|
Post by mira on Sept 6, 2021 21:46:27 GMT
Widziałam Kanna w jakimś filmie i w "Ask 101", według mnie jest świetny w roli dobrych (niekoniecznie na pierwszy rzut oka) chłopaków. Emir też nie był przecież do końca zły, ale to temat na porządną rozprawkę Mnie się uroda Pinar bardzo podoba, ale poza tym niewiele mogę powiedzieć, bo nie znam zbyt dobrze tej aktorki. "Ask 101" oglądałam praktycznie dla tego duetu, mam ogromną nadzieję, że tu będą równie dobrzy. Ale o Pinar muszę sobie w wolnej chwili trochę poczytać, może jakiś wywiad obejrzeć, bo jestem ciekawa, jaka jest poza planem. I może znajdę czas na jakiś jeden film, zdaje się, że zagrała w czymś z Burakiem Ozcivitem? Tylko chyba tam była pierwsza część z Asli Enver, wypadałoby zacząć od tego
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 21:58:42 GMT
Emir też nie był przecież do końca zły, ale to temat na porządną rozprawkę O, dokładnie. Pozostaje się cofnąć do gimnazjum/liceum i zacząć pisać. Tylko trzeba najpierw serial dokończyć. I zacząć uważniej oglądać.
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Sept 6, 2021 22:00:02 GMT
Mi to już nie chcę się rozpisywać na temat Emira bo wszystkie peany już poszły fajerwerki wystrzeliłam miłość wyznałam to co się będę powtarzać 😁 ale Emir to postać tragiczna Ci naprawdę źli co to ich nawet traumą czy chorobą psychiczną wybronić nie można bo i z domu normalnego i kochani przez rodziców i ponoć zdrowi psychicznie skończyli wybronieni jak np Tarik biedaczek morderca 2 osób jeszcze go wyprzytulali przed więzieniem i Nihan go odwiedziła i matka cmoka w czoło dała no zuch chłopak nic tylko zabijać i trupy z grobu wykopywać brat mu winy odpuścił wspierał odwiedzał i Tarik niby psychicznie był zdrowy o reszcie nie wspomnę, 😁 Emir wcale nie odstawał od tego towarzystwa ,Asu morderczyni,Zeynep dusi męża lata za kimś kto brata co chwilę chce jej zabić,Galip to samo ,,jak to się stało ,że Emir wyszedł na jedynego wariata w całym tym festiwalu zwyrodnialców🤔😁nawet święta Nihan serial zaczyna od tego ,że stoi nad grobem z prostytutką w środku i zamiast dzwonić na policję patrzy jak ją zakopują panna moralna ukrywająca zbrodnię i co jest jej jedynym życiowym problemem?wcale nie trup prostytutki ona focha ma bo żyje z milionerem a to tragedia😁ja bym się trupem przejęła ,spać bym nie mogła ale nie Nihan ona o trupie słowa nie mówiła traumą był milioner co się za nią czołgał z miłości wszyscy tam powinni siedzieć u czubków łącznie z Nihan za ukrywanie morderstwa 😁
|
|
|
Post by Alex on Sept 6, 2021 22:41:02 GMT
Ja już się tutaj nie będę rozpisywać na temat KS, na dniach wrzucę komentarz odnośnie tego serialu do właściwego tematu.
