|
Post by elysa7 on Mar 23, 2024 13:26:21 GMT
Musimy się pogodzić z sezonem trzecim. A może nawet i czwartym. Turcy będą to oglądać aż to porzygu...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 23, 2024 15:42:16 GMT
Faktycznie przyklepali 3 sezon. Czyli zamiast przechodzic do konkretow beda dalej wchodzic w zdrady i inne pierdoly.. Chociaz z drugiej strony bardzo bym chcial aby Seyran przezyla to jak zostaje wrobiona w romans i inne intrygi , takie w jakie zostal wrobiony Ferit. Moze jak by go stracila to inaczej by na to wszystko spojrzała. Bo narazie to mnie irytuje ta postac. Wrocila tak latwo i stawia warunki Feritowi , bedzie mu teraz mowic co moze robic a co nie , a sama bedzie mogla robic wszystko . Tak wyglada jej milosc do Ferita . Wczesniej jak uciekala to wracala do niego bo ojciec planowal juz inne malzenstwo dla niej. A teraz wrocila bo wiedziala ze bez pieniedzy nie da se rady na tym swiecie. Zawod klauna jej to uswiadomil. Obys sie na tym przejechal i zrozumiala co stracilas.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 24, 2024 6:53:03 GMT
Wogole to juz widze jak Seyran studiami sie zajmie jak zobaczy Nevre w poblizu Ferita 🤣🤣🤣. Jej postac naprawde zostala zniszczona przez tworce tego serialu i tych histori ktore tworzy. Dziewczyna miala zajac sie swoim marzeniem ( studiami ) , a w zwiazku liczy sie dla niej zaufanie bez ktorego ona niewidzi przyszlosci. To czemu wraca do Ferita jak i tak mu nie ufa i zamiast zajac sie studiami bedzie dalej latac za Feritem i go sprawdzac 🤣🤣🤣 Jeden temat jak ktos moze niech mi wyjasni. Ta kobieta w przescieradle co odwiedza swojego brata Okassa w szpitalu ze swoim synem Akinem.. Co ona mowi do Okassa jak zostaje z nim sama ?? Czy ona mu zyczy smierci ?? Bo jezeli tak to wychodzi na to ze Okassa oklamal Akina o tym ze to Korhanowie ja skrzywdzili.. Najwidoczniej to on ja doprowadzil do takiego stanu. Czyli moze byc tak ze to jest kolejna kobieta Halisa , a moze i niby ta zmarla zona Halisa. Albo moze byc to kochanka i wielka milosc zmarlego syna Halisa , ktora Okass ukryl jak sie o tym dowiedzial i wiezil i bog jeszcze jeden wie co z nia robil. Ile ona moze miec lat ?? Ale tez wychodzi na to ze Akin to albo wujek Ferita albo Kuzyn .. Ile on tez moze miec lat ?? Cos czuje ze do slubu Halis - Hatiche nie dojdzie jak pojawi sie ta postac w przescieradle w palacu...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 24, 2024 17:38:52 GMT
Nie wiem czy o tym slyszeliscie ale Ferit w prezencie dla Seyran ma podarowac jej psa.. I ma byc to pirs Afry ... Co oni z tego serialu zrobili. Niedlugo cala rodzina Afry i przyjaciele beda grali w tym gownie ... Ten serial schodzi na psy 🤣🤣🤣. A oni jeszcze 3 sezon beda robic. Niedziwne jak takie pomysly im do glowy przychodza... Ale widac ze zalezy im na podniesieniu oceny , jak juz w takie glupoty ida. Afra i Mert niedosc ze graja w serialu to i w zyciu .. A ludzie tym zyja . Chore to , ale czego sie dla kasy nie zrobi...
