|
Post by Matthias on Aug 26, 2024 7:13:28 GMT
💥💥💥Trzeci sezon fenomenalnego serialu Yali Capkini od OGM Pictures dla Star TV zaplanowany jest na 13 września, chyba że pojawią się nowe zmiany. Serial zaczyna się od dwuletniego skoku w czasie. Według informacji wyciekających zza kulis, na początku serialu w osobnych scenach zobaczymy Seyran i Ferita. Serial wprowadza dwie nowe ważne postacie. Okazało się, że Sinan będzie | jest krewnym Seyran. Kolejną ważną postacią jest Diyar. Mówi się, że Diyar będzie powiązana z życiem Ferita. Przesłuchania do obu ról trwają.
|
|
|
Post by mira on Aug 26, 2024 7:55:19 GMT
Nie mam pojęcia, co się między nimi wydarzyło prywatnie, ale jeśli rzeczywiście są pokłóceni i rzeczywiście relacja między nimi miała romantyczny charakter, to granie zakochanych do szaleństwa, robienie słodkich minek, długie wpatrywanie się w oczy, czułe gesty - granie tego wszystkiego musi być bardzo trudne. Na pewno łatwiej będzie zacząć od scen, w których nie są ze sobą blisko, kłócą się itd.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 26, 2024 13:14:59 GMT
Przygotowywała się do Zimorodka na obozie jogi. Kansu, która dzięki swojej elastyczności stała się gorącym tematem w mediach społecznościowych, ćwicząc jogę na hamaku na tarasie swojego domu w Çeşme , teraz oddała się w ramiona natury, dołączając do obozu jogi w górach Kaz. Gözde Kansu świętowała swoje 44. urodziny w spokojnej atmosferze gór Kaz i przyciągała uwagę swoim wysportowanym wyglądem. Aktorka, która zdjęciami, które udostępniała w mediach społecznościowych, zaskarbiła sobie podziw obserwujących, dzięki swojej energii i radości stała się niezastąpioną nazwą obozu. Kansu, która podczas obozu interesowała się sztuką balansowania kamieniami oraz sesjami jogi, określiła ten czas spędzony w kontakcie z naturą jako jeden z najbardziej wyjątkowych momentów w swoim życiu. Stwierdzając, że świętowanie nowej ery w znaczącym otoczeniu jest dla niego wielkim źródłem szczęścia, Kansu powiedział: „Jestem bardzo szczęśliwy, że mogę obrócić moją nową erę w sercu natury, w tym miejscu, które jest dobre dla mojej duszy”.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2024 16:02:21 GMT
💥💥💥 Serial #YaliCapkini z Afra Saraçoğlu i Mertem Ramazanem Demirem w rolach głównych wkrótce zostanie wyemitowany na antenie Antena3 w Hiszpanii pod tytułem „Una nueva vida”.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 28, 2024 20:16:19 GMT
Zdjęcia do trzeciego sezonu fenomenalnego serialu Yalı Çapkını studia OGM Pictures rozpoczynają się 30 sierpnia. 3. sezon serialu Yalı Çapkını wystartuje 13 września, o ile nie nastąpią żadne nowe zmiany . Według informacji, które wyciekły zza kulis, w piątek będą kręcone pierwsze sceny serialu z Afra Saraçoğlu i Berilem Pozamem . Według informacji wyciekających zza kulis, w serialu, który rozpocznie się z przeskokiem w czasie, Seyran (Afra Saraçoğlu) i Ferit (Mert Ramazan Demir) wiodą zupełnie inne życie. Ciekawostką jest, kim będą dwaj nowi aktorzy serialu, gdzie Sinan wkroczy w życie Seyrana, a postać Diyara w życie Ferita… Mert Ramazan Demir, który dał życie młodemu mężczyźnie o imieniu Boran, który musiał odejść do więzienia za okrutny wybór rodziny w filmie Tamir Adam i nakręcone sceny z dużym obciążeniem emocjonalnym Zdjęcia z wakacji na Bali pojawiają się od jakiegoś czasu w mediach społecznościowych. Dowiedzieliśmy się , że występ Merta Ramazana Demira w serialu Yalı Çapkını rozpocznie się w przyszłym tygodniu.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2024 13:57:15 GMT
Wystartowały zdjęcia. Ścieli Afrze włosy?
