pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Jan 13, 2024 11:49:22 GMT
jest to wielce prawdopodobne
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 12:27:15 GMT
Tak samo te wszystkie sprzeczki ostatnie miedzy nimi to odbywaly sie publicznie aby ludzie widzieli ze miedzy nimi juz nic dobrego niema. Bo wiedza ze ich caly czas obserwuje ktos z tego domu wariatow. Nawet cos jest na rzeczy w zwiastunie 54 odcinka gdzie Feritowi i jej nowej kolezance ktos robi zdjecie. Zapewnie po to aby pokazac dowody w domu ze Ferit juz nie mysli o Seyran tylko idzie dalej. I takim sposobem zdobywa zaufanie rodzinki. Ogarna wspolnie Ferit & Seyran kolekcje bizuteri po drodze ukaraja wszystkich i oderwa sie od nich . No i ten ceniczny usmiech Seyran jak odchodzila od Ferita na poczatku ostatniego odcinka 53 gdzie Ferit rzucił obraczke. To byl usmiech odegranej dobrej roli dla obserwujacych ich . Przeciez dobrze wiedza ze sa sledzeni.
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2024 14:39:09 GMT
Witaj vmariuszv Jeśli się będziesz udzielać na forum i zyskasz status Stałego Bywalca, dostaniesz namiary na polską wersję.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 15:24:37 GMT
Witaj vmariuszv Jeśli się będziesz udzielać na forum i zyskasz status Stałego Bywalca, dostaniesz namiary na polską wersję.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 15:30:01 GMT
A to jest w polskiej wersji ? No to ladnie. Ale pewnie zdobyc status Stałego Bywalca to mi lata zejdzie. Pewnie juz w tv beda te odcinki 😁😁. A jak sie zdobywa wogole te statusy? Podeslalbys mi link do odpowiedniego dzialu ? Abym mogl sie zorientowac..
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2024 15:46:57 GMT
vmariuszv, w dziale pierwszym (Sprawy Organizacyjne i Techniczne) znajdziesz wiele instrukcji na temat tego jak korzystać z forum. Jeśli czegoś nie zrozumiesz zawsze możesz dopytać. i.imgur.com/ecvo6HP.png
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 16:08:43 GMT
Ok. Wlasnie sprawdzilem Dzieki za wyjasnienie. A i takie pytanko status sam sie zmienia czy trzeba sie zglaszac? I juz tematem nie zasmiecam. Bo nie o to tu w tym dziale chodzi.
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2024 16:17:15 GMT
vmariuszv, zmienia się sam. PS: Oglądasz tylko ten serial?
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 16:30:36 GMT
Narazie odstawilem wszystkie inne gdyz ten mnie na maxa wkrecil. A ze zabiegany czas mialem teraz to w wolnej chwili skupiam sie na nim 😁😁.
|
|
mg
Najsłabsze Ogniwo
|
Post by mg on Jan 13, 2024 17:15:12 GMT
Mnie ciekawią losy Suny i Abidina. Mam przeczucie, że ostatecznie będą razem, ale kiedy to nastąpi... Czytałam, że niwa postać ma być kuzynką Ferita, ale chyba ich relacją na to nie wskazuje.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 19:10:32 GMT
Pewnie okaze sie ze Abidin jest synem zmarlego brata Orhana. W Suny aktualnym malzenstwie sie posypie Wyjdzie jakas tajemnica Kaja ( a cos tam jest na rzeczy ) i Abidin sie z Suna wkoncu polaczy. No i ta wiedzma co teraz w ostatnim odcinku byla przepowiadala jej ze bedzie miala wielka moc w tym domu. ( czy cos tam nie zabardzo zrozumialem bo nie mam wersji pl ) . Suna narazie mysli ze to chodzi o Ferita i ze z nim sie spyknie. No i pewnie wyjdzie tak ze Ferit z Seyran osiagna swoja marke zdobeda slawe beda mieli dziecko i sie wyprowadza z tego domu wariatow. A Suna z Abidinem beda panowac w willi
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 19:13:05 GMT
No i bedzie mozna nakrecic 3 sezon 😁😁😁.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Jan 13, 2024 19:22:11 GMT
vmariuszv, masz bardzo ciekawe spostrzeżenia… Oby tak było jak mówisz, ale… Z drugiej strony… Gdyby tak było, to nie rozumiem tych ciągłych łez Seyran i wątku Pelin… Czy Seyran naprawdę mu to ot tak wybaczyła??? To okropne zdjęcie jak całuje brzuch Pelin??? I po co nowa kobieta dla Ferita i facet dla Seyran… Żeby naprawdę się pokłócili??? W tym sezonie jest taki bałagan, taki miszmasz i sprzeczności, że aż dziw, że to nadal drugi najchętniej oglądany serial w piątki… Każdy inny serial w takiej sytuacji wylatywał…
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 19:32:07 GMT
Na wszystko trzeba czasu . Toc to serial musza byc dramy lzy milosc intrygi.Widz musi zyc tym serialem . I jak widac zyje ta historia. Takze na wszystko trzeba czasu . Jeszcze wiele sie wydarzy w tym sezonie .
