|
Post by Matthias on Jun 7, 2022 18:13:56 GMT
Dziennikarz Arif Hür powiedział, że jedna z platform cyfrowych planuje stworzyć projekt, gdzie głównymi bohaterami będą Ebru Şahin i Engin Akyurek -w przyszłym roku po zakończeniu ich projektów. Według producentów, z którymi rozmawiał, duet ten mógł wzbudzić duże zainteresowanie.
|
|
|
Post by lucy on Jun 8, 2022 15:16:45 GMT
Corazon Turco to nowy kanał z serialami tureckim, dostępny w ofercie Pluto Tv (amerykańska platforma telewizyjna podlegająca pod Paramount Streaming, dostepna w Amerykach i niektórych krajach Europy);
|
|
|
Post by Matthias on Jun 8, 2022 17:21:02 GMT
💥 Irem Altug, znana widzom z serialu telewizyjnego „Cukur”, stała się częścią hiszpańskiego serialu detektywistycznego. Aktorka wcieli się w rolę tajnego detektywa.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 8, 2022 19:22:33 GMT
💫Prokuratura Generalna w Stambule wszczęła śledztwo w sprawie Tiktokera Mukremina Gezgina, który przez 9 miesięcy udawał ciążę i ogłosił, że wczoraj urodziło mu się dziecko.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2022 18:54:50 GMT
📸💫 Selin Genc znana widzom z serialu „Bir Zamanlar Cukurova” w roli Xeny.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 9, 2022 20:57:08 GMT
Turcy xenne robią. ? Jedna wojowniczka im się już udała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 10, 2022 15:25:22 GMT
Liam Matthias lucy julia miraSorry że tutaj ale przeczytają wszyscy. Kupujemy z Alex Dinsey+ na rok. Bo jest spoko oferta na start 229,90 zł. Czyli w zaokrągleniu 57,50 zł za rok dostępu do Disney+. Brakuje nam dwóch osób jest ktoś chętny.? Niech napisze na priv do mnie lub Alex
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2022 17:11:16 GMT
Next, ja na platformach też nie siedzę. Wolę seriale telewizyjne. I nie oglądam ich dużo. Nawet na Canal+ oglądam tylko Zalimka. Także też dziękuję.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 10, 2022 17:34:27 GMT
✨Według Siny Kologlu, Erdal Besikcioglu jest wspaniałym aktorem, którego należy angażować na platformach cyfrowych. Otwarta telewizja nie jest jego mocną stroną - poza Behzatem C., wszystkie inne seriale z jego udziałem trafiły do finału ze względu na niskie notowania. Tak jest w przypadku talentu, który nie ratuje przed porażką.
|
|
|
Post by lucy on Jun 11, 2022 17:37:40 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 14, 2022 17:56:20 GMT
✨ Legendarny hollywoodzki aktor Robert De Niro odwiedzi Turcję w dniach 25-27 czerwca, aby zaprezentować pewien oddział swojej reastauracji - Nobu. Należy zaznaczyć, że to dzięki panu de Niro film „Kraina Noego / Nuh Tepesi” z Alim Atayem, Halukiem Bilginerem i Hande Dogandemirem został zaprezentowany na międzynarodowym festiwalu w Tribeca, gdzie Ali Atay otrzymał nagrodę jako najlepszy aktor. Być może tym razem jego wizyta nie pójdzie na marne.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 14, 2022 17:58:28 GMT
✨Mehmet Bozdag oddał hołd pamięci wybitnemu pisarzowi - Cengizowi Aytmatowi, który zmarł 14 lat temu.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 14, 2022 18:00:55 GMT
📸💫 Melisa Dogu, znana z serialu „Zakazany owoc / Yasak Elma”, postanowiła zaktualizować swój wizerunek.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 14, 2022 18:06:08 GMT
💥Trylogia komediowa „ Kolpaçino” będzie serialem, który zostanie wydany na platformie cyfrowej Exxen. W roli głównej Safak Sezer. lucy - jakiś nowy serial.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 14, 2022 18:36:31 GMT
Moje oczy bolą...
