|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:12:36 GMT
Tytuł: Ru - Ru Wytwórnia: Medyapım Producent: Fatih Aksoy Reżyseria: Bahadir Karatas, Burak Çaldir Scenariusz: Yesim Citak Autor historii: Taylan Yapici Kanał: Disney+ | Gain Emisja: 24 maja 2024 - 5 lipca 2024 Dzień tygodnia: piątek Gatunek: dramat Ilość odcinków: 8 + Miejsce: Sigacik, Izmir, Turkey Opis:Jest to historia utalentowanego Uzera, którego matka choruje na raka i który musi stawić czoło pojawiającym się problemom i szybko je rozwiązać. Tymczasem Uzer poznaje Reyan, która wraz z mężem prowadzi restaurację RU i która jest znacznie starsza od Uzera. Życie młodego mężczyzny zmienia się całkowicie odkąd zakochuje się w Reyyan. Ten mezalians wiekowy spowoduje silne odrzucenie ze strony otoczenia. (lucy) Obsada:Meryem Uzerli ............... Reyan Burak Berkay Akgül ............... Uzer Hira Koyuncuoglu ............... Deniz Gökay Türkmen ............... Mete Zafer Algöz ............... Tümsek Emre Karayel ............... Emir Kartal Can Ermis ............... Ozan Beril Kayar ............... Melis Sevgi Temel Derya Alabora ............... Selma Gonca Vuslateri ............... Seda Sevval Sam ............... Aylin Çiçek Acar ............... Nurgül Mete Ozok Burak Tamdogan Yosi Mizrahi ............... Selçuk Fatih Yücebag Baris Yalçin Mine Tüfekçioglu ............... Asli Tugçe Meçoglu Caner Arikan Murat Senirmak Hakan Meriçliler Hazim Körmükcü Despina Guler ............... Özlem Berivan Dilan Sen Olcay Zuhal Gören Ebru Atilla ............... Burcu
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:12:46 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:12:55 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:13:06 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 29, 2022 17:14:44 GMT
💥 Medyapım przygotowuje dla Disney+ dwa kolejne seriale: „ Ru”, który wyreżyseruje Bahadır İnce i będzie kręcony w Urli, oraz „Kobiety w czerni” w reżyserii Özera Feyzioğlu.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 11, 2022 17:31:02 GMT
💥Według Birsen Altuntas Mert Yazicioglu zagra główną rolę w serialu Medyapım dla Disney Plus " Ru", który będzie kręcony w Urli. Reżyser– Bahadir Kartatas.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 11, 2022 18:58:20 GMT
Się disney rzucił na tureckie seriale.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 11, 2022 19:40:40 GMT
Next - oby nie wyszedł na tym, jak Zabłocki na mydle.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 11, 2022 20:09:42 GMT
Next - oby nie wyszedł na tym, jak Zabłocki na mydle. Nie wiem czy jest drugi taki kraj w którym disney chciał by tyle seriali kręcić. To co powiem teraz będzie może chamskie, ale im dalej w tym siedzę tym bardziej stwierdzam że są przereklamowani.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 11, 2022 20:10:43 GMT
Ja się zastanawiam - skąd oni mają TYLE KASY?! Tyle zarobili, i trzymali na czarną godzinę? Tyle gwiazd opłacić i w ogóle... I czy im się zwróci. Muszę policzyć ile na chwilę obecna seriali jest zaplanowanych przez Disney+.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 11, 2022 20:16:00 GMT
Oni zawsze spadają na cztery łapy. Mają zawsze farta.
|
|
|
Post by lucy on Apr 25, 2022 11:53:05 GMT
Matthias , gdzieś mi się przewinęło, że czekasz na powrót Meryem Uzerli. Tymczasem Fatih zaproponował jej rolę tutaj. I myślę, że ją przyjmie.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2022 14:49:41 GMT
Matthias , gdzieś mi się przewinęło, że czekasz na powrót Meryem Uzerli. Tymczasem Fatih zaproponował jej rolę tutaj. I myślę, że ją przyjmie. Jak ona to przyjmie, to oglądam w ciemno
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2022 17:00:13 GMT
🔥💣 Fabuła "Ru".