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 24, 2024 22:38:02 GMT
Ten pocalunek nic nie znaczyl. Zostal on wyjasniony pomiedzy Feritem , Seyran i Suna. Seyran nie powinna o tym mowic nikomu zachowala sie jak gowniara . Dla mnie to Seyran jest najglupsza postacia w tym serialu. Nawet swiadczy to jak za kazdym razem gdzie pojawil sie problem w zwiazku SeyFer ona go nie rozwiazywala tylko zawsze uciekala , a potem konczylo sie to rozwodami i innymi glupotami. Ale jak ojciec ja chcial oddac innemu to wtedy rozumiala ze kocha Ferita i chce byc z nim. A on zawsze za nia biegal bo ja kochal i chcial wyjasniac kazda sytuacje ale Seyran nie umiala rozmawiac i ufac Feritowi. Ferit nawet prawie zycie dla nie stracil. Myslisz ze czemu Ferit nie powiedzial o ciazy Pelin , bo wiedzial ze ucieknie znowu. I bal sie tego. Teraz niby Seyran wydoroslala i zmadrzala . Ale to jest bujda . Znowu ufa nie tym co trzeba , a jeszcze dochodzi do tego wieksze grono ktore chce jej sie pozbyc. Moge sie zalozyc ze jak to ona bedzie chciala sama zrobic cos dobrego a wyjdzie ponownie jej glupota i wpadnie w pulapke. Czuje ze zostanie wykorzystana przez Akina. Ferit ja zostawi i bedzie mial racje. Powtarzam Seyran potrzebuje jeszcze kilku sezonow aby zmądrzeć. Wiec napewno tego nie zobaczymy. Nawet jak nakreca 3 sezon to i tak bedzie robila za klauna. W sumie nie bez przyczyny ja ubrali w ten stroj w jednym odcinku .. A co do tego jak byly traktowane Suna i Seyran w dziecinstwie przez Kazima. To sorry jak Ty to ogladasz. Kazde ich wspomnienie pokazywalo ze Seyran cos zmajstrowala a Suna zawsze za nia obstawala , chronila ja i brala wine na siebie. A nawet byla scena wtedy jak Suna i Kaja powiedzieli ze sie chajtna i Kazim wziol siostry do pokoju i bil Sune a Seyran obstala za nia. Po tym Suna powiedziala do Seyran ze przynajmnie raz w zyciu dostalas prze zemnie , bo zawsze to ona byla bita przez glupote Seyran... nie no faktycznie to tylko głupi pocałunek, ten i wiele innych Ferita pocałunków były tylko nic nie znaczącymi pocałunkami. Tak dla zabawy i dla śmiechu. Akurat tego odcinka ze ślubem Suny z Kayą nie oglądałam, Gdzie one miały się nauczyć rozmowy i wyjaśniania problemów jak ojciec tyran nie dał dojść im do słowa, matka zastraszona że boi się własnego cienia. Dla Seyran jedyną opcją której była nauczona to ucieczka, zatajanie przez Ferita wielu rzeczy też uważam za dziecinadę. Dorosły człowiek wyjaśnia sobie wszystko na spokojnie, oni są oboje tego nie nauczeni. Ferit też umie tylko uciekać od problemów w postaci nocnych imprez klubowych. Twoim zdaniem tak zachowuje się dorosły człowiek, Seyran jak uciekała to nie do klubu
|
|
|
Post by man1000 on Mar 27, 2024 15:35:03 GMT
Golden Boy”, jeden z najpopularniejszych tureckich seriali dramatycznych wszechczasów, został przedłużony na trzeci sezon przez nadawcę Star TV. Ostatnim ważnym terytorium międzynarodowym, które podpisało tytuł, jest Argentyna, gdzie Telefe zabezpieczyło bardzo poszukiwane prawa. Tytuł wyprodukowany przez OGM Pictures zdobywa najwyższe oceny w Turcji od czasu swojej premiery w październiku 2022 r., bijąc kilka rekordów oglądalności i zdobywając szereg nagród krajowych i międzynarodowych. Dystrybutor Eccho Rights zawarł umowy w ponad 120 terytoriach na całym świecie. „Złoty chłopiec” to klasyczny dramat rodzinny opowiadający historię dwóch sióstr, Seyran i Suny, których ścieżki krzyżują się ze złotym chłopcem Feritem. Życie obu sióstr zmienia się na zawsze, gdy Ferit postanawia poślubić Seyran zamiast Sunę. Seyran zostaje nową panną młodą w rodzinie pełnej zdrad, kłamstw i tajemnic, podczas gdy Suna zaczyna planować zemstę, aby odzyskać skradzioną przyszłość. W serialu występują Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir i Çetin Tekindor. Handan Özkubat, dyrektor Turkish Drama w Eccho Rights, tak odniósł się do sukcesu serialu: „ Fenomen „Golden Boy” nie przypomina niczego, co widzieliśmy wcześniej w tureckim dramacie. Fani wracają tydzień po tygodniu do Turcji i są nowi Dołączając do nas przez cały czas na całym świecie, sukces serialu nie wykazuje oznak spowolnienia i nie możemy się doczekać, co przyniesie trzeci sezon” – stwierdził.
