|
Post by Mavi on Sept 7, 2022 18:52:06 GMT
mira, teraz mi to przyszło do głowy i myślę, że to jest idealne podsumowanie poczynań Kaana Y.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 14:38:51 GMT
📸💫 Gupse Ozay w oczekiwaniu na córkę
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 15:00:28 GMT
⚡ Platforma cyfrowa Netflix, która buduje własne studio filmowe w Turcji, jednocześnie uruchamia program szkoleniowy dla scenarzystów. Pięciomiesięczne kursy Series Lab, podczas których młode talenty zdobędą umiejętności niezbędne do tworzenia udanych globalnych projektów, obejmą poznanie i szkolenie z czołowymi scenarzystami i producentami na świecie. Wygląda na to, że platforma zamierza nie tylko zamawiać tureckie seriale od niezależnych producentów, ale także stopniowo przestawiać się na tworzenie własnych produktów.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 16:44:23 GMT
💫 Znana aktorka Gungor Bayrak przeszła operację usunięcia trzustki i jest teraz pod nadzorem lekarza w domu
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 17:29:57 GMT
💥 Scena, na której 9 września miał dać swój koncert słynny piosenkarz Tarkan w Izmirze, nagle zawaliła się. Jeden z pracowników trafił do szpitala. Tarkan wyraził ubolewanie z powodu tego, co się stało i obiecał, że jego fani w Izmirze na pewno go zobaczą w najbliższej przyszłości.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 17:45:03 GMT
💫Według tureckich mediów matka aktora Ali Surmeli - Akce Surmeli popełniła samobójstwo. Kobieta była pod stałym nadzorem pielęgniarki, ale to nie pomogło. Należy pamiętać, że w ciężkich zaburzeniach neurologicznych, takich jak choroba Alzheimera, jednym z objawów są zachowania samobójcze. Wygląda na to, że tak się właśnie stało.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2022 10:12:16 GMT
✨ Nursel Kose, która z przyzwyczajenia zdezynfekowała ręce i twarz wodą kolońską na planie filmu, niespodziewanie dostała reakcji alergicznej. Okazało się, że było tak dotkliwe, że aktorka musiała zostać pilnie hospitalizowana. Niestety tak niespodziewana reakcja alergiczna na pozornie znajome rzeczy pojawia się ostatnio coraz częściej u ludzi. Dbaj o siebie!
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2022 10:52:30 GMT
💥 Tamer Karadaci powiedział, że wraca na ekrany w serialu policyjnym. Jest bardzo podekscytowany i zadowolony z nadchodzącej pracy
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 15:44:32 GMT
📸💫Parada mody na weselu Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 15:45:41 GMT
💫 Cisil Oral, znana widzom z popularnego serialu z ostatnich lat „Hayat Bilgisi”, szczerze przyznała, że przeszła kilka operacji plastycznych i wcale się tego nie wstydzi. Wręcz przeciwnie, lubi estetykę. Chciała wyglądać lepiej, to był dla niej bodziec w życiu. Ale doskonale rozumie, że czasu nie zatrzyma.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 15:55:52 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 16:00:35 GMT
💥 Znany bloger Tokyo poinformował, że umowy z platformą cyfrową Disney Plus podpisują aktorzy na 1-3 lata. W przypadku twórców treści (scenarzyści, reżyserzy) umowy te mogą być na dłuższy okres
|
|
|
Post by Matthias on Sept 13, 2022 17:47:34 GMT
💥 Platforma cyfrowa Netflix zaprezentuje swoim abonentom kultowy turecki serial telewizyjny „ Man and Woman / 1 Kadın 1 Erkek” 15 września. Jednocześnie Netflix ponownie podniósł opłaty abonamentowe, co nie jest najmądrzejszą decyzją w obliczu kryzysu gospodarczego i pojawienia się nowych konkurentów na tureckim rynku.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 13, 2022 17:58:03 GMT
💫 Aktor Umut Kurt i reżyserka Melissa Inge pobrali się wczoraj.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 14, 2022 18:29:42 GMT
Druga złota zasada dizilandu: Im bardziej się afiszujesz ze swoją miłością, tym szybciej otrzymujesz bloka na insta. Jakie to jest prawdziwe.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 14, 2022 19:02:19 GMT
Alex, główny nie umiera chyba, że w finale serialu.
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2022 17:53:13 GMT
Oj Burak, Burak, i po co Ci to było? Lubię gościa i szkoda mi go, że wpakował się w coś takiego, ale cóż, trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów, nawet jeśli się było zalanym w trupa i niezupełnie świadomym wypowiadanych słów. Jak nie może pić, to nich nie pije. Nilperi absolutnie nie wygląda na osobę złośliwą, bardzo ją szanuję.
W ogóle to myślę, że ta cała Birsen jest strasznie wkurzająca. Może gdyby wścibska dziennikarka się nie wtrąciła, to załatwiliby to między sobą? Nie bronię Buraka, absolutnie, ale czy takie rozdmuchanie tej sprawy było konieczne? Celebryci to jednak mają przekichane. Jedno potknięcie i płynie hejt ze wszech stron.