W centrum fabuły jest historia utalentowanego mężczyzny - Uzera, którego matka choruje na raka. Musi rozwiązać wiele problemów w krótkim czasie. Potem poznaje znacznie starszą od siebie Reyyan, a życie młodego człowieka zmienia się całkowicie. Miłość z taką różnicą wieku spowoduje dużą presję ze strony innych.
|
|
|
Post by lucy on Apr 27, 2022 14:03:27 GMT
Mała aktualizacja fabuły:
Jest to historia utalentowanego Uzera, którego matka choruje na raka i który musi stawić czoło pojawiającym się problemom i szybko je rozwiązać. Tymczasem Uzer poznaje Reyan, która wraz z mężem prowadzi restaurację RU i która jest znacznie starsza od Uzera. Życie młodego mężczyzny zmienia się całkowicie odkąd zakochuje się w Reyyan. Ten mezalians wiekowy spowoduje silne odrzucenie ze strony otoczenia.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 28, 2022 16:00:43 GMT
💥Turecka prasa donosi, że Meryem Uzerli ciepło przygląda się propozycji Fatiha Aksoya, aby zagrać w serialu Disney Plus z Mertem Yazicioglu. Jest coraz bliżej podpisania umowy.
|
|
|
Post by lucy on May 19, 2022 21:03:26 GMT
⚡ Mert Yazicioglu opuścił obsadę serialu, ponieważ filmowanie zostało przełożone na później i się zbiega z inną pracą aktora (to jest powód oficjalny). Także Meryem szuka teraz innego partnera. Według Birsen, do obsady dołączyli: Zafer Algöz, który wcieli się w postać o imieniu Tyumsek oraz Sevval Sam, która zagra rolę matki głównego bohatera. Plotka głosi, że bardzo spodobała jej się ta rola. i.imgur.com/wpieTiA.jpg
|
|
|
Post by Matthias on May 30, 2022 18:56:15 GMT
💥 Emre Karayel dołączył do obsady serialu platformy cyfrowej Disney Plus „ Ru/Ru”, gdzie zagra męża głównej bohaterki (Meryem Uzerli).
|
|
|
Post by lucy on Jun 3, 2022 19:33:08 GMT
Do obsady dołączyła Hira.
|
|
|
Post by lucy on Jun 30, 2022 12:45:20 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 9, 2022 16:27:32 GMT
📸💫 Meryem Uzerli na planie nowego serialu Disney Plus „ Ru” w Urli
|
|
|
Post by Matthias on Oct 15, 2022 19:09:24 GMT
📸💫 Meryem Uzerli i Gonca Vuslateri na planie serialu „ Ru” w Urli
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 13:38:13 GMT
Harmonogram wydania oryginalnych seriali tureckich Disney+ (wg kolejności chronologicznej). Serial wyjdzie po Arayış. i.imgur.com/PhEYjgQ.jpg
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2023 11:50:09 GMT
No i skończyła się historia turkiszy na Disney+. Disney+ podjął decyzję o wstrzymaniu produkcji nowych projektów do końca 2024 roku. Z wyjątkiem serialu „Ataturk” z Arasem Bulut İynemli i jeszcze kilku innych projektów, wszystkie pozostałe nie będą emitowane na platformie. Kontrakty podpisane z tureckimi gwiazdami zostaną przeniesione do siostrzanej firmy Disneya, FOX. Tym samym tureckie gwiazdy będą współpracować z kanałem Fox TV, niestety ich seriale nie będą emitowane na platformie Disney Plus. i.imgur.com/WLjwNy6.jpg
|
|
|
Post by lucy on Sept 20, 2023 17:30:21 GMT
Niebawem się okaże ile w tym prawdy.. 💥 Według dziennikarki Oyi Doğan, Disney+ przekazał wytwórniom prawa do seriali: „El Turco” „Numen” „Ru” „Dünyayı Değiştiren Ayten"I obecnie trwają negocjacje z Netflix i Gain, które wyraziły chęć przejęcia projektów. Według dziennikarki serial „El Turco” z Canem Yamanem zostanie sprzedany zagranicznej platformie. i.imgur.com/m2bDb5a.png
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 18:23:01 GMT
💥💥💥Serial #Ru z Meryem Uzerli i Burakiem Berkay Akgülem w rolach głównych zostanie pokazany na platformie GAIN już 24 maja! Serial ten był wcześniej przygotowywany dla Disney+
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 19:03:18 GMT
Jestem ciekawa Buraka i zerknę sobie na fragmenty. Zresztą może się serial pojawi i u nas w którymś z serwisów VOD.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 19:14:01 GMT
Mnie bardzo zaintrygowała ta zapowiedź. Czekam...
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 11:27:00 GMT
|
|
|
Post by mira on May 6, 2024 7:29:31 GMT
Skoro serial był przygotowany dla Disney+, to jakość może być niezła. Wiadomo, że i tam zdarzają się gnioty, ale mimo wszystko mam znacznie większe oczekiwania względem seriali Disneya, aniżeli tych produkowanych na platformę Gain. Burak ma talent, ładnie pokazuje emocje, ale tak mnie umęczył razem z Ozge w serialu "Safir", że autentycznie czuję jakąś niechęć. Może obejrzę i może mi przejdzie
|
|