|
Post by lucy on Jan 14, 2023 16:43:47 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 14, 2023 17:51:50 GMT
lucy Wydaje mi się że tak. Ale jest większa ekspertka ode mnie Alex
|
|
|
Post by Alex on Jan 14, 2023 21:39:48 GMT
No nieee, zdecydowanie to nie jest rezydencja Egemenów.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2023 13:52:00 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2023 11:22:24 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2023 13:14:02 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 17, 2023 14:02:56 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2023 9:51:34 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 23, 2023 11:35:34 GMT
Jestem bardzo ciekawa, kogo zagra tutaj pamiętny Abbas.
|
|
|
Post by julia on Jan 23, 2023 15:42:13 GMT
Jestem bardzo ciekawa, kogo zagra tutaj pamiętny Abbas. O Allah, Allah... On nie ma złych ról, mam nadzieję, że i teraz też zagra świetnie
|
|
|
Post by Matthias on Jan 23, 2023 15:57:31 GMT
Nie wiem. Nurgul na tym zdjęciu mi nie przypasowała jakoś.
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2023 16:15:08 GMT
Nie wiem. Nurgul na tym zdjęciu mi nie przypasowała jakoś. Zgadzam się. Ciąglę też powtarzam, że jej czas już minął. Obecnie nadaje się do grania postaci drugoplanowych typu przyjaciółka matki protki, sąsiadka, ciotka.
|
|
|
Post by julia on Jan 23, 2023 18:28:10 GMT
Zgadzam się. Ciąglę też powtarzam, że jej czas już minął. Obecnie nadaje się do grania postaci drugoplanowych typu przyjaciółka matki protki, sąsiadka, ciotka. lucy , jesteś okrutna . Sąsiadka, ciotka...,to chyba byłaby na ten moment jej dyskwalifikacja. Uważam, że ma jeszcze trochę czasu na typowe role drugoplanowe. W czym ona jest gorsza od Evrim Alasyi na przykład? Jest porównywalna z innymi i sto razy bardziej wolę ją oglądać na ekranie niż np. Esrę Dermancioglu, która jest dobrą aktorką , ale niezwykle drażniącą, poprzez manieryczne poruszanie się. No, a już na Nursel Kose patrzeć nie mogę, ma bardzo nienachalny typ urody. Naturalnie, to jest tylko moje odczucie. Nurgul ma specyficzną urodę z ewidentnymi wpływami etnicznymi ( kazachskie, tatarskie }, a kobiety o tym typie urody szybko robią się poważne. Wiesz, że ja w ogóle nie zwracam uwagi na jej głos Jest niski, lekko ochrypły i z nią mi się kojarzy. Może dlatego, że sama mam niższy głos , no nie taki jak Nurgul, bo ona ma specyficzny, jak nasza Ewa Szykulska. Matthias, piszesz o tym granatowym uniformie? Jest zupełnie nietrafiony. Mnie się też nie podoba. Coś na kształt obciętego żakietu z szerszymi ramionami, do tej wąskiej spódnicy z rozcięciem w ogóle nie pasuje. Czy też piszesz o Nurgul? Uważam , że dobrze jej w tych krótszych włosach, no i zeszczuplała.
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2023 19:30:07 GMT
julia , jestem jedynie obiektywna. To, że uwielbiałam Nurgul w roli Yasemin wcale nie znaczy, że będę na nią już zawsze patrzeć przez ten pryzmat. Sąsiadka, ciotka...,to chyba byłaby totalna dyskwalifikacja jej , jako aktorki. Uważam, że ma jeszcze trochę czasu na role drugoplanowe. W czym ona jest gorsza od Evrim Alasyi na przykład? julia , jej aktorstwo jest już przyćmione jej niezbyt dobrą już aparycją i jej okropnym, bo zdartym (chyba przez nadużywanie alkoholu) głosem. I te dwie "cechy" się wysuwają u niej na plan pierwszy bez względu jak gra. Evrim się prezentuje o niebo lepiej. Wiadomo, że każdy się starzeje w różnym tempie, no na Nurgul to czas się chyba uwziął, bo z roku na rok wygląda coraz gorzej. I przez to starzej. I nie da rady być drugą Nebahat Cehre bo ta w wieku 65 lat nie dość, że miała nienaganną sylwetkę to jeszcze potrafiła uwodzić głosem (mówię o roli w Ask-i memnu).
|
|
|
Post by mira on Jan 24, 2023 9:19:34 GMT
Ja uważam, że to ładna kobieta, zadbana. A aktorsko nie mam pojęcia. Ciekawe, co z tego serialu wyjdzie. Rabia jest lubiana, ale Duy Beni nie miał szczególnie rewelacyjnych wyników.
