vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 15, 2024 11:07:48 GMT
Matthias, Matthias, Czy na tym zdjeciu z urodzin co wstawiles nie ma przypadkiem aktorki ktora gra Sultan ? Pierwsza kobieta od prawej strony na schodach , ubrana na czarno 🤔🤔
|
|
|
Post by Matthias on Apr 15, 2024 16:58:57 GMT
Matthias, Matthias, Czy na tym zdjeciu z urodzin co wstawiles nie ma przypadkiem aktorki ktora gra Sultan ? Pierwsza kobieta od prawej strony na schodach , ubrana na czarno 🤔🤔 Ciężko stwierdzić. A tymczasem... BOŻE! CO TU SIĘ DZIEJE?!
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 17, 2024 19:51:02 GMT
Witam. Mam dziwne przeczucie ze to co widzimy w zwiastunach co sie dzieje z Seyran to jest i tak nic. Otoz matka Akina jak wiemy zostala okaleczona , pochowana zywcem i jakby nie bylo zostala chyba zgwałcona , skoro mowi ze nie chciała tego dziecka urodzic ( Akin ) i ze jest zepsutej krwi 🤔🤔🤔. Mysle ze grobem mozna nazwac pokoj w ktorym sie znajduje , widzimy tez ze na jej placy zostaje wylewana jakas substancja ( czyli okaleczenie ) . No i zastanawia mnie sytuacja ze strzykawka i pozniej sytuacja Akina z dwoma pociskami w reku ( jeden dla Seyran drugi dla niego ). Czyzby srodek jaki zostal jej wstrzykniety to tak zwana pigulka gwaltu . Akin ja zgwalcil i tym samym zaplodnil. A pozniej jak sie dowiedzial ze matka go oszukala zalowal tego i chcial zakonczyc cierpienie Seyran jak i swoje 🤔🤔🤔... No i na koniec filmik jaki zostal wyslany Feritowi . Zapewnie chlopak zapadnie w spiaczke i sadze ze na dluzszy czas , pewnie bedziemy mieli przeskok czasowy. W serialu jak zauwazylem gdy dzieje sie cos zlego to dzieje sie lawinowo. I dlatego sadze ze oboje zostana fizycznie i psychicznie wykonczeni. Nie wiem jak zdolaja sie z tego podniesc. Mysle jeszce ze Ferit jak wybudzi sie ze spiaczki moze utracic pamiec na jakis czas.Ale to tylko moje przemyslenia 😁😁 . Co myslicie ?
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Apr 17, 2024 20:14:06 GMT
ja myśle, że Hattice zajdzie w ciąże i urodzi dziedzica Halisowi ............... ( dodam tylko, że w musimy brać pod uwagę , że w Turcji robią najlepsze przeszczepy włosów, plus są najlepsze kliniki dentystyczne ...) więc .... nie można wykluczyć tego typu sytuacji oni są zdolni do wszystkiego !
|
|
|
Post by mira on Apr 18, 2024 7:00:59 GMT
Jak dobrze liczę, to jestem do tyłu 8 odcinków (nie pamiętam na którym skończyłam, ale chyba 57). Szok, co to się dzieje w tym serialu! A czepiali się "Yargi", że mówią o scenie gwałtu, gdzie tam nie pokazano tego dosłownie, poza tym jednoznacznie potępiono. Tutaj wprost pokazują sceny przemocy, pokazują tortury i cierpienie. A najgorsze, że często w tym serialu traktuje się je jako coś normalnego, element walki o honor, część planu zemsty. A oprawcy nigdy nie ponoszą kary.
Zainteresowała mnie Ifakat. Dokąd ta kobieta teraz pójdzie?
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 7:38:58 GMT
mira, Shazmuz jak przezyje 😁 , albo do tej wrozki 😁. Jest mozliwosc ze wroci tez do palacu jezeli wie cos o Seyran albo sie dowie i pomoze ja uwolnic. Tylko kto uwolni to Seyran jak Ferit zapadnie w spiaczke. Moze Kazik z pomoca Abidina 🤔. Kazik zawsze mowil ze kogos zabije i pojdzie do wiezienia jako morderca 🤔 Moze to jego czas na zrozumienie swoich bledow zyciowych ..
