|
Post by Matthias on Nov 28, 2021 13:10:25 GMT
Imię i nazwisko: Gonca Vuslateri Data i miejsce urodzenia: 2 września 1986 | Bursa, Turcja Biografia: Aktorka teatralna, filmowa i serialowa. Jej pełne imię i nazwisko to Nazlı Gonca Vuslateri. Urodziła się 2 września 1986 w Osmangazi/Bursa. Jest absolwentką Liceum Kadıköy İntaş i wydziału teatralnego Müjdat Gezen Art Center. Oprócz pracy teatralnej Gonca Vuslateri, która od 1997 roku wystąpiła w wielu filmach i serialach, począwszy od serialu Ruhsar, nadal bierze udział w nowych projektach. Filmografia: Telewizja:1998 | Ruhsar | | 2000 | Eyvah Kızım Büyüdü | | 2004 | Büyük Buluşma | | 2005-2006 | Aliye | Nuray | 2006 | Kız Babası | | 2008-2010 | Canım Ailem | Nurcan | 2010 | Küçük Sırlar | Ceyla | 2011 | Yerden Yüksek | | 2012 | İbreti Ailem | Yıldız | 2012-2014 | Yalan Dünya | Eylem / Vasfiye Teyze | 2014 | Gönül İşleri | Kader | 2016-2017 | Anne | Şule Akçay | 2018 | Tehlikeli Karım | Derin Günday Boztepe | 2023 | Bambaşka Biri | Sedef Atılbay | 2024 | Hayat Hırsızı | Nur |
Internet:2022 | Sıcak Kafa | Yasemin | 2024 | Dilemma | | 2024 | RU | |
Filmy:2009 | Bornova Bornova | Ceren | 2010 | Kaybedenler Kulübü | Yurttaki kız | 2016 | Bizans Oyunları | Kilitorya | 2018 | Hedefim Sensin | Leyla | 2018 | Düğüm Salonu | Buse | 2022 | Her Şey Dahil | Fulden | 2022 | Kuzenler Firarda | | 2022 | Allah Yazdıysa Bozsun | | 2023 | Cenazemize Hoş Geldiniz | Misliye | 2024 | Zaferin Rengi | Vera |
Ciekawostki: Wzrost: 1,63 m Waga: 52 kg Wykształcenie: Liceum Kadıköy İntaş | Wydział teatralny Müjdat Gezen Art Center. Związki: Edip Burak Ertoğan (m.2015-r.2018) | Levent (m. 2024) Rodzice: Birol Vuslateri IMDB: www.imdb.com/name/nm3692450/
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2021 13:42:00 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 9, 2021 14:25:04 GMT
O tym tańcu brzucha Goncy mówią nawet w tv i piszą w prasie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 9, 2021 17:06:04 GMT
Zazdroszczę jej dystansu do siebie. Ja pracuje nad swoim, nie zawsze to wychodzi.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 1, 2022 13:28:25 GMT
▪ Reakcja Gonci Vuslateri na wypowiedź Serdara Ortaça o „aborcjach”Przed koncertem dziennikarze zapytali piosenkarza: „Czy planujesz zostać ojcem?” Serdar Ortac odpowiedział na pytanie: „Ile ja mogłem mieć już dzieci, ale zawsze dokonywano aborcji, a szkoda. Nie były chciane. Byliśmy młodzi. Nie mogę powiedzieć, że to wymówka”.Reakcja aktorki Gonci Vuslateri na wypowiedź Ortaca nie trwała długo: „Co to jest, do diabła? Czy mężczyźni w ogóle muszą udzielać takich wyjaśnień? Dlatego, że w Turcji jest zbyt wielu „godnych” mężczyzn. Co za niefortunne stwierdzenie”.
