|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:08:52 GMT
Tytuł: Deniz Kızı - Syrena
Wytwórnia: MF Yapim Producent: Asena Bülbüloğlu Reżyseria: Yusuf Pirhasan Scenariusz: Ayse Kutlu
Kanał: Disney+ Emisja: lato 2023 Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość odcinków:
Opis:
Obsada: Hande Ercel
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:09:30 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:09:40 GMT
Zwiastuny
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:09:48 GMT
Plakaty
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:09:57 GMT
Reytingi
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 13:15:38 GMT
✨ Według Birsen, Hande Erçel przygotowuje się do powrotu na ekrany w cyfrowym serialu MF Yapim, który przygotowuje Asena Bulbuloglu. Serial wyreżyseruje Yusuf Pirhasan. Obecnie trwają prace nad scenariuszem, który pisze Ayse Kutlu. Castingi rozpoczną się po ukończeniu scenariusza. Zdjęcia zaplanowano na lato. Czyli komedia romantyczna zagrała w duszy Hande. Mega ambitnie. i.imgur.com/k5z45g4.jpg
|
|
|
Post by mira on Nov 21, 2022 14:18:26 GMT
Do lata jeszcze bardzo daleko, może się jeszcze wiele pozmieniać. Ale żeby się nie okazało, że tak przebiera, rozmyśla, a potem wyjdzie z tego wielkie nic. Chociaż to Disney, więc przynajmniej wiadomo, ile będzie odcinków.
Myślałam, że skusi się na coś z akcją, bo mówiła, że chciałaby zagrać w czymś podobnym do "Halki"
|
|
|
Post by lucy on Nov 21, 2022 15:09:16 GMT
Wg mnie jeżeli Hande nie weźmie w międzyczasie udziału w jakiejś dramie na Foxie, to wybór ten jest mało wyszukany, żeby nie powiedzieć mega słaby. Raz - bo oznacza cofanie się, dwa - bo romocomy są dla młodszych, w tym przede wszystkim początkujących aktorek, które zaczynają karierę lub debiutują w roli głównej, trzy - bo wygląda na nieczucie się na siłach, żeby zagrać w czymś ambitniejszym. Pomijam strach przed klapą w tv.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 21, 2022 19:54:31 GMT
Czyli powoli czas skreślać Józka z pierwszego miejsca na liście ulubionych reżyserów. Skoro się wziął za takie "ambitne dzieło".
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 19:33:58 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 12, 2022 23:49:40 GMT
Hande ma się wcielić w rolę syreny.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2023 16:40:57 GMT
Pojawiło się info, że partnerem Hande został Terik Emir Tekin. Będzie to chyba komedia romantyczna, bo pisze ją Ayse Kutlu. Zdjęcia mają się zacząć latem. Reżyseria: Yusuf Pirhasan. i.imgur.com/DgEdHH5.png
|
|
|
Post by mira on Jan 18, 2023 18:48:39 GMT
Tarik jest spoko, ale myślałam, że dadzą jej kogoś starszego. Poza tym on nie jest chyba szczególnie wysoki, a wolę, gdy mężczyzna jest widocznie wyższy od kobiety.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2023 18:59:31 GMT
Ooo, a w czym go widziałaś, mira? Ja go oglądałam w Sadakatsiz, gdzie miał rolę negatywną i nawet nieźle mu poszła. Widziałam natomiast b. dużo komentarzy, że aktor się nie nadaje do roli prota. Jest wiele krytyki odnośnie jego kreacji w niedawnej klapie na Foxie (tej z Aliną Boz).
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2023 19:01:00 GMT
Biedny Taro...
|
|
|
Post by mira on Jan 19, 2023 7:40:49 GMT
Ooo, a w czym go widziałaś, mira ? Ja go oglądałam w Sadakatsiz, gdzie miał rolę negatywną i nawet nieźle mu poszła. Widziałam natomiast b. dużo komentarzy, że aktor się nie nadaje do roli prota. Jest wiele krytyki odnośnie jego kreacji w niedawnej klapie na Foxie (tej z Aliną Boz). Miałam na myśli, że nie czuję do niego żadnej niechęci, a wręcz czuję sympatię. Dostał też ostatnio jakąś nagrodę za najlepszy debiut czy coś w tym stylu, nie pamiętam już dokładnie. Co do seriali, to nie mogę powiedzieć, że któryś oglądałam, ale pokrótce śledziłam wątek Melis i Onura w "Bir Peri Masali" i wiedziona ciekawością obejrzałam kilka scenek Tarika z "Sadakatsiz".
Inna sprawa, że do Hande on nie pasuje.
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2023 16:17:55 GMT
Tytuł: Deniz Kızı - Syrena
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:24:27 GMT
💥 Informacja, że Can Yaman może zostać partnerem Hande Erçel w serialu "Syrenka" nie została jeszcze potwierdzona przez poważne źródła. Oprócz tego, że serial trafi na cyfrową platformę Disney Plus, jego scenariusz napisze Eyse Üner Kutlu, a wyreżyseruje Yusuf Pirhasan, nie ma żadnych innych szczegółów na temat projektu.
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2023 17:28:38 GMT
Wątpię, żeby gwiazda Disney+ grała z inną gwiazdą Disney+ w jednym serialu.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:31:11 GMT
Ja też w to wątpię. PLOTKA!
|
|
|
Post by Mavi on Jan 25, 2023 17:46:59 GMT
Ja też w to wątpię. PLOTKA! Insallah! Dwa drewna to już las! Oby razem zagrali!
|
|
|
Post by lucy on May 31, 2023 20:31:43 GMT
W związku z rewizją globalnego budżetu Disney+, trzy poniższe seriale (w tym ten) zostały odłożone na półkę. Niestety cięcia budżetowe nie wykluczają anulowania projektów. Okaże się. i.imgur.com/sErwnxv.png
|
|
|
Post by mira on Jun 1, 2023 6:38:53 GMT
Zatem Hande dalej próżnuje (wiem, ze jest serial na Fox, ale wystartuje dopiero jesienią). Zawsze ją lubiłam, mimo tej całej krytyki, która na nią spływała, ale prawdę mówiąc mnie też ostatnio drażni. Ciągle tylko pokazuje jakieś przebieranki, nowe, skąpe stroje. Jest piękna, zgrabna itd., ale wolałabym podziwiać jej umiejętności aktorskie, a nie dekolty. Kiedyś wyglądała na skromną dziewczynę z sąsiedztwa, teraz ma inny wizerunek. Oby w nowym serialu pokazała się z dobrej strony.
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2023 11:44:28 GMT
No i skończyła się historia turkiszy na Disney+. Disney+ podjął decyzję o wstrzymaniu produkcji nowych projektów do końca 2024 roku. Z wyjątkiem serialu „Ataturk” z Arasem Bulut İynemli i jeszcze kilku innych projektów, wszystkie pozostałe nie będą emitowane na platformie. Kontrakty podpisane z tureckimi gwiazdami zostaną przeniesione do siostrzanej firmy Disneya, FOX. Tym samym tureckie gwiazdy będą współpracować z kanałem Fox TV, niestety ich seriale nie będą emitowane na platformie Disney Plus. i.imgur.com/WLjwNy6.jpg
|
|