|
Post by mira on Feb 19, 2021 7:45:57 GMT
Next, Tego to pewnie nigdy nie pokażą. Zrobią ślub w ostatnich minutach serialu, a potem 5 lat później i okaże się, że nasza parka ma gromadkę dzieci Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, żeby pokazali trochę ich wspólnego życia po ślubie.
|
|
|
Post by lucy on Feb 19, 2021 11:21:10 GMT
Haha, jest kolejna afera z cyklu romans Hande i Kerema.
|
|
|
Post by mira on Feb 19, 2021 11:26:42 GMT
Haha, jest kolejna afera z cyklu romans Hande i Kerema. Co tym razem?
|
|
|
Post by lucy on Feb 19, 2021 11:30:51 GMT
Najbardziej mnie rozbawiło, że paparazzi pełnią dyżury pod domem Hande. Cyt. ⚡По сообщению ведущего программы Magazin D Акифа Ямана Керем Бюрсин приехал к своей возлюбленной Ханде Эрчел в ее новый дом в Бейкозе. Всю прошлую ночь папарацци добросовестно дежурили около дома, однако парочка умело шифровалась, чтобы не попадаться на глаза прессе. Ханде отправила свою машину первой, а сама вместе с Керемом приехала на съемки в его машине, которая была припаркована около ее дома целую ночь. Фото машин журналисты сделать успели, но актеров вместе запечатлеть не удалось. Пресса ждет разъяснений от Керема и Ханде.
|
|
|
Post by mira on Feb 19, 2021 11:46:13 GMT
Prasa czeka na wyjaśnienia? Zabrzmiało jak jakieś żądanie. Ciekawe, że spędzili tyle czasu pod domem, a nie sfotografowali ani Hande, ani Kerema Jak są razem to super, jak nie to trudno. Mnie tam wszystko jedno. Ale wyglądają razem bardzo dobrze.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 18:29:52 GMT
A co to kogo obchodzi czy Hande jest z Keremem. Przecież są dorośli, wolni. Niech się dziennikarze zajmą czymś pożytecznym.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 19, 2021 21:23:39 GMT
A co to kogo obchodzi czy Hande jest z Keremem. Przecież są dorośli, wolni. Niech się dziennikarze zajmą czymś pożytecznym. Pełna zgoda. Takie zachowanie chyba już podchodzi pod nękanie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 21:29:27 GMT
Można się czymś ekscytować, ale to co oni robią to wchodzenie w buciorach w czyjeś życie. Hanka ma sztab prawników może złożyć pozew o szkalowanie jej imienia.
|
|
|
Post by Alex on Feb 19, 2021 21:46:58 GMT
Piril jest w ciąży?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 19, 2021 21:51:44 GMT
O nie wiedziałaś. Tak jest, a engin się zachowuję jak by mu ktoś wraz z tą ciążą mózg wyssał.
|
|
|
Post by Alex on Feb 19, 2021 21:55:28 GMT
Nie miałam pojęcia Kurczę, muszę nadrobić odcinki, bo tu już dziecko, a ja nawet do ślubu nie doszłam. Tylko jak sobie pomyślę, co się teraz odwala u protów to mnie jakoś odrzuca...
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 19, 2021 23:00:02 GMT
Nigdy bym nie powiedziała, że para Piril & Engin będą najlepszą z całego serialu. Póki ci proci się porządnie nie zejdą i nie przestaną robić głupot, to właśnie tamta para jest według mnie obecnie najlepsza.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 20, 2021 15:15:02 GMT
Mi się wydaje że po tym jak z ceren zrobili psychicznie chorą. Będzie odwalać kilka odcinków. Potem selin z denizem się zwiąże. A ceren pewnie wrócą do ferita. Nie mam nic do tego aktora ale on gra aseksualnie. Bezpłciowy dokładnie tak samo nudnie w każdym odcinku. Jeszcze jak jego postać była z selin był jakiś . A teraz jak nie on. Już bym chyba wolał by był zły i jakiś .
