|
Post by Matthias on Jun 3, 2023 18:43:09 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2023 21:41:32 GMT
90% wygląda źle, słabo i niekorzystnie.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 4, 2023 9:24:40 GMT
elysa7 Neslihan niedługo to majtki będzie widać . Pinar wyszła jak dla mnie bardzo niekorzystnie, jakby dopiero co wstała. Ale #1 jest Kaan Urgancioglu - jakby z dżungli wyszedł, po walce z tygrysami i hipopotami .
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2023 16:50:46 GMT
Prasa turecka donosi, że powodem przełożenia seriali Disney Plus z Hande Ercel, Demet Ozdemir i Yilmazem Erdoganem w rolach głównych jest „przekroczenie maksymalnego budżetu”. Według dziennikarzy Hande i Demet powinny otrzymać 150 tysięcy dolarów amerykańskich (3 miliony 120 tysięcy tureckich lirów) za każdy odcinek. Yilmaz Erdogan miałby otrzymać 10 milionów dolarów (200 milionów tureckich lirów) za pracę nad serialem „Sprawy organizacyjne”
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2023 16:54:50 GMT
📸💫 Gamze Ercel Yıldırım na okładce nowego "plażowego" numeru Hello!
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2023 17:31:17 GMT
💫📸 Były mąż Demet Özdemir Oguzhan Koç został zauważony wczoraj wieczorem, gdy wchodził do jednego z lokali w Kurucesme. Paparazzi próbowali przeprowadzić z nim wywiad, ale piosenkarz był zaskoczony, przywitał się i poszedł dalej.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2023 17:35:56 GMT
⚡ Wczoraj Onur Buktopcu został zauważony przez paparazzi w rejonie Nisantasi. Aktor mówił o rosnącej liczbie wiadomości rozwodowych w świecie celebrytów: "Nikt już się nie toleruje. Kochankowie zmieniają się jak koszule. Nie rozumiem nagłych ślubów i rozwodów. Jestem dzieckiem rozwiedzionych rodziców. Może jest strach we mnie. Ludzie podejmują szybkie decyzje, szybko się żenią i szybko się rozwodzą. Nie trzeba się żenić, żeby się rozwieść. Chociaż w obecnych czasach, nikt już się nie toleruje. Małżeństwo to naprawdę święta instytucja, cenna rzecz. A teraz - rozwody są na porządku dziennym. Nie mam już żadnych żonatych przyjaciół, wszyscy są rozwiedzeni. W dzisiejszych czasach związki stały się zbyt nijakie ”.
|
|
|
Post by mira on Jun 6, 2023 7:05:26 GMT
⚡ Wczoraj Onur Buktopcu został zauważony przez paparazzi w rejonie Nisantasi. Aktor mówił o rosnącej liczbie wiadomości rozwodowych w świecie celebrytów: "Nikt już się nie toleruje. Kochankowie zmieniają się jak koszule. Nie rozumiem nagłych ślubów i rozwodów. Jestem dzieckiem rozwiedzionych rodziców. Może jest strach we mnie. Ludzie podejmują szybkie decyzje, szybko się żenią i szybko się rozwodzą. Nie trzeba się żenić, żeby się rozwieść. Chociaż w obecnych czasach, nikt już się nie toleruje. Małżeństwo to naprawdę święta instytucja, cenna rzecz. A teraz - rozwody są na porządku dziennym. Nie mam już żadnych żonatych przyjaciół, wszyscy są rozwiedzeni. W dzisiejszych czasach związki stały się zbyt nijakie ”.
