|
Post by Matthias on Jan 30, 2021 17:56:03 GMT
Wątek na kolejne 2 odcinki . Jak nie na 4. Selin będzie kontrolowała Serkanem...
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 30, 2021 18:04:02 GMT
Tak przypuszczam, że będą to ciągnąć od 2 do nawet 4 odcinków.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 18:07:18 GMT
Zaraz puszczę pawia. Tak chciałem by tu było inaczej. By był ślub by se pomieszkali razem ale nie. MF Yapim lubi robić w ostatnich 30 minutach serialu ślub i dziecko. A można było by to rozwlec w czasie, i nie powielać tak głupich wątków iście z brazylijskich telenowel lat 90 tych.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 30, 2021 18:57:44 GMT
To w Emanecie szybciej doczekam się ślubu protów niż tutaj
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 19:16:40 GMT
Racja, daj znać jak będą brać to se popatrzę. Bo tu są marne szanse.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 21:02:15 GMT
Powiem tylko tyle, fandom ich zje przeżuje i wypluje. Dobranoc.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 30, 2021 21:40:28 GMT
Powiem tylko tyle, fandom ich zje przeżuje i wypluje. Dobranoc. Oj tak, aż żałuję że nie używam twittera. Co tam się musiało dziać. Ale zasłużyli sobie. Nie wiem jaki oni mają pomysł, żeby z tego bagna wyjść no ale życzę im powodzenia. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że Eda się po prostu spakuje i wyjedzie. Bo takie potem na siłę przypominanie mnie osobiście nie bawi. Bo jak ją popchną w ramiona tego jej przyjaciela, to ja naprawdę wyjdę z siebie. Tak oklepane to wszystko. Zero kreatywności. Scenariusz to klapa, ratują go tylko aktorzy. Hande naprawdę klasa. Reszta też, ale w tym odcinku tak jakoś wyjątkowo mi się wysunęła.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 21:45:36 GMT
W zwiastunie mu już to dosadnie powiedziała. Selin nadal marzy ale koniec już widać i jest bardzo bolesny. @lu przecież sobie możesz założyć. Nie musisz się udzielać będziesz obserwować. Oj dzieje się że za raz odcinek nie znikną. Hasztag odcinka w samej Polsce nabił 450 tys. Polki i Polacy są delikatnie rzecz mówiąc wk.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 30, 2021 21:54:41 GMT
Nie dziwę się My tam po nich zawsze równo pojedziemy. Nikt się nie będzie cenzurował. Next, wiem, że łatwo ale wiesz jak ciężko potem od tego się oderwać?! mówisz sobie "tylko 5 minut" i tak godzinka czasem leciała, dlatego nie używam.. Na zwiastun nie patrzyłam, bo się wkurzyłam tym całym "cudownym" odcinkiem. Sirius to mój ulubieniec to się chyba nigdy nie zmieni. Ja tam na miejscu Edy bym jechała plaskaczami. Taki dzień. Na zmianę Serkan i Selin. Jak mi się marzy, żeby ona dała jej w twarz pewnie to wina telenowel. Zawsze lubiłam jak sobie tak porządnie strzeliły
|
|
|
Post by Matthias on Jan 31, 2021 9:00:32 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 31, 2021 9:49:38 GMT
No i drama przyniosła skutek. Sck już nie jest ostatnim serialem foxa z najmniejszą oglądalnością.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2021 10:08:26 GMT
Ale się uśmiałam. Tytuł SCK po chorwacku: "Pokucaj na moja vrata"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 31, 2021 10:38:23 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2021 15:30:46 GMT
A mnie się odcinek podobał, bo było dużo emocji. Oczywiście bardzo lubię odcinki komediowe, jak i romantyczno-cukierkowe, ale wczoraj Hande dała popis i patrzyłam na nią jak zaczarowana. Selin natomiast wkurza mnie niemiłosiernie, ale pocieszam się, że w końcu dostanie za swoje.
