilat" będzie w sobotę i stąd moje pytanie. Ale przecież sobota jest od 3 lat zajęta przez Gonul Dagi..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 21, 2023 20:05:40 GMT
Dzisiaj pojawił się nowy zwiastun💥
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2023 7:29:58 GMT
Pinar wygląda znacznie starszej w tej fryzurze, ale w sumie pasuje, skoro mamy przeskok w czasie o kilka lat.
Ogólnie obawiałam się, że kolejny sezon nie będzie już tak emocjonujący, ale zapowiada się całkiem nieźle. Mamy zarówno kolejne zawirowania w życiu bohaterów, jak i kolejne morderstwa i sprawy sądowe.
|
|
|
Post by lucy on Sept 23, 2023 15:49:51 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 24, 2023 14:36:09 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 24, 2023 15:49:03 GMT
Ten przeskok w czasie mnie przeraża i odrzuca... Uwielbiam tę produkcję, jednak te 5 lat to spory czas. Ciekawe, co zrobią z Defne, siostrą Ilgaza. Czy będzie nowa aktorka, czy jakoś ją postarzą .
|
|
|
Post by mira on Sept 24, 2023 18:39:32 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 25, 2023 11:36:42 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 25, 2023 16:06:12 GMT
📌 Reytingi za 24.09.2023TOTAL:1. Yargı - 4.88%🆕3. Kirli Sepeti - 3.67%🆕 АВ:1. Yargı - 6.03%🆕3. Kirli Sepeti - 3.24%🆕 АВC1:1. Yargı - 6.56%🆕3. Kirli Sepeti - 3.72%🆕
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 26, 2023 15:37:48 GMT
Telenowela nominowana do prestiżowej Międzynarodowej Nagrody Emmy 2023 w kategorii „Najlepsza telenowela”. Nominowani: - Yargi (Turcja) - Pantanal (Brazylia) - Para Sempre (Portugalia) - Cara e Coragem (Brazylia)
Ostatni raz tureckie seriale doczekały się nominacji w 2018 roku („Narzeczona ze Stambułu” i „Meandry uczuć”), ale wygrała wtedy portugalska telenowela „Czas zemsty, czas miłości”. Jedynym tureckim laureatem jest „Wieczna miłość” - została nagrodzona w 2017 roku.
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2023 17:10:55 GMT
W KS Kaan też miał bardzo dobry kontakt z serialową córeczką. Było mnóstwo filmików i zdjęć zza kulis, na których się nią zajmował, bawił itd i.imgur.com/DmJiynN.jpg
|
|
|
Post by julia on Sept 27, 2023 8:06:09 GMT
Trzeci sezon uważam za otwarty. Odcinek zaskakujący w porównaniu do końcówki drugiego sezonu,. I dobrze. Po pierwsze , mamy przeskok w czasie o pięć lat, a to czas, w którym wiele może się zdarzyć. Po drugie Ceylin i Ilgaz nie są razem, są zdystansowani ,łączy ich Elif - córeczka. Po trzecie, są wszyscy bohaterowie z poprzednich sezonów. Nawet siostra Ilgaza i Cinara, teraz zbuntowana nastolatka - czarny strój, makijaż, telefon w ręku , obojętność... Rodziny łączą się kolejny raz poprzez rychły ślub Parli ( absolwentka prawa , stażystka u...Yekty ) i Cinara. Aylin pogodziła się z mężem, temu także się powiodło zawodowo. Tugce straciła na wadze, skończyła szkołę policyjną i asystuje ojcu. Dziadek wybiera się do domu spokojnej starości, a Metin znów wraca do policji. No i jest nasz ulubieniec - Yekta. Cały czas na posterunku, cały czas u drzwi w prokuraturze, biorący się za szemrane sprawy. Nie wiemy , co się stało z Ceylin ( nowy wizaż : grzywka, ciemne stroje, mało uśmiechu - mnie się podoba) i Ilgazem, co ich tak bardzo oddaliło od siebie W każdym razie, pojawiła się niejaka Nil, z którą ilgaz się spotyka, a Yekta prowadzi jej sprawę. Ceylin bardzo jej nie lubi. Tugce dostarcza pewien dowód, który skutkuje tym, że pani prokurator, która z rodziną też jest na dystans , wkracza podczas zaręczyn Parli i Cinara , aby Nil aresztować. Zastanawiałam się nad trzecim sezonem, ale po pierwszym odcinku kolejnego sezonu, serialu nie porzucę
|
|
|
Post by mira on Sept 27, 2023 8:14:31 GMT
Telenowela nominowana do prestiżowej Międzynarodowej Nagrody Emmy 2023 w kategorii „Najlepsza telenowela”. Nominowani: - Yargi (Turcja) - Pantanal (Brazylia) - Para Sempre (Portugalia) - Cara e Coragem (Brazylia) Ostatni raz tureckie seriale doczekały się nominacji w 2018 roku („Narzeczona ze Stambułu” i „Meandry uczuć”), ale wygrała wtedy portugalska telenowela „Czas zemsty, czas miłości”. Jedynym tureckim laureatem jest „Wieczna miłość” - została nagrodzona w 2017 roku. Zdecydowanie zasłużyli!
A po tym, co widziałam na TT, nie mogę się doczekać odcinka z tłumaczeniem.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 30, 2023 20:48:26 GMT
💥 Macit Koper został gościnną gwiazdą w nowym odcinku serialu „ Yargi”, który wyemitowany zostanie w niedzielę
|
|
|
Post by lucy on Oct 1, 2023 12:38:22 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 1, 2023 19:30:09 GMT
Jutro prawdopodobnie obejrzę odcinek... W weekend nie miałem czasu, a tak chcę go zobaczyć. Jeszcze Safir pewnie się pojawi 4 odcinek.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2023 12:44:40 GMT
|
|