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Sept 6, 2021 23:24:40 GMT
Jeszcze dodam na temat zapowiedzi ,że fatalna jest charakteryzacja i ta tona pudru podkreślająca każdą zmarszczkę i bruzdę nawet u Kaana to widać kiedy na IG dziewczyny na stop klatkach zrobiły zbliżenie to przy nosie widać zbierający się podkład🤨widziałam różne cuda ale to jest jak amatorka jej się czoło błyszczy jakby spocona była on ma nadmiar makijażu generalnie oboje wyglądają niekorzystnie ,może Pinar nie jest jakąś wielką pięknością ale jest na tyle ładna ,że trzeba zrobić bardzo zły makijaż żeby ją oszpecić u Kaana zwyczajnie przesadzili
|
|
|
Post by lucy on Sept 7, 2021 10:25:22 GMT
To chyba muszę wpaść na poprzednie forum poczytać. Podczas emisji premierowej na TVP1, KS rozbieraliśmy niemal na czynniki pierwsze. Pamiętam, że były dwa obozy. Uwielbiałam wszystkich villanów, choć drugi sezon większość z nich zniszczył. Alex, a na jakim etapie jesteś w oglądaniu? Co do zwiastuna Yargi to bardzo źle oceniam pracę kamery. Za dużo pourywanych głów i beznadziejne ujęcia podkreślające choćby zły makijaż protki. Ciekawe jak to będzie w odcinkach, bo zwiastun wypadł słabo.
|
|
|
Post by Alex on Sept 7, 2021 11:55:21 GMT
Alex, a na jakim etapie jesteś w oglądaniu? KS to ja oglądam bardziej z doskoku, bo od jakiegoś czasu lecą powtórki na tvp3. Jak jestem w domu to włączam i zerkam, ale nie mam jakiegoś dużego ciśnienia, żeby oglądać dokładnie i każdy odcinek. Ostatnio z dwa tygodnie albo i dłużej nie oglądałam, bo ciągle nie było mnie w domu. I akurat w tym czasie ominęła mnie scena, którą chyba najbardziej chciałam zobaczyć, czyli jak Nihan skacze z balkonu... 😄 Teraz jestem na etapie końcówki pierwszego sezonu. Zostało może jakieś 6/7 odcinków.
|
|
|
Post by mira on Sept 8, 2021 14:44:27 GMT
Plakat. Moim zdaniem nie jest najgorszy.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2021 15:05:22 GMT
Niezły, niezły.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 8, 2021 16:21:09 GMT
Ładna kolorystyka.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2021 10:10:23 GMT
Pomysł na plakat dobry, ale: 1. nie podobają mi się profile protów, ładniej by wyszło, gdyby były półprofile 2. tytuł się zlewa z sylwetkami protów na dole (głów prawie nie widać ) i całość wygląda chaotycznie 3. nie wiem po co proci są aż tak poważni i spięci, wręcz sztuczni to że serial jest prawniczy, nie znaczy, że mają wyglądać niczym mumie.
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Sept 9, 2021 12:07:25 GMT
Po opisach protów możemy wnioskować,że są dość skomplikowani tam w grę wchodzi jak to u Turków trauma z przeszłości,która rzuca się cieniem na bohaterów zapewne to nie są typy ludzi którzy się chichrają po pracy 😁
Co do plakatu za dużo tego ich cień w tym cieniu oni i jeszcze na tym oni sobie siedzą w wersji mini już lepiej by było żeby ta wersja siedząca była na plakacie a z tyłu sala sądowa lub miejsce zbrodni po co 3x główna para nałożona na siebie?na tym plakacie jest bałagan
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2021 19:11:55 GMT
Po opisach protów możemy wnioskować,że są dość skomplikowani Przy Zemheri Sema Ergenekon też obiecywała skomplikowane postacie, a wyszło jak wyszło.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2021 19:32:07 GMT
|
|
|
Post by Alex on Sept 10, 2021 19:26:55 GMT
Kurczę, no zupełnie mi tutaj ta Pinar nie pasuje. W Aşk 101 niby nic do niej nie miałam, ale jakoś nie przypadła mi do gustu. Wolałabym, żeby Kaan dostał kogoś innego... 😐
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2021 19:42:04 GMT
Kurczę, no zupełnie mi tutaj ta Pinar nie pasuje. To tak jak i mi. Proci i Sema:
|
|
|
Post by Alex on Sept 11, 2021 20:49:04 GMT
Tak na nią patrzę i w sumie... Skoro jestem w stanie przetrawić Neslihan w KS to Pinar (o jeny, właśnie sobie uświadomiłam, że to moje ulubione imię 🤦♀️ brawo ja) też dam radę. Gorzej nie będzie.