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 20, 2021 17:50:46 GMT
Ceren z tym dziwnym kolorem na głowie i jej złowróżebne spojrzenie są fajnym połączenie by zrobić z niej jakąś wariatkę. Ferit dla mnie zawsze był cieniem, który rzadko mnie interesował. Nie wiem już czy ten aktor tak marnie gra, czy taką ma postać nijaką.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 20, 2021 18:00:36 GMT
Ceren z tym dziwnym kolorem na głowie i jej złowróżebne spojrzenie są fajnym połączenie by zrobić z niej jakąś wariatkę. Ona już jest wariatką. Czekam tylko na stracie z edą jak wreszcie wybuchnie. Chodź to nie yasak targania za włosy nie będzie.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 20, 2021 18:58:59 GMT
#askyasak coś nowego, wcale wcześniej nie było zakazu dotyczącego miłości - to zupełnie nowy pomysł. http://instagram.com/p/CLhK2IUpVRr A nie, dobra... jednak było. To na screenie to "Her Yerde Sen", jakby ktoś był ciekaw.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 20, 2021 19:00:07 GMT
W Her Yerde Sen taki był.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 21, 2021 11:31:48 GMT
Rayting za 20.02.2021 - Sobota
Total: 1. Gönül Dağı - (17 odcinek) 10.35%⬇ (-0.41) 2. Kuzey Yildizi - (52 odcinek) 6.92%⬇ (-0.28) 6. Kardeslerim - (1 odcinek) 5.65%= Nowość 12. Sen Çal Kapimi - (32 odcinek) 3.78%⬇ (-0.64)
AB: 1. Gönül Dağı - 10.02%⬇ (-1.19) 6. Sen Çal Kapimi - 4.28⬇ (-0.19) 7. Kardeslerim - 4.20%= Nowość 10. Kuzey Yildizi - 2.94%⬆ (+0.01)
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 21, 2021 18:27:05 GMT
Super, spadek. Cieszę się. To dziwne, że cieszę się ze spadku reytingu serialu, który kiedyś tak bardzo uwielbiałam.
|
|
|
Post by Alex on Feb 21, 2021 23:56:31 GMT
Jestem dopiero po 22 odcinku, ale Serkan i Eda tak mi działają na nerwy, że nie wiem jak dotrwam do końca... Zwłaszcza, że mówicie, że później będzie już tylko gorzej... Eda zachowuje się jak idiotka z tą swoją umową, jeszcze to zmienianie Serkana na siłę. Tu go całuje, tu mówi że ma się nie zbliżać na odległość co najmniej jednego metra... Boże, cierpliwości! W Serkanie od początku mi się nie podoba to, że wszystkich ma dosłownie w d*pie. No w tym odcinku to już przeszedł samego siebie. Wybitnie zlał swojego - jak sam twierdzi - "najlepszego przyjaciela", bo czekał na Edę, a następnego dnia w takiej samej sytuacji zaprasza do siebie Balcę i jeszcze kolację zamawia. Całe szczęście, że nawet się nie dowie o ślubie (chyba?), jako "przyjaciel" na to nie zasługuje. Ta przyjaźń działa tylko w jedną stronę i pewnie się to nie zmieni z takim podejściem Serkana do ludzi... Już od dawna mówiłam, że dla mnie Engin z Rudą są najlepszą parą tego serialu No oświadczyny były genialne Chociaż pomysł Erdema wydawał mi się lepszy Oświadczyny na cmentarzu... Na pewno byłyby najoryginalniejsze, wątpię, żeby ktoś jeszcze wpadł na tak genialny pomysł. Według mnie przebił go chyba tylko Kesanli, jak się kazał Atesowi oświadczyć w trakcie skoku bez spadochronu.
|
|
|
Post by mira on Feb 22, 2021 7:47:32 GMT
Odcinek był w sumie całkiem przyjemny, lekki, wesoły. Ale prawie w ogóle nie posunęliśmy się do przodu. Ja wiem, że Serkanowi potrzeba czasu, by znów zakochał się w Edzie, nie da się tego zrobić natychmiast, no ale widzowie chcieliby, żeby wszystko działo się szybciej. Gra, którą rozpoczęła Eda, wcale mi się nie podoba. To takie dziecinne. Znowu wpakowała się w fałszywe zaręczyny i znowu przed wszystkimi musi udawać. Zaręczanie się z innym i ustalanie daty ślubu to bardzo dziwny sposób na odzyskanie dawnej miłości. Mogłoby się to już wyjaśnić.
