Ale po czym wróżycie? Po zwiastunie, czy plakacie? Pastel Film też nie jest wytwórnią byle jaką.
Oprawa graficzna jest strasznie kiczowata i tania. Dwa nie widziałem jeszcze by prot grał w serialu który miał więcej niż 10 odc. Ale to atv więc z dwadzieścia odcinków będzie.
A moim zdaniem ten serial ma potencjał, ale czy zostanie doceniony i czy scenariusz będzie dostatecznie dobry, to się dopiero okaże.
Plakat kiczowaty, ale rozumiem, ze skoro "Bajka o róży", to muszą być róże, a stylizacje protki będą właśnie takie kwieciste. Ale mogli dać jakiś prawdziwy krzak róży, a nie takie coś
Dla mnie estetyka jest ważna, lepiej się ogląda jak jest ładny plakat.
Next, przychylam się do zdania lucy, Turcy chyba za bardzo nie patrzą na plakaty Do "Sahin Tepesi" były świetne i na nic to się zdało:'( Choć trzeba powiedzieć, że ten jest rzeczywiście nieciekawy, wszystko się zlewa, podobnie , jak ostatnio na jakiejś gali , fioletowej w tle....
Ja bardzo lubię takie klimaty. Daleko od miasta, dużo przestrzeni, piękna przyroda.
Fajnie, że Gulper nie jest taka wysoka. Dobrze wygląda z Erdemem. U boku Aycy w "Ada MAsali" prezentował się trochę tak mizernie, ale tutaj wygląda dobrze.
Ja bardzo lubię takie klimaty. Daleko od miasta, dużo przestrzeni, piękna przyroda.
I to jest także powód dla, którego zacznę oglądanie. Przeważnie mamy Stambuł, a na przyrodę , przestrzeń i inne miejsca w Turcji zawsze się szykuję z niecierpliwością i ...nadzieją, że będzie dobry serial
No, no, no! Jestem zaskoczony. Plakat kiczowaty, ale zwiastun - wyróżniający się na tle innych seriali. Dobrze przemyślane, dopracowane - pozytywnie jestem zaskoczony.
Po kilku zwiastunach i fotkach muszę niestety zmienić zdanie. Gulper ma tak samo zapadnięte policzki i twarz robiąca wrażenie zmęczonej, jak Sude Guler w Gulumse Kaderine. Wygląda po prostu źle.