Impreza była pewnie w bajkowym klimacie Disneya, pytanie, za co w takim razie przebrała się Pinar 🙈
|
|
|
Post by lucy on Jun 14, 2022 19:51:46 GMT
Impreza była pewnie w bajkowym klimacie Disneya, pytanie, za co w takim razie przebrała się Pinar 🙈 Jak to w kogo... w syrenkę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 14, 2022 19:55:15 GMT
Kogo moje oczy widzą.
|
|
|
Post by mira on Jun 14, 2022 19:59:49 GMT
Dziwaczne te sukienki, żadna z pań mnie nie zachwyciła. Pinar jakoś wulgarnie i źle w biodrach ta sukienka leży, jakby w nieodpowiednim miejscu zaczynała się spódnica.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 14, 2022 20:20:47 GMT
💥Według Siny Kologlu otwarcie Disney Plus uświetnił koncert Tarkana, który był ukoronowaniem uroczystego wieczoru galowego z udziałem wszystkich gwiazd platformy cyfrowej. Zagra także w filmie dokumentalnym, który zostanie wydany na Disney. Koncerty Tarkana będą publikowane na platformie. Łącznie Disney Plus zapłaci około 15 milionów dolarów za współpracę z 15 tureckimi gwiazdami.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 14, 2022 21:31:51 GMT
Kogo moje oczy widzą. Przyszłam tu tylko po to, żeby skrytykować 😅 A tak na serio, to nic teraz nie oglądam, więc jakoś się nie udzielam. A modę zawsze chętnie skomentuję 🤣 mam wrażenie, że Turczynki strasznie lubią przekombinować. Jeszcze nawiązując do tych kreacji z imprezy Disneya - faktycznie, Pinar to "syrenka" lucy 🤣🤣 Hande chyba inspirowała się Diaboliną, a Hafsanur Dzwoneczkiem. Alina ma podobną sukienkę, jak Królewna Śnieżka, ale wyszła mdło jak zawsze. Asli Enver wyglądała ładnie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 16, 2022 19:50:48 GMT
Next, niedawno, w którymś temacie o nie pytałeś. Tak to ten wojenny twórców Savaşçı.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 19:55:33 GMT
💣🔥 A jednak Birsen Altuntas nie oszukała nikogo, kiedy obiecała gwiazdę „bombę” jako twarz platformy cyfrowej Disney Plus. Po Tarkanie kontrakt z platformą podpisała Sezen Aksu, uważana za największą gwiazdę popu w Turcji. Platforma zamierza nakręcić film dokumentalny o życiu divy i nakręcić serial.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 20:44:47 GMT
✨ Niegrzeczność tureckich taksówkarzy to duży problem w Turcji. Ostatnią ofiarą takiego bezczelnego zachowania był aktor Hakan Yufkacigil. Po krótkiej „rozmowie” w samochodzie aktor postanowił wysiąść z taksówki i zrobić zdjęcie tablicy rejestracyjnej, aby złożyć skargę. Jednak taksówkarz zareagował tak gwałtownie, że Hakan trafił do szpitala ze złamanym nosem i obrażeniami ramienia. A sam taksówkarz tłumaczy się teraz na posterunku policji.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 20:45:30 GMT
💫Szanowany turecki aktor Tamer Levent powiedział, że pisze teraz scenariusz. Będzie to historia rodzinna.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 16, 2022 21:05:25 GMT
📸💫 Bulent Inal, który niedawno zakończył zdjęcia do serialu platformy cyfrowej TRT0 Mevlana, został zauważony ze swoim synem w Istanbul Valley Mall.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 17, 2022 8:08:14 GMT
💥Platforma cyfrowa Disney Plus prezentuje nie tylko własne oryginalne tureckie projekty, ale także seriale, które były pokazywane w telewizji.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 17, 2022 15:28:41 GMT
Platforma cyfrowa Disney Plus prezentuje nie tylko własne oryginalne tureckie projekty, ale także seriale, które były pokazywane w telewizji. Pytanie czy to kiedykolwiek dotrze do Europy i Polski. Hande Erçel powiedziała dziennikarzom, że nie wybrała jeszcze projektu, w którym zagra Niech ona się lepiej zajmię kolejną reklamą na insta. Lub szukaniem nowego kochanka.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 17, 2022 21:12:02 GMT
📸💫 Cem Yilmaz, Kaan Yildirim i Uraz Kaygiraloglu udali się razem na wakacje...
|
|
|
Post by Matthias on Jun 17, 2022 21:12:56 GMT
💫Jeden z najsłynniejszych aktorów ery Yesilcam, Ediz Hun, opublikował książkę „Wszystko było jak w filmie / Film Gibi Geçti”, w której opowiedział o powstaniu i rozkwicie jednej z najważniejszych epok w historii kina tureckiego.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2022 7:25:11 GMT
💥 Platforma cyfrowa Disney Plus oficjalnie zaprezentowała nową bajkę z serii King Sakir / Kral Şakir zatytułowany „ Król Sakir powraca / Kral Şakir Geri Dönüşüm”.
|
|