|
Post by Matthias on Jul 16, 2024 21:27:14 GMT
Dramy jakie to żałosne,że wyznacznikiem tego co się dzieje jest to,że ktoś się przestał albo nie obserwuje na ig Ma być 3 sezon, a jak oni się pochamrali? Jak to jest tylko jakaś zagrywka, to słabo. A jak naprawdę się pokłócili to będzie taka sztuczna ta "chemia" . Mnie tam to ni grzeje, ni ziębi, ale będzie się działo. Może wtedy dawanie plaskaczy sobie nawzajem będzie piękną sceną .
|
|
|
Post by mira on Jul 17, 2024 6:39:14 GMT
Nawet jeśli się pokłócili, rozstali (chyba kolejny już raz...), to te akcje z Instagramem są dla mnie dziecinne i niezrozumiałe. I tak zmuszeni są ze sobą współpracować, i tak zapewne w końcu się jakoś dogadają (nawet jeśli nie jako para, to współpracownicy), więc po co robić takie akcje?
Wczoraj przeczytałam komentarz jednego z fanów, że relacja Afry i Merta jest chyba równie toksyczna jak Seyran i Ferita
|
|
|
Post by elysa7 on Jul 17, 2024 9:29:28 GMT
Całkiem możliwe. Mnie też to średnio. Ale widać,że jest sporo grono ludzi, którzy dają się na to nabrać.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 26, 2024 22:05:28 GMT
💥💥💥 To już oficjalne: wybrano scenarzystę trzeciego sezonu serialu „Yali Capkini”, scenariusz napisze Zeynep Bonçe. Będzie to jej trzecie dzieło po Córce Ambasadora i Ognistych ptakach. Zdjęcia rozpoczną się pod koniec sierpnia.
|
|
|
Post by mira on Jul 29, 2024 11:31:48 GMT
💥💥💥 To już oficjalne: wybrano scenarzystę trzeciego sezonu serialu „Yali Capkini”, scenariusz napisze Zeynep Bonçe. Będzie to jej trzecie dzieło po Córce Ambasadora i Ognistych ptakach. Zdjęcia rozpoczną się pod koniec sierpnia. To chyba nie jest najgorzej. Chciałabym kogoś, kto będzie pisał z sensem i jakoś uporządkuje tych bohaterów, bo większość zachowuje się, jakby była niespełna rozumu, do tego z zaburzeniami emocjonalnymi. Ale z drugiej strony nowy reżyser często oznacza utratę pierwotnego klimatu. Zobaczymy, co też z tego wyjdzie. Myślę sobie, że raczej będę kontynuować, ale najpierw wypadałoby obejrzeć drugi sezon.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 5, 2024 10:47:51 GMT
Dużo mówiło się o związku Afry Saraçoğlu i Merta Ramazana Demira, głównych aktorów serialu Yalı Çapkını. Para przeżywa obecnie separację. Tymczasem wiadomość o małżeństwie przyszła od dwóch aktorów serialu, Berila Pozama i Ersina Arıcı, którzy są bliskimi przyjaciółmi Saraçoğlu i Demira. W zeszłym roku Beril Pozam po cichu rozstała się ze swoim chłopakiem, aktorką Erdemem Kaynarcą i rozpoczęła romans ze swoim partnerem w Yalı Çapkını, Ersinem Arıcı, ale przez jakiś czas utrzymywała ten związek w tajemnicy. Duet zaakceptował swój związek kilka miesięcy później. Para pobierze się przed rozpoczęciem zdjęć do trzeciego sezonu Yalı Çapkını.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 8, 2024 9:23:54 GMT
5 września finał 2. sezonu „Złotego chłopaka” w TVP1 na 244 odcinku.
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 12:30:14 GMT
Ciekawe co będzie z emisja kolejnego sezonu, bo serial, który wskoczył na jego miejsce zapowiada się na tasiemca.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 13, 2024 12:08:23 GMT
Mehmet Barış Günger pożegnał się z serią Yalı Çapkını pod koniec ubiegłego sezonu. Ogłoszono nowy adres Mehmeta Barışa Güngera, scenarzysty Yalı Çapkını. Ogromny transfer Pastel Film!... Kontynuując przygotowania do nowego sezonu, Pastel Film cały czas wzmacnia swoją kadrę. Firma, której szefami są Yaşar İrvül i Efe İrvül, zawarła porozumienie z poszukiwanym przez wielu producentów odnoszącym sukcesy scenarzystą Mehmetem Barışem Güngerem. Dowiedzieliśmy się, że Mehmet Barış Günger podpisał umowę jako „ekskluzywny scenarzysta” pod patronatem Pastel Film i przygotowuje ambitne projekty na nowy sezon. Treść projektów jest na razie trzymana w tajemnicy.
