|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 11:43:08 GMT
m.media-amazon.com/images/M/MV5BZTJiZjkwZmItOGY5Zi00YmI3LThhZjYtNjY5NTZlMzc2MGMwXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpgTytuł: Sarmaşık Zamanı - Czas Bluszczu Poprzedni tytuł: Zehirli Sarmaşık - Trujący Bluszcz Wytwórnia: Gold Film Producent: Faruk Turgut Reżyseria: Gökçen Usta Scenariusz: Savaş Ecevit Korkmaz Kanał: TOD (beIN Connect) Emisja: 21 września 2023 - 9 listopada 2023 Dzień tygodnia: czwartek Gatunek: Dramat, thriller Ilość odcinków: 16 Miejsce: Opis:Kobieta, która wybiega z miejsca zbrodni poplamiona krwią: Ezgi... Kobieta, której martwe ciało leży na ziemi: Arzu... Pozornie idealne życie Ezgi i jej męża Kerema przybiera mroczny obrót, gdy pewien nieznajomy zeznaje, że Kerem chce ją zabić. W miarę jak Ezgi zmaga się z nieufnością, nawiązuje nietypową relację z nowo przybyłą Arzu, która nieumyślnie wywołuje chaos na jej osiedlu. Przyjaźnie rozpadają się, a na jaw wychodzą mroczne prawdy, których punktem kulminacyjnym jest morderstwo Arzu. Policyjne śledztwo ujawnia zawiłą sieć kłamstw, sekretnych romansów i oszustw w społeczności, w której nikt nie jest tym, kim się wydaje. ( lucy) Obsada:Burçin Terzioglu ............... Ezgi Onur Tuna ............... Kerem Hazal Türesan ............... Arzu Yigit Kagan Yazici ............... Mert Müge Bayramoglu ............... Defne Yigit Kirazci ............... Özgür Tilbe Saran ............... Müvevver Ayse Melike Çerçi ............... Zeynep Ugur Karabulut ............... Selim Pervin Bagdat ............... Elif Fatih Berk Sahin ............... Ali Emre Karayel ............... Metin Emel Çölgeçen ............... Nesrin Mesut Yilmaz ............... Murat Gokce Gunes Dogrusoz ............... Pelin Yilmaz Sütçü ............... Cem
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 11:43:38 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 11:43:50 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 11:44:03 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 11:45:22 GMT
✨📸 Feyyaz Duman przygotowuje się do pracy w cyfrowej serii platformy BeIN Connect „Poison Ivy / Zehirli Sarmaşık”
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 11:54:00 GMT
Feyyaz Czy taki sam tytuł po angielsku nie ma ten nowy serial na STAR?
|
|
|
Post by Matthias on Oct 30, 2022 12:26:26 GMT
Feyyaz Czy taki sam tytuł po angielsku nie ma ten nowy serial na STAR? Jeśli się nie mylę, to w przypadku tego serialu, dosłowne tłumaczenie jest Trujący Bluszcz (co w angielskim jest też Poison ivy). W przypadku STAR, międzynarodowy tytuł musiał być po prostu skądś wzięty .
|
|
|
Post by Matthias on Nov 6, 2022 15:38:07 GMT
Mavi - czemu nic nie piszesz... 💥 Onur Tuna i Feyyaz Duman zagrają główne role w serialu platformy cyfrowej beIN CONNECT „Poison Ivy / Zehirli Sarmaşık”
|
|
|
Post by Mavi on Nov 6, 2022 18:33:37 GMT
Matthias, jakoś mi się zapomniało tutaj... Wczoraj pobiegłam prosto na grupę poczynić stosowny post. Borze zielony, moje oczy cierpią widząc to wąsaczowe zdjęcie.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 6, 2022 18:57:56 GMT
Mavi ostatnio byłem w tyle z newsami i dopiero na grupie zobaczyłem informację i mówię: ohoho, ciekawe co tam na forum. A tu cisza Czuję, że będą zwerbowane osoby do oglądania. Pan N, pani A .