|
|
|
Post by man1000 on Aug 30, 2024 14:23:12 GMT
Serial „Yalı Çapkını”, który spotyka się z widzami w programie Star, przygotowuje się do powrotu na ekrany z trzecim sezonem. Dziś na plan poszła ekipa serialu. Premiera trzeciego sezonu serialu zaplanowana jest na 13 września. 74. odcinek serialu rozpocznie się przeskokiem w czasie. Od choroby Seyran minęły dwa lata i przez te ostatnie lata w życiu mieszkańców rezydencji zaszły dramatyczne zmiany. Dzięki nowym, kolorowym postaciom i ekscytującym wydarzeniom, które będą towarzyszyć historii, trzeci sezon Yalı Çapkını sprawi, że widzowie będą przyklejeni do ekranu. W serialu z Afra Saraçoğlu, Mertem Ramazanem Demirem i Çetinem Tekindorem ; Uwzględniono także nazwiska takie jak Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu . Scenariusz filmu Yalı Çapkını w reżyserii Burcu Alptekina napisał H. Zeynep Bonçe.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 30, 2024 21:11:20 GMT
lucy, Serial „Yalı Çapkını” to jeden z najlepiej sprzedających się seriali telewizyjnych za granicą ostatnich lat. W serialu, którego zdjęcia do trzeciego sezonu rozpoczęły się dzisiaj, największą uwagę przykuły krótkie włosy Afry Saraçoğlu. Uważano, że piękna aktorka obcięła włosy. Dowiedziono jednak , że Afra Saraçoğlu nie może obciąć włosów, ponieważ jej umowa z marką szamponu, której jest twarzą, wciąż trwa, i pokazano, jakby została skrócona za pomocą udanej peruki. W serialu, którego 74. odcinek rozpocznie się 2-letnim przeskokiem w czasie, widzowie będą świadkami historii Seyrana i Ferit, którzy pokonali chorobę, wyzdrowieli, rozwiedli się i rozpoczęli nowe życie. Czy zatem wielka miłość obróciła się w popiół, czy też czeka, aż odrodzi się z popiołów?
|
|
|
Post by Matthias on Aug 30, 2024 21:17:13 GMT
Shahid, największa platforma cyfrowa na Bliskim Wschodzie, ogłosiła trzeci sezon #Yalıcapkını oświadczeniem „Seyran i Ferit powracają”. 💥 #AfraSaraçoğlu • #MertRamazanDemir
|
|
|
Post by man1000 on Aug 31, 2024 12:32:32 GMT
Serial Yalı Çapkını pojawi się przed widzami z 2-letnim przeskokiem w czasie i odnowioną historią. W serialu napisanym przez H. Zeynepa Bonçe widzowie zostaną przedstawieni jako zupełnie inni Seyran (Afra Saraçoğlu) i Ferit (Mert Ramazan Demir) po doświadczeniu wszelkiego rodzaju miłości i intryg . Postać Sinana wejdzie w życie Seyrana. Ogłoszono aktora, który zagra Sinana. W tę rolę wcieli się Cem Sökut . Przystojny aktor, który wniesie nowy oddech do Yalı Çapkını , pojawił się wcześniej w serialach telewizyjnych Çukur, Duran i Kopuk . Cem Söküt pojawił się niedawno przed kamerą w filmie „Barda” w reżyserii Hande Türkela, według scenariusza Cem Özüduru i Ozana Ağaça.
|
|
|
Post by mira on Sept 1, 2024 17:32:40 GMT
Kiedyś Afra miała piękne włosy, ale ostatnio wyglądały kiepsko, takie cienkie, wystrzępione. Byłoby dobrze, gdyby ścięła. W krótszych też jej ładnie.