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 13:11:23 GMT
Oby tylko złe nawyki z tych dwóch potworków, które ostatnio stworzył nie przeszły do kolejnej wytwórni.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 15, 2024 10:14:28 GMT
💥💥💥 Nowy sezon serialu #YaliCapkini rusza w drugim tygodniu września.
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 11:08:38 GMT
Ja już nawet niechętnie wchodzę do tego tematu. Niech reyting będzie na poziomie 2-3%, choć pewnie i to nie pomoże, aby ten twór się zakończył jak najszybciej. Pewnie go pociągną przez cały sezon.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 15, 2024 12:38:35 GMT
lucy myślę, że pociągną ten sezon do końca. Chyba, że oglądalność naprawdę będzie szurała po dnie. Ale sprzedaż jest chyba dość dobra.
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 13:38:01 GMT
Ale sprzedaż jest chyba dość dobra. Matthias, sprzedaż jest wręcz baaardzo dobra. Także szybki finał raczej odpada.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 15, 2024 14:24:25 GMT
Wczoraj przyjaciółka była w podróży między Szwecją a Finlandią, i mi wysłała filmik jak leci w tle (albo gdzieś na promie, albo gdzieś w Finlandii) fragment Yali Capkini . On niedługo z lodówki wyjdzie.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 19, 2024 21:52:24 GMT
Widzę, że już nawet grupy tłumaczące ten serial, nie wytrzymały psychicznie z tym potworkiem i porzuciły tłumaczenie.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 20, 2024 14:23:36 GMT
Dziś wieczorem Taro Emir Tekin był obecny na ślubie Ersina Arıcı i Berila Pozama, którzy zbliżyli się do siebie i postanowili pobrać się na planie serialu telewizyjnego Yalı Çapkını. Odpowiadając na pytania reporterów przy wyjściu, Taro Emir Tekin powiedział : „Wypełniłem swoją misję w tym projekcie. Pożegnaliśmy Zimorodka , ale było to dla mnie niezwykłe przeżycie. Nie opuszczę tego zespołu. Bardzo przesympatyczny zespół... Myślę, że wykonali swoją misję. „Praca z OGM i tym zespołem była dla mnie naprawdę zaszczytnym doświadczeniem” – powiedział. Tekin, który również przekazał informacje o swoim nowym projekcie Kuşatma, powiedział: „Rozpocząłem projekt o nazwie Kuşatma. „Przygotowuję się do tego teraz… Mam nadzieję, że spodoba się to naszej publiczności” – powiedział.
|
|
|
Post by mira on Aug 22, 2024 7:18:03 GMT
Widzę, że już nawet grupy tłumaczące ten serial, nie wytrzymały psychicznie z tym potworkiem i porzuciły tłumaczenie. Jeśli serial totalnie im się nie podoba, to rozumiem, że nie chcą nad nim pracować, aczkolwiek skoro tyle osób śledzi losy Seyran i Ferita (śmiem twierdzić, że inne seriale na grupach są zdecydowanie mniej popularne), to pozostawianie ich w połowie drogi jest słabe...
Ja pewnie postąpię tak jak z "Camdaki Kiz" i finalnie skupię się na przeglądaniu scen #SeyFer korzystając z tłumaczeń angielskich.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2024 9:03:15 GMT
💥💥💥 Serial Yali Capkini rozpocznie się od skoku w czasie, a zdjęcia ruszą w najbliższych dniach! Scenariusz serialu powierzono nowej scenarzystce, Zeynep Bonce... Zdjęcia do serialu, do którego trwają przygotowania, rozpoczną się w przyszłym tygodniu. Serial wyreżyserowany przez Burcu Alptekina rozpocznie się przeskokiem w czasie o kilka lat. Według informacji wyciekających zza kulis, w życiu #Seyfer, podobnie jak w prawdziwym życiu aktorów, nastąpi poważny kryzys rozstania. Postać Sinana również pojawi się w serialu i zaburzy równowagę. Ciekawe kto wcieli się w tę rolę... ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2024 9:37:44 GMT
News #2 💥💥💥 Serial #YaliCapkini to najchętniej oglądany serial w Brazylii!
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Aug 22, 2024 13:22:13 GMT
Scenariusz serialu powierzono nowej scenarzystce, Zeynep Bonce... Zdjęcia do serialu, do którego trwają przygotowania, rozpoczną się w przyszłym tygodniu. Serial wyreżyserowany przez Burcu Alptekina rozpocznie się przeskokiem w czasie o kilka lat. Już po śmierci Seyran ? przecież póki co jest mocno umierająca nawet nie wiadomo na co ? Nie mogę sobie wyobrazić kilka lat do przodu Halisa i Ciotki , bo to że Seyran wydobrzeje to akurat tak - pewnie ktoś opłacił lekarzy żeby jej wparli że jest umierająca , albo nastąpi cudowne ozdrowienie
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2024 15:57:47 GMT
pablo a na co, to ja nie wiem, bo nie oglądam . Podglądam tylko sceny. Oni są jak Romeo i Julia. W 1 sezonie on postrzelony, w drugim ona chora... W trzecim może na sam koniec serialu, umrą jednocześnie. Jak widać producentom może troszkę kończą się pomysły, ale skoro kurka znosi złote jajeczka, to będą te głupoty ciągnąć jeszcze przez dłuższy czas.
