|
Post by Matthias on Aug 25, 2022 9:15:37 GMT
🔥💣 Straszny wypadek w Bodrum. Słynny piosenkarz Ibrahim Tatlises został uwięziony w samochodzie, który stracił kontrolę i wypadł z drogi w drodze do Yalikavak. Zespoły ratownicze próbują teraz wyciągnąć go z samochodu. Są obawy, że samochód może się zapalić, więc w pobliżu są strażacy
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2022 21:03:11 GMT
Czyli siły wyższe są przeciwne ich ślubowi.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2022 21:11:47 GMT
Czyli siły wyższe są przeciwne ich ślubowi. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że do tego ślubu dojść nie może. Ale że goście wszyscy zostali poinformowani, że ślub przełożony
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2022 21:14:08 GMT
💥 Birsen Altuntas donosi, że przeczytała jeden scenariusz i podziwiała go do głębi. A potem zaproponowała pewnego aktora do obsadzenia głównej roli - idealnego! I uwierzcie, że producent złożył ofertę temu aktorowi. I tak pisze wiadomość, a ręce jej drżą z podniecenia 😝 Ode mnie: Jak myślicie? Kto to? Ludzie piszą Can Yaman, Caglar Ertugrul, Też pomyślałem o Caglarze...
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2022 12:32:31 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2022 13:57:47 GMT
Jest i filmik..
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2022 20:30:10 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2022 9:02:59 GMT
💥Jesienny sezon telewizyjny oficjalnie rozpoczyna się w Turcji w przyszłym tygodniu. We wtorek 30 sierpnia odbędzie się premiera serialu „Idealny najemca / Kusursuz Kiraci”. W sobotę 3 września na antenę powróci serial „Serce Góry / Gönül Dağı”. Tego samego dnia rozpoczyna się kolejny sezon serialu „Kardeşlerim”. A w piątek 2 września widzowie zobaczą kontynuację serialu TRT1 „City Doctor / Kasaba Doktoru”.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2022 9:05:25 GMT
💫Wczoraj aktor Mustafa Üstündağ poślubił dziennikarkę Sabah Tubę Kalcik.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2022 9:19:18 GMT
💫 Ufuk Ozkan, którego widziano w rejonie Nisantasi, powiedział, że on i jego żona zdecydowali się na rozwód po 16 latach małżeństwa. Jak przyznał aktor, rozstali się pokojowo, bez skandali. A jednocześnie żartował: „Opuściłem dom ojca jako panna młoda, i wróciłem do rodziców jako porzucona żona". Jak się okazało, teraz Ufuk mieszka z matką.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 28, 2022 18:05:27 GMT
babsi mnie się ona w ogóle nie podoba.
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2022 9:48:39 GMT
Mnie sukienki nie powaliły. Jeszcze ta środkowa (z atłasu) ujdzie, choć bez szału, no ta ostatnia to jakiś dramat. Co do samego ślubu... skoro Demat zrobiła z niego imprezę publiczną uważam, ze powinna zaprosić i Cana. W końcu to u jego boku zrobiła swojego największego hita co jej otworzyło drzwi do wielkiej kariery. W Disneyu+ też się znalazła tak naprawdę dzięki EK. Dlatego powinna szanować fakty, bo to był ich wspólny sukces i nieelegancko to wyszło, że Cana zabrakło. Fani pewnie też są niepocieszeni (komentują to w ogóle ??).
|
|
|
Post by Matthias on Aug 29, 2022 17:14:54 GMT
lucy w tej trzeciej sukience to wygląda jak jakaś Arielka z głębin
|
|
|
Post by Matthias on Aug 29, 2022 17:25:28 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2022 17:53:42 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 29, 2022 19:02:39 GMT
lucy moje top 3: #1 Zdecydowanie nr 1 . Pelin Karahan i jej suknia - jak dla mnie istny majstersztyk. Prosty krój, ładnie leży na niej. Dodatki w postaci srebrnych bransoletek i jakiegoś takiego paska wokół bioder idealnie się wkomponowuje. I mimo, że to ślub - czerń wygrała według mnie #2 Może Was zaskoczę, ale nr 11 mi się również spodobał . Kreacja Selin Sekerci ma coś takiego w sobie... Tutaj w poziomie, dół w pionie. I ten wzorek. Jest git. #3 Zastanawiałem się między nr 3, a nr 10. Jednak w nr 3 - ten kolor jakoś tak mi nie pasuje do tego kroju... Dlatego nr 10 jak dla mnie zajmuje moje 3 miejsce . Natomiast top 3 najgorszych: 4, 12, 9... TRAGEDIA.
