|
Post by Onedine on Dec 4, 2021 13:46:38 GMT
Tytuł: Adult Trainee Gatunek: przyjaźń, romans, komedia, młodość, szkoła Reżyseria: Yoo Hak Chan Stacja: tvNing Liczba odcinków: 7 (od 20 do 40 min) Kraj: Korea Południowa Emisja: 12.11.2021-26.11.2021 Opis: by Onedine Opowieść o grupie 18-latków, którzy uczą się jak wejść w dorosłe życie. Jae Min jest chłopakiem, który chodzi do szkoły średniej. Jest uzależniony od masturbacji i pewnego dnia trafia do sekretnej grupy wsparcia podobnych do siebie kolegów ze szkoły. Postanawia, że po 100 dniach bez masturbacji wyzna swoje uczucia Ye Kyung, dziewczynie, w której od dawna się kocha. Konserwatywna Yu Ra zrywa z chłopakiem, który miał do niej pretensje, że nie chce go nawet pocałować. Dziewczyna umawia się ze swoich przyjacielem Nam Ho, którego zna od małego dziecka, że będą udawać parę. Szybko ich relacja przestaje być udawana i platoniczna, ku ich zaskoczeniu. Na Eun, która ma nadwagę nigdy nie miała chłopaka, ale jej sny na jawie o Kang Joonie, koledze z klasy nie są wcale niewinne. Okazuje się, że ktoś jest nią zainteresowany i podrzuca jej do szafki szkolnej liścik i perfumy. Obsada: Ryu Eui Hyun- Seo Jae Min Cho Mi Yeon- Park Ye Kyung Jo Yoo Jung- Ban Yu Ra Ryeoun- Kim Nam Ho Kim Min Ki- Choi Kang Joon Kwon Young Eun- So Na Eun
|
|
|
Post by Onedine on Jul 8, 2023 9:42:12 GMT
Krótka zabawna, lekka drama o nastolatkach, w których buzują hormony. Jest trochę pikanterii, bo to drama nie ze stacji, ale z platformy. Odcinki nie są wszystkie o tych samych postaciach, są 3 historie, które mają po 2 lub 3 odcinki dla siebie. Z tego co pamiętam, bo dramę oglądałam jakiś czas temu.Wydaje mi się, że 1 historia ma 2 odcinki, 2 ma 3 odcinki i znowu 3 ma 2 odcinki. Ta 2 jest najbardziej klasyczna o parze przyjaciół, gdzie on kocha się w niej od zawsze, a ona dopiero uświadamia sobie, że też jest w nim zakochana.
|
|