|
Post by elysa7 on May 9, 2023 21:33:09 GMT
Pamiętam, że kiedyś obejrzałam odcinek może dwa W Sercu Miasta i tam Kerem był jak taki cień, mało wyrazisty. A może mu się nie chce wysilać? Zagra po raz kolejny taką samą postać, zgarnie fajne pieniądze i tak do następnego.
|
|
|
Post by mira on May 10, 2023 7:03:00 GMT
W mojej opinii "W sercu miasta" to zdecydowanie najgorszy serial Kerema. On tam wypadł słabo, ale inni też nieszczególnie się wykazali. Serial kiepski po całości, nikomu nie polecam, bo szkoda czasu.
Natomiast były takie seriale, w których Kerem bardzo mi się podobał i uważam, że to zdolny facet, chociaż rzeczywiście gesty ma powtarzalne. Szczególnie lubiłam "Punkt honoru", SCK i "Aynen Aynen", ale we "Wspaniałej dwójce" w duecie z Ibo też wypadł nieźle. Widziałam też filmy "Szepcz, jeśli zapomnę", "Dobra gra" i jakiś wojenny, gdzie grał pilota śmigłowca. Nowy serial prawdopodobnie obejrzę, bo wygląda na to, że nic innego mnie tego lata nie przyciągnie. Kerema lubię, Hafsanur mi nie przeszkadza, wytwórnia spoko. Oby to było coś naprawdę ciekawego. Nie obraziłabym się, gdybyśmy opuścili Stambuł.
|
|
|
Post by Matthias on May 16, 2023 16:02:14 GMT
⚡ Serial „Moje światło dzienne / Gün Işığım” z udziałem Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan przygotowuje się do sezonu letniego. Zdjęcia rozpoczną się w czerwcu, serial ukaże się w połowie lipca. Trwają negocjacje z Kanal D i Show TV. Jest to opowieść o bogatym spadkobiercy Oguzie, któremu zmarły ojciec zostawia fortunę i dzieci, które nabył w drugim małżeństwie. Młody człowiek nie bardzo chce opiekować się braćmi i znajduje dla nich nianię. Okazuje się, że to Leyla, która wraz z braćmi zajmuje się oszustwem. Imiona postaci i tytuł serialu mogą ulec zmianie.
|
|
|
Post by Matthias on May 16, 2023 16:54:47 GMT
⚡Według Birsen Altutas reżyserem serialu Ay Yapim, w którym główne role zagrają Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, został Ali Bilgin. Pracę rozpoczął zaraz po zakończeniu sezonu serialu „Yargı”. Kerem wcieli się w postać o imieniu Oguz, upartego spadkobiercę bogatej i szanowanej rodziny. Hafsanur Sanjaktuan wcieli się w postać o imieniu Leyla. To imię stało się bardzo popularne. Serenay Sarikaya w nowym serialu Netflix „Ktoś przyszedł, ktoś odszedł” i Hande Erçel w serialu „Two Strangers” również zagrają postacie o imieniu „Leyla”…
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 16, 2023 18:32:03 GMT
Oo wydaje się na scenariusz oryginalny i o dziwo mnie zaciekawiło.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 16, 2023 18:37:47 GMT
Jest to opowieść o bogatym spadkobiercy Oguzie, któremu zmarły ojciec zostawia fortunę i dzieci, które nabył w drugim małżeństwie. Młody człowiek nie bardzo chce opiekować się braćmi i znajduje dla nich nianię. Okazuje się, że to Leyla, która wraz z braćmi zajmuje się oszustwem. Oczywiście bogacz jakie to odkrywcze. Opiekunka również była. Co nie znaczy że nie obejrzę. Oby ten serial nie był tak długi jak sck. 15/20 odcinków to maksimum dla rom-coma. Trochę późno ten letniak wejdzie. Czyżby mieli z góry ustalona ilość odcinków. Widzę że ostatnio Ay Yapım lubi to robić./
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 16, 2023 19:15:57 GMT
Późny start produkcji może być spowodowany tym że np. reżyser był zaangażowany w inny projekt poza tym poza protami innej obsady też nie ma podanej.
|
|
|
Post by Mavi on May 16, 2023 21:55:23 GMT
Pewien ekem... Projekt startował w lipcu, a potem musiałam znosić jego obecność przez ponad rok, a nawet jeszcze miejscami do dzisiaj, także no... Życzę tutaj, jak najdłuższego żywota, zwłaszcza, że poleci na Kanal D albo Show i nie będzie mi zajmował pasma na Fox plus kolejny obsadowy kamień z serca
|
|
|
Post by mira on May 17, 2023 6:28:50 GMT
Ali zapewne po kilku odcinkach przekaże pałeczkę komuś innemu, w końcu "Yargi" to jego dzieło (oczywiście nie tylko jego). Tak samo zrobili z "Ada Masali". Początek cudowny, tak do 12 odcinka oglądało się świetnie, potem się posypało...
Według mnie oglądalność może być niezła, zwłaszcza że konkurencja nie wygląda na szczególnie groźną...
