Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Mar 17, 2022 19:38:11 GMT
Tytuł: Our Flag Means Death Tytuł PL: Nasza Bandera Znaczy Śmierć Kraj: USA Wytwórnia: Warner Bros. Television Producent: Adam Stein, Taika Waititi Reżyser: Nacho Vigalondo, Fernando Frias, Taika Waititi Scenariusz: David Jenkins, Adam Stein Gatunek: Komedia, Przygodowy Ilość odcinków: 10 Kanał: 03/03/2022 - ? Emisja: HBO MAX Opis:Jest rok 1717, zamożny właściciel ziemski przeżywa kryzys wieku średniego i postanawia porzucić swoje wygodne życie i zostać piratem. Obsada:Taika Waititi ... Czarnobrody Rhys Darby ... Stede Bonnet Kristian Nairn ... John Feeney Nathan Foad ... Lucius Samson Kayo ... Oluwande Con O'Neill ... Izzy Joel Fry ... Frenchie Matthew Maher ... Czarny Pete Vico Ortiz ... Bonifacia / Jim Ewen Bremner ... Buttons Guz Khan ... Ivan Samba Schutte ... Płotka Rory Kinnear ... Kapitan Nigel Badminton / Chauncey Badminton David Fane ... Fang Nat Faxon ... Fred Armisen ... Eden Grace Redfield ... Alma Bonnet William Barber-Holler ... Louis Bonnet Leslie Jones ... Connor Barrett ... Oficer Hornberry Boris McGiver ... Wielebny Bonnet Michael Crane ... Oficer Wellington David Jenkins ... Oficer Shaw
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Mar 17, 2022 19:39:10 GMT
Zwiastun Serialu.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Jun 2, 2022 16:47:45 GMT
Nasza bandera znaczy śmierć – będzie 2. sezon
HBO Max zamówiło 2. sezon pirackiego serialu "Nasza bandera znaczy śmierć". Na razie nie ma informacji o liczbie odcinków ani dacie premiery.
|
|
|
Post by Atahan on Jul 7, 2024 17:48:30 GMT
Obejrzałem, ale ten serial to nic nadzwyczajnego. Raczej nie zapadnie mi w pamięć; odcinki są dla mnie strasznie nierówne - zdarzają się takie, które idealnie do mnie trafiły i takie, które mnie nudziły (tych było niestety więcej). Trochę szkoda, ale tylko trochę...
|
|