|
|
|
Post by lucy on Mar 27, 2024 17:22:18 GMT
Tutaj jest Oficjalna zapowiedź 3.Sezonu (od samego Dystrybutora):
|
|
|
Post by Matthias on Mar 27, 2024 18:14:29 GMT
Zapowiedź 64 odcinka:
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Mar 29, 2024 18:08:42 GMT
Mi osobiście poprzedni odcinek się podobał - wreszcie jakieś pozytywne rzeczy a nie tylko darcie papy... dzisiaj też zapowiada się miło;)
|
|
|
Post by Mavi on Mar 29, 2024 18:25:26 GMT
Tyle seriali człowiek oglądał. Z tyloma zakończeniami się nie pogodził... A tu przychodzi takie fabularne COŚ (sorry, ale serialem to ja tej patolii już z szacunku dla innych dizi nie nazwę) i dostaje trzeci sezon, choć już w drugim (a nawet od połowy pierwszego) jest to bardziej popierdzielone niż przeciętny pierdolnik od Med Yapim. W finale sezonu tym razem Pelaśka skoczy z dachu i wróci z trzecią czy tam którąś ciążą.
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Mar 29, 2024 19:30:57 GMT
W finale sezonu tym razem Pelaśka skoczy z dachu i wróci z trzecią czy tam którąś ciążą. z kim z Kaya ? wielce prawdopodobne a Kazim rozwiedzie się i będzie z matką Pelin
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 29, 2024 23:20:49 GMT
W finale sezonu tym razem Pelaśka skoczy z dachu i wróci z trzecią czy tam którąś ciążą. z kim z Kaya ? wielce prawdopodobne a Kazim rozwiedzie się i będzie z matką Pelin Nie będzie musiał bo Esme ma umrzeć, a matka Pelaśki jest taka sama jak ona, nic w życiu nie osiągnęła sama
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Mar 30, 2024 20:03:48 GMT
o śmierci Esme mówi się już od połowy 1 sezonu .... wczorajszy odcinek był tez spoko ... jak idą w tą śmiechową stronę jest dla mnie ok .... ciekawe tylko jak długo potrwa ta sielanka
|
|
|
Post by Matthias on Mar 30, 2024 21:05:58 GMT
📌 Reytingi za 29.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (57 odcinek) - 7.67% ⬆ (+0.22) 2. Yalı Çapkını (64 odcinek) - 5.80% ⬇ (-1.13)6. Gaddar (11 odcinek) - 3.87% ⬇ (-0.14) 7. Arka Sokaklar (670 odcinek) - 3.45% ⬇ (-0.02) 14. Ateş Kuşları (49 odcinek) - 2.53% ⬇ (-0.26) 16. Kara Ağaç Destanı (6 odcinek) - 2.46% ⬇ (-0.72) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.78% ⬆ (+0.05) 3. Yalı Çapkını - 3.41% ⬇ (-0.89)5. Gaddar - 2.67% ⬇ (-0.44) 13. Kara Ağaç Destanı - 1.89% ⬇ (-0.66) 23. Ateş Kuşları - 1.31% ⬇ (-0.83) 25. Arka Sokaklar - 1.26% ⬇ (-0.11) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.24% ⬆ (+0.29) 2. Yalı Çapkını - 5.20% ⬇ (-0.94)5. Gaddar - 3.49% ⬇ (-0.57) 13. Kara Ağaç Destanı - 2.32% ⬇ (-0.57) 14. Ateş Kuşları - 2.27% ⬇ (-0.47) 20. Arka Sokaklar - 2.07% ⬇ (-0.04)
