|
Post by Onedine on Apr 14, 2023 14:46:43 GMT
Tytuł: Mr. Plankton Gatunek: komedia, romans Reżyseria: Hong Jong Chan Scenariusz: Cho Yong Stacja: Netflix Liczba odcinków: 10 Kraj: Korea Południowa Emisja: 8 listopada 2024 Opis by Onedine Historia ludzi, którzy nie potrafią się wtopić ani połączyć z nikim, tak jak plankton. Drama śledzi podróż człowieka, który nie ma innego wyjścia, jak zostać wędrowcem, ponieważ nikt nigdy nie kazał mu zostać. Hae Jo, młody mężczyzna, którego serce jest puste, ponieważ nic nie posiada. Hae Jo marzy o barwnej przyszłości z dala od ponurego planktonowego życia, w którym czuje, że nigdzie nie pasuje i nie ma nikogo, na kim mu zależy. Młoda kobieta Jo Jae Mi poznaje Hae Jo i postanawia dać mu nieskończoną ilość miłości i chce zostać jego rodziną. Obsada: Woo Do Hwan- Hae Jo Lee Yoo Mi- Jo Jae Mi
|
|
|
Post by Onedine on Jul 15, 2023 9:31:47 GMT
Nadchodzący serial Netflixa skupia się wokół Hae-jo (w tej roli Woo), samotnego mężczyzny, który nie jest świadomy tożsamości swojego biologicznego ojca i czuje się opuszczony przez otaczających go ludzi. Prowadząc bezcelowe i odizolowane życie, Hae-jo nieoczekiwanie otrzymuje zmieniające życie wieści, które skłaniają go do wyruszenia na poszukiwanie dawno zaginionego ojca. Lee wciela się w Jae-mi, która jest najbardziej nieszczęśliwą przyszłą panną młodą na świecie. Od dawna marzy o rodzinie. Ale właśnie wtedy, gdy ma poślubić głowę rodziny szanowanego klanu, ucieka ze ślub, by towarzyszyć Hae-jo. Aktor Oh Jung-se wciela się w narzeczonego Jae-mi, który poluje na Jae-mi i Hae-jo, którzy uciekli w dniu jego ślubu. Aktorka Kim Hae-sook gra matkę bogatego narzeczonego uciekinierki, która również ściga Jae-mi. Serial jest reżyserowany przez Hong Jong-chan'a, który jest znany z serialu prawniczego Netflix „Juvenile Justice” (2022), scenarzystą jest Cho Yong, który wcześniej m.in napisał scenariusz do serialu „It's Okay to Not Be Okay” z 2020 roku.
|
|
|
Post by Onedine on Feb 6, 2024 15:42:25 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 15, 2024 18:34:33 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Oct 14, 2024 14:51:45 GMT