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 13, 2024 19:45:54 GMT
Pelin to ja nie wiem czy wlasnie z Kala niema wspolnej histori. A co do Seyran to bardziej mi sie podoba jak jest spokojna. A spokojna jest tylko wtedy jak ma dramy. Bo jak se przypomne te jej zachowania jak byla bogata To taka wielka pania sie robila ze nikt i nic nie mogl jej powiedziec. A juz te jej zachowanie na tej wyspie co polecieli sprawdzic czy sie miejsce nadaje do otworzenia ich firmowego lokalu to byla kompletna porazka. Ale mozna jej wybaczyc Alkohol + pigulki jakie jej podawali robia swoje
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Jan 13, 2024 21:03:02 GMT
kurde mnie zaciekawiło to że teraz wyciągnęli tą sytuacje z Latifem grubo z pierwszego sezonu z początku serialu praktycznie - sądzę że to będzie klu całej historii ... zbliżające do końca ....
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2024 21:51:43 GMT
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 5:33:30 GMT
I o co tu chodzi lucy ? Jakie przeslanie ?
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 7:31:58 GMT
pablo w tym serialu moze wszystko sie wydarzyc. Jeszcze wyjdzie ze Lafit jest spokrewniony z Feritem i Seyran . Bo ta trojka ma odziwo talent do malowania 😁😁.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 7:50:03 GMT
Ten serial nas jeszcze zaskoczy nie raz. Bedzie duzo wspomnien gdzie wyjdzie masa rzeczy. Tak samo co ze sprawa lancuszka ktory zginol Feritowi. Tak se mysle ze Pelin wkoncu jak juz do niej dotrze ze Feritowi na niej wogole nie zalezy tylko mysli o dziecku to wtedy postanowi powiedziec mu ze te dziecko nie jest jego ( choc tak naprawde jest jego ) i bedzie chciala zniknac A lancuszek zachowa dla dziecka aby mial pamiatke 😁😁 Mam nadzieje ze poruszylem troche waszej wyobrazni moimi komentarzami. Moze odklejone Ale tu wszystko jest mozliwe. P.s. Jak beda chcieli troche sezonow nakrecic to niech dzwonia do mnie 🤣🤣
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Jan 14, 2024 8:29:23 GMT
Pelin to ja nie wiem czy wlasnie z Kala niema wspolnej histori. A co do Seyran to bardziej mi sie podoba jak jest spokojna. A spokojna jest tylko wtedy jak ma dramy. Bo jak se przypomne te jej zachowania jak byla bogata To taka wielka pania sie robila ze nikt i nic nie mogl jej powiedziec. A juz te jej zachowanie na tej wyspie co polecieli sprawdzic czy sie miejsce nadaje do otworzenia ich firmowego lokalu to byla kompletna porazka. Ale mozna jej wybaczyc Alkohol + pigulki jakie jej podawali robia swoje To to nawet nie wina Seyran, a tamtych scenarzystek… Odcinki, które pisały to było DNO, które wyrządziło serialowi wiele szkód… Mehmet mógłby to naprawić, ale jednak nie chce… Doszedł następny scenarzysta, który tworzy swoją historię, niespójną z tokiem myślenia Mehmeta Barisa… vmariuszv, po tym jak pojawiła się ta babka, co szantażuje Pelin, mam nadzieję, że to jednak nie Ferit jest sprawcą jej ciąży… Nie przełknę tego, jeśli będzie inaczej… Poza tym… Ta ciąża nawet chronologicznie nie ma racji bytu, bo Ferit musiałby zapłodnić Pelin w czasie, gdy już dał sobie na dobre z nią spokój… Czyli jakoś grubo po 16 odcinku, który był w styczniu… Pelin pojawiła się pod koniec października/listopada i była jakoś w 5-6 miesiącu ciąży… A w czerwcu przecież jeszcze się truła…
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 9:32:09 GMT
