|
Post by elysa7 on Sept 4, 2023 20:42:39 GMT
Życzę im tego. Jutro jak dorwę tłumaczenie angielskie to na pewno obejrzę odcinek.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2023 8:06:22 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2023 8:27:43 GMT
Szału nie ma, ale źle też nie jest. Widziałam urywki na TT i chyba serio zacznę to oglądać. Tylko chciałabym rzeczywiście oglądać jeden odcinek co tydzień, a wydaje się, że grupa niekoniecznie dba o tę regularność. Chyba że obejrzę po angielsku.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 5, 2023 9:00:21 GMT
Szału nie ma, ale źle też nie jest. Widziałam urywki na TT i chyba serio zacznę to oglądać. Tylko chciałabym rzeczywiście oglądać jeden odcinek co tydzień, a wydaje się, że grupa niekoniecznie dba o tę regularność. Chyba że obejrzę po angielsku. Dobrze ci się wydaje. Jak wyznają filozofię "więcej, więcej", to potem są takie "terminowe" publikacje odcinków.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 5, 2023 9:23:28 GMT
Zaczekam na ocenę wyników jak będzie kolejny odc. i pojawi się konkurencja. Z innej beczki Żurawinowy Sorbet też zaczynał podobnie a potem mimo konkurencji robił 10.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 5, 2023 9:44:09 GMT
Inna sprawa to to że z mocnym przytupem weszli w pierwszym odcinku.
Trójkąt uczuciowy, zabójstwo, wymuszony ślub, ciąża. A z zapowiedzi 2 odc. wygląda jakby od 3 odc. wszyscy mieli żyć w jednym domu.
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2023 10:52:06 GMT
Z innej beczki Żurawinowy Sorbet też zaczynał podobnie a potem mimo konkurencji robił 10. Zimorodek, czy Masumalar Apartmani też startowały z niskiego pułapu. Zimorodek miał za Odcinek 1 tylko 2,66% w AB (pomijam, że rok temu cyferki w tabelce były ogólnie na wyższym poziomie, niż są teraz). Też jestem bardzo ciekawa reytingu za tydzień.
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2023 12:05:21 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2023 12:36:42 GMT
A ten gość w środku to kogo gra? Nie oglądałam odcinka, ale po różnych kadrach z TT, a obejrzałam ich sporo, kojarzę braci i ich matkę, nową narzeczoną Yamana i jej matkę (ciotkę? starszą siostrę?), a także dziadka. Natomiast tego pana w środku nie kojarzę.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 5, 2023 13:04:36 GMT
A ten gość w środku to kogo gra? Nie oglądałam odcinka, ale po różnych kadrach z TT, a obejrzałam ich sporo, kojarzę braci i ich matkę, nową narzeczoną Yamana i jej matkę (ciotkę? starszą siostrę?), a także dziadka. Natomiast tego pana w środku nie kojarzę. Ten w środku to wspólnik w biznesie dziadka z tego co kojarzę typ raczej spod ciemnej gwiazdy oraz ojciec tego typa co go Okan z Yamanem załatwili. Ta po prawej to matka nowej narzeczonej i jednocześnie macocha protki oraz służąca w posiadłości.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2023 13:30:00 GMT
Ta po prawej to matka nowej narzeczonej i jednocześnie macocha protki oraz służąca w posiadłości.
Brzmi interesująco
Teraz nie wiem, czy brać na przeczekanie z nadzieją, że za jakiś czas stracę zainteresowanie, czy ulec pokusie i wpakować się w kolejny serial. Chyba się wpakuję, bo strasznie mnie ciągnie
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 5, 2023 17:17:30 GMT
Ja dziś mam zamiar obejrzeć odcinek ☺️
Reyting
Total : 3.42
AB : 2.16
ABC1 : 2.70
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2023 17:29:01 GMT
Widzę, że większość z nas planuje zerknąć na tę produkcję .