|
|
|
Post by Matthias on Mar 31, 2024 9:50:58 GMT
Finał drugich sezonów seriali #KizilcikSerbeti i #YaliCapkini odbędą się 7 czerwca. Na ekrany wrócą z trzecim sezonem jesienią. Cieszycie się? #YalıÇapkını #KızılcıkŞerbeti
|
|
|
Post by man1000 on Mar 31, 2024 9:55:17 GMT
Ja się nie cieszę tasiemce z tego wyjdą z dużą ilością niepotrzebnych wątków 😕😒
|
|
|
Post by lucy on Mar 31, 2024 11:39:20 GMT
Żal mi trochę widzów TVP, bo znowu nie zobaczą serialu do końca. Chociaż patrząc z drugiej strony... może to i dobrze. No i dzięki temu na TVP od września powinien się pojawić jakoś nowy serial (oby turecki 🙏).
|
|
|
Post by Matthias on Mar 31, 2024 18:45:56 GMT
💥💥💥 Odpowiedź Nazan Kesal do użytkownika, który powiedział: „No cóż, Nazan Kesal powinna zagrać starszą siostrę Esme (podobno w serialu #YaliCapkini?), bo w obu jej ostatnich serialach nie powiodło się..." 📌 „Kim jest Esme? Kim jest jej siostra? Cóż, idź i sama bądź starszą siostrą Esme. Jakakolwiek będzie produkcja, na pewno się sprawdzi. Telewizja jest „sztuką” producenta. Nie ma znaczenia aktor ani wysiłek aktora... Jedyne, co działa, to: Skrypt... skrypt... skrypt!!!! Jak łatwo wyrażać takie zdanie, nawet się nie zastanawiając nad tym." Z całą życzliwością 💐"
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 31, 2024 23:26:58 GMT
Żal mi trochę widzów TVP, bo znowu nie zobaczą serialu do końca. Chociaż patrząc z drugiej strony... może to i dobrze. No i dzięki temu na TVP od września powinien się pojawić jakoś nowy serial (oby turecki 🙏). Mam nadzieję że TVP zakupi 3 sezon i pokarze do końca, z Trzema siostrami novelas+ tak zrobiło że nie dokończyli serialu a szkoda
|
|
|
Post by lucy on Mar 31, 2024 23:41:16 GMT
Mam nadzieję że TVP zakupi 3 sezon i pokarze do końca Jak by nie było to i tak bez przerwy (pauzy) się nie obędzie. Mniej więcej na początku września TVP wyemituje ostatnie odcinki 2.Sezonu, czyli emisja polska i turecka się zrównają. Niestety emisja 3.Sezonu rozpocznie się dopiero po wakacjach, a co za tym idzie zabraknie odcinków do emisji na TVP. No chyba, że kanał by emitował po 2 lub 3 odcinki tygodniowo. W Turcji odcinki trwają ok. 2-2,5 godz., ale wychodzą raz w tygodniu. z Trzema siostrami novelas+ tak zrobiło że nie dokończyli serialu a szkoda Novelas+ musiał przerwać emisję, bo zabrakło odcinków. Serial jest kręcony na bieżąco. Wg informacji z przecieków, serial ma być kontynuowany (być może już po Złamanym Życiu).
