|
Post by Matthias on Nov 20, 2022 15:30:28 GMT
🔥Nowe plakaty promocyjne do serialu „ Çöp Adam” z Fusun Demirel i Salih Kalyon
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2022 19:57:02 GMT
I jakoś nikt nie pisze, że krzesła znowu zerżnięte z Zimorodka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2022 20:00:08 GMT
W końcu ta sama wytwórnia, to tną koszty.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 20, 2022 20:10:52 GMT
lucy, bo nie są. Sceneria zupełnie inna, stworzona na potrzeby sesji, poza tym - nie ma na zdjęciach krzesła.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2022 20:44:47 GMT
Nawet gdyby wisieli w powietrzu byłoby podobnie, bo plakaty są utrzymane w prawie tej samej tonacji. Co więcej sama inwencja się wywodzi jeszcze z czasów MA. Zmieniliby chociaż kolory, bo wszędzie dominują beże i brązy i złote okucia.
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 10:56:47 GMT
Premiera jest przeniesiona o tydzień, czyli na 30 listopada.
|
|
|
Post by lucy on Nov 23, 2022 15:57:23 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 23, 2022 20:25:59 GMT
🔥Nowe plakaty promocyjne bohaterów serialu " Çöp Adam"
|
|
|
Post by julia on Nov 25, 2022 9:59:44 GMT
Bardzo mnie irytuje ta muzyka. W dodatku nie pasuje wg mnie do fabuły. Ten fragment rzeczywiście jest irytujący, nie lubię takich dźwięków. No i tak, jak podoba mi się Elcin, tak ten aktor wcale
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2022 12:29:22 GMT
No i tak, jak podoba mi się Elcin, tak ten aktor wcale Nie lubiłaś go w Dirilis Ertugrul, julia? Kojarzę, że serial oglądałaś i dobrze o nim pisałaś, ale może coś pomyliłam.
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2022 0:14:17 GMT
Zwiastun 3
|
|
|
Post by Matthias on Nov 26, 2022 21:11:05 GMT
💥Według Birsen Altuntas, Star TV zdecydowało o przesunięciu premiery serialu „Çöp Adam”, ponieważ producenci projektu nie mieli czasu na nakręcenie dodatkowego odcinka, który jest potrzebny w przypadku nieprzewidzianych opóźnień.
|
|
|
Post by mira on Nov 26, 2022 21:44:50 GMT
Powiem szczerze, że ten trzeci zwiastun całkiem mi się podoba. No ciekawe, co też z tego wyjdzie. Właściwie to mam czas i ochotę na jakiś nowy serial, bo aktualnie nadrobiłam wszystkie filmy i seriale z platform, które od dawna chciałam obejrzeć, a włoski serial Yamana się skończył. "Baba" zmierza do finału, więc zostają mi tylko "Yali Capkini" i "Yargi". Czekałam na "Sipahi", ale jakoś szału nie ma... Natomiast to wydaje mi się interesujące. Zobaczymy.
|
|
|
Post by julia on Nov 27, 2022 12:31:04 GMT
Nie lubiłaś go w Dirilis Ertugrul, julia? Kojarzę, że serial oglądałaś i dobrze o nim pisałaś, ale może coś pomyliłam. Tam bardziej pasował, bo doszedł kostium. Chociaż , co do urody , to i tam nie był mój typ. Teraz wygląda , jak niedźwiedź Chociaż, to trochę upiór z opery , mocny, dominujący typ, a ona eteryczna...
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 27, 2022 12:52:58 GMT
julia, może w sumie dobrze, że on nie jest takie typowe bożyszcze, bo trochę mogłoby to przeszkadzać w ogólnym odbiorze serialu, a zwłaszcza jego postaci (=ładnych bardziej lubimy, mogą liczyć u nas na większe względy itd)…
|
|
|
Post by lucy on Nov 27, 2022 13:07:52 GMT
Teraz wygląda , jak niedźwiedź Mnie się kojarzy z Bestią tudzież Quasimodo.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 28, 2022 16:32:26 GMT
⚡Według znanej dziennikarki Siny Kologlu, serial „ Çöp adam” jest próbą opowiedzenia o syndromie sztokholmskim w tureckim serialu.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 30, 2022 19:21:14 GMT
🔥Serial „ Çöp Adam” rozpoczął fabułę od najciekawszego. Mąż bohaterki i jej siostra „utopili się” w wannie.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 30, 2022 20:05:00 GMT
💥 Selen Domac dołączyła do obsady serialu " Çöp Adam" jako Ahu
|
|
|
Post by mira on Dec 1, 2022 8:50:07 GMT
Czyli co, mężuś zdradzał żonę ze szwagierką? Tam jakiś kabel widać we wannie, ale kto niby tę rzecz wrzucił do wody? Nie miałam wczoraj czasu, by zerknąć choćby na jakieś komentarze na TT, ale widziałam rano wyniki, start całkiem niezły.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 1, 2022 12:51:00 GMT
mira, główna poświęciła życie chorej siostrze, a ta miała romans z mężem głównej. Ale też nic więcej konkretniej ci nie powiem, bo tyle wiem, co mi koleżanka oglądająca serial napisała.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 1, 2022 21:30:55 GMT
📌 Reytingi zа 30.11.2022ТОТАL:1. Kuruluş: Osman (106 odcinek) - 8.13% ⬇ (-1.22) 9. Çöp Adam (1 odcinek)- 4.42% 🆕
10. O Kız (11 odcinek) - 4.30% ⬆ (+0.01) 13. Bir Peri Masalı (10 odcinek) - 2.88% ⬇ (-0.57) 22. Tuzak (7 odcinek) - 1.73% ⬇ (-0.39) 34. Hayat Bugün (7 odcinek) - 1.31% ⬇ (-0.24) АВ:2. Kuruluş: Osman - 5.57% ⬇ (-1.30) 3. Çöp Adam - 4.43% 🆕12. O Kız - 2.48% ⬇ (-1.32) 13. Bir Peri Masalı - 2.32% ⬇ (-0.66) 20. Tuzak - 1.73% ⬇ (-0.83) 28. Hayat Bugün - 1.23% ⬇ (-0.07)
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Dec 1, 2022 22:00:12 GMT
Niezły wynik ciekawe jak kolejny odcinek wypadnie.
