|
Post by mira on Sept 1, 2023 6:31:43 GMT
Nawet się za nimi trochę stęskniłam. Ciekawe, co też pokażą w drugim sezonie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2023 13:54:35 GMT
💥 Zdjęcia do drugiego sezonu „Adim Farah” rozpoczną się w najbliższą niedzielę. Emisję drugiego sezonu zaplanowano na 20 września. i.imgur.com/ksDNWjK.png
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2023 7:36:56 GMT
💥 Według Birsen Altuntas, w najbliższy weekend rozpoczną się zdjęcia do drugiego sezonu serialu „Adım Farah”. W nowym sezonie do obsady projektu dołączy Sera Kutlubey, która wcieli się w członka rodziny Behnama (Feyyaz Duman)
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 9, 2023 16:50:54 GMT
Ehh a liczyłem że ta aktorka zostanie gdzieś protką i lepiej wygląda w długich włosach.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2023 17:09:59 GMT
jkj, też jestem zdziwiona. Ciekawe jaka to będzie rola, pozytywna, czy antagonistyczna. Być może będzie rywalką protki? I ciekawe, czy znajdzie się na plakacie do S2...
|
|
|
Post by Mavi on Sept 9, 2023 17:35:04 GMT
Ehh a liczyłem że ta aktorka zostanie gdzieś protką i lepiej wygląda w długich włosach. Ten sam problem mam.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2023 14:12:10 GMT
💥 Wczoraj rozpoczęły się zdjęcia do drugiego sezonu serialu O3 Medya „Adim Farah” z Demet Ozdemir i Enginem Akyurekiem
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 12, 2023 9:33:30 GMT
O już teraz ma łańcuszek złoty, zamiast łańcucha
|
|
|
Post by lucy on Sept 19, 2023 21:12:25 GMT
Zwiastun | Sezon 2
lub
|
|
|
Post by mira on Sept 20, 2023 7:09:47 GMT
O, nawet Fusun z "Ya Cok Seversen" tu przywędrowała! Zapowiada się dramatycznie. Farah porwana, szorowana z wykorzystaniem wrzątku, poparzona, związana. Tahir wariuje. Kerim przytula się do ojca. Tego ostatniego szczególnie nie mogę przetrawić. Wiem, że Kerim tęskni za ojcem, a Farah opowiadała o nim dobre rzeczy i nie powiedziała chłopcu prawdy o wydarzeniach z przeszłości, ale mimo wszystko ciężko się na to patrzy. Nadal nie wiadomo, co z Mehmetem, Orhanem i Ali Galipem. Dwaj ostatni niby odeszli z serialu, ale nie widziałam, by ich nazwiska pojawiły się gdziekolwiek indziej, dlatego nie jestem pewna, czy to prawda... Nadal nie ogłoszono daty premiery, a myślałam, że to będzie przyszła środa.
|
|
|
Post by lucy on Sept 20, 2023 11:02:02 GMT
Oprócz Hatice Aslan i Sery Kutlubey, do obsady dołączył Burak Tamdoğan. W duecie w KPA, Engin i Burak mi się w każdym razie nie podobali. i.imgur.com/Rky924k.png
|
|
|
Post by mira on Sept 20, 2023 11:25:38 GMT
Dotąd nie podjęłam się oglądania KPA, ale tego aktora gdzieś ostatnio widziałam i za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć gdzie. W zwiastunie Tahir mierzy od tyłu do jakiejś kobiety i myślałam, że to właśnie ta nowa, o której wyżej pisaliście. Ale w migawkach widziałam blond włosy. Muszę się przyjrzeć.
Edit. To ona. A zatem Sera obecnie jest blondynką. Pewnie zagra żonę Behnama, skoro ten ożenił się i ma dwie córki.
A Buraka widziałam w tym serialu z Bursinem. Zapomniałam, że nie tak dawno oglądałam "W sercu miasta".
|
|
|
Post by lucy on Sept 20, 2023 11:32:21 GMT
Dotąd nie podjęłam się oglądania KPA, ale tego aktora gdzieś ostatnio widziałam i za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Grał ojca protki "W sercu miasta". i.imgur.com/TS2pOzr.jpg
|
|
|
Post by lucy on Sept 20, 2023 17:39:36 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 21, 2023 7:17:55 GMT
Super, nareszcie. Aczkolwiek mam obawy, czy wyrobię się z bieżącym oglądaniem tych seriali...