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2022 19:11:38 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Aug 29, 2022 23:43:56 GMT
Gdzie znajdę ramówkę seriali z tego tygodnia? Kiedyś tutaj takie były…
|
|
|
Post by mira on Aug 30, 2022 7:14:10 GMT
W tej trzeciej sukni właśnie najbardziej nie pasuje mi ten naszyty biustonosz, wygląda to dziwnie, jakby Demet założyła sobie stanik na sukienkę. Koraliki itd - kwestia gustu.
Co do sukienek zaproszonych pań, moim zdaniem najlepiej wygląda jednak Deniz Baysal. Sukienka bez udziwnień, nie odsłania zbyt wiele, a jednak jest kobieca i seksowna. Kolor pasuje do typu urody Deniz.
Bensu też świetnie wygląda, pasuje jej ta sukienka, choć w ogóle nie jest w moim guście i sama bym takiej nie założyła.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 11:24:32 GMT
Po ślubie Demet się ciagle pojawiają nowe porównawcze fotki. Wstawiam jedną. I na niej się najlepiej wg mnie prezentuje kreacja Ebru. Na pojedynczych fotkach często tego nie widać, która sukienka jest ładniejsza, a która brzydsza. Ale kiedy się panny młode postawi obok siebie to jest jak na dłoni. Ozge ma zbyt wyeksponowane te miseczki. I sukienka robi wrażenie zbytnio bieliźnianej. i.imgur.com/n3QX1kx.jpg
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 14:13:39 GMT
Dzisiaj startuje Nowy Sezon 2022/2023
|
|
|
Post by Matthias on Aug 30, 2022 16:08:19 GMT
💫 Gerard Depardieu coraz więcej czasu spędza w Turcji, zamierzając się do niej przenieść na stałe. Dzień wcześniej francuską gwiazdę zauważono w restauracji z owocami morza. Wygląda na to, że podobało mu się menu, specjalnie zaprosił kierownika lokalu, by podziękować mu za pyszne dania. Nawiasem mówiąc, w Paryżu Gerard ma własną szykowną restaurację, więc dużo wie o jedzeniu.
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2022 14:00:28 GMT
Myślę, że on często robi sobie buty na indywidualne zamówienie. Na takiej platformie. Dobrze, że go stać, bo inaczej byłby niższy od żony.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2022 18:16:50 GMT
💥 Ahu Sungur cieszy się z ocen swojego programu telewizyjnego „Gdybym miała szansę / Bir Şansım Olsa”, który jest pokazywany w weekendy.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 13:14:45 GMT
📸💫 Ahmet Kayakesen na okładce wrześniowego wydania magazynu Cool Gardirop
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 17:14:58 GMT
💫📸 Gamze Erçel na okładce wrześniowego wydania magazynu Marie Claire Türkiye
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 20:21:21 GMT
📸💫 Boncuk Yılmaz na okładce wrześniowego wydania magazynu Elele
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 20:22:48 GMT
💫 Seren Sirince poślubiła Anglika Tobiasa Suttera w 2019 roku i przeprowadziła się do Wielkiej Brytanii. Jak się okazało, aktorka nie zamierza już występować w serialach telewizyjnych i świetnie czuje się obok męża, od czasu do czasu zamieszczając na swoim koncie na Instagramie zdjęcia z podróży po Anglii.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 3, 2022 17:19:40 GMT
Ode mnie: Był pomysł, dość ciekawy. Ale jak dla mnie - nie do końca dobrze go zrealizowano...
Zapowiedź nowego sezonu na kanale atv:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 15:38:55 GMT
✨Według tureckich mediów Sinan Akcil rzekomo zainwestował zarobione pieniądze w nabycie 15-hektarowej działki w regionie Sakarya. Planuje wybudować w okolicy hotel z miejscami do medytacji, zajęciami z jogi, kliniką chirurgii plastycznej i klubem. Według plotek koszt inwestycji wyniósł 40 mln lir tureckich
|
|