|
Post by lucy on Sept 11, 2021 19:40:21 GMT
Dziś wieczorem ma pojawić się spot promujący Kanal D. Wg mnie beznadzieja. Dawno nie widziałam tak miernego spota. A Burcu w zbliżeniu wyszła gorzej, niż źle. Czekam na spota od Foxa. Najpewniej bedzie najlepszy. Star w tym roku nie ma kasy na takie rzeczy. Nie wiem jak Show...
|
|
|
Post by Alex on Sept 11, 2021 20:56:07 GMT
Jeśli jeszcze raz usłyszę "başrol sensin" to zwymiotuję... Ktoś policzy ile razy padły te słowa w ciągu tych dwóch minut? 🙄
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2021 8:51:13 GMT
tak skomentuję ten spot. Drugi spot, który według mnie, mógłby wylądować w koszu... I mógłbym z przyjemnością trzasnąć wieczkiem. Początek z Cansu jeszcze ujdzie, ale im dalej w las, tym ciemniej - w tym przypadku gorzej. W ogóle, w co tą Cansu ubrali?! Wiem, że nie ma biustu, ale podkreślili tym czymś, jaka jest płaska... Nie potrafię zliczyć ile razy pojawiło się "basrol sensin" - raz obejrzałem, i mam dość. I zgadzam się z Tobą lucy, że Burcu wyszła tu niekorzystnie... xd A szkoda.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 12, 2021 16:16:49 GMT
Chyba nie chcę być głównym bohaterem u Kanal D Ten spot jest taki... Lepszy niż atv, ale też taki nijaki. Pozostało czekać na Fox. Mam nadzieję, że oni uratują honor.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2021 17:20:55 GMT
Również mam nadzieję, że FOX i Show coś lepszego pokażą. Nie chcę się kolejny raz załamać. Poprzedni spot FOX-a w ogóle mi się nie podobał. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 12, 2021 17:46:20 GMT
Ja jestem ciekawa, jak Fox upchnie 11 seriali plus programy w dwie minuty z hakiem.
|
|
|
Post by lucy on Sept 12, 2021 19:29:43 GMT
Te seriale się pojawią na HBO MAX jako pierwsze..
|
|
|
Post by mira on Sept 12, 2021 20:22:05 GMT
Mnie się ten spot również nie podoba. Te zbliżenia niekiedy są wręcz przerażające Nie wiem, ile lat ma Cansu, chyba jest po czterdzieste, ale Burcu wyszła tu na starszą od niej, a wydaje mi się, że jest z 10 lat młodsza. Kaan i Pinrar, czyli jedyna para z Kanal D, którą zamierzam oglądać, też wyszli tak sobie.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 18, 2021 16:18:57 GMT
Dzisiaj długo wyczekiwany spot Fox.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2021 16:53:38 GMT
No i mamy spot.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 18, 2021 18:32:11 GMT
Powiem tak czuć pieniądz. Alex Mavi mam zawał, jak Onur wygląda. Te jego świdrujące oczy. Ale sinam mogli by sobie darować. Zepsuła mi patrzenie na Onura. Alperen z protką wygląda bosko.
|
|
|
Post by Alex on Sept 18, 2021 19:38:16 GMT
Pomysł na "Son yaz" bardzo fajny. Podobało mi się też "Elkizi", takie bajkowe. I AMI, mimo że właściwie nic specjalnego tam nie było.
|
|
|
Post by lucy on Sept 18, 2021 21:43:34 GMT
Mało wyrazisty ten spot. Musiałam wytężać wzrok, żeby wyłapać twarze. Niektóre wręcz migały i miałam problem z identyfikacją aktorów i seriali. Prawie nikomu nie można się było porządnie przyjrzeć. Kolorystyka też mnie nie rzuciła na kolana, zbyt pstrokato jak dla mnie. Ogólnie mało efektowny ten spot, ubiegłorocznemu do pięt nie sięga.
|
|
|
Post by lucy on Sept 18, 2021 21:55:27 GMT
Nowe logo O3 Medya..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2021 7:19:06 GMT
Nie podoba mi się to nowe logo. W ogóle. Jest takie bezpłciowe dla mnie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 19, 2021 12:07:56 GMT
Stare zdecydowanie lepsze. Jaki sens zmieniać skoro stare było dobre.
|
|
|
Post by mira on Sept 20, 2021 6:28:41 GMT
Spot Foxa całkiem niezły, ale dużo się dzieje, przez co trudno skupić się szczegółowo na wszystkim, wszystkich wyłapać. Aczkolwiek w tej chwili nie oglądam niczego, co leci na tym kanela, więc wszystko mi jedno.