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2023 10:22:28 GMT
💥 Według Birsen Altuntas słynny aktor Ali Surmeli opuścił obsadę serialu „Nazywam się Farah”, gdy jego historia dobiegła końca.
Okazuje się, że to nieprawda. Ali Galip żyje i ma się całkiem dobrze. Widać go na zdjęciach promocyjnych pierwszego odcinka drugiego sezonu.
Nie wiem, co z tym drugim, o którym też krążyły plotki (tym, co grał Orhana).
Natomiast najbardziej mnie cieszy, że w serialu nadal gra Firat Tanis. Jednak z opisu wynika, że Mehmet znajduje się w śpiączce.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 25, 2023 16:08:49 GMT
Zwiastun 15 Odcinka - Pierwszego w 2 sezonie.
|
|
|
Post by mira on Sept 25, 2023 17:15:37 GMT
Jakoś zniechęcił mnie ten zwiastun. Nie lubię czegoś takiego, że protka, dla dobra prota, wiąże się ze swoim wrogiem. Oklepane i wkurzające.
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2023 11:34:54 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2023 11:38:13 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 26, 2023 12:01:24 GMT
Plakat ładny, mimo wyraźnego retuszu. Nie wiem, czy znajdę czas, by to jutro obejrzeć na żywo, ale spróbuję.
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2023 12:42:31 GMT
Ciekawe, czy będzie też plakat grupowy.
|
|
|
Post by mira on Sept 27, 2023 6:52:53 GMT
Dla wszystkich bohaterów drugiego sezonu, nawet tych, którzy występowali w pierwszym, przygotowano nowe fotki i nowe opisy postaci. Przeczytałam je pokrótce, bo trochę mówią też o fabule. Wygląda na to, że w nowym sezonie jednak nie będzie Ali Galipa (w zwiastunie go widziałam, więc dziwna sprawa - może pojawi się w retrospekcjach?), ani Orhana. Nie będzie też Kaana (w tej roli Oktay Çubuk). Natomiast ich rodziny dalej w serialu występują. Co ciekawe, większość interesów, którymi zajmował się Ali Galip, przejął Behnam (były Farah), który ma żonę w Iranie. Nowa bohaterka, ta blondynka, nie jest jego żoną. Wygląda na to, że o postrzelenie Mehmeta oskarżono Tahira... Orhan się zmył, Tahir nie ma nic na swoją obronę, a Mehmet jest w śpiączce, wiec niczego nie może wyjaśnić... Moim zdaniem zapowiada się ciekawie. A oto bohaterowie drugiego sezonu:
|
|
|
Post by lucy on Sept 27, 2023 7:08:38 GMT
Widzę, że Sera w każdym serialu wygląda inaczej. Jest to oczywiście na plus.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 27, 2023 7:17:35 GMT
To jest Sera Kutlubey!? Widzę że w każdym projekcie postanowiła zmienić image. Chociaż tutaj lepiej niż w tych krótkich czarnych wygląda.
|
|
|
Post by lucy on Sept 27, 2023 7:53:35 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Sept 27, 2023 8:01:37 GMT
Borze zielony, co oni Serze zrobili...
|
|
|
Post by mira on Sept 27, 2023 8:08:04 GMT
Ilu ludzi, tyle opinii A mnie wszystko jedno, jak ona wygląda, bo dla mnie jest nowa - nie występowała w niczym, co miałam okazję oglądać. Wnioskuję, że jest jednak dość lubiana na forum. Zobaczymy, czy i mnie przypadnie do gustu. Nastawiam się dziś na oglądanie.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Sept 27, 2023 9:24:36 GMT
Ja akurat polubiłem Serę w Okrutnym Stambule i sprawdzam jej role. Dziś pewnie też zerknę.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 27, 2023 9:41:52 GMT
Boże widzisz i nie grzmisz co oni Sera zrobili mi obecnie się nie podoba w tej roli wygląda na tym zdjęciu strasznie staro to już lepiej wyglądał w iylik i Zalim Istambuł
|
|