|
Post by Onedine on Aug 13, 2022 11:19:45 GMT
Tytuł: Once Upon a Small Town Inne tytuły: Accidental Country Diary, Country Diary By Chance, Unexpected Country Diary Polski tytuł: Pewnego razu w małym miasteczku Gatunek: komedia, romans Reżyseria: Kwon Seok-Jang Scenariusz: Park Ha-Min, Baek Eun-Kyung Stacja: Kakao Tv, Netflix Liczba odcinków: 12 (po 30 min) Kraj: Korea Południowa Emisja: od 05.09.2022 Opis by Onedine: Han Ji Yool pracuje jako weterynarz w Seulu. Pewnego dnia młody mężczyzna postanawia udać się do Heedong Village, gdzie mieszka jego dziadek- weterynarz, zaniepokojony telefonem od niego. Na prowincji Han Ji Yool spotyka funkcjonariuszkę policji Ahn Ja Young. Okazuje się, że jego dziadek tak naprawdę podróżuje po Europie i nie będzie go w domu przez pół roku. Zgodnie z notatką pozostawioną przez dziadka, Han Ji Yool musi na ten czas przejąć klinikę dla zwierząt. Już gdy Ahn Ja Young przygotowywała się do egzaminu na policjanta, wiedziała, że chce pracować jako policjantka w Heedong Village, miejscowości, w której dorastała. Zwykle pojawia się jako pierwsza na miejscu zdarzeń, aby udzielać pomocy potrzebującym mieszkańcom. Ona i Han Ji Yool nawiązuje bliższą znajomość, która przeradza się w uczucie. Obsada: Choo Yeong Woo- Han Ji Yool Joy - An Ja Young Baek Sung Chul - Lee Sang Hyun
|
|
|
Post by Onedine on Aug 13, 2022 11:28:58 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Aug 16, 2022 13:45:17 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Aug 25, 2022 16:22:48 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 2, 2022 15:02:39 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 13, 2022 16:50:50 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Dec 21, 2022 20:23:15 GMT
Na mojej liście komedii romantycznych tego roku mój ulubiony tytuł. Nieskomplikowana, sielska opowieść o małym miasteczku i rodzącym się w nim uczuciu. Miła, spokojna drama, bez fajerwerków, ale bardzo przyjemna w oglądaniu.
|
|
|
Post by lucy on Apr 15, 2024 20:08:17 GMT
|
|