|
Post by elysa7 on Jun 11, 2023 22:00:34 GMT
No, na tt znowu będzie jedna wielka libacja Sądzę, że mogłoby być podobnie jakby Can Yaman wrócił do jakiegoś romcomu.
|
|
|
Post by mira on Jun 12, 2023 7:14:56 GMT
To ja pisałam o tych nieszczęsnych polówkach. Aż mnie zatkało, jak zobaczyłam powyższe nagranie i Kerema ubranego w taki sposób. No maskara, naprawdę mogliby mu styl zmienić. Do tego Kerem rzeczywiście gra powtarzalnie. Bardzo się boję, że w efekcie będę mieć przed oczami Serkana, a tego nie chcę. Dobrze, że Hafsa to dla mnie powiew świeżości. W "Między światem a mną" nie zdążyła mi się przejeść, a nic więcej nie oglądałam.
Dobrze, że Ali reżyseruje ten serial.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 9:48:16 GMT
Wg mnie Hafsanur nie uniosła roli w serialu Disney+. Bugra aktorsko przyćmił ją całkowicie, a postać, którą budowała była od pewnego momentu wręcz niestrawna w swojej nijakości. Jej rola w Gulperi też była nieudana, że aż się dziwiłam, iż tak niecharyzmatyczna aktorka dostała rolę protki (w Ask Aglatir). No może w prostym gatunku jakim jest romcom sobie jednak poradzi...
|
|
|
Post by Mavi on Jun 12, 2023 10:42:00 GMT
No, na tt znowu będzie jedna wielka libacja Sądzę, że mogłoby być podobnie jakby Can Yaman wrócił do jakiegoś romcomu. Tam to już ołtarzyki pobudowane i czekają tylko na zapalenie świec. A weź coś skrytykuj, to życia nie masz.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 10:46:40 GMT
A weź coś skrytykuj, to życia nie masz. Obóz Hanki pewnie szykuje już atak i się krytyka poleje niczym krew
|
|
|
Post by mira on Jun 12, 2023 10:57:52 GMT
Niektórzy to naprawdę się wczuwają, jakby to sprawa życia i śmierci była. Jak tam lubię Kerema, lubię też Hande, obejrzę ich nowe seriale, ale nie przeszkadza mi, że ktoś ich nie lubi i krytykuje za to, czy tamto. Oczywiście o ile nie są to jakieś totalnie chamskie komentarze. A odnośnie Yamana, zdaje się, że nagrywa drugą część "Violi". Pierwszy sezon oglądałam i kontynuację też chętnie obejrzę. Ale najbardziej jestem ciekawa, jak turecka publiczność zareaguje na "El Turco" i co ciekawego napiszą wtedy dziennikarze
|
|
|
Post by Mavi on Jun 12, 2023 11:12:37 GMT
A weź coś skrytykuj, to życia nie masz. Obóz Hanki pewnie szykuje już atak i się krytyka poleje niczym krew To więcej niż pewne. Muszę się zastanowić, czy nie cofnąć wyciszenia pod ich hastagami, to przynajmniej się pośmieję z tej komedii, bo na letniaki w tv to nie ma co liczyć Co do Dzbanka... To co napiszą dziennikarze nie ma znaczenia. Ważne, że pokaże klatę - wtedy jego brak umiejętności aktorskich schodzi na pięćdziesiąty plan. Kerem, Hanka, SCK, Demetka, Dzbanek, Erkenci Kus, Engin Ogórek, Kivanc, Yali Capkini, Mert Ramazan Demir, Afra - to są seriale i osobistości, co mają fanów, co jak wejdziesz z nimi w dyskusję i oczekujesz merytorycznej odpowiedzi, to jedyne co dostaniesz w większości przypadków to atak, a potem blok.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 14:08:12 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 12, 2023 14:58:29 GMT
Oj, to lepiej na FB nie wchodzić. Będą takie obozy... Poleje się "krew". Hande, Kerem... I pewnie jeszcze trzeci obóz anty xD. Idę po pocorn.
|
|
|
Post by lucy on Jun 12, 2023 18:13:27 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 13, 2023 9:39:23 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 13, 2023 14:20:09 GMT
Od Kanal D i oficjalnego konta serialu..