Na siłę nie ma się co męczyć. Jak coś przez długi czas nie wychodzi, to drogi powinny się rozejść. Ale tych szybkich ślubów i rozwodów po kilku miesiącach też nie pojmuję. Dla mnie to, co zrobili np. Demet z Ozguhanem, to totalny obciach.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 7, 2023 12:38:40 GMT
🎬🔥Nowa reklama platformy cyfrowej Disney Plus z tureckimi gwiazdami
|
|
|
Post by Matthias on Jun 7, 2023 12:40:10 GMT
🎬🔥Nowa reklama platformy cyfrowej Disney Plus z tureckimi gwiazdami cz. 2
|
|
|
Post by Matthias on Jun 7, 2023 12:41:01 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 11, 2023 12:47:48 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 11, 2023 22:05:56 GMT
Wesoło nie jest.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 11:12:01 GMT
Dzisiaj startuje sezon letni (jest premiera Maviye Surgun). W tym tygodniu wchodzą na ekran 3 letniaki. Aktualizacja ramówki letniej. i.imgur.com/Vd0o7xG.png
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jun 12, 2023 13:29:38 GMT
Matthias, mira, lucy, elysa7, Dziś premiera pierwszego letniaka a od STARTV wciąż żadnej zapowiedzi letniaka. Ktoś coś słyszał może? Chociaż jak ma być od OGM to może niech sobie dadzą luz.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 13:44:19 GMT
Star nadal milczy na temat emisji seriali w sezonie letnim. Więc albo naprawdę żadnego letniaka nie planuje, albo przygotowuje jakiś w ścisłej tajemnicy i dowiemy się o nim w ostatnim momencie.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jun 12, 2023 13:54:07 GMT
Patrząc że od tego sezonu wszystkie seriale na Star robiła jedna firma (OGM) to może nie mają w planach ale w poprzednich latach mieli jednak więc może za tydzień jednak coś ogłoszą.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 13, 2023 17:53:42 GMT
✨ Reżyser udanych seriali, takich jak „Krawiec”, „Omer”, „Czerwony Gabinet”, „Pieśń życia”, „Pierwszy i ostatni”, Cem Karci weźmie udział w Letniej Szkole Aktorskiej na Camp Dès Vu, która odbędzie się w dniach 13-17 lipca
|
|
|
Post by Matthias on Jun 13, 2023 17:53:57 GMT
|
|
|
Post by mira on Jun 13, 2023 20:41:18 GMT
Demet po tym rozwodzie to się nieźle rozpędziła. Co rusz wrzuca jakieś fotki w seksownych pozach. Na powyższym zdjęciu mnie się jej strój nie podoba. Ma ładne ciało, ale uważam, że nie musi go aż tak pokazywać. Jak dół taki kusy, to góra mogłaby być zakryta, a jak dekolt duży, to spódnica dłuższa. W ogóle patrząc na ubiór tureckich celebrytek odnoszę wrażenie, że tam panuje moda na takie fikuśne, głębokie dekolty, jakieś wycięcia, sznureczki itd.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 13, 2023 22:20:51 GMT
Krzyk rozpaczy i desperacji w wykonaniu Demet. Większość ubiera się na te ścianki jak kicz rodem z 2006 roku.
|
|
|
Post by lucy on Jun 14, 2023 10:12:25 GMT
|
|
|
Post by julia on Jun 14, 2023 16:41:41 GMT
Mnie osobiście bardziej się podoba stylizacja Ozana. Mnie też Lucy
|
|
|
Post by mira on Jun 14, 2023 17:58:41 GMT
Panowie na wczorajszej imprezie Elle Style.. Serkan Cayoglu vs Ozan Dolunay? Mnie osobiście bardziej się podoba stylizacja Ozana. Obaj są fajni
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 11:06:33 GMT
Na Star Tv nie będzie w tym roku żadnego nowego letniaka. Kanał ma w planie w sezonie letnim serwować powtórki seriali z ub. lat i popularnych filmów. i.imgur.com/5XWlQbC.png
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 12:39:54 GMT
Na Star Tv nie będzie w tym roku żadnego nowego letniaka. Kanał ma w planie w sezonie letnim serwować powtórki seriali z ub. lat i popularnych filmów. i.imgur.com/5XWlQbC.png No to ciekawe jak to wpłynie na wyniki innych kanałów. Trochę się tego spodziewałem patrząc na brak zapowiedzi. Inna sprawa że we wrześniu pierwsi wrócą z ramówką pewnie.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 15, 2023 13:03:38 GMT
Byle by to nie był nowy trend.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 14:36:36 GMT
Moim zdaniem brak w tym roku spowodowany jest związaniem się z OGM i po prostu im brakło czasu a może nawet lepiej bo oni to mogli by zrobić straszny letniak. Z innej beczki to STARTV miał trochę sukcesów więc szkoda.
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 18:17:08 GMT
Seriale tureckie (i filmy) produkowane dla Disney+ są w ofercie platformy od roku. Który, spośród obejrzanych uważacie za najlepszy?i.imgur.com/wS7VCGk.jpg
|
|
|
Post by mira on Jun 15, 2023 20:42:40 GMT
Obejrzałam tylko jeden (Demetki), więc niestety nie mogę się wypowiedzieć Na pewno w najbliższym czasie obejrzę seriale Pinar i Asli.
|
|