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2022 17:07:29 GMT
💥 Gonca Vuslateri podpisała kontrakt z Medyapim na nakręcenie komedii, której scenariusz sama napisała. Zdjęcia rozpoczną się w lipcu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 2, 2022 10:46:02 GMT
⚡ Gonca Vuslateri opublikowała zjadliwe uwagi o jednej ze swoich koleżanek, wraz z nałożonym na własne zdjęcie filtrem. Subskrybenci łatwo domyślili się, że mówimy tutaj o Ebru Sahin: „Zrobiłam sobie delikatną poprawę twarzy, żeby nie stracić pracy. W scenie płaczu w kilku programach telewizyjnych trzeba było wykorzystać sztuczne łzy. 1% sprzedaży zagranicznej. Spotkanie bogacza i ślub na wybrzeżu Morza Śródziemnego. 5 sukien ślubnych na jednym weselu. Ech, Gonca, uspokój się. Bądź szczęśliwa, napij się martini i nie zaprzątaj sobie głowy." Ode mnie: Ach ta zawiść . Ona nie odniosła takiego sukcesu jak Ebru, i musi wywalić pomyje jakieś
|
|
|
Post by Matthias on Sept 13, 2022 17:41:59 GMT
💫 Gonca Vuslateri i Meltem Cumbul zostały zauważonew rejonie Cihangir. Podobno szły na lekcje aktorstwa.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 12, 2022 17:13:53 GMT
📸💫Zdjęcia Gonci Vuslateri na traktorze wywołały duży odzew na portalach społecznościowych Turcji
|
|
|
Post by lucy on Oct 12, 2022 17:33:49 GMT
Jej sławnego filmiku z brzuchem na wierzchu chyba już nie przebije.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 15, 2022 19:08:53 GMT
📸💫 Meryem Uzerli i Gonca Vuslateri na planie serialu „ Ru” w Urli
|
|
|
Post by Matthias on Nov 19, 2022 19:38:06 GMT
🎬✨ Gonca Vuslateri, która została zauważona w okolicach Bebek, powiedziała, że czeka na premierę filmu „All Inclusive”, w którym występowała jako scenarzystka. Aktorka przyznała, że jak każda osoba boi się porażki.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 30, 2022 20:35:12 GMT
📸💫 Gonca Vuslateri na prezentacji serialu Netflix „ Hot Head / Sicak Kafa”
|
|
|
Post by Matthias on Dec 11, 2022 15:29:04 GMT
✨ Przedwczoraj odbyła się uroczysta premiera filmu „ All Inclusive / Her Şey Dahil”, w której nie pojawiła się gwiazda filmu Gonca Vuslateri. Producent Metin Ozkan nie odpowiedział na pytanie dziennikarzy, czy firma nie wywiązała się ze swoich zobowiązań wobec aktorki, prosząc ich o skupienie się na dyskusji o filmie
|
|
|
Post by Matthias on Dec 30, 2022 20:19:11 GMT
📸💫 Gonca Vuslateri zachwyciła paparazzi na jednej z wielu imprez sylwestrowych sukienką „w upiorne róże”
|
|
|
Post by Matthias on Jan 4, 2023 21:05:59 GMT
💫 Gonca Vuslateri złożyła życzenia z okazji Nowego Roku dziwnym przesłaniem: „Niech Allah chroni naszych młodych aktorów przed starymi postaciami teatralnymi”
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2023 22:10:39 GMT
💫📸 Okan Bayulgen i Gonca Vuslateri na okładce styczniowego numeru magazynu Re Touch
|
|
|
Post by Matthias on Jan 15, 2023 12:45:09 GMT
💫Według Gonci Vuslateri pomysł zestarzenia się z 58 kotami w mieszkaniu, pozostania starą panną, zupełnie do niej nie przemawia. Bardzo chce zostać matką. Może małżeństwo jako takie jej nie zachwyca, ale wszystko ujdzie.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2023 17:49:59 GMT
📸💫 Gonca Vuslateri i Uraz Kaygiraloglu gdzieś się spotkali
|
|
|
Post by Matthias on May 7, 2023 20:10:37 GMT
⚡Gonca Vuslateri udzieliła wywiadu magazynowi Re Touch Mag w zeszłym miesiącu, w którym opowiedziała o swoim marzeniu. W szczególności powiedziała: „Chcę mieć dziecko. Naprawdę tego chcę. Boję się zostać ciocią mieszkającą z 58 kotami na aksamitnej sofie w Cihangir, więc działam”. 36-letnia Gonca Vuslateri została niedawno zauważona przez paparazzi, gdy wychodziła ze słynnej restauracji w Cihangir. Pogratulowała wszystkim święta, ze smutkiem dodając, że obchodzi ten dzień samotnie. Niech się modlą, żeby miała kogoś.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2024 19:13:44 GMT
🖇 Gonca Vuslateri: „I dziecko, i kariera!”
