|
Post by Matthias on Jun 16, 2023 21:09:33 GMT
Na chwilę obecną: 1. Dunyayla 2. Kacis 3. Arayis ( 3/6) 4. Aktris (2/8). W planach mam jeszcze ten Ben Gri zobaczyć .
|
|
|
Post by lucy on Jun 17, 2023 13:55:59 GMT
To ja zahaczyłam o 3. Przy Kacis odpadłam po 2 odcinkach, bo stwierdziłam, że na siłę oglądać nie będę. Serial z Demetką nawet mi się podobał, ale za najlepszy z tych trzech (choć jestem dopiero w połowie, czyli po 3 odcinkach z 6) uważam "Odnaleźć siebie".
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2023 8:54:51 GMT
💫 Oguzhan Koc został "śmiertelnie" urażony przez influencerkę GossipPasta, która naśmiewała się z jego butów i postanowił dokonać na niej strasznej zemsty, publikując dane osobowe dziewczyny. Jak się okazało, Cagla Çetin ukrywa się pod anonimowym kontem.
|
|
|
Post by julia on Jun 18, 2023 14:08:53 GMT
💫 Oguzhan Koc został "śmiertelnie" urażony przez influencerkę I wcale się nie dziwię, bo buciory są bardziej, niż ohydne
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 18, 2023 21:09:37 GMT
💫 Oguzhan Koc został "śmiertelnie" urażony przez influencerkę GossipPasta, która naśmiewała się z jego butów i postanowił dokonać na niej strasznej zemsty, publikując dane osobowe dziewczyny. Jak się okazało, Cagla Çetin ukrywa się pod anonimowym kontem. Dorosła osoba obraziła się że jego buty są nie łądne. Gdzie on żyje, w jakiejś bajce wtf. Może niech od razu wyjmie broń, i zacznie strzelać do ludzi. Co za egoistyczny kretyn. Niech przyjedzie do Polski, tu mu pokażą szorstką rzeczywistość.
|
|
|
Post by lucy on Jun 20, 2023 13:23:28 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 17:52:11 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 20, 2023 17:54:37 GMT
💫 Özgür Oberk powiedział, że trafił do szpitala po tym, jak został potrącony przez kierowcę samochodu, który z dużą prędkością wjechał na pas dla pieszych. Po tym, jak Ozgur ostrzegł tyrana o niedopuszczalności takich działań, zaatakował go pięściami.
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2023 8:11:50 GMT
Plotki o romansie Sili Turkoglu i Alfa Navruza okazały się prawdą. Foto jest ze wspólnych wakacji w Bodrum. i.imgur.com/K9qSXPb.jpg
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2023 12:13:52 GMT
Musiałam to wrzucić, bo tu nasz maluszek
|
|
|
Post by Matthias on Jun 22, 2023 19:00:42 GMT
📸💫 Małżonkowie Gamze Erçel i Caner Yıldırım reklamują filtry przeciwsłoneczne La Roche-Posay w Turcji
|
|
|
Post by Matthias on Jun 22, 2023 19:25:17 GMT
"Seksowne" pozy od Yiğita Dikmena 😎
|
|
|
Post by lucy on Jun 26, 2023 9:22:05 GMT
Ta Gamze to siostra Hande? Tak.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 26, 2023 15:20:18 GMT
I robi karierę tylko dlatego, że jest siostrą aktorki? I to w dodatku przeciętnej aktorki.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 26, 2023 17:25:39 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 26, 2023 17:25:56 GMT
📸💫 Szczęśliwi młodzi małżonkowie Cihan Simsek i Sinem Deniz
|
|
|
Post by Matthias on Jun 26, 2023 17:43:54 GMT
📸💫Miro Gerede Erkaya, znany z pracy w serialach "Duy Beni", reklamuje perfumy Penhaligons Portraits
|
|
|
Post by mira on Jun 27, 2023 6:39:00 GMT
I robi karierę tylko dlatego, że jest siostrą aktorki? I to w dodatku przeciętnej aktorki. Poniekąd tak. Gamze też próbowała swoich sił w aktorstwie, ale nie wiem, czy ma na koncie więcej niż jedną rolę. Aktualnie robi karierę influencerki, za swoją działalność w sieci dostała nawet jakieś nagrody. Nagrywa wraz z mężem różne śmieszne filmiki. Poza tym reklamuje masę rzeczy, choć trzeba przyznać, że mocno zwolniła tempo, odkąd Mavi zachorowała. Wcześniej od rana do nocy publikowała na Instagramie najróżniejsze reklamy. Nie wchodziłam tam już ze dwa miesiące, to nie wiem, jak obecnie. W czasach SCK nowinki na temat Gamze i Mavi regularnie pojawiały się w postach na Facebooku na grupach zajmujących się serialem.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 27, 2023 14:43:46 GMT
💫 Gulseren Budaijcioglu została pilnie hospitalizowana z powodu bólów w klatce piersiowej. Lekarze zdiagnozowali u niej stan przedzawałowy. Przeprowadzono operację awaryjną. Teraz słynna psycholog czuje się dobrze i dochodzi do siebie..