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2023 17:44:44 GMT
Burak Berkay Akgül & Özge Yağız 🔥 #Safir
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 5, 2023 20:24:10 GMT
Skoczyłam oglądać. Tak na szybko, to zdjęcia ładne, muzyka też w porządku. Ogólnie cały klimat Kapadocji jest cudowny. Ozge ma chemię z Burakiem. Ale tak, mam zamiar kibicować by jej postać związała się z Atesem czyli Ilhanem. Który po prostu mi się podoba 😍 Już było gadanie o wymuszonym przez dziadka tyrana małżeństwie. Także już zaraz pewnie takie dostaniemy. Scenarzyści nie tracą czasu i od razu wyciągają mocne wątki
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 6, 2023 8:17:19 GMT
Powiem tak w pierwszym odc. dali tyle wątków że nie wiem czy coś do końca sezonu muszą dodawać. Ciekawe czy ten Bora umarł czy tylko jakiś paraliż. A dziadek jak się dowie o ciąży to Atesa batem pogna do stołu weselnego. O ile już nie wie. Mimo iż z tą Bade chciał go żenić. No i jaka będzie reakcja matki na decyzje synów a propo ślubu. Bo coś mi się wydaje że będzie ostro. Ta kolacja Atesa i Feraye to pewnie końcówka 2 odc. więc już można czekać na trzeci.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2023 12:18:01 GMT
|
|
|
Post by julia on Sept 6, 2023 14:59:02 GMT
Ciekawe czy ten Bora umarł czy tylko jakiś paraliż. Umarł, umarł. Nie miał prawa się wynurzyć , skoro Okan przywiązał mu głaz do szyi Erkan Bektas, który w serialu gra rolę jego ojca, to aktor o specyficznym emploi - gra postaci spod ciemnej gwiazdy ("Ask ve Ceza", "Gulperi", "Cukurova"). lucy, myślę, że Ilhan mnie nie kupi Co prawda , mogę na niego patrzeć bez strachu , bo ma brodę, która maskuje trochę jego rysy twarzy, ale nic poza tym. Nooo chyba, że zagra wybitnie
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 6, 2023 17:49:00 GMT
Ilhan naprawdę nie jest taki fatalny. Właśnie to on i Ozge są tymi, na których chce patrzeć. Naprawdę liczę,że to oni będą główną parą. I nie będzie tak, że nagle Feray wróci do Yamana, bo to mi się nie spodoba
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 6, 2023 19:25:52 GMT
Chyba jednak miałem rację z Borą trupa nikt nie podłącza do respiratora. A tak w ogóle ATV idzie w promo mocno drugi zwiastun drugiego odcinka już dziś.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 6, 2023 19:46:32 GMT
Uważam,że serial się rozkręca i będzie jeszcze lepiej. Mam nadzieję,że za tydzień będą mieli te 4 % e totalu
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2023 20:09:08 GMT
Uważam,że serial się rozkręca i będzie jeszcze lepiej. Mam nadzieję,że za tydzień będą mieli te 4 % e totalu No rozkręca się, rozkręca. I chociaż nie oglądam, cieszę się razem z Wami. Oby tylko scenariusz nie zawiódł i te wszystkie "pozaczynane" wątki nie utopily się w nicości, tylko się ładnie przeplatały. Wtedy każdy znajdzie coś dla siebie i wszyscy będą zadowoleni. Trzymam kciuki 👍👍
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 6, 2023 21:27:15 GMT
Szkoda byłoby gdyby kolejny serial miał zaraz skończyć żywotność. Ja wróciłam do dizi, Gulcemala mi zakończyli, letniaki to jeden syf. A ten mi się zaczyna mocno podobać.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 8, 2023 18:02:13 GMT
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 8, 2023 18:13:24 GMT
Są też zdjęcia i opis odc. Czekam mega po wynikach wczorajszych gdzie nawet KDA podskoczyło to liczę że mimo konkurencji tu też będzie wzrost.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2023 19:10:21 GMT
Jak obejrzałem 1 Zwiastun do 2 Odcinka, to normalnie muza jak z Hercai . Jak tylko znajdę czas i będą literki, to myślę, że zerknę z ciekawości na tę produkcję.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 9, 2023 7:01:32 GMT
Tak od wczoraj po obejrzeniu zapowiedzi, materiałów promocyjnych i zacząłem się zastanawiać jak w tureckich serialach rozwiązują sprawy trójkątów miłosnych. Przypomniały mi się dwa seriale Gorzka miłość i Dziewczyna w czerwonej chuście co daje mi nadzieje że jednak Feraye będzie z Atesem. Mimo że obecnie kocha Yamana.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2023 8:01:01 GMT
Safir - Odcinek 1 - osiągnął 3 mln odsłon na YouTube.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 9, 2023 8:26:37 GMT
Ona musi być z Atesem. Bo ja już sobie ubzdurałam ten związek. Po za tym Ates jako jedyny nie boi się naprawdę dziadka i tylko on się mu postawi.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2023 10:48:16 GMT
Safir - ekipa💥
|
|