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 8:32:08 GMT
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 10:56:07 GMT
Spoko nawet wypadają razem. Ciekawe jak reszta obsady i w jakim wieku będzie to rodzeństwo, bo jednak inne nastolatki a inne dzieciaki będą powodować problemy.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 15, 2023 11:41:27 GMT
Mają bład. Jest Leyla i Kerem Bursin, który znowu jest Keremem Bursinem
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 15, 2023 13:02:21 GMT
No, ładnie wygadają. Podoba mi się. Ale znowu prawda, Kerem. On nie powinien być aktorem. Bo zadanie aktora to wcielanie się w rolę. A on wciąż jest sobą. Gra siebie. I znowu, to jego wina, czy scenarzystów?
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 13:57:01 GMT
Jak coś się powtarza to już raczej nie wina scenarzysty czy reżysera a aktora moim zdaniem. Z innej strony projekty z nim nie kończą się raczej przed 20 odc. (1 chyba miał tylko 11) a średnia to pewnie koło 35-40 odc. Więc nie dziwota że gra.
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 14:27:52 GMT
Mine Kilic zagra siostrę Leyli. Matthias, to ta, która grała przyjaciółkę protki w "Naucz mnie kochać" i.imgur.com/G6DW7zM.jpgNo i dzisiaj ma się ukazać pierwszy zwiastun.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 14:56:24 GMT
Na chwilę obecną wydaje mi się że to jest letniak z największą ilością znanych mi aktorów i jak dziś ukarzę się pierwsza zajawka to znaczy że jest pompka i chcą to szybko wypuścić.
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 15:27:48 GMT
|
|
|
Post by mira on Jun 15, 2023 17:48:25 GMT
Ja na ten serial czekam z niecierpliwością, bo inaczej zostanę bez letniaka. Z pozostałych nic mi się nie spodobało. Oczywiście nie ma tego złego - obejrzałabym coś ze staroci, ale mam taką tradycję, że co roku wybieram sobie jeden serial na lato i chciałabym ją kontynuować.
Mam nadzieję, że Kerem jednak czymś zaskoczy. Czy zawsze gra samego siebie? Czy ja wiem, filmy ma jednak różnorodne, z serialami trochę gorzej. Najgorzej, że rola wydaje się podobna do ostatniej.
Oby zwiastun nie rozczarował...
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 15, 2023 18:05:30 GMT
Mam podobnie. Bardzo lubię w lato coś tureckiego oglądać.
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 18:39:52 GMT
Premiera 6 lipca, w czwartek.
Zwiastun..
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 15, 2023 19:17:36 GMT
Nie wiem jak wy, ale ja patrząc na te głupie miny Kerema czuje jedynie zażenowanie. Jakby to był jakiś kabaret, parodia Greya, nie wiem.
|
|
|
Post by mira on Jun 15, 2023 20:37:47 GMT
Takie sobie to. Spodziewałam się czegoś WOW i niestety się rozczarowałam. Wiadomo, że to tylko krótka zajawka, nawet nie zwiastun odcinka, ale tyłka nie urywa. I Kerem jakoś nieatrakcyjnie wygląda. On w ogóle nie jest w moim typie, ale potrafi wyglądać fajnie, a tu jakoś tak mdło wyszło.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 20:55:39 GMT
Szczerze gdybym nie przeczytał przecieków fabuły to pewnie stwierdziłbym że nijaki frag. wrzucili, ale dzięki przeciekom nawet komiczny frag. dali bo ten strach w oczach Hafsanur wiem skąd.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jun 15, 2023 21:06:29 GMT
Widzę że czwartki będą mi dawały pożywkę na letnie weekendy bo drugi letniak który mnie zainteresował z TRT1 (Letnia kopia Zimorodka) też będzie emitowany w czwartek.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 15, 2023 21:27:13 GMT
Kiedyś był w moim typie. Ale później stał się taki jakiś wyłuskany. Jeszcze nie przekreślam. Mam tylko nadzieję,że reżyser powie STOP odnośnie tych głupich min. Niech będzie arogancji,ironiczny, czy nawet złośliwy. Ale w ciekawy i inteligenty sposób.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 15, 2023 22:00:41 GMT
Tyle powiem:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 16, 2023 15:45:23 GMT
Matko dawno mnie tu nie było ile nadrabiania. Keke nie jest wybitnym aktorem, ale ja go lubię i na ten serial pewnie zerknę. I nawet widzę że ubrali go mniej sztywno, tylko ten skrzydlaty kołnierz.
|
|