Miałam nadrobić drugi sezon i coś się zabrać nie mogę, a tu za chwilę startuje trzeci.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 1, 2024 21:12:06 GMT
Zimorodek przywita się z nowym sezonem już 13 września. Serial wyreżyserowany przez Burcu Alptekina i Alptekina Bozkurta rozpocznie się z dwuletnim przeskokiem w czasie. W serialu Sinan, grany przez Cem Söküt, pojawi się w życiu Seyrana (Afra Saraçoğlu), a Diyar wkroczy w życie Ferita. Aktor, który wcieli się w tę rolę, zostanie ogłoszony w tym tygodniu. Mówi się, że Diyar będzie starszy od Ferita. Do serialu dołączają nowi aktorzy, a za kulisami krążą plotki, że w życie Orhana , granego przez Emre Altuğa , wkroczy młoda kobieta. Wśród tych nazwisk Ayşen Sezerel(Okrutne Miasto) wcieli się w rolę „Betül”, Levent Keskin wcieli się w „Osmana”, Selin Beliz Şahan wcieli się w rolę „Sevdy”, a Hazal Çözüm wcieli się w rolę „Betüla”.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 3, 2024 11:09:04 GMT
Z niecierpliwością czekamy na nową historię z serii Yalı Çapkını , która rozpoczyna się przeskokiem w czasie. Choć Cem Söküt dał życie Sinanowi, który po dwóch latach wszedł w życie serialu Seyran (Afra Saraçoğlu), krążyły plotki, że zostanie ogłoszony aktor, który wcieli się w Diyara, ulubieńca Ferita (Mert Ramazan Demir). w tym tygodniu. Według doniesień dochodzących zza kulis w tej roli wymieniane jest nazwisko Pelin Aki … Fakt, że Diyar jest starszy od Ferita i że Pelin Akil opublikowała komunikat „Jedno lato skończyło się w dobrym zdrowiu, teraz czas na pracę” wzmocnił zarzuty.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 3, 2024 13:48:00 GMT
Yalı Çapkını wszedł na plan w zeszły piątek. Onur Güvenatam , szef OGM Pictures , wnosi nowy oddech do skrupulatnie przygotowanego serialu. Po dwuletnim przeskoku w czasie zobaczymy, jak Ferit, grany przez Merta Ramazana Demira, zmienia się, a w jego życie wkracza Diyar. Uścisnęli także dłoń odnoszącej sukcesy i pięknej aktorki Pelin Akil za rolę Diyara, postaci, którą Ferit bardzo ceni, która jest od niego starsza i zmieni grę. Według wieści, która wyciekła zza kulis, sceny z Pelin Akil rozpoczną się jutro. Yalı Çapkını to już jeden z najchętniej omawianych seriali nowego sezonu .
|
|
|
Post by mira on Sept 4, 2024 6:33:48 GMT
Co prawda nie widziałam ostatnich kilkunastu odcinków, więc może coś takiego już było, a mi umknęło, w każdym razie myślę, że powinni wreszcie pokazać, jak Seyran i Ferit walczą ramię w ramię z przeciwnościami losu. Jak bardzo są razem silni, jak sobie ufają i nie pozwalają by ktokolwiek wszedł pomiędzy nich. Jak wspólnie budują markę, wspólnie się rozwijają. Nie bardzo rozumiem, czemu w tej sytuacji, jaką mieliśmy na koniec sezonu, oni znowu się rozstali. Miejmy nadzieję, że scenarzyści jakoś logicznie to wytłumaczą. Z jednej strony lubię takie spotkania po latach i ponowne rozbudzanie uczuć, ale z drugiej... tych rozstań i zawirowań w ich życiu było już tyle, że widz ma prawo wątpić, czy to w ogóle kiedykolwiek się uda.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2024 16:11:54 GMT
💥💥💥 Fragment 3. sezonu Yali Capkini ma zostać wymitowany dziś wieczorem.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 4, 2024 16:47:11 GMT
Już jest Zwiastun 3 sezonu
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2024 17:02:32 GMT
Tak znielubiłam ten serial, że nawet nie mam ochoty obejrzeć zwiastuna nowego sezonu.