W tej sytuacji uważam, że Burak powinien przeprosić i znowu nie podoba mi się, że nie zrobił tego on, a jego menedżer.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 16, 2022 19:08:38 GMT
✨ Aktor Zafer Alpat, który mieszka i pracuje w USA, zagrał ostatnio w reklamach amerykańskich marek Evoque i Vasso. Podczas kręcenia reklam na wybrzeżu Morza Egejskiego aktor powiedział dziennikarzom, że w niedalekiej przyszłości rozpocznie kręcenie hollywoodzkiego filmu, który będzie kręcony w Turcji.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 17, 2022 10:03:26 GMT
Matthias, przepraszam, ale co to za skurwysyństwo zrobione przez gościa z tego programu? Innych słów nie znajduje, no po prostu kurwiszońskie podejście do sprawy. Rodzina nie chciała wynosić do mediów, a ten wydał i jeszcze twierdzi, że przez długi czas nie chciał powiedzieć. To po cholerę teraz powiedział? No, ja pierdolę (sorry, inne słownictwo mi w tej chwili nie przychodzi do głowy), jak tak można? To nie jest kolejny romans, rozwód, zdradza, czy bójka w klubie... A ten o tak sobie puszcza info w obieg i jeszcze bezczelnie twierdzi, że wcześniej wiedział, ale nie powiedział. No, ja nie mogę, jaki, kurwa mać, bohater o nieskazitelnym sercu, że tego wcześniej nie zrobił. Medal mu dać i w podręcznikach do historii o jego bohaterstwie pisać. Nie lubię Hanki i jej rodziny. Często do tej pory lansowali się za bardzo, zdarzało się, że robili różne dziwne akcje na swoich socialach, ale kurwa, no... Co za bydle z tego dziennikarzyny? Małe dziecko chore na tak straszliwą chorobę w rodzinie, która przecież całkiem niedawno przechodziła przez koszmar, kiedy odchodziła ich matka... A ten popierdoleniec, żeby zaistnieć puścił info w obieg. Mam nadzieję, że wytoczą temu idiocie proces w sądzie i wyciągną z niego co najmniej ogromne odszkodowanie, choć gdyby sobie popracował ciężko przy jakiś pracach społecznych ze 3 miesiące (w hospicjum najlepiej!), to byłoby bardzo miło. Sorry, ale wkurzyłam się (delikatnie powiedziawszy). Rozumiem Hankę i jej rodzinę, bo moja babcia też odeszła na to paskudztwo, a my nic nie mogliśmy zrobić. Chociaż babcia przeżyła 65 lat (ale mogłaby ze mną być do tej pory), a tu mamy jeszcze większą tragedię, bo Mavi ma 2,5 roku ledwo. Ta sytacja to poprostu czyste skurwysyństwo. Temu dziennikarzynie życzę, żeby go sraczka wzięła, wiatr w oczy mu wiał, a kanapka spadała zawsze masłem do ziemi.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 17, 2022 13:24:14 GMT
Mavi niestety. Też mnie krew zalała, jak tylko zobaczyłem tę informację. To jest bardzo przykre. Tak jak napisałaś - rozwód, rozstanie, kłótnie - no dobra. Ale co ma kuźwa z tego, że upublicznił informację na temat choroby dziecka. Bo to rodzina gwiazdy? Mam nadzieję, że wezmą się za jego cztery litery i wytoczą mu proces.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2022 14:09:44 GMT
📸💫 Tureccy paparazzi zrobili pierwsze zdjęcia Muratowi Dalkilicovi i jego nowej ukochanej Çağly Boz.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2022 17:17:03 GMT
💥Według Birsena Altuntas, Fox TV nie będzie robić w tym roku reklamy nowego sezonu telewizyjnego. Przygotowana zostanie jednak specjalna promocja dedykowana nowemu rokowi 2023. Kampania reklamowa platformy cyfrowej Disney Plus trwa (należy pamiętać, że Fox TV jest częścią Disneya), a filmy platformy są wysoko cenione przez widzów.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2022 17:17:40 GMT
💫Turecka prasa donosi, że Acun Ilicali miał wypadek na swoim motocyklu (właściciel TV8 został potrącony przez samochód). Acun ma złamaną rękę i nogę, stan zdrowia jest zadowalający
|
|
|
Post by Matthias on Sept 20, 2022 17:11:43 GMT
💫Według dziennikarza Mehemeta Yustundaga, pomimo wszystkich plotek o romansie Birce Akalay i Ibrahima Celikkola, w rzeczywistości aktor nie spotyka się z Birce, ale z prezenterką telewizyjną i autorką książek kucharskich Natalie Yarcan. Kobieta jest rozwiedziona i ma dziecko. Para woli nie pokazywać swojego związku publicznie
|
|
|
Post by Matthias on Sept 20, 2022 17:29:41 GMT
📸💫 Nurettin Sönmez na łamach nowego wydania magazynu Hello Pakistan
|
|
|
Post by Matthias on Sept 20, 2022 18:31:56 GMT
✨📸 Pierwsze zdjęcie wschodzących gwiazd ceremonii „ Złoty Motyl / Pantene Altın Kelebek”
|
|
|
Post by Mavi on Sept 21, 2022 15:33:56 GMT
mira, teraz to jeszcze większy kociołek będzie, bo Ozge zagra z Kaanem w jednym dizi. Więc pakiet OzSer i Kaan będzie się częściej widywał.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 21, 2022 19:09:16 GMT
Newsy nowe i ploty będą w dużej ilości jutro. Troszkę tego będzie - do nadrobienia. Coś mnie łapie, i idę się położyć :/.
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2022 6:39:35 GMT
Newsy nowe i ploty będą w dużej ilości jutro. Troszkę tego będzie - do nadrobienia. Coś mnie łapie, i idę się położyć :/.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2022 15:58:54 GMT
📸💫 Wczoraj marka Pepsi zorganizowała imprezę z udziałem tureckich gwiazd show-biznesu. Twarzą firmy w Turcji jest Uraz Kaygilaroglu
|
|