|
|
|
Post by mira on Sept 12, 2021 20:28:45 GMT
A mnie Pinar podoba, jestem ciekawa, co pokaże, bo o Kaana jestem spokojna... Gdzieś się u góry przewinęło "Zemheri", narzekacie na ten serial, a ja myślę, żeby to obejrzeć po zakończeniu "Ada Masali". Spodobały mi się klipy na YT
|
|
|
Post by mira on Sept 14, 2021 3:36:38 GMT
Premiera w niedzielę. Prawdę mówiąc jestem zaskoczona takim wyborem. I obawiam się, że może wyjść z tego klapa. Do tego promocja jakaś marna, wrzucili niby drugi zwiastun, ale nie jest zachwycający, poza tym nic się nie dzieje, żadnych fotek, no nic. Chcę to oglądać, ale poważnie zastanawiam się, czy nie będzie klapy, zwłaszcza ze to Kanal D. Jak będzie klapa, to nie wiem, jak Ay Yapim to znowu przełknie. Ten Uc Kurus też się średniawo zapowiada. Ale Pinar palce z tych butów wystają. Nie znoszę takiego obuwia, raz miałam i podziękuję, stopa wciąż ucieka do przodu, a paski dosłownie wrzynają się w palce.
|
|
martawiller
Początkujący
|
Post by martawiller on Sept 14, 2021 10:11:46 GMT
Mi oni wizualnie świetnie do siebie pasują polubiłam ich w Love101 ,mają razem dobrą energię więc jestem ciekawa Yargi co do zapowiedzi to oduczyłam się tym sugerować czasem człowiek się napali oglądając zapowiedzi a później serial jedynie rozczarowuje i w drugą stronę to samo promocja słaba a serial całkiem dobry różnie to bywa
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2021 9:43:25 GMT
Premiera za 4 dni.
|
|
|
Post by mira on Sept 15, 2021 10:18:16 GMT
Kanal D mógłby przełożyć rom-com na niedzielę, a to wrzucić we wtorek. Wydaje mi się, że lepiej by to wyszło. Zresztą ten rom-com zapewne wkrótce się skończy, szkoda zmarnować Yargi w niedzielę. Nie wiem czemu, ale jestem niemal przekonana, że w niedzielę nie będzie dobrych wyników. Obym się myliła, bo czekam na ten serial od bardzo dawna.
|
|
|
Post by Alex on Sept 15, 2021 19:04:15 GMT
Też się trochę boję ratingu. Ale może jednak nie będzie tak źle, Icimizden biri zaliczy klapę, ten od foxa pewnie też, więc zostanie chyba tylko Teskilat. Chcę zerknąć na live'a w niedzielę, bo naprawdę bardzo mnie ciągnie do tego serialu.
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2021 20:10:44 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 10:03:57 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2021 10:15:32 GMT
Tutaj Pinar wygląda bardzo młodo, po zwiastunach ktoś pisał, że przez makijaż wyszła staro. Może w odcinku będzie raz tak, raz tak Nie wiem, czy wbije na lajwa, bo to jednak niedziela, ale coś tam zapewne przejrzę wieczorem, poczytam, co ludzie piszą. Kanal D, czyli odcinków nie będzie na YT? Kiedyś nie wrzucali, a teraz nie wiem, bo niczego na Kanal D nie oglądam, ale kojarzę, że "Sadakatsiz" jest dodawany.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 21:19:44 GMT
Odcinek 1, Zwiastun 1:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 17, 2021 19:51:37 GMT
Czy tylko mnie irytuje mimika pinar.?
|
|
|
Post by Alex on Sept 17, 2021 20:50:08 GMT
Czy tylko mnie irytuje mimika pinar.? Nie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 18, 2021 11:40:48 GMT
Czy tylko mnie irytuje mimika pinar.? Nie. Uff co za ulga. Bo znowu by było że się czepiam.
|
|