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 1, 2024 13:43:10 GMT
Naprawde ten serial schodzi na psy. Scenariusz zmieniaja z dnia na dzien . Ponoc aktorka grajaca Nevre odeszla juz z serialu i jej watek zostal zakonczony 🤦🤦. Dopiero co sie rozwijal a juz go niema 🤣🤣... Informacja z dzisia 1 kwietnia to nie do konca jestem tego pewien 😁😁... Ale z informacji wczorajszych to ponoc do serialu ma wrocic Tariq z pierwszego sezonu i dolaczyc na dobre ten przyjaciel Halisa co pomogl dorwac Okkasa. Spowodowane to jest ze ich serial dobiegl konca z powodu kiepskiej oceny ... Także predzej trafilmy 6 w lotka niz przewidzimy co moze sie wydarzyc 🤣🤣🤣... Prawdziwy scenariusz juz chyba dawno poszla do smietnika... Ostatni odcinek to patola tworzona chyba na 3 sezon. Jakis maniak seksualny dorwal sie do scenariusza i tym samym kazdy z kazdym uprawial seks gdzie popadnie 🤣🤣.. Dziwi mnie postac Seyran ze tak latwo wrocila do Ferita jak i palacu. Niby mu do konca nie wybaczyla a uprawia z nim sex gdzie tylko sie da nawet w windzie.. Taka z niej wyrosla Korhan. Duzo sie nauczyla na tych studiach 🤣🤣🤣.. A najlepsza scena jako Parish wymyslil na powrot obraczek na palce SeyFer Pomijam efekty specjalne i pudelko Ferita z dioda ( skapy jest 🤣🤣 ale co sie dziwic jak jego dziadka nawet na wate cukrowa nie bylo stac 🤣🤣🤣... Seyran naprawde musiala im zaszkodzić finansowo tym wywiadem w tv 🤣🤣🤣)... Ale najlepsze jest to ze zona informuje meza ze tamtej nocy nie zdradzil ja z kochanka Pelin 🤦🤦🤦.. Twórczość mistrzow ... Wogole to tym ostatnim odcinkiem Parish chyba robi zawody kto pierwszy zajdzie w ciaze i urodzi dziecko , malego spadlobierce Korhan.. I tak o to ronimy zaklady , kto waszym zdaniem to bedzie : a. Ferit i Seyran b. Kaja i Pelin c. Ifacat i Shazmuz d. Gulgun i Orhan e. Abidin i pokojowka , jak wiemy Abi ma byc ponoc jednym z Korhano f. Halis i Hatiche 🤣🤣🤣 g. Kazim i Zeriin ich podstepna gra moga sprawic ze dziecko bedzie Korhan 🤣🤣🤣🤣
I jeszcze jedno bo z tego co wynika to naprawde pies Afry dolaczy do obsady ( naprawde nie wiem jako historie chce na przedstawic Parish . Chyba juz o Afrze 🤣🤣) Nie zdziwie sie jak patrze na te absurdy ze za kilka odcinkow do serialu dolaczy prawdziwa matka Afry , zostanie ona pokojowka w palacu a po pewnym czasie okarze sie ze miala ona romans z Orhanem i jest jej prawdziwa matka w serialu. Za to Ferit i Seyran sa rodzenstwem 🤣🤣🤣. A gdy Seyran pojdzie studiowac do obsady dolacza Afry przyjaciele z zycia prywatnego i beda z nia przesiadywac na uczelni 🤣🤣🤣.. Naprawde wszystkiego mozna sie spodziewac po tym serialu . Kto im dal zezwolenie na 3 sezon 🤦🤦🤦
|
|
|
Post by lucy on Apr 1, 2024 14:00:45 GMT
Prawdziwy scenariusz juz chyba dawno poszla do smietnika... Przecież tutaj nigdy nie było żadnego zaplanowanego scenariusza. Był tylko wstępny zarys fabuły (bo od czegoś trzeba zacząć). Takie są realia produkcji dzisiejszych dizi, gdzie nie da się niczego zaplanować, bo wszystko zależy od reytingów.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 14:22:31 GMT
Z ostatniej chwili nie bedzie jednak 3 sezonu cofneli pozwolenie final 7 czerwca