Biedna Eda. Tyle czasu szukała Serkana, tak się martwiła, a Aydan podobno wiedziała, że Serkan żyje i gdzie jest, a nic jej nie powiedziała. Nie wiem jak ja bym przeżyła to wszystko na jej miejscu. Próbuję sobie wyobrazić, że narzeczony zostawia mnie chwilę przed ślubem z wyznaniem miłości na ustach, po czym znika na dwa miesiące, a gdy wraca, oświadcza się innej. Przecież to ogromny cios, nie wystarczy powiedzieć, że ma się złamane serce.
Reakcje otoczenia też dziwne. Niby pocieszają Edę, niby próbują coś Serkanowi tłumaczyć, ale bez większego zaangażowania. Powiedzieliby mu konkretnie jak było i dlaczego było, a oni się obchodzą jak z jajkiem. Postępowanie Serkana też szokujące. Ok, nie pamięta Edy, jest zagubiony a Selin przez dwa miesiące robiła mu porządne pranie mózgu, ale wydaje mi się, że na jego miejscu jednak próbowałabym poznać osobę, z którą niby miałam brać ślub. Chciałabym zobaczyć nasze zdjęcia, czy nagrania, usłyszeć, co razem robiliśmy i co nas połączyło. A on w ogóle nie próbuje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 31, 2021 16:36:53 GMT
Zdecydowanie wczoraj był koncert hande, była świetna. Jej barwa emocji robiła wrażenie.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 31, 2021 18:24:04 GMT
Przejrzałam odcinek i też stwierdzam, że zachowanie pracowników/przyjaciół Serkana i Edy to totalna porażka. Aydan wiedziała, ale nic nie powiedziała. Dlaczego? Nikt nie wie. Jakby nic się nie wydarzyło. Serkan miał przecież mocny i silny charakter. A tutaj wygląda jakby był sterowany przez Selin. Niby czuje pociąg i zainteresowanie Edą, ale w ostatniej chwili odwraca się i powraca do nogi Selin jak grzeczny piesek. Serkan ma już jakieś przebłyski pamięci, które powinien łączyć z Edą. Ale czuje, że będzie na odwrót i wiecie, no moja Selin... Zgadzam się, Hande to klasa. Gra jak zwykle świetnie. Kerem się już chyba gubi. Bo postać Serkana obecnie to już jakaś wydmuszka i chłopina nie ogarnia
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 31, 2021 19:27:26 GMT
Również się z tym zgadzam, nie zrobili nic by pomóc edzie i wytłumaczyć serkanowi. Dziewczyny z ts są szalone. Odcinek z napisami już jest od około godziny.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 31, 2021 19:29:51 GMT
Powinni się wszyscy rzucić na nią i do niej ...
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 31, 2021 19:48:30 GMT
mira, zgadzam się! Też bym była ciekawa i chciałabym żeby ktoś mi o tej osobie opowiadał. No i na pewno nie były facet. W tym wypadku jedyną osobą opowiadającą o Edzie jest Selin. I to powinno być dla niego takim jakimś alarmem. Selin jest jego byłą i ona ma mu opowiadać o przyszłej żonie? Ten Serkan jest jakiś nieogarnięty. Czyli rozumiem, że taki Serkan był w związku z Selin? Sterowany i posłusznie jej słuchał. Bo ten nie pamięta zerwania.. I teraz jeszcze o zwiastunie, wkurzyłam się jak Serkan tylko wspomniał o cytrynie i Eda już wielka nadzieja. To mnie tak drażni. Ja rozumiem, że wielka miłość itd ale mimo wszystko robią powoli z niej taką naiwną dziewczynkę, a to mi się bardzo nie podoba. I taka myśl, co jeśli Selin zastąpiła sobą wspomnienia o Edzie? W sensie jeżeli coś mu się przypomniało to Selin wkraczała z "Tak, to byłam ja." Ja tam czekam na kogoś kto dosadnie mu powie o całej dramie. Niech go posadzą i zrobią prezentację. Na pewno jakieś fotki się znajdą.. Melo mogłaby się wtrącić i mu poopowiadać. Albo chociaż Engin. A tu wszyscy patrzą, ale udają że nic się nie dzieje.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Jan 31, 2021 19:57:23 GMT