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 27, 2023 14:44:43 GMT
Znaczy się taka influenserka czy jak to tam się nazywa. Nic konkretnego nie robi, tylko głupkowate filmiki wrzuca. A czyli norma. Szczerze to gardzę tego typu działalnością. Nic sensownego, nic pożytecznego.
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2023 15:03:25 GMT
Szczerze to gardzę tego typu działalnością. Nic sensownego, nic pożytecznego. Dokładnie. Zaśmiecają tylko internet, który i tak już jest ogromnym wysypiskiem śmieci.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 28, 2023 15:47:47 GMT
⚡ Kierownictwo tureckiego oddziału Disney Plus radośnie poinformowało o bezprecedensowym sukcesie, wzroście liczby abonentów i spodziewanym dogonieniu w najbliższym czasie Netflixa, który ma w Turcji 2,6 mln subskrybentów. Jednak według niezależnego serwisu Flix Patrol liczba abonentów platformy w Turcji wynosi zaledwie 50 tysięcy. Nie można zweryfikować danych żadnej ze stron, ale biorąc pod uwagę, że Disney zawiesił produkcję tureckich seriali, liczba Flix Patrol wydaje się bardziej wiarygodna.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 28, 2023 16:05:44 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 28, 2023 16:12:30 GMT
man1000 na chwilę obecną nie widziałem nigdzie takiej informacji. Ale myślę, że skoro ma nastąpić taka zmiana, to i w Turcji może mieć miejsce.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 28, 2023 21:27:23 GMT
Dla mnie bezsensu zmieniać tak rozpoznawalną nazwę. No, ale cóż.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 1, 2023 20:29:28 GMT
✨ Słynna piosenkarka Ece Seckin podpisała nowy kontrakt reklamowy o wartości 6 milionów tureckich lirów
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2023 16:49:31 GMT
📸💫 Paparazzi zauważyli Oguzhana Koça, który rozwiódł się z Demet Ozdemir, wraz ze swoją nową kochanką Alą Tokel. Para odpoczywa w Alacati
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2023 16:49:44 GMT
💫 Prasa turecka pyta czytelników, która z nowych par tego lata zrobiła na nich największe wrażenie: Alp-Sila, Afra-Mert czy Hande-Hakan?
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2023 16:51:46 GMT
⚡Ranini donosi, że platforma Disney Plus, podobnie jak inni liczący się gracze na rynku cyfrowym, usuwa z katalogu część własnych seriali, aby uniknąć płacenia opłat licencyjnych. Dodatkowo niewykluczone, że oryginalny serial zostanie sprzedany innym platformom, co przyniesie dodatkowy zysk. W lepszej sytuacji jest platforma cyfrowa Netflix – liczba subskrybentów rośnie i mimo pewnego wahania postanowili nie usuwać starych treści. Ale abonenci Disney Plus, którzy właśnie zarejestrowali się na rok, nie mają szczęścia. W końcu platforma nie tylko kasuje własne oryginalne seriale, ale może też zostać bez nowych produkcji z powodu strajku scenarzystów w Stanach Zjednoczonych, który sparaliżował produkcję hollywoodzkich projektów i może zostać opóźniony o pół roku.
|
|
|
Post by elysa7 on Jul 2, 2023 20:08:18 GMT
Zaczęło się z pompą i chyba na tym będzie koniec.
|
|