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 1, 2024 14:29:35 GMT
man1000, czyzby kolejna osoba bawila sie dniem 1 kwietnia 😁😁😁
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 1, 2024 15:44:23 GMT
Marzenia. Ale rozumiem, prima aprilis
|
|
|
Post by man1000 on Apr 1, 2024 16:00:27 GMT
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Apr 1, 2024 16:19:05 GMT
Mam nadzieję że TVP zakupi 3 sezon i pokarze do końca Jak by nie było to i tak bez przerwy (pauzy) się nie obędzie. Mniej więcej na początku września TVP wyemituje ostatnie odcinki 2.Sezonu, czyli emisja polska i turecka się zrównają. Niestety emisja 3.Sezonu rozpocznie się dopiero po wakacjach, a co za tym idzie zabraknie odcinków do emisji na TVP. No chyba, że kanał by emitował po 2 lub 3 odcinki tygodniowo. W Turcji odcinki trwają ok. 2-2,5 godz., ale wychodzą raz w tygodniu. z Trzema siostrami novelas+ tak zrobiło że nie dokończyli serialu a szkoda Novelas+ musiał przerwać emisję, bo zabrakło odcinków. Serial jest kręcony na bieżąco. Wg informacji z przecieków, serial ma być kontynuowany (być może już po Złamanym Życiu). Chyba że Turecka produkcja rozpocznie kręcenie 3 we wrześniu to obyłoby się bez przerwy, cóż trzeba czekać na rozwój sytuacji. Dobrze wiedzieć że będzie kontunacja Trzech Sióstr
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 2, 2024 6:38:03 GMT
Takie cos mi wpadlo do glowy na zemste Akina i Sertera. Skoro tych dwoch panow zawarlo sojusz , a Okkes zmarl w szpitalu To nie wydaje sie wam ze narzedzie ktore trzymal Feritt aby zlinczowac Sertera zostanie wykorzystane do szantażu i wykorzystaniu Seyran a potem aresztowania Feritta 🤔🤔🤔..Nie oszukujmy sie nie będziemy ogladac teraz kazdy odcinek uslany różami .. Ogolnie to juz mnie to nudzi , bo nic sie nie dzieje 😁😁😁
|
|
|
Post by mira on Apr 2, 2024 6:53:20 GMT
Wcale się nie cieszę, że będzie kolejny sezon. Znowu głupot nawymyślają. Teraz tylko zerkam co się dzieje, bo już chyba z miesiąc nie oglądałam odcinków, ale w szoku jestem, jak czytam, że Ifakat stara się o dziecko (dawałam jej spokojnie z 50 lat), Kaya, niby taki zakochany w Sunie, idzie do łóżka z Pelin, a Hatice nagle wszystko Halisowi wybacza i wychodzi za mąż. Brakuje realizmu, zdecydowanie.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 2, 2024 7:33:18 GMT
mira, Hatiche ma chyba wiecej sekretow niz sam Halis 😁😁. Co do Ifacat to tez sie dziwie ze wyskoczyli z dzieckiem u niej 🤣🤣. Za to Kaji nie ma co sie dziwic , to jak sie Suna w stosunku do niego zachowywala i mu mowila to kazdy na miejscu Kaji chyba chcialby sie rozwiesc z Suna. Glupota Kaji polega na tym ze wybral Pelin jako kochankie. No ale Parish chce nam przedstawic historie SeyFer tylko z innymi gorszymi decyzjami jak i Kaji jak i Suny. Ogolem popieram Twoje zdanie ze od 2-3 odcinkow ten serial tworzy glupote za glupota. Naprawde w tym sezonie juz beda same glupoty , przeciaganie aby dojechac do konca. Zapewnie wszystko co ciekawe zostawiaja na 3 sezon. Chyba nawet ich teraz ocena nie bedzie interesowala jak maja juz zatwierdzony 3 sezon ..
|
|