Tak czy inaczej - oglądam. Pasuje mi, że wystartuje dopiero w lipcu, akurat nadrobię inne zaległości.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 17, 2023 8:36:07 GMT
Tak mi przyszło do głowy, że układ pracodawca-pracownik był w tych tureckich rom-comach często, ale chyba pierwszy raz będzie to związane z rodziną (opieka nad dziećmi i nad Pracodawcą pewnie też). Temat często był w tych dziennych czy dramach ale nie w letniakach.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 17, 2023 15:22:48 GMT
Życzę tutaj, jak najdłuższego żywota, zwłaszcza, że poleci na Kanal D albo Show i nie będzie mi zajmował pasma na Fox plus kolejny obsadowy kamień z serca A ja właśnie nie życzę. Dobry rom-com powinien mieć maksymalnie dwadzieścia odcinków. Bo potem wychodzą takie absurdy jak w sck.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 17, 2023 15:28:21 GMT
rodziną (opieka nad dziećmi i nad Pracodawcą pewnie też). Był już taki temat, chociażby w Benim Tatlı Yalanım. Tam protka udawała udawała matkę, potem się związała z dzieckiem i protem. Czy też Dolunay, chodź w tym drugim najpierw była kucharką, a po śmierci rodziców siostry prota wzięła z protem fikcyjny ślub by prot mógł być prawnym opiekunem siostrzeńca.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 17, 2023 15:52:54 GMT
Co do pierwszego to zapomniałem, a Dolunay jakoś od razu mi się nie skojarzyło z temate. Inna sprawa że oba są już sprzed kilku lat. A tematy biurowe to co sezon coś było.
|
|
|
Post by elysa7 on May 17, 2023 17:22:59 GMT
Zarys fabuły mało odkrywczy. Ale przynajmniej nie będziemy mieć korpo. Więc dla mnie to plus. Na pewno czekam na zwiastun. A potem się zobaczy.
|
|
|
Post by lucy on May 23, 2023 21:02:33 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 24, 2023 9:05:59 GMT
Fabuła bardzo mi przypomina historię pewnej meksykańskiej telki z Gaby Spanic "La Intrusa", emitowanej u nas lata temu pt. "Virginia". Może ktoś kojarzy..
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 24, 2023 9:21:07 GMT
Mi skojarzyła się za to telenowala Mi corazón es tuyo. Inna sprawa że tego typu telek w Ameryce łacińskiej trochę powstało typu szef-niania gromadka dzieci. A gdyby był to stricte remake by to napiali.
|
|
|
Post by mira on May 24, 2023 9:28:50 GMT
Szkoda, że wciąż nie ma żadnych fotek z czytania scenariusza czy czegoś podobnego. Inni już kręcą, a tu wciąż niewiele wiadomo.
Niestety nie kojarzę zbyt wielu telenowel z ameryki łacińskiej, z wyjątkiem tych, które były mega popularne w latach 90.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 24, 2023 9:41:15 GMT
Co do czytania scenariusza itp. to jeszcze poczekamy. Mnie będzie cieszyć tu każda informacja o obsadzie. Bo na razie widzę że są 3 osoby.
|
|
|
Post by lucy on May 24, 2023 9:44:35 GMT
Myślę, że niebawem się fotki posypią. Czytania scenariusza też jeszcze nie było. Ja czekam na ogłoszenie kanału. Obstawiam... Show. Niestety nie kojarzę zbyt wielu telenowel z ameryki łacińskiej, z wyjątkiem tych, które były mega popularne w latach 90. Ta chyba była u nas popularna, chociażby dlatego, że leciała na najbardziej obleganym w tamtych czasach kanale z telkami tj. TVN.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 24, 2023 10:36:44 GMT
Co do czytania scenariusza ciężko go zrobić z 3 aktorami. Ale mam wrażenie że późniejsza premiera może pomóc pewnie jak ten serial ruszy to dwa inne letniaki mogą być już skończone albo na wylocie.
|
|
|
Post by lucy on May 24, 2023 10:45:53 GMT
Obsada może być już skompletowana, tylko przecieki nie są na czasie. Już nie raz tak było.
|
|
|
Post by lucy on May 25, 2023 10:19:39 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on May 25, 2023 13:20:16 GMT
Ładnie wygląda.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 25, 2023 16:02:52 GMT
Mi się wydaje że ona zawsze takie włosy miała a wcześniej coś pod role zrobiła.
|
|
|
Post by elysa7 on May 25, 2023 22:44:32 GMT
Byleby fryzjer nie dawał ciała z jej włosami jak np. w Son Yaz. Tam często jej włosy wyglądały po prostu źle.
|
|
|
Post by mira on May 26, 2023 8:54:17 GMT
Włosy są odrobinę ciemniejsze, poza tym nie widzę różnicy. Podobną długość miała w "Darmaduman". Ciekawe, jak Kerem będzie wyglądał. Oby już nie chodził w polówkach, bo po SCK mam uraz, a wcześniej lubiłam moich chłopaków w polo ubierać
|
|
|
Post by lucy on May 26, 2023 13:07:25 GMT
A ten serial z Keremem i Hafsą to czasem nie poleci na Star? Wytwórnia i kanał kiedyś się całkiem lubiły. "Ada MAsali" leciało na Star. Chyba że teraz Star pokazuje tylko i wyłącznie produkcje OGM. Wg przecieków producent negocjował z Kanal D i Show Tv. Ostatnio widziałam w kilku miejscach, że przy projekcie widnieje już Kanal D. Niebawem się okaże. Serial ma wejść na ekrany w lipcu (rzekomo w połowie).
|
|
|
Post by elysa7 on May 26, 2023 21:47:49 GMT
Połowa lipca? Późno.
Kerem czasem dziwnie właśnie wyglądał. Jakby miał za małą koszulkę.
|
|
|
Post by lucy on May 28, 2023 12:35:18 GMT
Wg przecieków producent negocjował z Kanal D i Show Tv. Ostatnio widziałam w kilku miejscach, że przy projekcie widnieje już Kanal D. Niebawem się okaże. Birsenka potwierdziła, że serial trafił na Kanal D. (Yargi zrobił swoje )
|
|