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:48:15 GMT
💥💥💥 Gonca Vuslateri poślubiła swojego ukochanego Leventa, w Besiktas.
Aktorka, która jest obecnie w siódmym miesiącu ciąży, poślubiła swojego ukochanego podczas ceremonii ślubnej, która odbyła się w południe w gronie jej rodziny.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:49:57 GMT
🖇 Gonca Vuslateri: „Przytyłam 14 kilogramów, a jestem w 7 miesiącu ciąży”
|
|
|
Post by Matthias on Mar 26, 2024 18:50:07 GMT
💥💥💥Gonca Vuslateri przyznała, że w czasie ciąży bardzo dużo przybrała: 📌 „Zaczęłam ciążę ważąc 54 kilogramy i osiągnęłam już 68 kilogramów” Jej obserwatorzy komentowali: 📌"Jedz, co chcesz, nie martw się o kilogramy."
|
|
|
Post by man1000 on Apr 16, 2024 14:13:21 GMT
Znana aktorka Gonca Vuslateri z wielką radością ogłosiła kilka miesięcy temu, że jest w ciąży. Vuslateri, która była w siódmym miesiącu ciąży ze swoim chłopakiem, również poznała płeć jej dziecka i nie mogła się doczekać, aby go przytulić. Gonca Vuslateri, która w zeszłym miesiącu wyszła za mąż za swojego chłopaka Leventa Beya i spędziła te szczęśliwe dni w ósmym miesiącu ciąży, ogłosiła swój ślub. Powiedział: „Byliśmy już małżeństwem. Teraz zrobiliśmy ten krok dla naszego dziecka. Starannie zajęliśmy się sprawami małżeńskimi”. Vuslateri, która była podekscytowana perspektywą zostania matką, uczciła pierwszą rocznicę ich związku, dzieląc się z mężem zdjęciem od warg do ust na Instagramie. „Minął rok. Żadnej miłości, żadnych kłótni, zazdrości, żadnych uścisków, żadnej wspaniałej więzi… Powiedzenie „Cieszę się, że się spotkaliśmy” to mała duszyczka, która udowadnia nam, że jesteśmy prawdziwsi niż powiedzenie „Na zawsze” „...Miłego dnia dla Ciebie.” Swoje uczucia wyraził słowami „Chciałbym, żebyś zawsze taki był”.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 23, 2024 14:07:30 GMT
Znana aktorka Gonca Vuslateri zjadła kolację ze swoim mężem Leventem Yaşarem w knajpie w Cihangir. Vuslateri, która pojawiła się przed kamerami opuszczając salę koncertową, podzieliła się swoim podekscytowaniem i przygotowaniami do zbliżającego się porodu. Gonca Vuslateri powiedziała: „Teraz doszliśmy do końca, czekamy w każdej chwili. Weszłam w ostatnie 3 tygodnie, ale mój lekarz kazał mi być przygotowanym. Jeśli będę miała szczęście, urodzę przez cesarskie cięcie”. Vuslateri, który pojawił się na wieczorze w różowych dresach, zażartował i powiedział: „Proszę, nie zapomnij o moich kapciach, kiedy piszesz”. Emocje związane z narodzinami i przygotowaniami słynnej aktorki z ciekawością śledzą jej fani. Dzielenie się przez Goncę Vuslateri tymi chwilami z ostatnich dni przed urodzeniem w mediach społecznościowych uszczęśliwia jej fanów.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 26, 2024 19:26:24 GMT
Znana aktorka Gonca Vuslateri została dzisiaj mamą. Vuslateri ogłosiła, że nazwie swoją córeczkę Asya. Gonca Vuslateri stwierdziła w swoich filmach na YouTube, że kręciła filmy od jakiegoś czasu i chciała mieć normalny poród. Jednak słynna aktorka urodziła dziecko przez cesarskie cięcie w Memoriale Bakırköy . Kolega Vuslateri, Başak Sayan, który również odwiedził szpital, ogłosił w mediach społecznościowych informację o narodzinach małej Asyi.