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2021 11:38:41 GMT
Info z wiarygodnego źródła: na razie nic nie słychać o finale SCK.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 22, 2021 14:34:10 GMT
Bo w marcu FOX swoim klasycznym sposobem podejmie decyzje w ostatnim momencie. Jeśli "Kardeslerim" za tydzień jeszcze kawałek widowni odbierze, to prawie, w niedzielne popołudnie dowiedzą się, że mają za 2 odcinki zrobić finał (czyli tak naprawdę w odcinek, bo 1 mają do przodu, skoro od razu dają zwiastun w sobotę) i wskoczy "Savasci". Do tego serialu jednak potrzeba trochę więcej czasu, pewnie nagrywają parę odcinków na zapas, tak jak robili to w momencie, gdy serial miał dopiero startować. Zwiastuny wyszły w styczniu, a serial ruszył w kwietniu (niszcząc tym samym "To moje życie!", które przenieśli na inny dzień). Zresztą daleko szukać nie trzeba. Co zrobili z "Bay Yanlis", gdy byli przyparci do ściany, bo musiał wchodzić "Cocukluk"... Albo zrobią to, o czym niedawno plotkowaliśmy, czyli teraz finał sezonu, a w czerwcu nowe odcinki, choć czy to ma sens przy 3%? Super, spadek. Cieszę się. Dobre, elysa. Wyobraźcie sobie teraz, że "Sen Cal Kapimi" ma tyle odcinków, co "Elif" - Serkan miałby amnezję, co pół sezonu...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 15:05:42 GMT
Odcinek był w sumie całkiem przyjemny, lekki, wesoły. Ale prawie w ogóle nie posunęliśmy się do przodu. Ja wiem, że Serkanowi potrzeba czasu, by znów zakochał się w Edzie, nie da się tego zrobić natychmiast, no ale widzowie chcieliby, żeby wszystko działo się szybciej. Gra, którą rozpoczęła Eda, wcale mi się nie podoba. To takie dziecinne. Znowu wpakowała się w fałszywe zaręczyny i znowu przed wszystkimi musi udawać. Zaręczanie się z innym i ustalanie daty ślubu to bardzo dziwny sposób na odzyskanie dawnej miłości. Mogłoby się to już wyjaśnić. Dawna eda by się nie nie zniżył do tego poziomu, miała swoją godność . Na TT wojna fandomu, nie chcą tych marnych scenarzystę. chcą powrotu starej scenarzystki.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 22, 2021 17:29:01 GMT
Jeśli na razie nie słychać nic o finale, to bardzo źle. Przykro patrzeć, że z fajnej, myślącej protki zrobili idiotkę. Ceren jest też nie do poznania. Tylko Selin jak zawsze ta sama.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 17:32:34 GMT
To jest przykre, nawet erdan nie jest tak żenujący jak zwykle.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 22, 2021 17:48:15 GMT
Aydan z ciotką Edy też jakąś głupią akcje odwalają... Wczoraj wrzucili fragment. Dla mnie to trochę za szybko, ale już nawet nie komentuje tego.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 22, 2021 17:55:09 GMT
Powiem wam szczerze, że 2 odcinków ostatnich nie obejrzałem, jak nie 3... Amnezja mnie odsunęła, ale na dniach spróbuję nadrobić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 19:53:50 GMT
Aydan z ciotką Edy też jakąś głupią akcje odwalają... Wczoraj wrzucili fragment. Dla mnie to trochę za szybko, ale już nawet nie komentuje tego. Akurat ta akcja była najlepsza z odcinek. Za dużo pieprzenia o alexie, ale akcja była komiczna. Powiem wam szczerze, że 2 odcinków ostatnich nie obejrzałem, jak nie 3... Amnezja mnie odsunęła, ale na dniach spróbuję nadrobić. 31 odcinek oglądałem na suwaku, bolało mnie że taką fajną postać jak ceren zniszczyli. Z edy zrobili słodką idiotkę, która się upokarza by zdobyć serkana. Dramat. 32 odcinek jest i nie mam wcale ochoty oglądać, wole telke którą aktualnie oglądam. Absurd za absurdem, zęby bolą od patrzenia. Już Emanet to lepiej robi niż sck.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 24, 2021 18:59:18 GMT
I wczoraj patrzę kolejny fragment. Chyba wszystko idzie ku stabilizacji. No, ale co będzie później? Jak już przypuszczalnie Eda i Serkan będą razem, nawet jeśli ten nie odzyska pamięci. Co oni tam mogą jeszcze na wyczyniać?
|
|