|
|
|
Post by julia on Dec 1, 2022 22:23:25 GMT
Dwa ludziki z zapałek, które jednym ruchem można rozsypać, zniszczyć... Życie protów od dzieciństwa nie było łatwe. Zwłaszcza Tamera. To patologia w najczystszym wydaniu - matka, idąca za mężem, jak owca na rzeź , zawsze wybierała jego, a nie własne dzieci, cierpiące głód i zimno. Córkę przypinano łańcuchem, aby siedziała w domu, syn musiał sam zabiegać o jedzenie, gdyż dla tatusia była jagnięcina, a dla nich kości do ogryzania. Przejmująca scena pożaru i bezsilna złość widza, gdy sąsiadka przynosi tacę z jedzeniem. Matka uratowanym dzieciom daje szklanki z wodą, a mężusiowi wąsikowi...talerz z borkiem Dom dziecka, do którego rodzice ich oddali, spowodował dalsze blizny na psychice. Tamer był dla Meryem i bratem , i ojcem. Niezrozumiałe jest, że po kupieniu willi, postanowił zamieszkać z całą rodziną, także z parą wyrodnych obiboków. Meryem nie przerobiła traumy z dzieciństwa. Tamer prawdopodobnie ma jakiś plan wobec nich, jakąś karę w zanadrzu. A oni? Radośni i uszczęśliwieni, że willa, służba, dobrobyt, ale nie pojmują dlaczego dzieci nie chcą z nimi rozmawiać. Dom skrywa tajemnicę. Podziemia, a w nich pomieszczenie z łańcuchem... Co roi się w głowie prota Peri także nie miała lekko, opiekuje się chorą siostrą, pracuje ponad siły do późnego wieczora, zabiega o wszystko. Niech wszyscy będą szczęśliwi, a ona będzie się o to starać. I po co? Jest ofiarą. Mąż i siostra mają romans. Peri wraca wieczorem do domu, włącza korki, bo nie ma światła, szuka , otwiera w końcu drzwi do łazienki, a tam dwa trupy w wannie porażone prądem, bo jakimś cudem w wodzie znalazła się suszarka do włosów. Jest rozbita na tysiąc kawałków. Najbliżsi ją zdradzili , a ona nieumyślnie przyczyniła się do ich śmierci. Ale czy tylko ona? No bo ta suszarka.... Rozpacz, demolka mieszkania, ale to nie daje ulgi. I coś się zaczyna dziać z jej psychiką. Zakłada ślubną , powłóczystą suknię, i idzie , jak zjawa w codziennym tłumie, popijając . Słania się coraz bardziej na nogach, a za nią podąża Tamer, który ją zauważył. Łatwo mu przyszło ją unieszkodliwić i zanieść do lochu pod domem. Peri walczy, nie ma zamiaru się poddać, ale jest pijana, no i , tak jak Meryem ma łańcuch na nodze. Jest zdana na łaskę i niełaskę...
|
|
|
Post by mira on Dec 2, 2022 7:38:05 GMT
julia, brzmi ciekawie, ale wstrzymam się jeszcze z oglądaniem, zobaczę jakie będą reakcje na drugi odcinek. Jestem też ciekawa, jak wypadła ta druga Elcin, bo znam ją tylko z ról komediowych.
|
|
|
Post by julia on Dec 2, 2022 20:45:04 GMT
Jestem też ciekawa, jak wypadła ta druga Elcin, bo znam ją tylko z ról komediowych. mira, Elcin widziałam zaledwie w dwóch serialach, "Miłość na wynajem" i " Sevdam Alabora". ten drugi miał bardzo krótki żywot. Czuję do niej sympatię, ot tak po prostu i dlatego zaczęłam oglądanie serialu. Wydaje się, że sprawdzi się w tej roli, ale zobaczymy z czasem. Ciekawostka - aktor, grający ojca Tamera, jest niemal taki sam , jak w "Firtinie", tylko posiwiał. czas jest dla niego łaskawy. Jeszcze słowo o Elcin - mam wrażenie, że ona je tylko sałatę, bo jest jednak za bardzo szczupła
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 2, 2022 20:52:01 GMT
Spodziewałem się że serial będzie mieć dobry wynik. Kolejna patola pani pseudo psycholog osiągnie sukces. Oglądać raczej nie będę, ale elcin życzę by ta drama utrzymała się i odniosła sukces na miarę Kiralık Aşk.
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 14:41:46 GMT
|
|
|
Post by mira on Dec 4, 2022 20:14:00 GMT
Chyba mu się przytyło po prostu, chociaż prawdę mówiąc, nigdy nie zwróciłam uwagi na jego sylwetkę. Aż muszę się przyjrzeć.
Serialu jeszcze nie zaczęłam oglądać i nie wiem, czy zacznę.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 5, 2022 18:35:27 GMT
💥 Międzynarodową dystrybucją serialu „ Çöp Adam” zajmie się nowopowstały producenta Onura Güvenatama firma OGM Universe. Wygląda na to, że postanowił nie dzielić się zyskami ze sprzedaży międzynarodowej z zewnętrznymi dystrybutorami.
|
|