|
Post by elysa7 on Sept 2, 2023 20:20:59 GMT
Po tych zwiastunach mam wrażenie,że po prostu Hande będzie w tym serialu ładną buźką i tyle. To Burak będzie musiał się dwoić i troić żeby jakoś się to oglądało.
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2023 13:45:19 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 4, 2023 18:40:23 GMT
Nowy frag :
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2023 19:20:31 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 4, 2023 20:19:49 GMT
Serio, ja nie biorę na poważnie Hande w tej roli. No, błagam. Szkoda,że nie wzięli jej do jakieś dramy, gdzie byłaby panną w tarapatach.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2023 20:42:24 GMT
Hande robi konkurencję naszej Celince z Yargi . Pewnie rzęsy będą trzepotały na wietrze . A chust. Będę oglądał. Ciekawe jak sobie serial poradzi.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2023 6:54:25 GMT
Mnie się wydaje, że to będzie dobry serial. Naprawdę cenię scenarzystę i wiem, że Burak jest w tego typu rolach świetny. Hande, jak to Hande. Wygląda młodo i słodko. Oby nie przesadzała z mimiką, próbując wyglądać groźnie, bo takie połączenie może okazać się karykaturalne.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 5, 2023 7:49:26 GMT
Hanka znowu będzie jechać jedynie na wyglądzie, bo ni grama nie pasuje do tej roli i ni grama w niej umiejętności aktorskich.
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2023 11:43:24 GMT
Hanka znowu będzie jechać jedynie na wyglądzie, bo ni grama nie pasuje do tej roli i ni grama w niej umiejętności aktorskich. Dobrze jej wychodzą role w romcomach, chociaż w zasadzie ona w nich wcale nie gra, tylko jest w nich po prostu sobą. Identyczne miny, gesty i sposób wypowiedzi można zaobserwować we wszystkich materiałach (filmikach) spoza planu serialowego, niezależnie, czy są to łapanki uliczne inicjowane przez paparazzich, czy występy" na imprezach oficjalnych. I powiedzmy sobie szczerze, że dostała tę rolę tylko i wyłącznie ze względu na promocję i wizję kokosowej sprzedaży BB, bo Savci pewnie liczy, że po ALA i SCK cały świat się rzuci na ten serial. Nie zapominajmy, że Hanka ma ponad 30 mln followersów na IG... także jej udział tutaj to jest szerokopasmowa inwestycja. Ona będzie tylko uwodzić głosem, czarować urodą, mimiką i gestem oraz trzepotać spojrzeniem. A od czarnej roboty będzie cała reszta (ekipy). PS: Z tym ciepłym, namiętnym, ze aż wirującym w zmysłach głosikiem nie udźwignie tak poważnej, silnej i poniekąd dystyngowanej roli prokuratorki. Nie można było nawet popracować nad modulacją, dynamiką i ogólnym brzmieniem głosu?
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2023 14:02:55 GMT
Jeśli to jest główny plakat... to chyba nie tego serialu. Nie chodzi o to, że jest ogólnie zły, ale że kompletnie mi tutaj nie pasuje. Ale na targach na pewno odwali kawał dobrej roboty.. i.imgur.com/CKehxxI.jpg
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2023 15:23:34 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 5, 2023 17:23:07 GMT
Dokładnie. Może zerknę, ale Hande jakoś mi na nerwy działa.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 6, 2023 17:55:00 GMT
💥📸 Na tureckich ulicach pojawiła się reklama nowego serialu „Bambaşka Biri” z Hande Erçel i Burakiem Denizem
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2023 19:14:36 GMT
Zapowiedź w reklamie:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2023 7:45:49 GMT
💥 Producenci serialu „Bambaşka Biri” przedstawia głównych bohaterów projektu. Leyla Göz (Hande Erçel) to odważna i uczciwa prokurator, która po trzech latach wraca do Stambułu, aby prowadzić śledztwo w sprawie tajemniczego morderstwa. W trakcie śledztwa poznaje Kenana Ozturka (Burak Deniz). Znany i odnoszący sukcesy prezenter telewizyjny, który również został wyznaczony przez redakcję do zbadania tej sprawy. Spotkanie z Kenanem na zawsze odmieni życie Leyli.
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2023 17:56:34 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 9, 2023 18:30:46 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2023 17:49:32 GMT
Nowy zwiastun - 3:
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2023 19:33:15 GMT
Przepraszam, ale może mi się jakiś hejter włącza. Ale co tu widzę to Hande będzie tragiczna pod względem gry aktorskiej. 😬
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2023 19:36:21 GMT
elysa7 no patrząc na zwiastuny - wolę Celinkę z Yargi... Ona świetnie się wciela w rolę prokuratorki.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 10, 2023 21:57:58 GMT
Yargi nie oglądam. Ale widziałam sporo klipów z tego serialu i szczerze to właśnie ona wydaje mi się autentyczna w roli prokurator. Ale Hande za grosz nie. Widzę w niej znowu Edę z SCK.
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2023 6:43:25 GMT
Matthias, Ceylin jest adwokatem, nie prokuratorem Ale fakt - Pinar jest w tej roli doskonała. Mnie się ostatni zwiastun spodobał najbardziej ze wszystkich. Myślę, że to będzie niezły serial.
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2023 13:49:12 GMT
Plakat..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2023 13:56:39 GMT
No plakacik niczego sobie. Piękna i bestia.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2023 15:12:46 GMT
Scena z dzisiejszego premierowego odcinka:
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2023 16:31:27 GMT
No plakacik niczego sobie. Piękna i bestia. Ooo, i to by właśnie była najlepsza rola dla niej. Rola pięknej. Szkoda, że nie zagrała w Gulcemal, gdzie aż się prosiło o ładniutką, słodką i delikatną protkę. Melis niestety taka nie jest w najmniejszym calu i przez to swą kreacją nie oddała istoty postaci. Hanka by to zrobiła nawet grajac siebie, bo z tego co widzę nie ma pojęcia o aktorstwie. W powyższym filmiku (fragmencie) jest tak sztuczna, że aż mnie zatkało i zastanawiam się, czy pozostali aktorzy to zneutralizują. Szkoda by było, gdyby sam serial ucierpiał z powodu złego doboru aktorki głównej. Jeszcze taki plakat.. i.imgur.com/SoKvLBc.jpg
|
|
|
Post by lucy on Sept 11, 2023 17:05:19 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 11, 2023 17:14:32 GMT
Plakat jest świetny, naprawę mi się podoba ❤️
Tak, lucy, tak. Hande z Muratem byliby razem tacy piękni ❤️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 11, 2023 18:55:30 GMT
Też sobie zerknąłem, i fajnie że hande trochę pozwyczajnili jeśli takie słowo istnieje. Chodzi mi o to że ubierają ją basicowo i też przesadnie jej nie malują. Na pewno ją malują ale naturalnie. Podoba mi się ścieżka dźwiękowa, podobna do tej z Marasli.
|
|
|
Post by mira on Sept 12, 2023 6:55:16 GMT
A ja się napaliłam wczoraj na oglądanie, ale ostatecznie dzieciaki mnie namówiły na plac zabaw i z moich planów nic nie wyszło. Później od połowy nie chciało mi się włączać. Ale coś tam sobie podejrzałam w serwisie X Ciekawe, jakie będą wyniki.
|
|