|
Post by Onedine on Nov 7, 2022 15:10:01 GMT
Tytuł: Reborn Rich Inne tytuły: The Chaebol's Youngest Son Gatunek: dramat, biznes, fantazja Reżyseria: Jung Dae-Yoon Scenariusz: San Kyeong (web novel), Kim Tae-Hee Stacja: jTBC Liczba odcinków: 16 Kraj: Korea Południowa Emisja: 18.11.2022-23.12.2022 (emisja 3 razy w tygodniu) Opis by dramaqueen Yoon Hyun Woo od 10 lat pracuje dla Soonyang Conglomerate. Jego praca polega głównie na opiece nad rodziną Jin, która prowadzi wielką firmę. Pewnego dnia zostaje fałszywie oskarżony o malwersacje. Karę postanawia wymierzyć ich najmłodszy syn, który zabija Hyun Woo’a. Los chciał, że odradza się on jako syn rodziny Jin. Korzystając z szansy, jaką dostał od życia, postanawia zemścić się na swoich oprawcach, jednocześnie prowadząc ich firmę. Obsada: Song Joong-Ki - Yoon Hyun-Woo/Jin Do-Joon Shin Hyun-Bin - Seo Min-Young Lee Sung-Min - Jin Yang-Cheol Yoon Je-Moon - Jin Yoon-Ki Kim Jung-Nan - Son Jung-Rae Jo Han-Chul - Jin Dong-Ki Seo Jae-Hee - Yoo Ji-Na Kim Young-Jae - Jin Yoon-Ki Jung Hye-Young - Lee Hae-In Kim Hyun - Lee Pil-Ok Kim Shin-Rok - Jin Hwa-Young Kim Do-Hyun - Choi Chang-Je Kim Nam-Hee - Jin Sung-Joon Kang Ki-Doong - Jin Hyeong-Joon Cho Hye-Joo - Jin Ye-Joon
|
|
|
Post by Onedine on Nov 8, 2022 15:29:07 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Nov 19, 2022 14:02:11 GMT
Widziałam 1 odcinek (trwał 2 godziny, reszta ma być krótsza), ale nie jestem pewna czy będę oglądała całość. 1 odcinek zobaczyłam właściwie tylko z powodu gościnnego występu Park Jinyoung'a. Byłam przede wszystkim ciekawa jakie zdjęcia ekipa nakręciła w Turcji, bo widziałam że on tam kręcił. Jeśli ktoś ogląda tureckie dramy pewnie rozpozna stambulskie uliczki i jedną skarpę nad Bosforem. Akcja w Turcji zaczyna się pod koniec odcinka. Tam kończy się "pierwsze życie" głównego bohatera.
|
|