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Aug 22, 2024 19:08:18 GMT
no ale serio nie wiadomo na co jest chora ... ktoś to wie ? bo może przegapiłem a oglądam już nawet w PL tv drugi raz i nic nie wiadomo
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Aug 22, 2024 21:45:43 GMT
. Jeśli serial totalnie im się nie podoba, to rozumiem, że nie chcą nad nim pracować, aczkolwiek skoro tyle osób śledzi losy Seyran i Ferita (śmiem twierdzić, że inne seriale na grupach są zdecydowanie mniej popularne), to pozostawianie ich w połowie drogi jest słabe... Fajnie się mówi patrząc na to z boku, nie tłumacząc ani jednego odcinka. Mi raz Mavi dała na próbę przetłumaczyć 10 minut tekstu. Robiłem to dwa dni i zrobiłem to beznadziejnie. Tym bardziej podziwiam ludzi którzy swój czas prywatny poświęcają na tłumaczenie odcinka. Serial emituję tvp, więc pewnie w przyszłym roku wyemitują sezon 3.
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Aug 23, 2024 9:22:13 GMT
no ale serio nie wiadomo na co jest chora ... ktoś to wie ? bo może przegapiłem a oglądam już nawet w PL tv drugi raz i nic nie wiadomo nie było powiedziane na co jest chora, myślę że to wszystko to sprawka Tarika. Przekupił lekarza i tyle
|
|
|
Post by julia on Aug 23, 2024 9:40:20 GMT
pablo a na co, to ja nie wiem, bo nie oglądam . Podglądam tylko sceny. Oni są jak Romeo i Julia. W 1 sezonie on postrzelony, w drugim ona chora... W trzecim może na sam koniec serialu, umrą jednocześnie. Matthias, masz rację. Z mojego okazjonalnego oglądania w tv nie zorientowałam się na co jest chora Seyran. Raz była mowa o tym, że boli ją brzuch. teraz już się nie zgina z bólu. Jak na osobę , której mówią , że jest umierająca, wygląda świetnie
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2024 19:25:22 GMT
julia myślę, że z pewnością znajdą lekarza, który ją uleczy | czy też uzdrowi. W końcu nie mogą ciągnąć całego sezonu na chorej Seyran...
|
|
|
Post by mira on Aug 23, 2024 19:28:00 GMT
Fajnie się mówi patrząc na to z boku, nie tłumacząc ani jednego odcinka. Mi raz Mavi dała na próbę przetłumaczyć 10 minut tekstu. Robiłem to dwa dni i zrobiłem to beznadziejnie. Tym bardziej podziwiam ludzi którzy swój czas prywatny poświęcają na tłumaczenie odcinka. Serial emituję tvp, więc pewnie w przyszłym roku wyemitują sezon 3. Również ich podziwiam, a nawet traktuję trochę jak szaleńców, bo wykonują ciężką pracę nie otrzymując za nią żadnej zapłaty, co wydaje mi się naprawdę szalone. Nigdzie nie napisałam, że nie cenię ich pracy. Napisałam, że słabym jest pozostawianie członków grupy w połowie drogi. To dwie różne sprawy. Wracając do fabuły, nie lubię kilkuletnich przeskoków w czasie, choć z drugiej strony - proci znowu powoli będą się do siebie zbliżać, znowu będą między nimi przepychanki, a to w tureckich serialach ogląda się najlepiej. Jak główni bohaterowie są już razem i przez kilka odcinków trwa sielanka, zaczyna się robić nudno Byle tylko scenarzysta nie przesadził z tymi przepychankami...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2024 19:46:01 GMT
💥💥💥Seria #YaliCapkini bije rekordy dla kanału HBO! Znajdujący się na liście 10 najlepszych HBO w każdym kraju, w którym jest emitowany, baza fanów serialu rośnie każdego dnia...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2024 9:10:04 GMT
💥💥💥 Jak podaje gazeta Akşam, Afra Saraçoğlu poprosiła ekipę produkcyjną serialu #YaliCapkini o skrócenie scen z Mertem Ramazanem Demirem w nowym sezonie serialu. Zespół rozwiązał tę sprawę, tworząc skok w czasie...
|
|