|
|
|
Post by Mavi on Nov 6, 2022 21:01:08 GMT
Mavi ostatnio byłem w tyle z newsami i dopiero na grupie zobaczyłem informację i mówię: ohoho, ciekawe co tam na forum. A tu cisza Czuję, że będą zwerbowane osoby do oglądania. Pan N, pani A . Cóż, Next to już dobrowolnie wyczekuje tego serialu. Nie muszę werbować. A Alex chwilowo całkowicie porzuciła świat turkiszy i wołami jej nie zaciągniesz.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 6, 2022 21:11:10 GMT
Mavi nawet dla Onura nie wróci? . Coraz więcej osób z tego co widzę porzuca turkisze . Ja pozostaję im wierny. Jakby tydzień miał 10 dni, albo doba 48 godzin - to ja bym tyle seriali obejrzał. Zerknąłbym z miłą chęcią na jakiś serial z Onurem.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 7, 2022 12:45:00 GMT
Mavi nawet dla Onura nie wróci? . Coraz więcej osób z tego co widzę porzuca turkisze . Ja pozostaję im wierny. Jakby tydzień miał 10 dni, albo doba 48 godzin - to ja bym tyle seriali obejrzał. Zerknąłbym z miłą chęcią na jakiś serial z Onurem. Razem z Next próbowaliśmy ją namówić na wspólne oglądanie 2 sezonu "Mahkum" i się nie dała. Ja też przy turkiszach zostaje. Żadne seriale nie dostarczają mi takich emocji jak dizi.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 7, 2022 16:01:52 GMT
Mavi tu można się denerwować, rzucać mięsem, dlaczego to zrobili, i w ogóle... Ale to jest właśnie świat turkiszy . Żadna azja czy ameryka nie mają tego co tutaj .
|
|
|
Post by lucy on Nov 14, 2022 11:57:40 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 14, 2022 16:02:21 GMT
Ja nie potrafię rozgryźć tej aktorki. No nie potrafię. Dla mnie gra jak drewno. Wszyscy się podniecali grą w Poyrazie - no może nie było tragedii, ale mnie się nie podobała. Onur - życzę powodzenia.
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 20:13:22 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Nov 21, 2022 21:27:30 GMT
lucy , jeśli mam być szczera, to kompletnie nie. Chociaż zawsze mogłaby to być któraś z Hanek.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 21, 2022 21:35:22 GMT
Ja bardzo ją lubię, ale nie ukrywam, iż mam wrażenie, iż to przez nią „Yalanci” tak słabo poradził sobie w tv rok temu. Nie mam na myśli tu jej aktorstwa, ale brak zaangażowania wew promocję serialu. Tak, jakby miała na wszystko wyjebane.
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 12:35:50 GMT
to przez nią „Yalanci” tak słabo poradził sobie w tv rok temu. Nie mam na myśli tu jej aktorstwa, ale brak zaangażowania wew promocję serialu. A co to ma wspólnego z reytingami? Widownia telewizyjna nie siedzi na kontach seriali i aktorów. W zakresie promocji ogląda tylko zwiastuny w tv. Na socjalach koczuje widownia internetowa, ale aktywność w necie nie wpływa na reytingi. I widać to na każdym kroku. No co do Burcin to wygląda coraz gorzej. Chyba czas zejść na plan drugi. i.imgur.com/5ZPy4QQ.jpgi.imgur.com/vxdsYP5.jpgi.imgur.com/IEg4Qky.jpg
|
|
|
Post by Matthias on Nov 28, 2022 16:14:28 GMT
💥 Yiğit Kırazcı dołączył do obsady serialu "Zehirli Sarmaşık", w którym główne role zagrają Burcin Terzioglu i Onur Tuna. Początkowo producenci zamierzali zaprosić Feyaza Dumana do roli Ozgura, ale nie mogli dojść z nim do porozumienia.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 30, 2022 20:17:56 GMT
💥Hazal Turesan podpisała kontrakt na zdjęcia do serialu „ Trujący bluszcz / Zehirli Sarmaşık”, w którym występują Onur Tuna, Burcin Terzioglu i Yigit Kirazci
|
|
|
Post by Matthias on Dec 2, 2022 17:36:24 GMT
💥 Pervin Bagdat dołączyła do obsady serialu " Trujący bluszcz", w którym główne role grają Burcin Terzioglu i Onur Tuna
|
|
|
Post by Mavi on Dec 2, 2022 18:49:46 GMT
Matthias, tytuł jest do zmiany. Teraz serial nazywa się "Sarmasik zamani", czyli "Czas bluszczu".
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2022 18:38:38 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 4, 2022 18:42:25 GMT
Mavi dzięki Tyle tych postów dodaję i seriali jest, że już mi się mylą. Post przeniesiony.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 14, 2022 19:49:43 GMT
💥 Zdjęcia do serialu „ Sarmaşık Zamanı” dla platformy cyfrowej beIN CONNECT, który miał rozpocząć się 10 grudnia, zostały na krótko przesunięte z powodu wypadku, którą spotkał Burcin Terzioglu. Aktorka złamała nogę i wraca do zdrowia.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Dec 14, 2022 20:59:42 GMT
Szkoda! Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Lubię Hazal i dlatego wolałabym ją w większej roli w telewizyjnym dizi, no ale cóż…
|
|
|
Post by lucy on Dec 17, 2022 14:26:35 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 17, 2022 14:28:47 GMT
|
|