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2023 16:35:38 GMT
Zakulisowo..
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2023 14:39:16 GMT
Pierwszy zwiastun będzie już dzisiaj. Jak widać kanał postanowił przyspieszyć z wprowadzeniem nowych seriali. Bo drugi "Kiralice" taż ma już "yakindę" w nagłówku. Ciekawe który z nich wejdzie na miejsce Arki, która z tego co widać już chyba nie wróci na antenę. i.imgur.com/n1Se8Hy.jpg
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 18:01:56 GMT
Fajne, proste, ale leganckie logo.
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2023 18:38:00 GMT
Zwiastun bardzo oryginalny. Robi mega wrażenie.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jan 26, 2023 18:44:14 GMT
Ciekawy zabieg z tym puszczeniem tego od tyłu.
|
|
|
Post by mira on Jan 26, 2023 19:01:48 GMT
Oryginalny przez ten zabieg, ale gdyby puścić go w normalnej kolejności, niczego szczególnego tutaj nie ma. Kolejna zagmatwana historia rodzinna.
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2023 19:07:14 GMT
Ciekawy zabieg z tym puszczeniem tego od tyłu. W Asi cała czołówka była na wstecznym biegu. I bardzo lubiłam ją oglądać przed każdym odcinkiem. julia, pamiętasz?
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 26, 2023 21:09:38 GMT
Ciekawe zagranie z tym trailerem puszczonym od tyłu, sprawia to wrażenie, iż historia będzie zagmatwana… Zobaczymy, jakie wrażenie zrobiła ta zapowiedź na Turkach po 1. odcinku.
|
|
|
Post by julia on Jan 26, 2023 22:18:17 GMT
W Asi cała czołówka była na wstecznym biegu. I bardzo lubiłam ją oglądać przed każdym odcinkiem. julia, pamiętasz? Oczywiście lucy, że pamiętam też ją bardzo lubiłam oglądać.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 27, 2023 16:07:48 GMT
Muszę przyznać, że zapowiedź - tak jak piszecie, oryginalna. Podoba mi się .
|
|
|
Post by julia on Jan 27, 2023 18:35:41 GMT
lucy, dzięki Ci za przypomnienie "Asi"
|
|
|
Post by lucy on Jan 28, 2023 22:11:34 GMT
lucy, dzięki Ci za przypomnienie "Asi" julia, nie ma za co. Notabene widziałam nowe zdjęcia Tuby z Paryża, bo ona tam często jeździ na różne sesje i imprezy... i mam wrażenie, ze ona wygląda coraz lepiej. I najważniejsze... nie widać u niej ani grama sztuczności. Nie wiem jak ona to robi.. Co do Veda Mektubu to niezbyt lubię seriale Most Production. Ani Sila mi się jakość szczególnie nie podobała, ani Hayat Sarkisi (tutaj nie widziałam całości, ale 50 odcinków to wystarczająca ilość, żeby ocenić, czy serial się podoba, czy nie). O wiele bardziej odpowiadają mi klimaty w jakich tworzy Limon Film i Pastel Film. Przede wszystkim obie wytwórnie lepiej, bo konkretniej przedstawiają fabułę, a w Most wszystko co widziałam było jakieś mdłe, rozwleczone i ogólnie smętne.
|
|
|
Post by julia on Jan 29, 2023 16:16:04 GMT
Co do Veda Mektubu to niezbyt lubię seriale Most Production. Ani Sila mi się jakość szczególnie nie podobała, Nie wypowiadam się na temat wytwórni, ale "Silę " obejrzałam i nie wpadłam w zachwyt, pomijam, że od wtedy już nie podobała mi się Gansu Dere. Serial mnie nie ujął. Zaś Tuba, zapewne ma bardzo dobre geny. Wygląda świetnie
|
|
|
Post by Matthias on Jan 29, 2023 17:44:49 GMT
To jest tylko zapowiedź, ale powiem Wam - już kolejny raz oglądam. A to oznacza, że mi się podoba . Dla ciekawości, puściłem sobie od końca zapowiedź
|
|
|
Post by mira on Feb 2, 2023 14:48:08 GMT
Na bogato
|
|