|
Post by mira on Jan 26, 2021 9:30:56 GMT
Selin nie była taka zła. Tylko żeby nie poszli w taki schemat, że Serkan nie pamięta Edy, a właśnie Selin i z powodów medycznych, dla jego dobra, nikt mu nie mówi prawdy, a Selin udaje, że są parą. Naprawdę mogliby coś ciekawszego zapodać.
|
|
|
Post by julia on Jan 26, 2021 12:20:11 GMT
Początek zabawny. "Kiedy ślub"" "W piątek , w tym tygodniu" "Co?! W tym tygodniu"? Równoczesne okrzyki ciotki i Aydan Cały odcinek przyjemny dla oka, choć te tabliczki z numerami, oceny facetów i dziewczyn, takie sobie. Przygotowania do ślubu zgodne z rytuałem, obowiązkowe wspólne wybieranie sukni ślubnej, potem hamam i: "Teraz będziesz moją córką" Aydan... No praca biurowa także jest, żeby nie było Koniec odcinka , ale czegoś takiego można było się spodziewać , słowa Serkana : "Wieczorem tu będę, kocham cię, pamiętaj jestem przy tobie....", niepokój Edy, panna młoda gotowa przyjaciółki jeszcze w szlafroczkach, Seyfi z różową muchą, wypisywanie imion na pantofelkach i wreszcie trach, wiadomości w telewizji Żeby jeszcze dalej kręcić , no to coś trzeba było wymyślić. Zobaczymy...
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2021 12:47:33 GMT
💥 SCK kontynuuje sukces w Hiszpanii. Serial ustanowił w tym tygodniu rekord oglądalności dla komedii romantycznych, przekraczając granicę 2 milionów widzów. Serial zdobył wczoraj 2,194 tys. widzów i 11,9% share. Wygląda na to, że podatne na wpływy Hiszpanki mają nowego ulubieńca.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 26, 2021 18:07:26 GMT
No i super, skończyła się tyrania cana. W sieci powstał mem każdy szuka serkana. Nawet obsada serialu.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 26, 2021 18:13:40 GMT
Selin nie była taka zła. Tylko żeby nie poszli w taki schemat, że Serkan nie pamięta Edy, a właśnie Selin i z powodów medycznych, dla jego dobra, nikt mu nie mówi prawdy, a Selin udaje, że są parą. Naprawdę mogliby coś ciekawszego zapodać. Ja jej nie znosiłam Rety, ten wątek jest po prostu zmorą każdego romcomu. No, naprawdę! Amnezja i to, że np, prot nie pamięta jedynie protki jest tak bardzo leniwym posunięciem, że gorszego chyba nie ma. Takie zabiegi scenarzystów są brakiem szacunku do widzów. Bo mają nas za jakiś półgłówków Niby fajnie, że Kerem zdetronizował Cana. Ale teraz dziki fandom hiszpański może uwziąć się na biednego Kerema, który nie wygląda by pożądał takiej uwagi.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 26, 2021 18:56:23 GMT
Zgadliście amnezja, zwiastun już jest. www.youtube.com/watch?v=5aj1OxaH1O0 Serkan odnajduje się po dwóch miesiącach i wraca z selin do biura nie pamięta edy. Tu bym puścił wiązankę na k i inne litery ale lucy by się zdenerwowała więc się powstrzymam.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 26, 2021 19:42:41 GMT
Stary dobry schemat a jednak... mam nadzieje że to nie potrwa długo, ale i tak odpuszczam live sobotniego Za to Turkom się pewnie spodoba bo przeważnie jak jest drama to jest wzrost a jak szczęście to oglądalność w dół
|
|
|
Post by Matthias on Jan 26, 2021 20:30:34 GMT
... - tyle mam do powiedzenia. Po co ta amnezja? Cieszę się z Selin, ale nie spodziewałem się, że pojawi się w takim momencie...
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 26, 2021 21:20:28 GMT
CO? Nie, no to są jakieś żarty! Nie przeklinam, ale mam ochotę w tym momencie coś brzydkiego rzucić! Mają nas, widzów jednak za idiotów! Nawet jeśli Serkan nie pamięta Edy, to powinien być Serkanem z pierwszego odcinka! Czyli SERKAN ROBOT. A ten Serkan miał w nosie Selin i w życiu nie złapał by jej za rękę w miejscu publicznym. Dlatego romcomy powinny mieć max 20-25 odcinków i do widzenia. Normalnie mnie wkurzyli. Niech jeszcze Kaan wróci i zacznie się kręcić koło Edy. Będzie zabawnie...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 26, 2021 21:53:01 GMT
Ja live nie oglądam od trzech tygodni, i raczej do nich nie wrócę. Wolę raz obejrzeć, jeszcze jak była balca i babane to jej sceny przesuwałem,bo mi się ciśnienie podnosiło.
Tam się aż prosiło, serkan odnajduje się po dwóch miesiącach a eda hamile. Ale nie oni dalej brną w swoje absurdy przemielone po raz tysięczny .