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 13:26:08 GMT
Nie wiem ale mam takie przeczucie cos z ta spiaczka Ferita ze tu bedzie głębszy temat z tym. Ciekawe czy on nie u pozoruje wlasnej smierci .. Ciekawe czy tez nie pojawi sie jego prawdziwy ojciec , ktorym jest zmarly drugi syn Halisa... Czemu on jest taki wyjatkowy ten Ferit w oczach Halisa 🤔🤔. Postac Gulgum jak do tego momentu nic takiego nie odgrywa narazie w tym serialu. Ona musi miec tez jakis wiekszy watek 🤔🤔🤔..
|
|
|
Post by mira on Apr 18, 2024 13:46:46 GMT
Nie wiem ale mam takie przeczucie cos z ta spiaczka Ferita ze tu bedzie głębszy temat z tym. Ciekawe czy on nie u pozoruje wlasnej smierci .. Ciekawe czy tez nie pojawi sie jego prawdziwy ojciec , ktorym jest zmarly drugi syn Halisa... Czemu on jest taki wyjatkowy ten Ferit w oczach Halisa 🤔🤔. Postac Gulgum jak do tego momentu nic takiego nie odgrywa narazie w tym serialu. Ona musi miec tez jakis wiekszy watek 🤔🤔🤔.. Że co? Skąd wziąłeś ten pomysł, że Ferit nie jest synem Orhana? Było coś takiego w ostatnich odcinkach? Przecież Ferit miał jeszcze starszego brata i obu urodziła Gulgun, więc nie wiem, jak mogłoby się to wydarzyć...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 14:03:02 GMT
mira, Ten serial to jedne wielkie zagadki a wydarzenia sa ciagle powtarzane. Skad pewnosc ze Gulgun i zmarly brat Orhana nie mieli romansu . I dlatego zginol , bo Orhan i Ifacat sie o tym dowiedzieli. Orhan nigdy nie dbal o to aby byc dobrym ojcem dla Ferita , a takze mezem dla Gulgun , traktowal ja przedmiotowo. No i z kim Orhan ja zdradzal z Ifacat ...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 15:22:58 GMT
mira, Albo historia Orhana i Kazima . Orhan stracil brata , chlop mial juz swoje lata bo byl mezem Ifacat. Ale Kazim tez stracil brata , czy nie przy porodzie. Kim byla Kazika matka ? Czy niema ona jakiejs histori z Halisem ? Przeciez Halis i Kazika ojciec dobrze sie znali. I czemu Hatiche byla taka nie dobra dla Kazika za mlodych lat ? 🤔🤔 Ja cos czuje ze te dwie rodziny to jakby jedna rodzina . Tu kuzyn z kuzynko biora slub 😁😁😁
|
|
|
Post by Matthias on Apr 18, 2024 15:25:23 GMT
💥 Turecki serial "Yalı Çapkıni", w którym główne role grają Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, kontynuuje swój triumfalny marsz na ekranach telewizorów w Rumunii. Projekt przez cztery tygodnie z rzędu utrzymuje silną pozycję w pierwszej trójce najwyżej ocenianych seriali w kraju. Według danych renomowanych firm zajmujących się pomiarami telewizji serial niezmiennie zajmuje zaszczytne trzecie miejsce w rumuńskich rankingach popularności. Przed nim już tylko dwa kultowe krajowe projekty telewizyjne.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 15:40:01 GMT
Panie Matthias, a gdzie ogloszenie ze serial Zloty chlopak zostal uznany za najlepszy serial 2024 r 😁😁😁
|
|
|
Post by Matthias on Apr 18, 2024 16:42:55 GMT
vmariuszv Na chwilę obecną nie będę tego zamieszczał xD. Poczekamy, zobaczymy. Może oglądalność spadnie, to zrezygnują z 3 sezonu.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 16:49:00 GMT
Niedlugo 3 zwiastu 66 odcinka sie ukarze
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 18, 2024 18:19:12 GMT
Ferita spiaczka nawet pol dnia nie trwala 🤣🤣🤣. Jaja se robia , tak tylko zapodali aby ludzie wiedzieli ze nie zapomieli o jego chorobie. No coz w tym serialu chyba juz nic wiecej nie zobaczymy po za porwaniami , zdradami no i Pelin 🤣🤣🤣. Jak ten serial sie stacza 🤦.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 19, 2024 17:08:36 GMT