|
|
|
Post by man1000 on May 2, 2024 10:44:51 GMT
Gonca Vuslateri po raz pierwszy doświadcza dziś radości macierzyństwa. Choć odnosząca sukcesy aktorka w swoich filmach na YouTube zawsze broniła normalnego porodu, tak w ubiegłą sobotę musiała urodzić córkę, która przyszła na świat przed planowanym terminem, przez cesarskie cięcie. Słynna aktorka dziś rano podzieliła się pierwszymi zdjęciami ze swoim dzieckiem i podzieliła się emocjonalnym artykułem. Witaj Asya Mone👑… Levent jest w Ankarze i przyjedzie do mnie dzień później. Mały skurcz i mój kot (Arte-sfinks) natychmiast wybucha płaczem na moich kolanach. Okazuje się, że był posłańcem. Skurcze nasilają się. W szpitalu, do którego poszłam na kontrolę, powiedzieli: „NST rośnie, poród może nastąpić dziś wieczorem” i och, Gonca, lecę na cesarskie cięcie! Nasza pępowina ma 40 cm długości, i tak nie możemy wrócić do normalności... Mój mąż jest w drodze... Na salę operacyjną przychodzi Asya, słuchając piosenki „You make me Feel Like a Natural Woman” w towarzystwie Arethy Franklin (to jedyna piosenka, której słucham bez zmęczenia). Mój oddech jest trochę niesynchroniczny, początkowo trzepocze i ożywa, a ręce pozostają puste, jak w manii 😊… Podczas gdy dostaję do niej tlen, idę do córki po porodzie. Przyszedł też jej ojciec i oczywiście trochę popłakałam... Nie wiem, czy spotkało mnie życie, kiedy snułam plany. Kiedy martwiłam się, jak będzie z mlekiem, nawet łzy mi spływały twarz zamieniła się w mleko, gdy zobaczyłam Asię w inkubatorze zależną od oddychania. Ponieważ użalająca się nad sobą matka to tylko strata czasu dla dziecka, więc idę do swojego pokoju i pompuję jak Super Mario. Pierwszego dnia waży blisko 40 cm3. Wszyscy to doceniają, niektórzy są bardzo zaskoczeni. Jednak przyzwyczaiłam się do siebie... Jeśli jest coś, dla czego się poświęcam, konsekwencje mnie nie bolą.. Mleko wysyłane jest do Azji.. Podczas gdy słyszę dźwięk własnego mleka nago na plastikowej podłodze niczym stare radio, czapka mojej córki została wysłana. Czuję to i zwiększa się ilość mleka. Za dwa dni spotykamy się ponownie. Moja córka przychodzi do mnie i mówi, że nie ma co przesadzać, ale nakryliśmy do stołu: mnóstwo mleka już czekało. Zawsze się bałam, nawet gdy mówiłam o pomyśle posiadania dziecka: „Nie mogę dziecka trzymać, bo upuszczę, nie daj Boże… są za małe” i wiele innych… Płakałam jak to jest na trzecim zdjęciu, na którym trzymam go w ramionach... Trzymałam cię, moja córko. Trzymam cię. Nie bój się... Teraz dziecko we mnie znalazło towarzysza zabaw, na które czekało od lat. Dziękuję Bogu.. Dziękuję bardzo wszystkim naszym przyjaciołom, którzy zadzwonili i przyszli…♥️🌱🧿”
|
|
|
Post by Matthias on Jul 15, 2024 19:28:30 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 30, 2024 18:42:23 GMT
Cemre Baysel & Gonca Vuslateri 💫 #LeylaHayatAşkAdalet
|
|