|
|
|
Post by lucy on Sept 21, 2021 9:23:05 GMT
Ramówka Star:
Seriale głoszone do tej pory:
#KaderiminOyunu W rolach głównych Akin i Oyku
#Hanedan Na razie są tylko plotki, że kandydatką jest Demet Ozdemir
#BenimHayatim W roli głównej Nilsu Berfin Aktaş
#CannetKoyu W roli głównej Melissa Pamuk
#Çirkin Brak informacji o kaście
|
|
|
Post by mira on Sept 21, 2021 9:57:35 GMT
Star tv późno zabiera się do pracy. Nawet z niezłym serialem ciężko się będzie przebić, jeśli widownia już zdąży polubić seriale konkurencji. Wydaje mi się, że to znowu będzie ciężki rok dla Star.
|
|
|
Post by lucy on Sept 22, 2021 9:44:38 GMT
Mamy końcówkę września i w tabelce reytingowej szału nadal nie ma. Rok temu w tym czasie SCK miał taki reyting:
|
|
|
Post by Alex on Sept 22, 2021 13:24:22 GMT
Główną postacią projektu jest mężczyzna, a Hande proponuje się zostać „dziewczyną Jamesa Bonda”. Nieeee. Błagam, nie. Tylko nie Çağatay. 😭
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2021 15:43:35 GMT
Nie... tylko nie Cagatay...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 22, 2021 15:56:52 GMT
Mam ochotę rzucić w was inwektywą ale się powstrzymam. Jak nie hande to cagatay, jakiś zmasowany atak na nich.
|
|
|
Post by Alex on Sept 22, 2021 17:14:41 GMT
Teraz siedzi w domu z keke, to ją keke podszkoli z aktorstwa. Cuda się nie zdarzają.
|
|
|
Post by lucy on Sept 22, 2021 20:10:29 GMT
U Demet nie podoba mi się dobór spódnicy, zupełnie mi nie pasuje ani krój ani kolor... Dodałabym do tej listy jeszcze materiał.
|
|
|
Post by mira on Sept 23, 2021 6:56:25 GMT
Widziałam wczoraj na TT, że Cagatay ma nowy projekt telewizyjny. Zaznaczam, że nie wiem, czy to prawda. Hande miała się uczyć, ale w sumie, jak trafi jej się fajna oferta, to wcale nie będę zdziwiona, jeśli zrezygnuje z nauki. Studia rzuciła przecież dlatego, że zaczęła grać i nie miała na nie czasu. Trzeba mieć dużo silnej woli, żeby teraz wrócić do nauki. Poza tym niektórzy sądzą, że wcale nie chodzi o aktorstwo, a właśnie o malarstwo. Nie mam pojęcia. Uważam, że bluzeczka lepiej leży na Hazal. Demet ma większy biust, przez co bluzka mocniej rozchodzi się na boki i jak dla mnie wygląda to wulgarnie. U Hazal wygląda ok, choć sama w życiu bym się tak nie ubrała Spódnica to już osobna historia...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 23, 2021 11:00:01 GMT
W tym roku po raz kolejny żaden turecki serial nie został nominowany do międzynarodowej nagrody Emmy (jedna z najważniejszych nagród w świecie telenowel).
W tym roku nominowani w kategorii „Najlepsza telenowela” - „Amor de Mãe” (Brazylia), „Quer o Destino” (Portugalia), „Wo De Nv Xia Luo Ming” (Singapur) oraz „The Song Of Glory” (Chiny).
Tureckie seriale ostatni raz nominowane były w 2018 roku, były to wówczas „Meandry uczuć” i „Narzeczona ze Stambułu”. Nagrodę zgarnęła jednak portugalska telenowela „Czas zemsty, czas miłości”. Jednym tureckim zwycięzcą w historii, który może pochwalić się statuetką na koncie, jest „Wieczna miłość”, która zdobyła nagrodę w 2017 roku.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 18:54:54 GMT
Gwiazdy sezonu 2021/2022 kanału Fox Tv na ulicach Stambułu:
|
|
|
Post by lucy on Oct 3, 2021 10:09:22 GMT
💥 Francuska grupa medialna Canal Plus nabyła większościowy pakiet udziałów w SPI International. Wśród kanałów telewizyjnych tego ostatniego jest kanał tematyczny tureckich seriali Timeless Dizi Channel. Oznacza to, że wkrótce tureckie seriale będą pokazywane we Francji i krajach francuskojęzycznych, nie tylko na malutkim kanale Novelas+.
|
|
|
Post by lucy on Oct 7, 2021 15:41:29 GMT
Kanal D wszedł do Ameryki Łacińskiej ze swoim kanałem Kanal D Drama.
|
|