hejciarz wiem ze tam byly zmiany scenarzystow ale nie wiem ktore odcinki do kogo naleza. I powiem Tobie ze trudno jest przynajmniej mi ogarnac ich czas danego odcinka ile minelo od jednej do drugiej sytuacji. Z Pelin byl dziwny watek wtedy jak skoczyla do rzeki czy ciul tam wie gdzie. Zniknela i tyle bylo na ten temat . Zapewnie wyjdzie to w przyszlosc I sie okarze ze miala jakiegos amanta. I moze byc to Kaja.Przespali sie , ciaza. No i to jak Kaja lubi pomagac ludziom nieszczesliwym. Przeciez z Suna tez na poczatku chcial byc ze wzgledu ze ta jest nieszczesliwa i ze cierpi a potem zadeklarowal jej aby sie chajtnac dla zemsty.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 9:41:39 GMT
Wogole moze byc to plan calej tej trojki Pelin jej kolezanki co z nia pomyka teraz no i Kaja. Wszyscy sie znaja. Wczesniej krzywa akcja z pocalunkiem ferita na dyskotece to to ta kolezanka to zorganizowala. Pozniej w tym odcinku rozmawiala z Pelin w pokoju i chwalila jej sie co zrobila a Pelin jej powiedziala zeby mowila jej o takich rzeczach i ona zadecyduje jak te zdjecie wykorzystac. A w tym ostatnim odcinku byly jakies rozmowy miedzy Kaja a to kolezanka Widac ze tam cos jest na rzeczy
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 9:46:12 GMT
Moze byl i trojkacik i Pelin wyszla z niego z trofeum ( dzieckiem ) . 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 10:38:44 GMT
Albo Inaczej . Czy Fuat nie oddawal nasienia do banku spermy 😁 . I czy ktos z tej trojki Pelin jej kolezanki i Kaji nie mieli mozliwosci dotrzec i zdobyc te nasienie. Moze to jest ich ta intryga. Dlatego tez Asuman jeszcze jest w tym domu bo jak wyjdzie wszystko na jaw.I jak Pelin urodzi no i nie przezyje tego porodu to wtedy ona sie zaopiekuje tym dzieckiem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2024 18:42:58 GMT
I o co tu chodzi lucy ? Jakie przeslanie ? vmariuszv , ja nie oglądam już tego serialu. Próbowałam, ale nie dałam rady. Nie śledzę też komentarzy pod odcinkami w sieci, także nie odpowiem na to pytanie. To Wy powinniście prędzej wiedzieć co mógł mieć na myśli wiem ze tam byly zmiany scenarzystow ale nie wiem ktore odcinki do kogo naleza. Cały pierwszy sezon (czyli do 36 odcinka) pisał Barış Günger. Odcinki 41-47 pisali: Leyla Uslu Oter, Ekin Akçay Odcinki 48-51 pisał ponownie Barış Günger Od 52 piszą: Barış Günger, Çağrı Çam Gunger odchodzi do nowego serialu tej samej wytwórni (Yan Oda) i od początku było wiadomo, że wrócił tu jedynie na kilka tygodni. PS: Scenarzyści nie są odpowiedzialni za to w jakim kierunku idzie historia, oni tylko piszą wątki i dialogi. Cała reszta to jest wymysł tego kto pisze fabułę/historię (w tym serialu jest to Gulserenka) oraz producenta, bo on też swoje pięć groszy nierzadko wrzuca. Mało to razy dochodziło do sytuacji, że scenarzyści rzucali papierami, bo mieli inną wizję rozwoju fabuły i po dziurki pisania głupot, które narzucali im pozostali twórcy? W Turcji to niestety normalka. i.imgur.com/onukJSh.png
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 14, 2024 19:43:04 GMT
Dzieki za wyjasnienie lucy.👍 Ja wczoraj wyczytalem na zagranicznych socialmediach ze krytycy filmowi i widzowie w turcji sa oburzeni tym w jakim kierunku idzie watek glownych bohaterow. Niepodoba im sie ze tak rozbijaja pare SeyFer. Oby rezyser wiedzial co robi
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 15, 2024 8:06:50 GMT
No no pewne watki jakie tu poruszylem okazuja sie prawda. Chcialem tez wrzucic tu jedno zdjecie Ale z tego co widze to jest wyzsza szkola jazdy jak dla mnie 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2024 12:26:34 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 15, 2024 23:13:46 GMT
|
|