Ah dlatego tak nie cierpię wątków utraty pamięci... kurde skoro tak to niech nie pamięta wszystkich a nie akurat tylko Edy ... niech kończą ten beznadziejny wątek ;/ Już bym wolała , żeby Serkan stał się po tej utracie pamięci tym początkującym Serkanem Bolatem którego każdy się w firmie bał i stawał na baczność
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 31, 2021 20:10:19 GMT
Ah dlatego tak nie cierpię wątków utraty pamięci... kurde skoro tak to niech nie pamięta wszystkich a nie akurat tylko Edy ... niech kończą ten beznadziejny wątek ;/ Już bym wolała , żeby Serkan stał się po tej utracie pamięci tym początkującym Serkanem Bolatem którego każdy się w firmie bał i stawał na baczność Dokładnie o tym pisałam ostatnio Serkan powinien być tym, który potrafił jedynym telefonem postawić całą firmę na baczność. A ten Serkan przy Selin jest nijaki i wkurzający. Czasem to aż żal patrzeć. Też sądzę, że Selin pewnie tak namieszała, że jego skojarzenia nie będą powiązane z odpowiednią osobą. Melo, Engin (chyba w następnym odcinku coś będzie próbował działać), Aydan powinni zacząć rozmawiać z Serkanem. Jaki był z Edą i jak ją uwielbiał. Ale nie, bo tych postaci prawie jakby nie było. Scenarzyści to kupa leniów.
|
|
|
Post by mira on Feb 1, 2021 8:06:24 GMT
Serkan był w tym odcinku bardzo dziwny. To ani nie był taki Serkan, jakim go Eda zapamiętała, ani robot z pierwszych odcinków. I mnie w tej całej dramie jakoś nie pasowały ich słowne przepychanki i żarciki. Momentami miałam wrażenie, że Keremowi trudno jest teraz zagrać przy Hande takiego robota, niepotrzebnie się uśmiechał i stroił miny, podczas gdy Hande nawet na moment nie wychodziła z roli. Tłumaczenia jeszcze nie widziałam, tzn. zasnęłam jakoś w okolicach jazdy wujaszkiem
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2021 9:50:18 GMT
OMG, a co to jest?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 10:12:01 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2021 10:22:43 GMT
Aaa... Aynen Aynen. Teraz kojarzę, że niedawno natknęłam się na ten zwiastun w necie, niestety go nie oglądałam, stąd nie skojarzyłam. Przyznam, że myślałam, że na tym foto jest Serkan i Ptaszysko. Dzięki Next.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 10:29:00 GMT
Ależ proszę bardzo.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 1, 2021 18:16:15 GMT
Serkan był w tym odcinku bardzo dziwny. To ani nie był taki Serkan, jakim go Eda zapamiętała, ani robot z pierwszych odcinków. I mnie w tej całej dramie jakoś nie pasowały ich słowne przepychanki i żarciki. Momentami miałam wrażenie, że Keremowi trudno jest teraz zagrać przy Hande takiego robota, niepotrzebnie się uśmiechał i stroił miny, podczas gdy Hande nawet na moment nie wychodziła z roli. Tłumaczenia jeszcze nie widziałam, tzn. zasnęłam jakoś w okolicach jazdy wujaszkiem Było właśnie widać, że Keremowi coś nie idzie ta gra amnezji. Zobaczymy czy poprawi się w następnym odcinku. Liczę, że pod koniec 30 (?) odcinka już Serkan sobie przypomni Edę. Albo chociaż oderwie się od Selin.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 18:33:05 GMT
Hande zbiera pochwały za ostatni odcinek sck. Zasłużenie moim zdanie, przyćmiła kerema jak i resztę obsady.
|
|
|
Post by mira on Feb 2, 2021 7:35:51 GMT
Zgadzam się, że zasłużyła. Ja co prawda uwielbiam ją od zawsze, ale cieszę się, że i inni docenili
|
|
|
Post by lucy on Feb 2, 2021 11:03:55 GMT
Next, a co takiego zagrała i jak to zrobiła, że zebrała aż tyle pochwał? Wiem, że podrzucisz mi filmik ze sceny Jestem mocno zaskoczona, bo Hande w necie zbierała zawsze najwięcej linczu za aktorstwo.
|
|