Szczerze jak ma sie poprawic jeszcze w tym serialu sytuacja siostr Seyran i Suny . To zapewnie ona stoi za tym co sie teraz zlego dzieje w serialu. Zapewnie ten odcinek bedzie upadkiem Suny 🤔🤔
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Apr 19, 2024 19:47:16 GMT
matko kochana ..... przynajmniej wyjaśniło się kto wrzucił zakrwawiony łeb do łóżka dziadków
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 19, 2024 21:55:56 GMT
Nawet zakładając,że główni aktorzy zdecydowaliby się odejść podczas trzeciego sezonu to mogę się założyć,że serial nie straciłby na jakości. A tylko dlatego,że tu nie ma jakości
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 11:39:48 GMT
📌 Reytingi za 19.04.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (59 odcinek) - 9.19% ⬆ (+1.80) 2. Yalı Çapkını (66 odcinek) - 6.38% ⬆ (+1.87)5. Gaddar (13 odcinek) - 3.86% ⬇ (-0.39) 11. Arka Sokaklar (670 odcinek) - 3.02% ⬇ (-0.43) 13. Kara Ağaç Destanı (8 odcinek) - 2.80% ⬇ (-0.19) 19. Ateş Kuşları (51 odcinek) - 2.12% ⬆ (+0.43) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 11.79% ⬆ (+2.20) 3. Yalı Çapkını - 4.15% ⬆ (+1.50)7. Gaddar - 2.76% ⬇ (-0.06) 8. Kara Ağaç Destanı - 2.52% ⬆ (+0.22) 18. Ateş Kuşları - 1.37% ⬆ (+0.68) 21. Arka Sokaklar - 1.04% ⬇ (-0.22) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 11.53% ⬆ (+2.36) 3. Yalı Çapkını - 5.10% ⬆ (+1.74)6. Gaddar - 3.81% ⬇ (-0.27) 9. Kara Ağaç Destanı - 2.68% ⬇ (-0.45) 17. Ateş Kuşları - 1.82% ⬆ (+0.61) 19. Arka Sokaklar - 1.68% ⬇ (-0.39)
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 20, 2024 14:34:32 GMT
No coz Gulgun to jest porazka . Nigdy nie byla dobra matka i zona. Poprostu byla w tym serialu , jej rola zawsze opierala sie na ladnym gadaniu i nic wiecej , zadnych czynow aby w danej sytuacji zadzialac. Az do teraz .. I co ona zrobila , dla kogo . A nawet jak juz z to glowa odwalila czemu nie zareagowala jak porwali Seyran , wystarczylo powiedziec Feritowi. Byla i jest dla mnie prostakiem . Nawet wyrzucenie Ifacat to nie jej zasluga ,ona tylko po kims dokonczyla i jaka zadowolona byla 🤣🤣 Chore babsko. Wracajac do serialu zapewnie teraz bedzie akcja z ciaza Seyran i czyje jest dziecko . Czy Ferita czy Akina. Pisarz powtorzy sytuacje z Pelin. Dlatego mielismy sytuacje odsluchania wiadomosci przez wszystkich , jak Seyran krzyczy aby jej nie dotykac. Zeby kazdy mial pozniej watpliwosci ze dziecko jest Ferita. Byc moze i Seyran zostala zgwalcona dlatego chciala aby Akin ja zabil na koncu odcinka😟.. Ale musimy pamietac co pisarz nam pokazal przed porwaniem Seyran . Dwa razy widzielismy jak Seyran lapie sie za brzuch , to powinno nam dac cos do zrozumienia. Dodam jeszcze ze Seyran moze sama watpic ze to bedzie dziecko Ferita poniewaz slyszala od Pelin ze Ferit moze byc sterylny 🤔🤔..
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Apr 20, 2024 14:48:51 GMT
A i szczerze mysle ze zobaczymy lepsza twarz Ifacat , jej wielka przemiane ...
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 16:45:47 GMT
💥💥💥 66. odcinek serialu #YaliCapkini uzyskał ponad 2,2 miliona wyświetleń na YouTube w niecałe 11 godzin. EDIT: Nie minęły 24 godziny od publikacji odcinka, a już za chwileczkę osiągnie 5 mln odsłon .