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Sept 4, 2024 19:04:54 GMT
Tak znielubiłam ten serial, że nawet nie mam ochoty obejrzeć zwiastuna nowego sezonu. Mam podobnie, nigdy więcej z własnej nie przymuszonej woli nie obejrzę serialu od OGM. A Mati z nazwaniem tego serialu fenomenalnego trochę przesadził.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2024 6:53:05 GMT
Ja również omijam nowe produkcje OGM szerokim łukiem, ale ten serial chciałabym dokończyć. W ogóle ciekawi mnie, jak to jest grać zakochaną parę przez osoby, które taką parą rzeczywiście były i rozstały się chyba niezbyt pokojowo, skoro nawet przestały się obserwować na Insta, mimo wspólnej pracy. A może to wszystko tylko dla promocji serialu?
|
|
|
Post by man1000 on Sept 6, 2024 15:37:34 GMT
Pierwszy odcinek trzeciego sezonu serialu „Yalı Çapkını” spotka się z widzami już w piątek 13 września. W serialu, którego opublikowano pierwszy zwiastun, ogłoszono, że między Seyranem i Feritem zadzwonią dzwony separacyjne. W serialu napisanym przez Zeynep Bonçe w jego życie wkracza Diyar (Pelin Akil), którego Ferit (Mert Ramazan Demir) bardzo ceni . Zdjęcia do jego scen z Diyarem, który wkroczył w życie Ferita po dwuletniej przerwie, rozpoczęły się w ubiegłą środę. Dziś wspólne zdjęcia duetu kręcono w centrum handlowym w Maltepe .
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Sept 7, 2024 4:41:13 GMT
dalej sie nie obserwuja, jestem pod postem nainsta, gruby cos przeskrobal i to nieb tylko w serialu...
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2024 13:03:53 GMT
💥💥💥 Dziś wieczorem pokażą frag z 3 sezonu serialu „Yali Capkini”!
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2024 18:54:23 GMT
Zapowiedź 74 odcinka:
|
|
|
Post by man1000 on Sept 8, 2024 19:30:45 GMT
Ten serial to juz robi sie tak nudny ze wcale bym sie nie zdziwil jak Turcy go porzuca
|
|
|
Post by mira on Sept 9, 2024 7:26:29 GMT
Nie widziałam tłumaczenia, ale jest to wszystko dosyć dziwne, zwłaszcza Seyran całująca się z innym. Bo Ferit to wiadomo, zawsze miał ciągotki do rozmaitych kobiet.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2024 9:50:21 GMT
3 razy szukałam w tym zwiastunie pocałunki Seyran z innym/ I nie znalazłam.
|
|
|
Post by mira on Sept 9, 2024 10:31:24 GMT
3 razy szukałam w tym zwiastunie pocałunki Seyran z innym/ I nie znalazłam. W zwiastunie są tylko jakieś przytulańce i niespodziewane oświadczyny. Scenę całowania nagrywali niby w centrum handlowym. Ponoć niektórzy to widzieli, ale na nagraniu dokładnie nie widać. To na pewno są oni (znaczy Seyran i Sinan), ale jakość tragiczna. Afra ma na sobie sukienkę z plakatu.
To ta sukienka:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2024 18:54:44 GMT
💥💥💥 Zdobywcą nagrody Filmsan „Najlepsza muzyka w serialu telewizyjnym” został Guldiyar Tanridagli, odnoszący sukcesy kompozytor serialu #YaliCapkini!
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Sept 10, 2024 13:46:10 GMT
3 razy szukałam w tym zwiastunie pocałunki Seyran z innym/ I nie znalazłam. W zwiastunie są tylko jakieś przytulańce i niespodziewane oświadczyny. Scenę całowania nagrywali niby w centrum handlowym. Ponoć niektórzy to widzieli, ale na nagraniu dokładnie nie widać. To na pewno są oni (znaczy Seyran i Sinan), ale jakość tragiczna. Afra ma na sobie sukienkę z plakatu.
To ta sukienka:
Sukienka jest bardzo podobna, ale nie jest taka sama imgur.com/a/ONiSuSJPS Ifakat też włosy ścięła
|
|