|
|
|
Post by mira on Jan 27, 2021 7:41:22 GMT
Jak zobaczyłam zwiastun, to trochę się zdenerwowałam, a teraz to mi się tylko śmiać chce Nie wierzę, że naprawdę na to poszli i naprawdę wprowadzili tak oklepany wątek Nie wchodziłam od wczoraj na TT, ale wyobrażam sobie, co się tam działo... Biedna Eda.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 27, 2021 9:27:10 GMT
Jak już się skończy ta akcja z tą pamięcią to muszą nam dać ślub
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 27, 2021 17:49:56 GMT
Ślub będzie jak serial zacznie szorować po dnie tabeli z reytingiem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 27, 2021 17:53:48 GMT
Czy oni muszą iść tak samo z każdym rom-comem. Ślub i dziecko 30 minut przed końcem finałowego odcinka. Nie potrafią wymyślić coś innego a nie wyświechtane w każdym rom-comie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 27, 2021 18:03:30 GMT
Czyli noc henny poszła na zmarnowanie? Może będzie jeszcze jedna. (wątek za free)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 27, 2021 18:09:35 GMT
Niech on odzyska te pamięć i pójdą się ożenić jak piril z enginem. Dwóch światków nikt o niczym nie wiedział. Dowiedzieli się jak było po sprawie. Od początku wiedziałem, że im większa pompa ty większe nic będzie.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 27, 2021 18:42:31 GMT
Pytanie kiedy odzyska pamięć. Za dwa odcinki, czy będą to ciągnąć do czterech? Nie, no mnie już ręce dawno opadły przy tym serialu. Serkan teraz będzie udawał wielkie big love z Ptaszyskiem? Serio, kto w to uwierzy?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 27, 2021 20:23:06 GMT
Jakie big love przecież wszyscy dookoła znają prawdę. Będą niańczyć się z nim dwa odcinki.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 27, 2021 20:57:52 GMT
Ciekawe jak to się przełoży na oglądalność. Czy Turcy nadal lubią amnezję prota na protkę?
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 27, 2021 21:33:32 GMT
Oni robią na odwrót więc nie zdziwiłabym się jakby teraz oglądalność wzrosła xD
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 27, 2021 23:28:03 GMT
Co się dzieje z tym serialem? I co? Teraz Eda będzie próbowała mu siebie przypomnieć? Pojadą schematem EK? Też mnie zastanawia dlaczego zniknie Fifi. Mam nadzieję, że coś sensownego powiedzą, a nie "wyjechała, bo tak". Ta twarz Selin już mnie denerwuje. W apaszce na głowie przyszła, gotowa występować w chórkach jakiegoś zespołu dzieci kwiatów i myśli że co? Mam nadzieję, że dadzą jej wszyscy popalić. Swoją drogą, w tym 2 zwiastunie. Jak Eda wysiada z samochodu to ona trzyma kieliszek w ręce ? bo jeżeli tak to "same sis.."
|
|
|
Post by mira on Jan 28, 2021 7:31:32 GMT
Co się dzieje z tym serialem? I co? Teraz Eda będzie próbowała mu siebie przypomnieć? Pojadą schematem EK? Też mnie zastanawia dlaczego zniknie Fifi. Mam nadzieję, że coś sensownego powiedzą, a nie "wyjechała, bo tak". Ta twarz Selin już mnie denerwuje. W apaszce na głowie przyszła, gotowa występować w chórkach jakiegoś zespołu dzieci kwiatów i myśli że co? Mam nadzieję, że dadzą jej wszyscy popalić. Swoją drogą, w tym 2 zwiastunie. Jak Eda wysiada z samochodu to ona trzyma kieliszek w ręce ? bo jeżeli tak to "same sis.." Gdzieś czytałam, że to jakiś puchar - nagroda za ukończenie studiów. Zabawne, że wcale nie pokazywali, jak chodzi na uczelnię, poza tym do późna przebywała w pracy, a potem ciągle jak nie Serkan, to dziewczyny
Odcinek będzie stresujący, ale cóż poradzić, przeżyjemy. Ja jakoś wiele tureckich komedii nie oglądałam, ale wątki z utratą pamięci kojarzę właśnie z Rannego Ptaszka i Sezonu na miłość. Zawsze serce pierwsze daje znać, a potem wracają wspomnienia. Zapewne tym razem też tak będzie.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 28, 2021 19:00:16 GMT
Beznadzieja. Na miejscu Edy to chyba bym to wszystko rzuciła i wyjechała do tych Włoch
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 28, 2021 19:14:11 GMT
Ja bym zrobił to samo. To co oni odwalają to dawno przestało być zabawne.
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2021 8:06:10 GMT
Ciekawe, jak Serkan będzie się odnosił do Edy. I co mu ta Selin nagadała? Nawet jeśli stracił pamięć, to przecież miał na palcu obrączkę, musiał dociekać skąd to i dlaczego. Chyba Selin mu nie powiedziała, że to z nią się zaręczył? Ciekawe jak dawno się odnalazł i ile czasu spędził z Selin. Jak ona mogła nie powiadomić Aydan, że Serkan jest cały i zdrowy?
Wczoraj zaczęłam oglądać tłumaczenie ostatniego odcinka, ale nie potrafiłam się cieszyć przedślubnymi przygotowaniami, gdy wiem, co będzie dalej... Ostatecznie zasnęłam, ale dziś muszę dokończyć, bo chciałabym obejrzeć jutro live.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 29, 2021 18:10:08 GMT
Widać było w drugim zwiastunie że selin nastawiła go przeciwko edzie .
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 29, 2021 18:51:28 GMT
Ale przecież on chyba nie stracił całkowicie pamięci! Więc musi być starym Serkanem. A nie jakimś, który daje się manipulować jakieś Selin co ją zna od wieków.. Ludzie, trzymajcie mnie bo przez tych oszołomów scenarzystów oszaleje.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 29, 2021 20:00:17 GMT
To oczywiste że przecież nie może tak być że Serkan nagle staje się miękką dupą i c**ą, którą Selin steruje, wydaję mi się , że zwiastun jest też tak specjalnie zmontowany XD Z resztą Serkan wiele razy potarzał że nie kocha Selin ;p
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 29, 2021 21:26:34 GMT
No nie zdziwię się jak Serkan będzie miękką ciapą sterowaną przez Selin. Tu już się wiele dziwnych rzeczy dzieje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 17:25:08 GMT
Mnie już nic nie zdziwi w tym serialu.
|
|