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 20, 2024 17:21:26 GMT
Jak widać nie tylko Turcy dostali syndromu sztokholmskiego z tym serialem. Tylko współczuć.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 19:36:48 GMT
Scenka #1 - Nic ci nie zrobiłam, Ferit też. - Ja też nikomu nic nie zrobiłem, ani razu. Dlaczego zate, nie widziałem twarzy mojej mamy? Nie przytulała mnie i nie kochała. Zawsze cierpiała. Zawsze ukrywała łzy, płakała każdej nocy. Moim marzeniem było zobaczyć chociaż odrobinę radości na jej twarzy. I dzięki Tobie zobaczyłem tę radość. Na tej przerażającej twarzy widziałem uśmiech. Nie sądziłem, że zemsta będzie tak trudna. Nie mogę znieść tego ciężaru. Kiedy to się skończy, ty też nie powinnaś żyć z tym bólem. Słuchaj, jeden jest dla mnie, drugi dla ciebie. Ty i ja opuścimy to życie, zostawiając wszystko za sobą. Seyran, bądź cierpliwa. Wszystko się skończy. Ty i ja zostaniemy ocaleni od tego życia. Słuchaj, to tajemnica między nami. Ty i ja zostawimy wszystko za sobą, nie martw się. - Jesteś szalony, postradałeś zmysły #YalıÇapkını #AfraSaraçoğlu
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 19:41:54 GMT
Scenka #2- Wejdź i usiądź, mam ci coś do powiedzenia. Jeśli przeżyjesz, przynajmniej będziesz wiedziała, kto powoduje, że jesteś w tym stanie. - Chcesz mnie zastraszyć? Gdyby chcieli zabić, już by mnie zabili... - Powiedziałaś śmierć? Śmierć dla niektórych jest strachem, dla innych zbawieniem. Czy kiedykolwiek prosiłaś Allaha, aby zabrał twoją duszę? Czy Twoje ubrania kiedykolwiek przykleiły się do Twojej skóry? Pod tą szatą kryje się coś więcej niż śmierć, dziewczyno. Wejdź i usiądź, posłuchaj dlaczego to wszystko się dzieje.
|
|
|
Post by lucy on Apr 20, 2024 19:51:50 GMT
Matthias, ale o co w tym chodzi, bo nie zajarzyłam Piszesz własny scenariusz do YK?
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 20:00:33 GMT
Nie Nie jestem jeszcze takim artystą. Zamieściłem tylko dwie scenki, które mają największą popularność w mediach.
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Apr 21, 2024 10:34:48 GMT
Doszłam do wniosku że scenarzysta jest jakimś sadystą w tym serialu, bardzo uwielbia patrzeć na cierpienia i zemsty. Toż to podchodzi pod paranoję
|
|
|
Post by mira on Apr 22, 2024 7:13:40 GMT
Historia Halisa i Hatuce była na maksa pokręcona. Na początku, po ich pierwszym spotkaniu w 4 czy 5 odcinku, sądziłam, że to wszystko było jakoś inaczej. Że on złamał serce niewinnej dziewczynie. Potem, że może zrobił coś jej ojcu czy bratu... A teraz to już się całkiem pogubiłam. Historia z bratem czy ojcem to jedno, potem mamy kwestie matki Nukhet, która przecież też była z Antep. Mamy jakieś zaszłości z Saffetem, potem z wujkiem Akina, teraz z jego matką. Po drodze były jeszcze jakieś inne sprawy. A finalnie, to ja już całkiem zapomniałam, dlaczego oni się rozstali
|
|
|
Post by man1000 on Apr 22, 2024 10:32:42 GMT
Serial „Yalı Çapkını” w piątkowe wieczory niezmiennie gromadzi widzów przed ekranem. Do ekipy serialu, który cieszy się dużym zainteresowaniem i ma bardzo wysoką sprzedaż za granicą, dołącza mistrzowskie nazwisko. Nazmi Kırık weźmie udział w serialu wyprodukowanym przez OGM Pictures, w którym wystąpią Afra Saraçoğlu i Mert Ramazan Demir . Nazmi Kırık wcieli się w rolę „Tayyara” w fenomenalnym serialu i wystąpi przed publicznością jako ojciec Akın i mąż Mezide. Finałowy sezon popularnego serialu zaplanowano na 7 czerwca .
|
|