Jeżeli ta informacja jest faktem to wolę taką politykę stacji przynajmniej można jakoś rozpisać historię. A nie cancel po 10 odc. z rozkopanymi kilkunastoma wątkami.
Przecież post jasno daje do zrozumienia, że ilość odcinków zależy od oglądalności. Będzie oglądalność to sobie poleci serial do końca sezonu, jeśli nie zostanie zamknięty w 10. odcinkach. W razie średniej oglądalności może zostać zamknięty w połowie sezonu. Dzisiaj się okaże jaką drogą pójdzie serial.
Liam, no i właśnie dlatego napisałam, że będzie chyba 10 odcinków (ta "opcja" wydaje mi się najbardziej realna). PS To zdanie o 16 odcinkach jest bez sensu, bo gdyby serial miał naprawdę wysoki reyting, dotarłby co najmniej do końca sezonu (a nie tylko do końca tego roku).
Liam, no i właśnie dlatego napisałam, że będzie chyba 10 odcinków (ta "opcja" wydaje mi się najbardziej realna).
Sądząc po komentarzach innych, miałem wrażenie, że wszyscy zrozumieli, że obojętnie co będzie (czy klapa czy hit) to serial i tak zamknie się w 10. odcinkach.
Liam, no i właśnie dlatego napisałam, że będzie chyba 10 odcinków (ta "opcja" wydaje mi się najbardziej realna).
Sądząc po komentarzach innych, miałem wrażenie, że wszyscy zrozumieli, że obojętnie co będzie (czy klapa czy hit) to serial i tak zamknie się w 10. odcinkach.
Zacytowałeś tylko mój post, więc myślałam, że to do niego się odnosisz...
Nie chcę nic mówić, ale wczorajszy odcinek ładnie poszybował w tabelce do góry i pokonał całą (niełatwą) konkurencję w Totalu i ABC1. W AB zajął 2.miejsce wśród seriali, choć właściwie niewiele mu brakło do Ben Bu Cihana Sığmazam. Także nic jeszcze nie jest przesądzone. A wyniki wyglądają bardzo optymistycznie.
Yabani w ub. tygodniu okazał się w Total najlepszy wśród nowych seriali. Znalazł się w TOP 10 we wszystkich kategoriach. Kanały wyemitowały łącznie 24 seriale (w prime time).
No spoko tylko wydaje mi się że scenariusz może zniszczyć te piękne wyniki szybko, bo prot już sobie zaczyna składać kto go porwał a reszta typu hajs od dziadka by wyjechali kłótnie z rodzeństwem czy problem z ojcem na dłuższą metę mogą być nudne.